FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ništa pomenuti igrači nisu bolji nego kod nas, samo smo mi onda zinuli u Benku, Stojčeva, Cimirota, Delača, Jajala. Pored njih su svi djelovali kao da nisu nivo Sarajeva, digli su ljestvicu previsoko. Taj Bilbija je kod nas prvu sezonu igrao kao špic i to trebao da zamijeni Komazeca, užasan bio onda. U šampionskoj sezoni više igrao AMF a i tu se gurao sa Stojčevom za mjesto, nije bio 100% standardan. Barić onako, ništa bolji nego Hodžić prošle sezone. Lasta prosjek, onda je Okić bio bolje krilo. Mi smo tad imali strašnu konkurenciju u ekipi i "previsoka" (čitaj: realna za tadašnje uslove) očekivanja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Osttribine
- Kontakt:
E neka si hilmo i ovo pokazao, dosta nas vec iz utakmice u utakmicu komentarisemo po tribinama kako je nasim igracima nekomplikovano aut izvesti postalo misaona imenica, onda nas ne treba cuditi lose izvodjenje penala, slobodnih udaraca i kornera posebno gdje nakon 500 i kusur izvedenih jednom postignemo gol jer to je vec sto ono kazu "visa matematika".hilmo je napisao/la:Pregledah malo prvo poluvrijeme, tažeći jednu situaciju ali očito je kamere nisu uhvatile, ali mi je zaplo za oko naša standardna boljka. Jednostavno izvođenje auta.
Na prvoj i drugoj slici je prikazano izvođenje auta nakon kojeg sudija svira simuliranje Ahmetovića, ili što bi u košarci rekli "izgubljena lopta".Crvena linija pokazuje pravac u kome je Kadušić bacio loptu a jasno se vidi da je bilo boljih opcija, ali kod nas kao da važi pravilo svi auti na Ahmetovića. U nastavku akcije, nakon bacanja lopet Ahmetoviću Kadušić je trebao uletiti u ovaj zaokruženi prostor a da mu Ahmetović samo vrati loptu. Međutim Ahmetović se igra Mesija i pada, a sudija svira simuliranje. Kraj akcije.
Na slici 3 je slišna situacija. Advan loptu baca na Mersu (koji se ne vidi u kadru) a ovaj je ne uspjeva primiti kako valja i gubimo i tu loptu. Zaokrušeni su igrači koji su bili slobodni i u boljim pozicijama od Ahmetovića, ali jok....Siguran sam da postoji još milion ovakvih situacija i s druge strane terena, ali mi se iskreno ne da gledati dalje.
Da smo loši, loši smo u svim segmentima, moramo se što brže trznuti i krenuti ka boljem, šta je potrebno uraditi, to moramo uraditi i to danas jer će sutra već biti prekasno.
P.S. Izvinite što sam ovo uradio u "paintu" jer nisam neki stručnjak za uređivanje slika
Gledam face 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al Repuh poslusa forum gurnu Ivetica umjesto Bekica

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije istina. Liga nije uopšte gora... Mi smo jednostavno očajni i prihvatimo to. Pa nije nama niko kriv što smo užasna ekipa, što smo u rangu seoskih ekipa trenutno. I zašto bježite od toga... Skraćenje lige je dobro došlo, samo što smo mi navikli da imamo očajne 4 ekipe u ligi 16 protiv kojih smo iskaljivali bijes i lakše dolazili do bodova... Eh da je izboriti Ligu za prvaka, barem to... A bojim se da bi se osramotili i u toj ligi.skoroalen je napisao/la:Lafo dižu kvalitet lige ovim skraćivanjima itd, a liga nikad, al baš nikad gora.Memara je napisao/la:Nikad jadnija ekipa Željkana je trenutno prva na tabeli. Toliko od mene.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- LegendKiller
- Kontakt:
Ono što mene najviše nervira je činjenica da se čitav dan niko iz kluba nije oglasio. Klub tone njima svejedno, izgleda da su zadovoljni 9 mjestom. Doduše nedjelja je vjerovatno odmaraju. A što mi ljudi sje.base 30i rođendan, mamu im.
Da je i jedan od vojnika kluba radio samo ovo što je hilmo uradio, igra bi nam bila znatno bolja. Da li su oni ikada pogledali i jednu tekmu čisto da vide kako igraju?
Da je i jedan od vojnika kluba radio samo ovo što je hilmo uradio, igra bi nam bila znatno bolja. Da li su oni ikada pogledali i jednu tekmu čisto da vide kako igraju?
Sevko Okiiiccc 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Grob te ebo, nama je boljka izvođenje auta.. Ne bi me čudilo da uskoro postane boljka izlaženje iz tunela na teren, neće ni to znati.
U ovoj ekipi, ja bi jedino ostavio sljedeće igrače: Rahmanović, Stanojević, Mihojević, Hadžić i Pavlovića kao rezervnog golmana. Još ne znam kakav će biti Pogba, ali mislim da bi se on jako dobro mogao pokazati bgm, ali šta mu znači kad su kod nas jedino dva/tri igrača kvalitetna. Znači, bukvalno 5/6 igrača bi ostavio, ovo sve arrivederci fute.
Isto i kompletan, ali kompletan SŠ ili pak NŠ (nestručni štab) ili UŠ (ublehaški štab). OUT svi do jednog.
U ovoj ekipi, ja bi jedino ostavio sljedeće igrače: Rahmanović, Stanojević, Mihojević, Hadžić i Pavlovića kao rezervnog golmana. Još ne znam kakav će biti Pogba, ali mislim da bi se on jako dobro mogao pokazati bgm, ali šta mu znači kad su kod nas jedino dva/tri igrača kvalitetna. Znači, bukvalno 5/6 igrača bi ostavio, ovo sve arrivederci fute.
Isto i kompletan, ali kompletan SŠ ili pak NŠ (nestručni štab) ili UŠ (ublehaški štab). OUT svi do jednog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dal me ****.. Sto me nasmijaAlfredNobel je napisao/la:Grob te ebo, nama je boljka izvođenje auta.. Ne bi me čudilo da uskoro postane boljka izlaženje iz tunela na teren, neće ni to znati.
Ma mi jesmo očajni, odroni, al' pogledaj i sve ostale. Pogledaj prošlu sezonu i nastupe u Evropi, niko drugog pretkola nije prošao. Mi smo u zadnjih 10ak godina samo jednom ispali u drugom pretkolu EL, i to od Kukesija, kad god smo igrali EL prošli smo barem u treće pretkolo (Atromitos, Zeta, Helsingborg, Sparta Prag). Pa Željo znao proć, ganjali se s Standardom onda, ranije s Plzenom, izbacili Sheriffa onda, Lištica igrala jednom ono treće pretkolo.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nije istina. Liga nije uopšte gora... Mi smo jednostavno očajni i prihvatimo to. Pa nije nama niko kriv što smo užasna ekipa, što smo u rangu seoskih ekipa trenutno. I zašto bježite od toga... Skraćenje lige je dobro došlo, samo što smo mi navikli da imamo očajne 4 ekipe u ligi 16 protiv kojih smo iskaljivali bijes i lakše dolazili do bodova... Eh da je izboriti Ligu za prvaka, barem to... A bojim se da bi se osramotili i u toj ligi.skoroalen je napisao/la:Lafo dižu kvalitet lige ovim skraćivanjima itd, a liga nikad, al baš nikad gora.Memara je napisao/la:Nikad jadnija ekipa Željkana je trenutno prva na tabeli. Toliko od mene.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A i mi navijaci nisamo bili fer. Mi smo svakog igraca prozivali, pocevsi od Puzigace, Blibije, Stojceva, Okica, pa i Tatka, sad bi dali guzicu da se neki vrate od njih il cak svi.
HOĆEMO TITULU, TITULU NA BORDO ARENI!
- Orangina85
- Kontakt:
FKS1946 je napisao/la:Zapečati nas Marko usta te j****, srozaj nas još vise
-
bordobijeli
- Kontakt:
Malo analiziram stanje od dolazka Tana i nevjerovatno koliko turbulencija za 4 godine .
Jarni - euforija dva mjeseca, onda dva nikog ne mozemo dobit . Uscuplic uzimamo kup strasno dobro odigramo europu onda opet pad dva mjeseca .
Kodro dobar start pobjede onda opet mart ,april gotovo bez pobjede opet Uscuplic titula , ispadanje od Leha katastrofalan pocetak prvenstva dolazak Jesice cvrsta ruka solidan pocetak al opet mart katastrofa preuzima Hurtic isto kao i predhodnici par utakmica dobro poslije uzas, Cala vadi kestenje al nije uspio nista osvojiti . Dolazi Tosa on gubi na pocetku mozda na kraju bude Winer
. jos je tu bio par dana bio Petrovic , igraca koliko se promjenilo tri dana bi mogao pisati ,uprava se mjenjala ,treneri u akademiji . ovo je pokazatelj da nemamo nikakav sistem ni plan funkcionisanja kluba . jednostavno ne znaju sta i kako .
Jarni - euforija dva mjeseca, onda dva nikog ne mozemo dobit . Uscuplic uzimamo kup strasno dobro odigramo europu onda opet pad dva mjeseca .
Kodro dobar start pobjede onda opet mart ,april gotovo bez pobjede opet Uscuplic titula , ispadanje od Leha katastrofalan pocetak prvenstva dolazak Jesice cvrsta ruka solidan pocetak al opet mart katastrofa preuzima Hurtic isto kao i predhodnici par utakmica dobro poslije uzas, Cala vadi kestenje al nije uspio nista osvojiti . Dolazi Tosa on gubi na pocetku mozda na kraju bude Winer
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@mortem
Ovako je bolje
Ovako je bolje
IdioteTobeYarabi je napisao/la:niko nas na kosevu ne moze pobjediti sa 2 razlike
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.