FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni ja nigdje da nađem
- f0rest1946
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAH
Ovo je fakat nevjerovatno

Opomenuo sam te nemoj lićnih uvreda ja sam trol največi za sviju ali za tebe ne postojim i molio bi te da me zaobiđeš i ne komentarišeš o meni ako može!?PitarBordo je napisao/la:Šeki is again Šeki is again Šeki is a troll again...
Sarajevo ljubavi moja!
- PitarBordo
- Kontakt:
Prestani me citirati i onda govoriti da te zaobiđem, trolaš tu džaba. 
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 16 avg 2017, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Seki, bujrum da temu PREPUCAVANJA. Joj oni vukovi bi ti kozu sa ledja skinuli

smradovi dobili i jugozapad bravo upravo ebem vam sve po spisku
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- PitarBordo
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:smradovi dobili i jugozapad bravo upravo ebem vam sve po spisku
Neka brate vidiš da naši bolje igraju gostujuće utakmice gdje ima manje naših navijača od protivnikovih.
Samo Saraj'vo.
hilmo nikada nije bilo zabranjeno pisati o navijacim grupama. malo dodji sebi majstore. naravno da cemo raspravljati ovo valja ovo ne valja
ono sto jest bilo zabranjeno da se ima neka posebna tema za navijacku grupu. al sad da mi kroz komentare iznesemo neka misljenja to je nasa stvar. jedino ako se bas ide previse unutar grupe i nekih desavaja, to uredu, te kom.treba brisati i upozoravati.
ono sto jest bilo zabranjeno da se ima neka posebna tema za navijacku grupu. al sad da mi kroz komentare iznesemo neka misljenja to je nasa stvar. jedino ako se bas ide previse unutar grupe i nekih desavaja, to uredu, te kom.treba brisati i upozoravati.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Tvoja-više te ne persiram (izvinjavam se unaprijed) "pokvarenost i podlost" da citiraš pozvao povrijeđenog igrača je tražila odgovor toliko o tvom citiranju prodaji to nekome ko te nije skontao ja već dugo pratim i znam ko si i ćime se sve koristiš. A imaš i pomoćnike ali svi ste izofirani na vašu žalost barem što se mene tiće ne bih te spomenuo groba mi oba roditelja da nisi prvi ako ti nije jasno pogledaj što si pisao pa.... A ja sam trol za sviju a za tebe i tvoje pomagače nikad a niti vas smatram braćom niti navijačima SARAJEVA to je moje mišljenje( i opet se izvinjavam ako sam te ili nekog uvrijedio).PitarBordo je napisao/la:Prestani me citirati i onda govoriti da te zaobiđem, trolaš tu džaba.
Sarajevo ljubavi moja!
sve sam vidio sada u Doboju kod Kaknja jedva zabise onaj gol u 90 minuti protiv jedne mladosti ti se patisPitarBordo je napisao/la:benko21 je napisao/la:smradovi dobili i jugozapad bravo upravo ebem vam sve po spisku
Neka brate vidiš da naši bolje igraju gostujuće utakmice gdje ima manje naših navijača od protivnikovih.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ne blati ovdje niko Sjever, prije će biti da svi priželjkujemo da Sjever potvrdi da je i sad najbolja navijačka tribina u BiH. Nijedna druga samoprozvana navijačka grupa u BiH ne može ni primirisati Sjeveru, čak ni u ovom nešto lošijem periodu, koji, ako ćemo biti pošteni, ima više nego ikad podrški drugim (Dječijem dom Bjelave, etc), što se možda slabo isprati i što je više nego što radi ijedna druga grupa.zlo87 je napisao/la:Ali idu bolja vremena. Volim te Sarajevo!
Ovaj sad derbi veći je ispit od onog kad je bilo 2:2 i prije kog su oni već osvojili titulu.
Kako god, moja pretpostavka je da će se Sjever dobro ispuniti sad u subotu, s tim da će tamo biti i oni koji su bez razloga otišli na druge tribine.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ljudi, poslušajte me, stavite odmah da će završiti početnim rezultatom, a to jeste 0-0. Vazda se pare uberu na derbijima. Ne zna se ko je lošiji, jadno majke mi na šta je spao najveći bh. derbi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- PitarBordo
- Kontakt:
Pajes, uzeli bod lider, sad igramo gostujući protiv vicelidera, bod je zagarantiran!!!!benko21 je napisao/la:sve sam vidio sada u Doboju kod Kaknja jedva zabise onaj gol u 90 minuti protiv jedne mladosti ti se patisPitarBordo je napisao/la:benko21 je napisao/la:smradovi dobili i jugozapad bravo upravo ebem vam sve po spisku
Samo Saraj'vo.
Nisam ni shvatio kao blaćenje, ako si naveo tu parolu, ti si sasvim upravu. Svi na Sjever, da pokažemo i dokažemo tvoje tvrdnje. HZ30!High je napisao/la:Ne blati ovdje niko Sjever, prije će biti da svi priželjkujemo da Sjever potvrdi da je i sad najbolja navijačka tribina u BiH. Nijedna druga samoprozvana navijačka grupa u BiH ne može ni primirisati Sjeveru, čak ni u ovom nešto lošijem periodu, koji, ako ćemo biti pošteni, ima više nego ikad podrški drugim (Dječijem dom Bjelave, etc), što se možda slabo isprati i što je više nego što radi ijedna druga grupa.zlo87 je napisao/la:Ali idu bolja vremena. Volim te Sarajevo!
Ovaj sad derbi veći je ispit od onog kad je bilo 2:2 i prije kog su oni već osvojili titulu.
Kako god, moja pretpostavka je da će se Sjever dobro ispuniti sad u subotu, s tim da će tamo biti i oni koji su bez razloga otišli na druge tribine.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Vidja mi se ovo! Zavrsavam odmor u petak, u subotu na Kosevo! 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
SVI U KAKANJ!!!Sabinho je napisao/la:Vidja mi se ovo! Zavrsavam odmor u petak, u subotu na Kosevo!
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Ghost67, Google Adsense [Bot], KarloIvandic, propoklopac, rimljanin90, Riziko i 62 gosta.