dimitrije21 je napisao/la:ko da ja nebi volio da smo pobjedili da imamo jak tim koji gazi i da ne strahujem i ne bojim se svaku njihovu šansu al kako je tako je moramo navijati i podržavati naš klub, tim i igrače koji igraju za isti oa šta nam bude možda i ispadne dobro na kraju,.
evo, jos samo ovaj put... nadji moj post gdje ja pljujem bilo koga ili bilo sta i postavi ovdje!
jel to ne smijem reci cime nisam zadovoljan? jel ne mogu reci kako bi nam na ljeto klub opet mogao biti autobuska stanica, obzirom na potrebe za kvalitetnim igracima (ovo je, bar za mene, vrlo upitno, jer ne znam gdje smo sa budzetom za igrace)? jel ne smijem reci da ne patmim samar kao protiv sirkog? jel ne smijem reci da mi nije jasno upoorno guranje ova dva hadalja na stoperskim pozicijama, a imas alternative, koje ne mogu biti gore da ga j.ebes? jel ne smijem pitati (ovo je prvi put da to radim) kakav je trenutni stastus jahica, prima li punu platu, trenira li...? jel problem ako kazem da smo najebali kad na ljeto odu miro i lendric?...
ili ces mi i dalje ispirati mozak kako sam ja nesto protiv, ljut na sebe, "pitar"...? jel se od mene samo ocekuje da kupim godisnju, pojedinacnu, destogodisnju, ucestvujem u akcijama...? a, kad sta upitam, ja sam, g.ovno.
dovoljno mi je vidjeti koliko je sotoniziran sanel halilovic, koji daje sebe i svoje vrijeme za dobro Zelje i ljude/djecu, koji su na pravoj strani. onda me i ne cudi sto i mene, anonimusa, ispirete lobotomijom i ubjedjujete da smo najveci, najbolji, nepobjedivi...
zadnja poruka za tebe! prije nego sto nekoga citiras, procitaj sta je napisano, shvati napisano, pa recipliraj. ne pravi se veci navijac od bilo koga, ne ide ti od ruke.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija