Lesinari, brate.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Miralem Pjanić
I sta je cudno, pa Juventus je kikirki klub za velikana kao sto je vjecna Barcelona. Iz Barce ides samo nize, nema vise.
Normalni ljudi ce to shvatit i nece mu zamjerit.
Normalni ljudi ce to shvatit i nece mu zamjerit.
27.10.2020
Normala. Decko prelazi u najveci klub na planeti.
Cugaj Mire
Cugaj Mire
Koja zavist covjece. Eto boli Pjanketa stvar sta cemu reci neki zgubidan sa foruma i koju vrstu muzike ce slusat.
Pjanketovi jesu iz ruralnih djelova BIH i on se ponosi sa tim sto je za svaki respekt.
Pjanketovi jesu iz ruralnih djelova BIH i on se ponosi sa tim sto je za svaki respekt.
Njemu su pare na zadnjem mjestu, decko je multimilioner. Al to siromah Bosnjo ne konta.
Visca Mire!
Visca Mire!
Koja seljacina pa ovo je strasno
još kao zavist 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja da sam potpisao za Barcu olešio bi se toliko da bi karijeru morao okončati istu noć
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Yebem te u ta usta prljava napacena.Geerroo je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:29sta ti pametujes, u jednom postu pises da postis, a u drugom psujes ajete magarac jedanSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:26Ma ja,a inace njega boli ku rac sta pise i misli napaceni Bosnjo po ss. ba forumu.
Sve je nama "seljakluk ",a nema goreg naroda na dunjaluku, pogotovo kada pricamo o profesionalizmu.
normalno da je neprofesionalno slaviti odlazak iz kluba u kojem jos igras, u toku sezone, ali kako to jedan levat kao sto si ti moze znati
Koga boli ku rac sta vi mislite, Mireta sigurno ne.
Pisaj ih odreda Mire,trebo si citavu estradu dovesti ne bi li pocrkali.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
tako je, ti si odraz pravog muslimanaSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:08Yebem te u ta usta prljava napacena.Geerroo je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:29sta ti pametujes, u jednom postu pises da postis, a u drugom psujes ajete magarac jedanSviuodbranu je napisao/la: ↑02 jul 2020, 00:26Ma ja,a inace njega boli ku rac sta pise i misli napaceni Bosnjo po ss. ba forumu.
Sve je nama "seljakluk ",a nema goreg naroda na dunjaluku, pogotovo kada pricamo o profesionalizmu.
normalno da je neprofesionalno slaviti odlazak iz kluba u kojem jos igras, u toku sezone, ali kako to jedan levat kao sto si ti moze znati
Koga boli ku rac sta vi mislite, Mireta sigurno ne.
Pisaj ih odreda Mire,trebo si citavu estradu dovesti ne bi li pocrkali.
Pravopis u minusu, razmisljanje u debelom minusu, da ne pricam koliko si glup
+1BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 jul 2020, 01:04Ja da sam potpisao za Barcu olešio bi se toliko da bi karijeru morao okončati istu noć
Ne bi zaigrao narednih 5 godina.
Pazi prosjecnih Bosnja i komentara. 
A dobro, kad se sjetim da se i po Dzeki sr.alo jer je dernecio uz Sabana, il jos gore sto je otvorio kafic u Dubrovniku.
Pjanke nek je sa srecom u Barci.
A dobro, kad se sjetim da se i po Dzeki sr.alo jer je dernecio uz Sabana, il jos gore sto je otvorio kafic u Dubrovniku.
Pjanke nek je sa srecom u Barci.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
sjecam se kako se sralo kad je dzeko slavio božić, tobože oni bi nekom nešto da određuju , dapače
- forza_juve
- Kontakt:
Protiv derneka nemam nista ali nije trebao to sada da radi pogotovo jer sezona nije zavrsena i ima jos utakmica da igra sa Juventusom. U spremnost ne sumnjam nego se radi o nepostivanju Juventusa.
Kako god da Bog da bio jos bolji nego u Juventusu. Sretno Mire
Kako god da Bog da bio jos bolji nego u Juventusu. Sretno Mire
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa Real Madrid je realno bolji klub od Barce u ovom trenutku.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma bolji je Real od Barce i u Spaniji i u Europi...necemo ulaziti u to koliko su titula osvojili na lopovski nacin kroz povijest. 
@forza_juve, ocito da to neki ne mogu razumjeti...i ne samo to sto ti spominjes, ima jos toga.
@forza_juve, ocito da to neki ne mogu razumjeti...i ne samo to sto ti spominjes, ima jos toga.
Pjani sve najbolje ali bice **** ali bas **** biti standardan pored de jonga i sergija kojeg ce vjerovatno vratiti u vezu jer moraju... Plus puig i alena su mega talenti puig je bolji od inieste kad je bio njegovih godina...alena je strasan igrac samo mu fali konstante...kamo god pjana ce morati dobro da oznoji guzove da bi igrao
Ne brukaj se.gruezi je napisao/la: ↑02 jul 2020, 09:42Pjani sve najbolje ali bice **** ali bas **** biti standardan pored de jonga i sergija kojeg ce vjerovatno vratiti u vezu jer moraju... Plus puig i alena su mega talenti puig je bolji od inieste kad je bio njegovih godina...alena je strasan igrac samo mu fali konstante...kamo god pjana ce morati dobro da oznoji guzove da bi igrao
Većina je govorila i kad je u Juve prelazio da će biti klupiran, karijera nizbrdo i sl gluposti. Od tada do danas Pjanić je svake godine osvajao trofej i bio jedan od najstandardnijih igrača Juventusa.
Da vjeruju u mlade igrače ne bi prodavali Arthura i dovodili Pjanića. Rakitić nije vise materijal za Barcu, on ide. Tako da i ne vidim kakva je konkurancija, osim Vidala.
Jaču konkurenciju ima u Juventusu(mislim na igrace koji nisu u prvih 11), pa je i dalje standardan.
Sve u svemu, ne blamiraj se.
Princ iz Kalesije je najskuplji nogometaš BiH.
Barba halali sto smo sumnjali.
nidje veze da Pjanic ima jos jednu sezonu vrhunskog fudbala, malo latinskog zavidluka izgleda ...ako su mogli Xavi i Pirlo biti klase sa 33-34, moze i on....olako se zaboravlja da njemu trka nije problem, da je uvijek u vrhu po broju pretrcanih km...to je jos od svjetskog 2014.
druga je stvar ako povuce rucnu jer se zadovoljio. sigurno da u Barci nece nikoga cekati, ocekivanja su uvijek najveca, tri slabije partije, i selis na klupu.
Pjana mora pokazat muda....mora biti dirigent u sredini, ne moze se Messi trositi stalnim dolaskom po loptu...ne bi se smio sklanjati Messiu ma kakv genij bio...Barca nece nista dobiti ako se sve vrti oko Messia,moraju ga nauciti stediti ovo jos godinu-dvije, dok ne predje u Totti-fazu s kraja karijere....naravno uvijek kad se lomi ili ganja rezultat Messi ce uzeti loptu i sam zavrsavati...ali mora biti svjez da bi se taj genij ispoljio...zato se mora stediti 80min., i zato su bitni Pjanic i ostali
druga je stvar ako povuce rucnu jer se zadovoljio. sigurno da u Barci nece nikoga cekati, ocekivanja su uvijek najveca, tri slabije partije, i selis na klupu.
Pjana mora pokazat muda....mora biti dirigent u sredini, ne moze se Messi trositi stalnim dolaskom po loptu...ne bi se smio sklanjati Messiu ma kakv genij bio...Barca nece nista dobiti ako se sve vrti oko Messia,moraju ga nauciti stediti ovo jos godinu-dvije, dok ne predje u Totti-fazu s kraja karijere....naravno uvijek kad se lomi ili ganja rezultat Messi ce uzeti loptu i sam zavrsavati...ali mora biti svjez da bi se taj genij ispoljio...zato se mora stediti 80min., i zato su bitni Pjanic i ostali
al najjaci je ovaj simpatizer luzera iz liverpula kad kaze nije u top 30 po izvodjenju slobodnjaka haj pasa navedi trideset boljih 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 23 gosta.