Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:10Care sve se može dogovoriti vjeruj mi...Pogotovo jer je veliko pitanje da li će iko iz Republike Srpske da uđe u premijer ligu iako budu prvi....Ova utakmica će mnogo toga reći, tj da li ste ga dudlali ispod astala ili ste pušteni niz vodu.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:06Boga ti, sta to mi mozemo dogovoriti sad sa bilo kim? Da dogovorimo sa Slogom mozda da oni ispadnu umjesto nas? Jelic koji nas kolje vise nego ijedan sudija sasvim slucajno delegiran?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:59
Pa niko ne misli da ste premoćni i da se svugdje nešto pitate, jer da je tako onda nebi bili tu gdje jeste, ali da imate veze u savezu i vam se pomogne kad dođe gur guzicii to je već viđenoda ti prevedem, padne puša ispod astala ko onomad protiv Žepče Limorada kada je pala stotka milja debelom u ruku
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
sanjinusto
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
Nije go.vno nego se pas po.sro.NoDi80 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:01Zeljo nije privatni klub, Sanin je investitor, partner i on je vlasnik samo novca kojeg ulaze, ali on nije vlasnik klubaShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 12:59
Ma ja, al ne tako davno ste pisali tu kako ne treba ulagati u privatni klub, kad ono![]()
Vi imate vlasnika kluba i on dok ne pokrene nesto ne ocekujte nista
Prodajete igrace za 5 miliona maraka i zar stvarno mislite da ce neko doci dati vam pare samo onako…
Vi dok sami ne pokrenete neki projekat, niko ziv nece ni razmisljati o tome
Sta mislite vi Zeljo trazio pare i dali nam? Hahah
Uozbiljite se Zeljo je sve sam poceo, a poslije je stiglo i sufinasiranje opcine koje je ubrzalo sve procese
Čije pare ulaže? Budžetske?
Prodajte i vi ko vam brani.
Kad su se igrači prodavali i slale ponude za Duljevića, tad se nije ovako pričalo.
A jok niste tražili, došli ljudi i prepoznali vaš entuzijazam, pa rekli evo koji milion i od nas nek se nađe
Što se tiče Ismira, ako mu ne treba, nek ne pokreće.
Ja ću ići na Koševo dok se samo ne krene urušavati.
Poslijeć će se nešto morati htio ne htio.
Koševo Zapad
- Combattente87
- Kontakt:
Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćešsanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:13Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:10Care sve se može dogovoriti vjeruj mi...Pogotovo jer je veliko pitanje da li će iko iz Republike Srpske da uđe u premijer ligu iako budu prvi....Ova utakmica će mnogo toga reći, tj da li ste ga dudlali ispod astala ili ste pušteni niz vodu.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:06
Boga ti, sta to mi mozemo dogovoriti sad sa bilo kim? Da dogovorimo sa Slogom mozda da oni ispadnu umjesto nas? Jelic koji nas kolje vise nego ijedan sudija sasvim slucajno delegiran?
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
sanjinusto
- Kontakt:
Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćešsanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:13Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:10
Care sve se može dogovoriti vjeruj mi...Pogotovo jer je veliko pitanje da li će iko iz Republike Srpske da uđe u premijer ligu iako budu prvi....Ova utakmica će mnogo toga reći, tj da li ste ga dudlali ispod astala ili ste pušteni niz vodu.![]()
I sad opet prica mi cemo nesto da nastimamo. Bukvalno identicno kao prosle sezone, a mi nit luk jeli nit luk mirisali. Vico i Mirvic prave dogovore i dalje.
Pa zna se, pred izbore se mora presjeći traka, je*o ga ti.Marokanci58 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 12:21Ulaze se u privatno vlasništvo Željezničara i to je problem. Da se ulaže u Koševo to je normalno jer je državna imovina. Plus je to Olimpijski stadion. Reprezentacija igra na Bilinom polju 95% svojih utakmica, također na državnom stadionu i logično je što će se tu u državnu imovinu uložiti i graditi nacionalni stadion.f16 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 08:57Ne ulaže se prijatelju u klub nego u nogometni stadion koji je apsolutno od javnog dobra jer su se na istom igrale utakmice reprezentacije BiH, evropske utakmice drugih BH klubova i utakmice omladinskih evropskih takmičenja. Klub sa Grbavice drži rekord za najveći izlazni transfer ove lige u Abdulmaliku al Jaberu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑05 mar 2026, 22:44
prije svega kosevo se nikada nece raditi, a u nerealnom univerzumu kada se bude radilo (ponavljam, nece nikad) radit ce se zbog grada, a ne za FKS.
Na drugoj strani imamo pumpanje narodnog novca u privatne svrhe. Ne bih imao nista da se pomazu klubovi od interesa za drzavu ali ne vidim svrhu ulagati u manje uspjesan klub koji se vec sada redovno bori za opstanak i koji ne moze odrzati ni travu koja im se pokloni. Klub bez transfera skoro deceniju, klub koji ne donosi pare u grad, kanton ili drzavu nego je samo sisa.
Pa na kraju krajeva, neka nadograde grbavicu na 50k stolica ali nemoj mi samo lupetati nikomtenedamo fraze koje su mrtve vec dobrih 15 godina.
Pitanje za navijače Borca. Kada će krov na istoku?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Samo djipke tobeta prangijom ranjava.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- Shategabri
S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćešsanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:13
Vidjeli smo prosle sezone ko vam je izbio titulu iz ruku, a iste teorije zavjere su se pisale po forumima. Zeljo, Vatikan i CIA protiv Sarajeva i Borca, al u kurcu. Na kraju Sarajevo dogovori kup s Vicom i to potvrdi njihova navijacka grupa, a mi ove sezone u borbi za opstanak. Sve jasno ko je zasticen i ko pravi dealove ispod stola.![]()
I sad opet prica mi cemo nesto da nastimamo. Bukvalno identicno kao prosle sezone, a mi nit luk jeli nit luk mirisali. Vico i Mirvic prave dogovore i dalje.
Koševo Zapad
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:21S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14
Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćeš![]()
Sjećam se jednog derbija na Koševu u kupu, kad su horde digle parolu "J.EBO NAMJEŠTEN DERBI " mislim da je sezona bila 2006 ili 2007.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:21S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?Combattente87 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:14
Mislim da ni sam ne znaš šta si sada napisao i šta si povezao, al hajd, kako hoćeš![]()
I na kraju dobiše taj derbi 3-2.
Toliko o vašem kredibilitetu kome šta da pišete.
- Shategabri
Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:23Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:21S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17
Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?
Ne govorim samo za tu utakmicu nego uopšteno.
Svako je s nekim nešto u nekom momentu dogovarao.
Ko kaže drugačije, laže.
Koševo Zapad
- Shategabri
Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:26Sjećam se jednog derbija na Koševu u kupu, kad su horde digle parolu "J.EBO NAMJEŠTEN DERBI " mislim da je sezona bila 2006 ili 2007.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:21S kim vi dogovarate?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:17
Pa stani, zar vam mi nismo izbili titulu na Grbavici? Jesmo, a pitari su pisali sklonicemo se. Onda zar nisu pitari mjesecima srali da smo mi nastimali sebi kup, a na kraju oni uzeli kup i njihova navijacka grupa potvrdi da je nastiman?
I na kraju dobiše taj derbi 3-2.![]()
![]()
Toliko o vašem kredibilitetu kome šta da pišete.![]()
Koševo Zapad
Mačak manje ti taj telefon, klepit će ti ko sa tezge gajbu sa trešnjama.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 mar 2026, 13:25Ma kakvi ložim ih i trzam malo. Ne može taj u nas da je Nick Woltemade, a ne Madžid Šošić![]()
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
bas ste bombasiShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:28Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:23Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.
Ko kaže drugačije, laže.
nek crknu dusmani, najjaci smo
- Shategabri
Ako nemaš odgovor, nisi morao ni ovo napisati.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:31bas ste bombasiShategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:28Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:23
Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.
Ko kaže drugačije, laže.
Koševo Zapad
Sigurno mnogo manje nego vaš.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:30Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ok, ali ja ti kazem da nema ovdje nikakvih dogovora nego da su nas uzeli na zub izmedju ostalog zbog prosle sezone kad smo im izbili gotovu titulu iz ruku. Samo budala moze misliti da su spremni nesto sa nama dogovoriti. Cucemo se sutra kad vidis sta ce nam Jelic pociniti. Pobogu, slome nogu covjeku na dva mjesta u prosloj tekmi i ni faul nije sviran. Fakat ste budale da mislite da smo mi neki faktor. Ja opet kazem volio bi da jesmo, ali nismo.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:28Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:23Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.
Ko kaže drugačije, laže.
- Shategabri
A to aktuelna sezona. I mi ko u nekim dogovorima? U kakvim konkretno?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Ok, ali ja ti kazem da nema ovdje nikakvih dogovora nego da su nas uzeli na zub izmedju ostalog zbog prosle sezone kad smo im izbili gotovu titulu iz ruku. Samo budala moze misliti da su spremni nesto sa nama dogovoriti. Cucemo se sutra kad vidis sta ce nam Jelic pociniti. Pobogu, slome nogu covjeku na dva mjesta u prosloj tekmi i ni faul nije sviran. Fakat ste budale da mislite da smo mi neki faktor. Ja opet kazem volio bi da jesmo, ali nismo.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:28Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:23
Ma nismo nista dogovorili. Izmisljaju i lupaju ljudi bezveze. Kazem ti isto kao prosle sezone kad se lagalo da pustamo Borcu a mi ih mlatnuli da ostanu bez trofeja. Zato nas sad i karaju sudije ovoliko. Sve logicno, ali lakse je reci Masoni i Iluminati dogovorili.
Ko kaže drugačije, laže.
Ono kad su nas klali s početka sezone, da se osiguraju da nismo prijetnja za titulu?
Jel to to?
Koševo Zapad
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ne znam u kakvim ste konkretno dogovorima ove sezone. Povukao sam paralelu sa proslom cisto jer ste pisali da cemo se skloniti Borcu na Grbavici, kao i da cemo uzeti kup, a na kraju dobijemo Borca na Grbavici i vi uzmete kup, za koji vasa navijacka skupina tvrdi da je namjesten.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:36A to aktuelna sezona. I mi ko u nekim dogovorima? U kakvim konkretno?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Ok, ali ja ti kazem da nema ovdje nikakvih dogovora nego da su nas uzeli na zub izmedju ostalog zbog prosle sezone kad smo im izbili gotovu titulu iz ruku. Samo budala moze misliti da su spremni nesto sa nama dogovoriti. Cucemo se sutra kad vidis sta ce nam Jelic pociniti. Pobogu, slome nogu covjeku na dva mjesta u prosloj tekmi i ni faul nije sviran. Fakat ste budale da mislite da smo mi neki faktor. Ja opet kazem volio bi da jesmo, ali nismo.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:28
Eno sad. Najpošteniji klub u vasioni.
Ko kaže drugačije, laže.
Ono kad su nas klali s početka sezone, da se osiguraju da nismo prijetnja za titulu?
Jel to to?
- Shategabri
Eto te ko Stevandić.Samba71 je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32Sigurno mnogo manje nego vaš.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:30Jel i ti misliš da tvoj klub nikad ništa nije dogovorio?
I mi smo lopovi, samo malo manji
Znači, vi manje dogovarate, a izbacili vas iz lige, a nas nisu.
Pravda za grbavički Juventus!
Koševo Zapad
- Shategabri
Ma vidim provlači se opet neka priča mi pustili Borcu, nekakav dogovor.sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:39Ne znam u kakvim ste konkretno dogovorima ove sezone. Povukao sam paralelu sa proslom cisto jer ste pisali da cemo se skloniti Borcu na Grbavici, kao i da cemo uzeti kup, a na kraju dobijemo Borca na Grbavici i vi uzmete kup, za koji vasa navijacka skupina tvrdi da je namjesten.Shategabri je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:36A to aktuelna sezona. I mi ko u nekim dogovorima? U kakvim konkretno?sanjinusto je napisao/la: ↑06 mar 2026, 14:32
Ok, ali ja ti kazem da nema ovdje nikakvih dogovora nego da su nas uzeli na zub izmedju ostalog zbog prosle sezone kad smo im izbili gotovu titulu iz ruku. Samo budala moze misliti da su spremni nesto sa nama dogovoriti. Cucemo se sutra kad vidis sta ce nam Jelic pociniti. Pobogu, slome nogu covjeku na dva mjesta u prosloj tekmi i ni faul nije sviran. Fakat ste budale da mislite da smo mi neki faktor. Ja opet kazem volio bi da jesmo, ali nismo.
Jel to to?
Kakav, da nam daju kup? Koji kup?
Uletio neki narkoman i objavio na navijačkoj grupi. Dešava se.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, haklamas i 16 gostiju.