FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ivan sesar kaparisan za ljeto za potpis oj boze
-
- Kontakt:
Ne lupajamko123 je napisao/la:ivan sesar kaparisan za ljeto za potpis oj boze

I mi hocemo neki napredak dovodimo opet polovnjake, covjeku karijera u silaznoj putanji jbt. Nezadovoljan cu biti ako on dodje.amko123 je napisao/la:ivan sesar kaparisan za ljeto za potpis oj boze
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- MocMahale444
Joj kad na ljeto krene prica daj Djelmica, daj Kvesica, vracaj Memiju iz danske, a onda se pitamo sto nam igra ne lici na nista i sto ne mozemo da napravimo iskorak u ligi.
Zivi bili ne przivajte bivse i ove polovnjake, i kojekave igrace.
Zivi bili ne przivajte bivse i ove polovnjake, i kojekave igrace.
- Zeljeznicar -
vidices pred pocetak sezone jel supljak ili nije ne volim ga ni ja prvo sto je pitar a drugo sto je **** od igraca ne igra ni u uskom brijeguMocMahale444 je napisao/la:Kakav on supljak, nismo se toliko srozali.
A ne znam, na sajtu saveza nema ništa.MocMahale444 je napisao/la:Nego je li Musa dobio zuti ili nije?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci ja ne razumijem ljude u klubu, ako prodaju Lendrica, Kjosevskog i pare od evrope jos oni ce opet dovodit polovnjake koji su promjenili X klubova? Debeo minus od mene ce imat ako se to desi.
- MocMahale444
U prvom pol dobio zuti, smijem se zakleti.Virtu4l je napisao/la:A ne znam, na sajtu saveza nema ništa.MocMahale444 je napisao/la:Nego je li Musa dobio zuti ili nije?
@amko nadam se da je supljak.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Suplja milijardu posto!
Morate uzeti u obzir da mi kao klub nismo u mogucnosti platiti stotine hiljada za jednog igraca, lako je pricati "treba pokupiti sve dobro iz lige" pa ti ovi iz Krupe kazu daj 100.000 za Vukotica, lupam daj 100.000 za ovog iz Radnika...itd. Pogotovo nas klub koji placa ama bas sve, poreze, doprinose, bonuse, ovo - ono sve u dinar pa tih 100.000 na kraju izadje 200.000.
Da mi imamo buđet par miliona pa hajde inekako bi palcali igrace i takve cifre, ali nimo mi ni D od Dinama.
Da mi imamo buđet par miliona pa hajde inekako bi palcali igrace i takve cifre, ali nimo mi ni D od Dinama.
- Zeljeznicar -
nije supljak nazalost uostalom vidjecete samiMocMahale444 je napisao/la:U prvom pol dobio zuti, smijem se zakleti.Virtu4l je napisao/la:A ne znam, na sajtu saveza nema ništa.MocMahale444 je napisao/la:Nego je li Musa dobio zuti ili nije?
@amko nadam se da je supljak.
Tacno bi me bilo stid da taj debil dodje u Zelju.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prodat Lendrica, Vecu + evropa sto cemo igrat imat cemo odlicne pare da mozemo kupit 1-2 igraca, ubacit Zerica, Osmankovica, Hasanovica i polahko Besirevica gurat da dobije iskustva. Dovodjenjem polovnjaka samo cemo napravit problem ne na pocetku sezone nego na pauzi, znamo kako je kad polovnjak dodje, bude nezamjenjiv, kakva nasa djeca bla bla pa kad krene proljetni dio sezone nidje polovnjaka na mapi a idalje se gura (Markovic, Bogicevic)Zenzo je napisao/la:Morate uzeti u obzir da mi kao klub nismo u mogucnosti platiti stotine hiljada za jednog igraca, lako je pricati "treba pokupiti sve dobro iz lige" pa ti ovi iz Krupe kazu daj 100.000 za Vukotica, lupam daj 100.000 za ovog iz Radnika...itd. Pogotovo nas klub koji placa ama bas sve, poreze, doprinose, bonuse, ovo - ono sve u dinar pa tih 100.000 na kraju izadje 200.000.
Nama ako prije europe odu Veca, Lendric, Stevanovic mi smo donji, a sigurno ce jos minimalno 2-3 otici ovo ljeto.
Bice ludilo oko dovođenja novih, samo sad Slavko valjda ima viziju kako i sta treba.
Bice ludilo oko dovođenja novih, samo sad Slavko valjda ima viziju kako i sta treba.
- Zeljeznicar -
Ne bih volio da Veca ode ovo ljeto. On tek pokazuje koliko moze i zna. Bilo bi dobro da se produzi ugovor sa njim pa da ostane bar do zime.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nesigurno je ispunjavat Slavkine zelje pogotovo ako treba za nekog platit obestecenje, ne vjerujem ja njemu tu jer mislim da je ubleha od trenera, **** igre u ovoj polusezoni ja nisam vidio dok nam je odbrana bila beton sve do jednom.
besim serbecic stoper taman istice ugovor mlad ¸19 godina ne moraju placat pare eto prilike da ga dovedu,njega i vukotica za njega vrijedi dati pareZeljo92 je napisao/la:Prodat Lendrica, Vecu + evropa sto cemo igrat imat cemo odlicne pare da mozemo kupit 1-2 igraca, ubacit Zerica, Osmankovica, Hasanovica i polahko Besirevica gurat da dobije iskustva. Dovodjenjem polovnjaka samo cemo napravit problem ne na pocetku sezone nego na pauzi, znamo kako je kad polovnjak dodje, bude nezamjenjiv, kakva nasa djeca bla bla pa kad krene proljetni dio sezone nidje polovnjaka na mapi a idalje se gura (Markovic, Bogicevic)Zenzo je napisao/la:Morate uzeti u obzir da mi kao klub nismo u mogucnosti platiti stotine hiljada za jednog igraca, lako je pricati "treba pokupiti sve dobro iz lige" pa ti ovi iz Krupe kazu daj 100.000 za Vukotica, lupam daj 100.000 za ovog iz Radnika...itd. Pogotovo nas klub koji placa ama bas sve, poreze, doprinose, bonuse, ovo - ono sve u dinar pa tih 100.000 na kraju izadje 200.000.
Sesar se spominjao i na zimu...Musa nije dobio zuti sto posto
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO