FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kupus army
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kupus army » 23 maj 2011, 22:53

zli=pardon..Hris jest odigrao dobro ovo zadnje vrijeme sto je dobivao sansu,al brate smaras s njim,kao da pratis Sarajevo samo zbog Harisa Handzica.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 maj 2011, 23:07

[youtube][/youtube]

@dežurni...

Šefe,30 minuta?Hvala brate, 8-)
F.K.SARAJEVO

ZLi

Post Postao/la ZLi » 23 maj 2011, 23:08

molotovljev je napisao/la:
ZLi je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Sto se tice golmana..pruziti Jovicu sansu,sjecamo se protiv Slavije,Jovic na Sjeveru..

Torlak-Dupovac-Handzic..nisu na prodaju,samo u slucaju milionskog obestecenja.. :idea:

Trener :?:
KOJI HANDZIC ??? IMAMO IH TROJCU???
Brate...forsiras Harisa..ok.ali,zapostavljas bracu..moramo (generalno) dati podrsku prije svega Keni (kapitenu)....
Forsiram zato sto zna igrati ..igra srcem,sto nam je protiv Sirokog donio evropu...
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

ZLi

Post Postao/la ZLi » 23 maj 2011, 23:10

kupus army je napisao/la:zli=pardon..Hris jest odigrao dobro ovo zadnje vrijeme sto je dobivao sansu,al brate smaras s njim,kao da pratis Sarajevo samo zbog Harisa Handzica.

Eeee brate da je sad onaj pardon tu bilo bi svasta pa vidis da se Dirkic od sramote sakrio...Momka osporavate a Hare najbolji....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 maj 2011, 23:14

Ma dobro, ne treba pretjerivat...tek je poceo solidne partije pruzat, moze on i bolje, samo da nastavi.

Dobro za njega i za Sarajevo ako ovako nastavi....

Inace, najbolji igrac ove sezone za mene je Obuca, iako je kratko bio tu, tj. drugu polusezonu, ali je pokazao da vrijedi.

Od ostalih bi izdvojio Torlaka, koji je bio najkonstantniji otprilike, te Baneta i Vucinu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 23 maj 2011, 23:27

Po meni, zadržati sve osim Viršle i Avdića, pronaći jednog extra napadača i jedog polušpica umjesto njih dvojice i još jednog brzog štopera i to je to !
U novi boj ...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 maj 2011, 00:16

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 maj 2011, 00:40

Haj posto je ovo footbal menager da onda kazem jednu zelju a to je Wagner ili Listice,mislim da bi on sa Kojasevicem i Vucinom bio odlican tandem,lik sve zna jos i dodas zadnjeg veznog Marsijana i deremo sve redom :D

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 24 maj 2011, 02:15

Zeljovka je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:popusio sam ban zbog id.o.a ko sto si ti pa mi se ne ide vise u banovice ni u pazaric tako da cu presutiti neke vrlo fine stvari koje si zasluzila da ti se kazu obzirom na tvoj PROVOKATORSKI post
kazes nikog seljo nije doveo...a Stanceski..jestel balili po tom "pojacanju" citav januar ili februar po svim stranicama sport.ba..a onda vase idiotske price o plavom proljecu (jedno 5 stranica) pa lova od kloca i novi stadion od 40 miliona eura...i sta bi na kraju , da te cujem
izazivali ste sve redom, od navijaca Borca pa dalje...i sta bi poznavaoce fudbala...frajer nije satavio 15 min u igri
idi kuhaj ...pleti...cuvaj djecu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Ja ne mogu biti idiot jer to je imenica muskog roda..
Zasto je bio provokatorski, kazem da ste se zavalili jer to je ova nova uprava rekla (a ne ja) da je seljak Blekic napravio dug, jer je dovodio igrace, krao, itd. i tako se skupilo 700.000. Provocirala nisam, kazem da imate bolji tim, ali preloseg trenera.. WTF :?: :?: :!:
ZELJO nije nikoga doveo (platio) a zaradio je dosta para, Stanceski je dosao djaba, Zeba djaba za dobru platu, itd.
Plavo proljece uvijek dodje, samo smo sebe ovaj put malo zeznuli, i propustili 9 bodova kuci sa kojima bi bili prvi, ili ako nista napravili puno veci pritisak na vodeceg.. Lova od Dzeke ce doci kad tad, samo se nadam da nece doci u pogresne ruke, sta ti je, nije UEFA stocna pijaca.. Stadion ce biti aBd, ali postepeno, projekat postoji, financijer postoji, ZAKON u BiH NE postoji (Zakon o javno-privatnom partnerstvu), pa kad se on usvoji onda mozemo o necemu da pricamo..

Jos ti jednom kazem, smiri malo zivce, nista ruzno nisam rekla, osim da i nije bas takva situacija da ste vi bili samo na hrenovkama, bez struje i mijenjali uprave, a na kraju identicno skoro na tabeli kao i Zeljo..
Imamo preloseg trenera, istina, ali i takvog ga vas vrli trener ne pobjedi, i o cemu ti imas pricati onda :roll:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2011, 09:32

Ovaj izgleda ne planira otići...

- Trebaju nam pojačanja u svim linijama, ali ja sam pristalica da se uvjek izmire obaveze prema igračima koji su iznijeli te­ret, pa tek onda da se ide u kupovinu novih igrača. Imam ja u glavi neka imena koja bih želio dovesti. Sa svojim saradnici­ma Repuhom i Selimovićem pratili smo zanimljive igrače. Od klupskog budžeta ovisi kostur tima za narednu sezonu. Ne tražim alibi, kakav god tim budem imao želim ostvariti što bolje rezultate u Evropi - izjavio je za «San» Mirza Varešanović.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 maj 2011, 09:52

hilmo je napisao/la:Ovaj izgleda ne planira otići...

- Trebaju nam pojačanja u svim linijama, ali ja sam pristalica da se uvjek izmire obaveze prema igračima koji su iznijeli te­ret, pa tek onda da se ide u kupovinu novih igrača. Imam ja u glavi neka imena koja bih želio dovesti. Sa svojim saradnici­ma Repuhom i Selimovićem pratili smo zanimljive igrače. Od klupskog budžeta ovisi kostur tima za narednu sezonu. Ne tražim alibi, kakav god tim budem imao želim ostvariti što bolje rezultate u Evropi - izjavio je za «San» Mirza Varešanović.
Ma ne da ne planira nego mu nije ni na kraj pameti. Fol daje ostavku prije 2 kola :twisted:
U novi boj ...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 24 maj 2011, 11:08

Normalno da nece otici dzaba sami sebe zavaravate :roll:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 maj 2011, 11:43

[youtube][/youtube]

old sql
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 maj 2011, 12:00

ovom forumu ni udba nije ravna.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 24 maj 2011, 12:02

adnan_hzsa je napisao/la:ovom forumu ni udba nije ravna.
brate no sikirli...ono smo svi vidjeli..nmg oni brisati kolilo mi mozemo nalaziti ehhehe... ;) ;)
stipu ih da ga lome aahah :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 24 maj 2011, 12:05

Po meni sad treba odraditi dobre pripreme , i srediti to sto je ostalo u klubu i dati otkaz Mirzi ipak mu se zahvaliti na svemu ali da je dosao kraj i da mora ici ;) !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 24 maj 2011, 12:47

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

old sql
evo megamona vodji Hordi Zla :lol: intenet je zlo bas zbog slicnih tipova,jer nije u nista upucen a pise nesto samo kad se sjetim njegovih ispada pred derby sa Zeljom koliko dolazi Drezdenovaca i koliko ih je bilo na derby al mi se nije dalo pisat :o
Fina Gradska sarajevska raja

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 24 maj 2011, 13:02

padobranac1978 je napisao/la:slika
mOCNO DO BOLA :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

ali_kemal
Kontakt:

Post Postao/la ali_kemal » 24 maj 2011, 14:14

pa sta ce biti sa zalizanim na kraju
jel ide konacno sta sad prica po novinama o sljedecoj sezoni??? :o

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 24 maj 2011, 15:08

zubizareta je napisao/la:
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

old sql
evo megamona vodji Hordi Zla :lol: intenet je zlo bas zbog slicnih tipova,jer nije u nista upucen a pise nesto samo kad se sjetim njegovih ispada pred derby sa Zeljom koliko dolazi Drezdenovaca i koliko ih je bilo na derby al mi se nije dalo pisat :o
Hajde ti nama fino pojasni neke stvari,posto si vidim upucen u te tokove kao i u stanje u svim klubovima...ko,kako,sta,kakav je ko i sl...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kogmagie46, rishovski i 46 gostiju.