FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zli=pardon..Hris jest odigrao dobro ovo zadnje vrijeme sto je dobivao sansu,al brate smaras s njim,kao da pratis Sarajevo samo zbog Harisa Handzica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- molotovljev
Forsiram zato sto zna igrati ..igra srcem,sto nam je protiv Sirokog donio evropu...molotovljev je napisao/la:Brate...forsiras Harisa..ok.ali,zapostavljas bracu..moramo (generalno) dati podrsku prije svega Keni (kapitenu)....ZLi je napisao/la:KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..
Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja..![]()
Trener
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
kupus army je napisao/la:zli=pardon..Hris jest odigrao dobro ovo zadnje vrijeme sto je dobivao sansu,al brate smaras s njim,kao da pratis Sarajevo samo zbog Harisa Handzica.
Eeee brate da je sad onaj pardon tu bilo bi svasta pa vidis da se Dirkic od sramote sakrio...Momka osporavate a Hare najbolji....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobro, ne treba pretjerivat...tek je poceo solidne partije pruzat, moze on i bolje, samo da nastavi.
Dobro za njega i za Sarajevo ako ovako nastavi....
Inace, najbolji igrac ove sezone za mene je Obuca, iako je kratko bio tu, tj. drugu polusezonu, ali je pokazao da vrijedi.
Od ostalih bi izdvojio Torlaka, koji je bio najkonstantniji otprilike, te Baneta i Vucinu...
Dobro za njega i za Sarajevo ako ovako nastavi....
Inace, najbolji igrac ove sezone za mene je Obuca, iako je kratko bio tu, tj. drugu polusezonu, ali je pokazao da vrijedi.
Od ostalih bi izdvojio Torlaka, koji je bio najkonstantniji otprilike, te Baneta i Vucinu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Po meni, zadržati sve osim Viršle i Avdića, pronaći jednog extra napadača i jedog polušpica umjesto njih dvojice i još jednog brzog štopera i to je to !
U novi boj ...
-
padobranac1978
- Kontakt:
Haj posto je ovo footbal menager da onda kazem jednu zelju a to je Wagner ili Listice,mislim da bi on sa Kojasevicem i Vucinom bio odlican tandem,lik sve zna jos i dodas zadnjeg veznog Marsijana i deremo sve redom 
Imamo preloseg trenera, istina, ali i takvog ga vas vrli trener ne pobjedi, i o cemu ti imas pricati ondaZeljovka je napisao/la:Ja ne mogu biti idiot jer to je imenica muskog roda..FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Zasto je bio provokatorski, kazem da ste se zavalili jer to je ova nova uprava rekla (a ne ja) da je seljak Blekic napravio dug, jer je dovodio igrace, krao, itd. i tako se skupilo 700.000. Provocirala nisam, kazem da imate bolji tim, ali preloseg trenera.. WTF![]()
![]()
![]()
ZELJO nije nikoga doveo (platio) a zaradio je dosta para, Stanceski je dosao djaba, Zeba djaba za dobru platu, itd.
Plavo proljece uvijek dodje, samo smo sebe ovaj put malo zeznuli, i propustili 9 bodova kuci sa kojima bi bili prvi, ili ako nista napravili puno veci pritisak na vodeceg.. Lova od Dzeke ce doci kad tad, samo se nadam da nece doci u pogresne ruke, sta ti je, nije UEFA stocna pijaca.. Stadion ce biti aBd, ali postepeno, projekat postoji, financijer postoji, ZAKON u BiH NE postoji (Zakon o javno-privatnom partnerstvu), pa kad se on usvoji onda mozemo o necemu da pricamo..
Jos ti jednom kazem, smiri malo zivce, nista ruzno nisam rekla, osim da i nije bas takva situacija da ste vi bili samo na hrenovkama, bez struje i mijenjali uprave, a na kraju identicno skoro na tabeli kao i Zeljo..
Ovaj izgleda ne planira otići...
- Trebaju nam pojačanja u svim linijama, ali ja sam pristalica da se uvjek izmire obaveze prema igračima koji su iznijeli teret, pa tek onda da se ide u kupovinu novih igrača. Imam ja u glavi neka imena koja bih želio dovesti. Sa svojim saradnicima Repuhom i Selimovićem pratili smo zanimljive igrače. Od klupskog budžeta ovisi kostur tima za narednu sezonu. Ne tražim alibi, kakav god tim budem imao želim ostvariti što bolje rezultate u Evropi - izjavio je za «San» Mirza Varešanović.
- Trebaju nam pojačanja u svim linijama, ali ja sam pristalica da se uvjek izmire obaveze prema igračima koji su iznijeli teret, pa tek onda da se ide u kupovinu novih igrača. Imam ja u glavi neka imena koja bih želio dovesti. Sa svojim saradnicima Repuhom i Selimovićem pratili smo zanimljive igrače. Od klupskog budžeta ovisi kostur tima za narednu sezonu. Ne tražim alibi, kakav god tim budem imao želim ostvariti što bolje rezultate u Evropi - izjavio je za «San» Mirza Varešanović.
Ma ne da ne planira nego mu nije ni na kraj pameti. Fol daje ostavku prije 2 kolahilmo je napisao/la:Ovaj izgleda ne planira otići...
U novi boj ...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Normalno da nece otici dzaba sami sebe zavaravate 
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
old sql
old sql
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ovom forumu ni udba nije ravna.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
brate no sikirli...ono smo svi vidjeli..nmg oni brisati kolilo mi mozemo nalaziti ehhehe...adnan_hzsa je napisao/la:ovom forumu ni udba nije ravna.
stipu ih da ga lome aahah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Po meni sad treba odraditi dobre pripreme , i srediti to sto je ostalo u klubu i dati otkaz Mirzi ipak mu se zahvaliti na svemu ali da je dosao kraj i da mora ici
!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
zubizareta
- Kontakt:
evo megamona vodji Hordi ZlaMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
old sql
Fina Gradska sarajevska raja
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
pa sta ce biti sa zalizanim na kraju
jel ide konacno sta sad prica po novinama o sljedecoj sezoni???
jel ide konacno sta sad prica po novinama o sljedecoj sezoni???
-
padobranac1978
- Kontakt:
Hajde ti nama fino pojasni neke stvari,posto si vidim upucen u te tokove kao i u stanje u svim klubovima...ko,kako,sta,kakav je ko i sl...zubizareta je napisao/la:evo megamona vodji Hordi ZlaMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
old sqlintenet je zlo bas zbog slicnih tipova,jer nije u nista upucen a pise nesto samo kad se sjetim njegovih ispada pred derby sa Zeljom koliko dolazi Drezdenovaca i koliko ih je bilo na derby al mi se nije dalo pisat
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kogmagie46, rishovski i 46 gostiju.