FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

koalem
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la koalem » 16 avg 2017, 23:17

Upravu je. Sjetili se peto kolo da je klub u ****. Gdje su bili do sada?
4.10.2009.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2017, 23:21

Kao neko ko je proveo deceniju na Sjeveru - ova poruka od danas meni liči na pokušaj mobilizacije udarom na emocije da ne bi više bilo navijača na južnoj tribini.

A trebao bi da bude bitniji Klub i rezultat kluba, nego koga će više biti u subotu.

Prije nego krenete drvlje i kamenje, ja bih se prvi odazvao da je taj Sjever nešto pokrenuo nakon Krupe, ili nakon Lištice, ili nakon Zarije, ili nakon Zrinjskog ili barem nakon GOŠK-a, ali ovako sa ovim klišeiziranim emocijama - moje lično mišljenje - samo pokazuju svoju nemoć i potrebu za podrškom ljudi koji su otišli sa Sjevera da se ne bi oni kao navijačka skupina osramotili na navijačkoj sceni.

Hajde sad, drvlje, kamenje, redom.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 avg 2017, 23:26

PitarBordo je napisao/la:Kao neko ko je proveo deceniju na Sjeveru - ova poruka od danas meni liči na pokušaj mobilizacije udarom na emocije da ne bi više bilo navijača na južnoj tribini.

A trebao bi da bude bitniji Klub i rezultat kluba, nego koga će više biti u subotu.

Prije nego krenete drvlje i kamenje, ja bih se prvi odazvao da je taj Sjever nešto pokrenuo nakon Krupe, ili nakon Lištice, ili nakon Zarije, ili nakon Zrinjskog ili barem nakon GOŠK-a, ali ovako sa ovim klišeiziranim emocijama - moje lično mišljenje - samo pokazuju svoju nemoć i potrebu za podrškom ljudi koji su otišli sa Sjevera da se ne bi oni kao navijačka skupina osramotili na navijačkoj sceni.

slika
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 avg 2017, 23:29

PitarBordo je napisao/la:Kao neko ko je proveo deceniju na Sjeveru - ova poruka od danas meni liči na pokušaj mobilizacije udarom na emocije da ne bi više bilo navijača na južnoj tribini.

To je to. Čitaš mi misli.
4.10.2009.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 avg 2017, 23:39

Forzza butmir

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 avg 2017, 23:48

Ja mislim da ovo sad raje koliko bude za vikend i kakva atmosfera bude, da su to posljednji atomi snage i živaca i naše volje za ovim klubom... tek je krenula sezona a emocionalno smo već istrošeni...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2017, 23:49

Ok ako i tako gledas na ovaj proglas nije lose . bitno je doci podrzati svoj klub pa i svoju navijacku grupu . forum i fb nece nista promjeniti ako na utakmicama bude 1000 ljudi .

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 16 avg 2017, 23:56

ajdohordas je napisao/la:Ja mislim da ovo sad raje koliko bude za vikend i kakva atmosfera bude, da su to posljednji atomi snage i živaca i naše volje za ovim klubom... tek je krenula sezona a emocionalno smo već istrošeni...
Ja se ni od prošle nisam oporavio. Kad bolje razmislim, ja se ni od ješića, simeunovića, kramara i inih još nisam oporavio.
4.10.2009.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2017, 00:00

Kad fino uspijemo naložit raju, kad se skupi preko 10 milja na stadionu, kad se nafuramo da ide nešta na bolje... znamo šta nam slijedi. Tako da se neću uzbuđivat nikako, ako i dođem sjest na istok i lagano ispratit utakmicu. A budimo realni, svakako će jug bit puniji. Oni su u boljoj bodovnoj situaciji, naloženi na osvetu zbog onog poraza iz maja itd. Rezultati diktiraju posjetu, a ne saopštenja, iskreno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2017, 00:02

Derbi je derbi, najveca utakmica u drzavi mora privuci veci broj ljudi kako god da okrenes. Tu su najvece sanse da uspije ovakav tekst. GOŠK ili Krupa nece privuci nikoga, Zrinjski malo vise ali sa ovakvim rezultatima i atmosferom i to je upitno. Drugo, par puta je Manijaka doslo vise od Hordi sto je sasvim normalna stvar jer ides jednom na gostovanje gdje svi budu izmijesani dok mi imamo navijace na sve tri tribine. Da Grbavica nije onako mala mi bi napunili 5 hiljada zajedno bez ikakvih problema dok bi oni imali 3 hiljade na jugu. Nikakva bruka, nista cudno ili novo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 avg 2017, 00:14

Ma nikad se ne zna u derbyu evo prosli mi dva dana ranije igrali tesku utakmicu ( siroki izgubili na penale) dvojica napustila klub zbog straha od navijaca ,povredjeni kartona bilo , zelji bod trebao za titulu , losa posjeta . na kraju znamo nadigrali i pobjedili ih

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 avg 2017, 00:15

+1000

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 avg 2017, 00:28

Ma ne treba ni na koga drvlje i kamenje. Momci su pokusali animirati raju, ja licno bi volio da uspiju, da sjever bude pun...s druge strane mi glupo ''popovati'' nekome kad cu ja derbi gledati sa zapada.
Neki rezime, izaberi trEbinu koju zelis i ako zelis, ali ne osudjuj momke sto su pokusali animirati raju - moj neki stav.
Na kraju krajeva 97 % nas je tu jer smo bolesnici bordo boje, samo sto drugacije sve prozivljavamo i prezivljavamo i ispoljavamo emocije. Onih 3 % su tu zarad sitnih interesa i bitni su ko Hadzici za vrijeme Sarajevo Film Festivala...
#moSa #rajvoSa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

High

Post Postao/la High » 17 avg 2017, 00:33

Pričajte vi šta hoćete, ali u ovakvoj rezultatskoj krizi ova vrsta poziva dobro dođe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 17 avg 2017, 00:42

slika
VOLIM TE SARAJ'VO!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 17 avg 2017, 00:45

U sridu.
Klasican primjer borbe da se ne obrukaju u tom nekom "tifo svijetu" da ih ne bude 1000 na tribini. Ovaj dopis je upravo bojazan od toga.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 avg 2017, 01:17

1-0

Nego, ima li tog prokletog Crnkića igdje?
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 avg 2017, 01:25

Ma sad je prilika da se iole okupimo u većem broju i da poručimu jasno i glasno šta mislimo o deb.ilima koji vode klub i svim ostalim koji su doprinijeli ovoj situaciji u kojoj se trenutno klub nalazi. Pustite bojkote.

Fudbal ogadili jesu, imamo nikad lošiju ekipu prepunu amatera, kornera ne znamo izvest, o smislenoj akciji da ne govorim. Imamo presmiješan stručni štab i nikad veće uhljebe, slijepce i nesposobnjakoviće u upravi ali opet trebamo doci u sto vecem broju i yebat im od-do i naravno, voditi ovu skupinu amatera do pobjede protiv još većih amatera.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 avg 2017, 02:26

joker90 je napisao/la:1-0

Nego, ima li tog prokletog Crnkića igdje?
Neki dan sam mu poslao zahtjev za pracenje na IG i prihvatio me, samo ti to mogu reci. :hmmmm:

...i btw, pise mu na IG profilu: profesionali fudbaler. :hmmmmm: :lolno:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 avg 2017, 02:34

Kakvi ovdje likovi pisu to je cudo jedno,evo i pred derbi nasli o Hordama da popuju i pljuju eto i HZ ne valjaju koje je vasa poenta? Zasto nav8jate za Sarajevo tj lafo navijate kad nista ne valja a vi sve to nijemo gledate? Ne valja uprava ne valja kamp ne valjaju HZ i igraci,zasto Horde ne prozivaju upravu,pa kad je prozovu idu komentari sad je prozvali,pa zbog vas u inat podrzavam upravu od danasnjeg dana pa mi vi dodjite i zabranite je..bivjetri,dodjite da mi pričate kao ovdje,to jedino i mozete ovdje i nigdje vise dobro zapamtite internet ratnici i curice,pozivate na nekakve ustanke i na Horde se pozivate,sjedite i tipkajte i lozite a mi cemo prijave dobijat od murije klosari. Cuj da se ne obrukamo u tifo svjetu to je poenta pa jel vas stid? HZ nikad sebe nisu stavljale ispred kluba niti ce,nisam na sjeveru al kao osoba koja je godinama bila redovna na sjeveru smjesno mi koliko frustracija,kompleksa i mrznje ovdje neki patuljci imaju prema sjeveru. Evandere i slicni ne brini se nece se sjever obrukat nikad,docemo mi sa zapada i istoka necemo kao ti ovdje ismijavat nesto i bruke neke spominjat uzivas da vidis Sarajevo na dnu to je cinjenica,i ne navijas za Barselonu vec za Sarajevo zivis u masti

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, mma_hz, Seipronto, soe i 112 gostiju.