FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jun 2012, 19:53

secer je napisao/la: nego, hocete li podnijeti jos jedno razocarenje?
sjecate li se kad sam prije neku godinicu, godinicu i pol napisao da svinja vise nikada nece ponoviti ono sto je pokazao na sp-u?
jednostavno, svajni nije ta klasa u koju ga godinama pokusavaju ugurati pojedini mediji i kakvim ga vide navijaci, forumasi i simpatizeri koji po svoje misljenje idu na bild.de, kiker i ostale njima drage medije kojima upravljaju i u kojima skrabaju neki lelemudani koji nisu imali kapaciteta da igraju u nekoj od profesionalnih liga, pa ce barem skrabati o fudbalu.
pa, bem mu misa, mesija, riberija, robena i slicne klase iznesu iz invalidskih kolica pa ljudi pruze briljantne partije, dok ovog bayernovog kilu alijas ´cesti blekaut´ treba cekati i cekati. toboze da se vrati u formu :roll:
cucucucu,bice nam obojici drago kad te demantuje :)
#miasanmia

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 14 jun 2012, 01:52

Mourinho želi Lahma, ali Real nema apsolutno volje da pregovara s Bayernom. Problem je što su još uvijek pod utiskom pregovora kada je bio u pitanju Ribery i kada je naša uprava tražila 80 miliona eura (naravno nije imala volju prodat Francuza :lol: ). A još su u Realu iziritirani nedavnom izjavom Ulija za AS gdje je izjavio da Real ne može sam izmirit svoja dugovanja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 14 jun 2012, 11:08

schweinsteiger je napisao/la:cucucucu,bice nam obojici drago kad te demantuje
je l´ imao 3555 godina vremena da pokaze i dokaze da je klasa? jesu li ga tumbali po svim mogucim pozicijama ne bi li nasli ´onu pravu´ na kojoj ce bljesnuti? kobejagi je pokazao nesto na sp-u i stao cim je muler sankcionisan.
dobar je, bez daljnjeg, ali ni blizu klase u koju ga guraju nijemci i opsjednuti forumasi.
njegove pozitivne strane su: liderske sposobnosti(mladi igraci se osjecaju sigurnije kad igra svajn), dobar pas, dobro citanje igre(ima veliko iskustvo).
nedostaci: spor, nije eksplozivan, nije opasan po protivnicki gol, cesti blekauti.

za bajern je bitno da igraju riberi koji je 40% bayerna(bez njega bi se borili za el), lam, nojer, badstuber i muler.
bitan kotac postaje i alaba, dok se ostali mogu nadoknaditi i to bez po´ muke.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 14 jun 2012, 16:28

Ukoliko neko zeli originalni dres Bayern-a po veoma povoljnoj cijeni 40 € (cijena u fun shopu je inace 80-90 € ) isti moze nabaviti preko stranice BayernForum.com

Ja sam narucio novi gostujuci dres i dobio ga juce. Slika ispod kao dokaz.

slika

Mogu se naruciti i domaci dres Bayerna, kao i bijeli i zeleni dres Njemacke repke. Svi kostaju 40 €. Imate mogucnost da platite i postarinu (DHL) dodatnih 20 € ukoliko zelite da vam bude brzo dostavljen ili da regularnom postom dobijete kroz nekih 25-30 dana. Mozete naruciti i vise komada odjednom i opet je postarica 20 € ako se odlucite za DHL.

slika

slika

slika

slika
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2012, 02:01

http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

City trazi 40 miliona za Dzeku.
Koliko je ta cijena realna ne znam, ali sam siguran da Bayern ne namjerava dati toliki novac za jednog igraca.

Ja jos uvijek vjerujem da su to medijske spekulacije i da ce ta cijena biti mnogo povoljnija, inace nista od Dzeksona u Bayernu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jun 2012, 03:18

Mislim da se uprava Bayerna zahebala kada je odlucila produziti ugovor sa Robben-om i da se taj novac mogao bolje/kvalitetnije uloziti. Nakon promasaja protiv Chelsea on vec postao istrosen igrac, uz to unosi nemir u svlacionicu i postoji mogucnost da dodje do stvaranja dvije grupe unutar ekipe.

Robben se nalazi na nekom svom EGO tripu i pitanje kako ce ekipa reagovati ukoliko je ostali ponovo zahebe u narednoj sezoni u jednoj vaznoj utakmici. Sama izjava Riberya dovoljno govori kada je reako da nisu najbolji prijatelji, ali da na terenu imaju zajednicki cilj pa se nekako slazu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jun 2012, 08:27

Omerbavarac je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html

City trazi 40 miliona za Dzeku.
Koliko je ta cijena realna ne znam, ali sam siguran da Bayern ne namjerava dati toliki novac za jednog igraca.

Ja jos uvijek vjerujem da su to medijske spekulacije i da ce ta cijena biti mnogo povoljnija, inace nista od Dzeksona u Bayernu.
Znaju oni da ne mogu iscupati toliki novac od Bayerna. Kada se sjetim samo situacije sa Boatengom, razlika u cijeni koju su trazili na pocetku i na kraju je nekih 6 miliona. U slucaju Dzeke moze biti i veca.
#divovi

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 jun 2012, 09:07

Sinoc sam sanjao da smo prodali Robena, znate kako sam se sretan jutros probudio, a onda se naglo rastuzio jer sam skontao da je to samo bio san :D
Volim te Zeljo!!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 15 jun 2012, 10:23

amerosm je napisao/la:Mislim da se uprava Bayerna zahebala kada je odlucila produziti ugovor sa Robben-om i da se taj novac mogao bolje/kvalitetnije uloziti. Nakon promasaja protiv Chelsea on vec postao istrosen igrac, uz to unosi nemir u svlacionicu i postoji mogucnost da dodje do stvaranja dvije grupe unutar ekipe.

Robben se nalazi na nekom svom EGO tripu i pitanje kako ce ekipa reagovati ukoliko je ostali ponovo zahebe u narednoj sezoni u jednoj vaznoj utakmici. Sama izjava Riberya dovoljno govori kada je reako da nisu najbolji prijatelji, ali da na terenu imaju zajednicki cilj pa se nekako slazu.
Sad su doveli i ovog Sipurka....bit ce svega ! :lol:

Davno sam pisao kako je Bayern postao nezdrava sredina ....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2012, 11:17

Čuj ovog padobranaca Bayern postao nezdrava sredina. :lol:

Što se tiče cijene koju je City postavio za Džeku od tog filma nema ništa, mnogo je realnije nekih 25 mil i možda navuku kroz bonuse na 27 mil eura.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jun 2012, 12:36

Sretan rođendan najboljem golmanu svih vremena.

slika

[youtube][/youtube]

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jun 2012, 12:38

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 15 jun 2012, 12:40

Nek mu je sretan! On je uistinu živa legenda
Agieren statt reagieren

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 15 jun 2012, 14:31

slika

Sretan rođendan Oliju,ujedno i meni najdrazem golmanu svih vremena.Jedini golman koji je smio udarati svoje igrace,psovati im *****,imao je velika muda :mrgreen:

Zanima me jel` se upisa u listu strijelaca,znam da je pri zalasku karijere izvodio i penale ?
Chelsea F.C.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 jun 2012, 14:49

Sretan rođendan najboljem golmanu svih vremena.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 jun 2012, 16:27

Fakat je bio lik i ostao!Nek mu je sa srecom... :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jun 2012, 17:16

pasha_the_one je napisao/la:Ukoliko neko zeli originalni dres Bayern-a po veoma povoljnoj cijeni 40 € (cijena u fun shopu je inace 80-90 € ) isti moze nabaviti preko stranice BayernForum.com

slika

Mogu se naruciti i domaci dres Bayerna, kao i bijeli i zeleni dres Njemacke repke. Svi kostaju 40 €. Imate mogucnost da platite i postarinu (DHL) dodatnih 20 € ukoliko zelite da vam bude brzo dostavljen ili da regularnom postom dobijete kroz nekih 25-30 dana. Mozete naruciti i vise komada odjednom i opet je postarica 20 € ako se odlucite za DHL.

slika
slika

slika

slika

kako da narucim dres mozes li malo objasniti
evo ja se registro na taj forum

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 jun 2012, 17:21

[youtube][/youtube]

LEGENDO NEK JE SA SREĆOM

Bester Torhüter der Welt

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 15 jun 2012, 19:58

pasha_the_one je napisao/la:Ukoliko neko zeli originalni dres Bayern-a po veoma povoljnoj cijeni 40 € (cijena u fun shopu je inace 80-90 € ) isti moze nabaviti preko stranice BayernForum.com

slika

slika
Odličan dres. 40€? :mrgreen: Ja sam ovaj isti dres platio 23,03€! Sa imenom na leđima cijena bi bila 29,03€.
https://www.trikotguru.com/shop/en/onli ... gory_id=28" onclick="window.open(this.href);return false;

Na ovoj stranici imate dobar izbor dresova - i klubova i reprezentacija.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 15 jun 2012, 20:37

suicidesquad je napisao/la:
Odličan dres. 40€? :mrgreen: Ja sam ovaj isti dres platio 23,03€! Sa imenom na leđima cijena bi bila 29,03€.
https://www.trikotguru.com/shop/en/onli ... gory_id=28" onclick="window.open(this.href);return false;

Na ovoj stranici imate dobar izbor dresova - i klubova i reprezentacija.
Jesi li narucivao za BiH, koliko kosta postarina, koliko se ceka?
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []