FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2017, 01:21

Evo i mene, ziv i zdrav nakon derbija!
Kad sam vidio ono drvo u napadu, znao sam da mi gore nista napraviti necemo. Kad i nakon 100 utakmica i 100000 centarsuteva i 0 sansi iz istih, opet krenes sa istom taktikom i gadjanjem drveta i ne zasluzujes nista drugo nego poraz. Jedino sto smo iole napravili u ovoj utakmicu je iz situacija kad se lopta gurala po zemlju izmedju njihovih odbramnbenih, ali dzaba kad to nas propuh ne nije vidio. Ko je kriv za ovo? Pa mislim da se tu vise nema sta da prica, sve se zna, sve je ispricano 100 puta. Ova uprava otici nece dok i raja ne pocne udarati po gradu, oni da imaju imalo obraza davno bi otisli.

POTURA KURVICE OPIJAJ SE TI PO FACEU **** TI EVOLUTION SVE SLJEDECI PUT KAD TE VIDI KUJO MALENA
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 avg 2017, 01:26

Ja non stop govorim raji i narodu, nama kao FKS nikakvog značaja nemaju pobjede, dok ne istjeramo ove mamlaze, ali većina raje koja ne razmišlja i koja ne koristi mozak, govori "ma ti si lud", "kako se nećeš radovati uspjehu svog kluba". Mnogo njih gleda to navijački, ja vazda iz drugog ugla. Evo šta nama sad znači ako guzove pobijedimo Želju, Mladost, GOŠK, Vitez, Čelik i ostale pizde materine? Šta nam to znači? Evo reći ću vam, NIŠTA. Slobodno s tim pobjedama i bodovima neka obrišu pakšu. Ja hoću da vidim igru, hoću da vidim taktiku, hoću da vidim lijep fudbal od noge do noge, hoću da vidim kretnju, kombinatoriku, hoću da vidim određenu viziju u igri, hoću da vidim organizaciju igre, pa da se greške analiziraju i usavršavaju iz kola u kola, a ne sve na ho-ruk. Hoću da vidim jednu lijepu igru, hoću da vidim pasove, jednostavno neku organizaciju i ideju u samoj igri, zar je to toliko mudro slovo p.cka mu materina? Mene ne zanimaju one pobjede na guzove, kao što su komše večeras dobile i oni se raduju takvoj pobjedi. Da je FKS pobijedilo onako, ja bi odmah prvi rekao meni ovo ništa ne znači, biti će sve po starom. Kakvo samopouzdanje i ta s.anja, na to se samo još djeca i ublehaši pale. Znači ljudi, bitno je vidjeti igru, da bude neka taktika, da ima finih korektnih fudbalskih elemenata? A zašto sve ovo govorim? Zašto govorim da je bitno vidjeti pobjedu s lijepom igrom i igrom koja ti daje nadu za sutra, a ne instant pobjedu, zbog penala u trećoj minuti? Zato što ti to donosi napredak. Ti s takvim segmentima kojima sam gore iznad pobrojao ćeš u nekoj bliskoj budućnosti moći parirati jakim evropskim ekipama. Najbolji primjer ove godine su klubovi iz regiona. Pa Vardar je prije tri godine jedino mogao sanjati da će napraviti uspjeh, ali ljudi su uz kvalitetan rad i krvav rad došli do ovoga sada. Pa Domžale su izbacile Freiburg i odigrali x s MARSEJOM. Halo ljudi? Rijeka izbacila SALZBURG, odigrali odlično s OLYMPIAKOSOM. Znate li vi koji su to uspjesi? Da dodam još nešto što gore nisam.. Ne kažem ja, doćiće utakmica-dvije da se neće pobijediti ili pobijediti će se, ali guzovaće. Ali, to je mali pad forme koji naiđe. Mi sve dok ne raščistimo, dok ne krenemo naprijed, dok tako ne budemo gledali stvari nema hajra. Treba se napraviti i voditi tim planom, pa sistematsko napredovanje, pa da jednog dana karinđamo jedan Freiburg, jedan Salzburg i ostale. Mi da nismo guzovace osvojili onu titulu, da smo imali igru i organizaciju, mi se ne bi bojali Lecha i odmah skidali gaće. Ali, mi smo znali da je i ona titula bila na jedvite jade, da nema nikakve igre, već da smo imali taktiku zvanu "polulijevo", da je trener bezveze, e zato smo mi odmah namazali pakšu vazalinom. S Borussijom malo teže, ali otom potom.

Ne znam koliko će vas pročitati ovo i da li ćete shvatiti i 1% onog što ja govorim, ali nadam se da hoćete. Opet kažem, ja gledam fudbal općenito iz drugog ugla, a ne navijačkog. Ja želim da moje Sarajevo napreduje konstantno, da postoji dugoročni plan i da se njega striktno drži, da se dobija uz lijepu igru, a ne iz nekog penala u zadnjim minutama ili nekog autogola ili tako nekih supackih načina. Već da kad sjednem da gledam, da uzmem fino Sarajevsko pivce, da zalegnem, pa da gledam vez na terenu i odgledam sezonu za sezonom uživajući i rahat, a ne da se kljukam tabletama i da kosu čupam zbog kriminalnih centaršuteva ili izvođenja auta. Kad sve to bude napravili i išli ka gore, onda možemo očekivati da ugostimo jedan PSV, Marsej, Salzburg, Olympiakos ili neki drugi veliki klub, pa da ga i pobijedimo i slavimo. A ako je zadovoljavanje trijumf nad ovim našim selima i mjesim zajednicama (čast svima), to je onda mnogo jadno i tužno. Ja to hoću i volio bi da tako većina naroda/raje kod nas razmišlja, a ne da nešto podyebava, a pobjeda iz nula šansi, a jednog penala u trećoj minuti (sada navodim večerašnji primjer).
A kod nas je raja takva.. "Ajjj šta je pitaru/manijaku, nabušili vas, a jesmo jaki, jesmo napredovali aaa", a kad dođe Evropa i ispadne se u prvom pretkolu, onda ide hrakanje i govorenje "niko nama ne može pomoći", a ono se radovao pobjedama bez igre, pobjedama radi frljoka raznoraznih. E u tome je problem!

Što se mene tiče, ja od Zarije nisam na stadionu više, dosta mi je svega. I dugo ga neću vidjeti, nisam ni večeras išao, jer znao sam i rekao sam da nema razloga za optimizam.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 20 avg 2017, 01:35, ukupno mijenjano 3 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 20 avg 2017, 01:30

Picke iz uprave VAN,
TAN OUT !!!!
Zadnja izmjena: egocentrik, dana/u 20 avg 2017, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 20 avg 2017, 01:32

AlfredNobel je napisao/la:Ja non stop govorim raji i narodu, nama kao FKS nikakvog značaja nemaju pobjede, dok ne istjeramo ove mamlaze, ali većina raje koja ne razmišlja i koja ne koristi mozak, govori "ma ti si lud", "kako se nećeš radovati uspjehu svog kluba". Mnogo njih gleda to navijački, ja vazda iz drugog ugla. Evo šta nama sad znači ako guzove pobijedimo Želju, Mladost, GOŠK, Vitez, Čelik i ostale pizde materine? Šta nam to znači? Evo reći ću vam, NIŠTA. Slobodno s tim pobjedama i bodovima neka obrišu pakšu. Ja hoću da vidim igru, hoću da vidim taktiku, hoću da vidim lijep fudbal od noge do noge, hoću da vidim kretnju, kombinatoriku, hoću da vidim određenu viziju u igri, hoću da vidim organizaciju igre, pa da se greške analiziraju i usavršavaju iz kola u kola, a ne sve na ho-ruk. Hoću da vidim jednu lijepu igru, hoću da vidim pasove, jednostavno neku organizaciju i ideju u samoj igri, zar je to toliko mudro slovo p.cka mu materina? Mene ne zanimaju one pobjede na guzove, kao što su komše večeras dobile i oni se raduju takvoj pobjedi. Da je FKS pobijedilo onako, ja bi odmah prvi rekao meni ovo ništa ne znači, biti će sve po starom. Kakvo samopouzdanje i ta s.anja, na to se samo još djeca i ublehaši pale. Znači ljudi, bitno je vidjeti igru, da bude neka taktika, da ima finih korektnih fudbalskih elemenata? A zašto sve ovo govorim? Zašto govorim da je bitno vidjeti pobjedu s lijepom igrom i igrom koja ti daje nadu za sutra, a ne instant pobjedu, zbog penala u trećoj minuti? Zato što ti to donosi napredak. Ti s takvim segmentima kojima sam gore iznad pobrojao ćeš u nekoj bliskoj budućnosti moći parirati jakim evropskim ekipama. Najbolji primjer ove godine su klubovi iz regiona. Pa Vardar je prije tri godine jedino mogao sanjati da će napraviti uspjeh, ali ljudi su uz kvalitetan rad i krvav rad došli do ovoga sada. Pa Domžale su izbacile Freiburg i odigrali x s MARSEJOM. Halo ljudi? Rijeka izbacila SALZBURG, odigrali odlično s OLYMPIAKOSOM. Znate li vi koji su to uspjesi? Da dodam još nešto što gore nisam.. Ne kažem ja, doćiće utakmica-dvije da se neće pobijediti ili pobijediti će se, ali guzovaće. Ali, to je mali pad forme koji naiđe. Mi sve dok ne raščistimo, dok ne krenemo naprijed, dok tako ne budemo gledali stvari nema hajra. Treba se napraviti i voditi tim planom, pa sistematsko napredovanje, pa da jednog dana karinđamo jedan Freiburg, jedan Salzburg i ostale. Mi da nismo guzovace osvojili onu titulu, da smo imali igru i organizaciju, mi se ne bi bojali Lecha i odmah skidali gaće. Ali, mi smo znali da je i ona titula bila na jedvite jade, da nema nikakve igre, već da smo imali taktiku zvanu "polulijevo", da je trener bezveze, e zato smo mi odmah namazali pakšu vazalinom. S Borussijom malo teže, ali otom potom.

Ne znam koliko vas će pročitati ovo i da li ćete shvatiti i 1% onog što ja govorim, ali nadam se da hoćete. Opet kažem, ja gledam fudbal općenito iz drugog ugla, a ne navijačkog. Ja želim da moj Sarajevo napreduje konstantno, da postoji dugoročni plan i da se njega striktno drži, da se dobija uz lijepu igru, a ne iz nekog penala u zadnjim minutama ili nekog autogola ili tako nekih supackih načina. Već da kad sjednem da gledam, da uzmem fino Sarajevsko pivce, da zalegnem, pa da gledam vez na terenu i odgledam sezonu za sezonom uživajući i rahat, a ne da se kljukam tabletama i da kosu čupam zbog kriminalnih centaršuteva ili izvođenja auta. Kad sve to bude napravili i išli ka gore, onda možemo očekivati da ugostimo jedan PSV, Marsej, Salzburg, Olympiakos ili neki drugi veliki klub, pa da ga i pobijedimo i slavimo. A ako je zadovoljavanje trijumf nad ovim našim selima i mjesim zajednicama (čast svima), to je onda mnogo jadno i tužno. Ja to hoću i volio bi da tako većina naroda/raje kod nas razmišlja, a ne da nešto podyebava, a pobjeda iz nula šansi, a jednog penala u trećoj minuti (sada navodim večerašnji primjer).
A kod nas je raja takva.. "Ajjj šta je pitaru/manijaku, nabušili vas, a jesmo jaki, jesmo napredovali aaa", a kad dođe Evropa i ispadne se u prvom pretkolu, onda ide hrakanje i govorenje "niko nama ne može pomoći", a ono se radovao pobjedama bez igre, pobjedama radi frljoka raznoraznih. E u tome je problem!
:bow: :bow:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2017, 01:35

UPRAVO NE PROBUDILI SE SUTRA, KREPAJTE NA SPAVAJU SMRADOVI OBICNI

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 avg 2017, 01:42

Evolution87 je napisao/la:UPRAVO NE PROBUDILI SE SUTRA, KREPAJTE NA SPAVAJU SMRADOVI OBICNI

slika
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Joj grba. :lol:

Vraćaj ligu na ona 22. tima. :lol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 avg 2017, 01:45

SF6 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ma ljudi, ako je tačno ono što je neko nedavno pisao, da je Tan onda napisao Dini i Kusti da se ne sekiraju što ih 10ak milja tjera, nemamo se mi čemu od njega nadat, a ni od ovih uhljeba. Nažalost i meni se čini da će se brzo sila primijenit', druge nema. Svako kolo čekam da prokine, da uleti raja k'o onda protiv Lištice.
Btw niko mi ne odgovori maloprije, zna l' neko što se Ramoviću psovalo onoliko? Je l' provocirao il' je to samo što igra za Želju?
Da odgovorim ovdje momku.
Ja koliko sam vidio Ramovic uopste nije provociorao,opcenito,nije on takav tip igraca,vjerovatno je takva reakcija bila zbog ionako zategnute situacije na vasoj strani plus par sudijskih odluka koje vam nisu isle u prilog...Pozdrav
Hvala drug. Meni je vala bilo glupo onoliko psovanje bez obzira šta je uradio. Razumijem psovanje zaštitarima koji su ga pustili da gleda tekmu iz tunela al' čemu psovanje familije momku koji samo igra za drugi tim, niđe veze.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 avg 2017, 01:47

Sljedeće kolo idemo Borcu, pobjedit ne možemo, bod je kao pobjeda. Sa bodom ne dobijamo ništa, samo smanjujemo šanse za igranje lige za prvaka.

Kako stvari stoje, teško da se izvučemo iz lige za opstanak, šanse su 75-25.

Titula je izgubljena odmah na početku sezone, poraz od Zrinjskog je to samo potvrdio.
Nakon 5 kola i tri poraza kući, ne možemo se nadati ni evropi, današnji poraz je potvrdio to.
Ostane borba za LZP, male su šanse da se izvučemo, a i kad bi "upali" nekako, u top 3 ne možemo ni pomoću trikova.
Ostane kup, ako naletimo na kakvu ozbiljniju ekipu u ovoj polusezoni, pozdravit ćemo se sa kupom odmah.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 avg 2017, 01:58

Opravdanje majklu, zipu i njima sličnim za ove rezultate je to što se afirmišu mladi, pa zbog toga su rezultati loši, majkl je već prije derbija o tome pisao, a uskoro će biti i "pa i široki je igrao lzo pa je osvojio kup" :D

Kakav je to pacijent i bolesnik, natakarim ga na kur.ac.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 20 avg 2017, 02:13

Allaha mi raja meni ovi losi rezultati samo dizu inat, jos me vise tjeraju da se borimo protiv ove gamadi iz kluba.
Ja volim SARAJEVO i necu dozvoliti da se bilo kakav ugostitelj, cevabdzija, biznismen bogati na osnovu mog kluba, raja sad moramo biti jaci i slozniji nego ikada, sada imamo povod, sada treba da se sve rastjera.
Ako vec ima nesto povodom toga dogovoreno volio bih da mi se javi u pm pa da se svi spojimo, nece oni svojevoljno nikad napustiti fotelje
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 avg 2017, 02:16

Samo bez pljuvanja, sad je.kasno.da se pljuje a nije ni IN. više... A ovi sto su pljuvali, ko vas heebe sto sad od muke ne znate šta da napišete

DivEvi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 avg 2017, 02:17

Ja sam za totalnu smjenu uprave i strucnog staba ako je moguce ako nije onda direktoricu, njusku i kopletan strucni stab.

Imam osjecaj da bi dobar trener sa ovim igracima mogo bit prvak bosne

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2017, 02:26

Samo batina braco, drugog spasa iz ove situacije nama nema, to zapamtite. Od prozivanja nema nista, a o tome da oni sami odu ne treba bi pomisljati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evolution87
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 20 avg 2017, 02:36

I gdje su oni koji su govorili d ace od kadusica nekad igrac biti? Pa ono je odron odrona, hajde sto je glup pa sma ne zna skontati sta treba uraditi, ali kad mu neko drugi govori sta da uradi, a on stoji ko ukopan i mase rukama, pa evo ne znam.

I hajde zaspi nocas, a nije da me je ve ovo iznenadilo... pu J*** vam frisko zakopane
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2017, 03:08

Zao mi je svakog naseg navijaca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 20 avg 2017, 03:26

Sabinho je napisao/la:Zao mi je svakog naseg navijaca.
Meni je žao mene, cenera što sam dao za kartu, dva sata koja sam mogao iskoristit za učenje... a onda i svih ostalih navijača koji ne mogu da izbiju Sarajevo iz glave. Znam kako vam (nam) je svima.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2017, 04:09

skoroalen je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zao mi je svakog naseg navijaca.
Meni je žao mene, cenera što sam dao za kartu, dva sata koja sam mogao iskoristit za učenje... a onda i svih ostalih navijača koji ne mogu da izbiju Sarajevo iz glave. Znam kako vam (nam) je svima.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Ucenje stavi na prvo mjesto buraz. Znam da je tesko, ali mora se tako pristupati zivotu. Sto se tice cenera, sprzio bi ga vec negdje, on je manje bitan. Problem je sto svako od nas nenormalan ide kuci sa svake utakmice. :(

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2017, 04:26

Svake druge nedelje se kasno budim ja,
Progone me sjecanja sa sinocnjeg susreta,
Stara pita zasto sine ti si skrenuo...

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 20 avg 2017, 05:23

Pored svih problema, evo skoro cijelu godinu, mene još i ovo drma.

Burna noć i jutro za mene u svakom slučaju. Odoh sada na spavanje uplakan (otišla mi seka preko bare maloprije :rol: )

MojaTV, bez štopanja, kvalitet taman, bilo je samo automatskog prebacivanja na manju kvalitetu, ali većinu je na najboljem mogućem njihovom bilo. Da gledamo neko drugo Sarajevo, isplatilo bi se u potpunosti 1.99 KM platiti.

Rekoh karma je ****, žao mi Bekića, još jadan od treće minute trčkara.

Biti će boljih dana braćo, svemu dođe jednom malo bolji period. :salut:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 20 avg 2017, 07:12

Ljudi ove godine nam prestoji grcevita borba za opstanak nazalost :/ , idemo sad borcu i tu cemo izgubiti, sinoc svoje grlo derem, zivce i sve ostalo, a njih **** boli za nas, fuj na sta smo mi dosli ja ne vjerujem! Uprava napolje !!!!! :x
04.10.2009 !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, jurisicduska, ronaldo99, Rule_hz, Vanja8 i 52 gosta.