FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije mi jasno sta ceka opstina? Neka izda vise tu yebenu upotrebnu u PM! Obecali su do ove godine da ce biti izgradjen komplet stadion, a balegari ne mogu komisiju poslati i izdati upotrebnu.
Sto se tice nogometnog saveza zna se da su tamo degen do degena. Ljudi kojima je potrebna kucna njega.
Sto se tice nogometnog saveza zna se da su tamo degen do degena. Ljudi kojima je potrebna kucna njega.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sutra kompletni na Rudar,Cejvanovic u napadu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
A sto se ovce loze
pa niste valjda povjerovali u to u pola grada?
- Probisvjet
- Kontakt:
SiggySinatra je napisao/la:A sto se ovce lozepa niste valjda povjerovali u to u pola grada?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma hajd kad može onaj lola prije neki dan s konjem, a jest bio atrakcijaSiggySinatra je napisao/la:A sto se ovce lozepa niste valjda povjerovali u to u pola grada?
Sutra svi na zapad, i vrijeme najavljuju kao i ovih dana, ugođaj će biti na nivou.
- Probisvjet
- Kontakt:
A, jeleni, pa magarci?Coraco je napisao/la:Ma hajd kad može onaj lola prije neki dan s konjem, a jest bio atrakcijaSiggySinatra je napisao/la:A sto se ovce lozepa niste valjda povjerovali u to u pola grada?
![]()
Sutra svi na zapad, i vrijeme najavljuju kao i ovih dana, ugođaj će biti na nivou.
Samo jos da vidimo kako gujine oci skacu po Tuzli i to je toProbisvjet je napisao/la:A, jeleni, pa magarci?Coraco je napisao/la:Ma hajd kad može onaj lola prije neki dan s konjem, a jest bio atrakcijaSiggySinatra je napisao/la:A sto se ovce lozepa niste valjda povjerovali u to u pola grada?
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Oci nece biti, mozda gujinog mlijeka. 
Ma neka živoljki, kad mogu sjedit životinje u Vladama, mogu vala i prohodati 
Ne znaju šta će više ,pa eto ako će već Sloboda u PL ,neće koristiti sjevernu tribinu 
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Najbolja i nasigurnija tribina u BiH ne zadovoljava ligu zvanu djeriz.
Al nije do njih nego do opsine i komisije koja daje upotrebnu dozvolu. Da su se malo ljudi iz opstine potrudili ovi iz saveza mogli su da puse qaru.
Al nije do njih nego do opsine i komisije koja daje upotrebnu dozvolu. Da su se malo ljudi iz opstine potrudili ovi iz saveza mogli su da puse qaru.
Znači,tribina za gostujuće navijače "neće" biti obezbjeđena.
Nemojte pridavati nebitnim stvarima mnogo pažnje. Bitno je da naša Sloboda ostvari još jednu pobjedu, ako ništa pred punom zapadnom tribinom. Fasovat' će Rudar samo tako, iako su mi oduvijek bili simpatičan klub.
Tri gola k'o od šale.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro receno. Bilo bi glupo da neko ode na sjever i da zbog toga budemo uskraceni.Claus je napisao/la:Nemojte pridavati nebitnim stvarima mnogo pažnje. Bitno je da naša Sloboda ostvari još jednu pobjedu, ako ništa pred punom zapadnom tribinom. Fasovat' će Rudar samo tako, iako su mi oduvijek bili simpatičan klub.Tri gola k'o od šale.
Claus je napisao/la:Nemojte pridavati nebitnim stvarima mnogo pažnje. Bitno je da naša Sloboda ostvari još jednu pobjedu, ako ništa pred punom zapadnom tribinom. Fasovat' će Rudar samo tako, iako su mi oduvijek bili simpatičan klub.Tri gola k'o od šale.
I ako neko ima da ponese USA flag
-
MirzaLukavac
- Kontakt:
Gorki je napisao/la:Znači,tribina za gostujuće navijače "neće" biti obezbjeđena.
Ajde komšije izvedite te ovce sa terena, a dovedite ove koze iz opštine i pripremite tribinu za gostovanje radničkog!
Mislim da bi bila šteta da propadne derbi zbog ˝neuslovne tribine˝...
završite to da pravimo spektakl, i da ovom tmurnom takmičenju damo malo sjaja!!!
LP!
Izdominiro sam sa tom slikom 150 lajkova 
Meni je zao stvarno sto nece bit obezbijednjena tribina za Sioxe, ne znam stvarno sta im je ovo sad trebalo pa da nam zabrane koristenje Sjeverne tribine i tako uskrati dolazak gostujucih navijaca, jer nema smisla da budemo svi na jednoj tribini, zalosno ako pokvare pravi derbi kantona.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
robijasi zenica
- Kontakt:
kako bih volio da udete u premijer liguuuuuuu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.