Čekam Neymara sa naše teme da potvrdi informaciju i onda da hrasno pohvali neymara kako je jedini pravi insajder na ovoj temi, inače do tada ne vjerujem da će Zec kod nas.MocMahale444 je napisao/la:Fantasysport ja mislio ti se šališ dok nisam vidio da je ozbiljnobraco je napisao/la:Odlično, uparimo Zeca i Nenada Stojanovića Purketa i ja mislim da smo spremni za kvalifikacije Lige prvaka!
Čuj fantasysport, ljudi nabrojali sve najjače ekipe lige i ako Zec pređe u jednu od navedenih oni će ispast šatro insajderi![]()
Insajder nije biti laHko, mogu ti reci to i nasi isajderi s teme
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- MocMahale444
Taj nas je obrukao s Kosticem, na drugim temama se blamiro a znao je da zbog papira nece doci. Hrasno ga nafuro da je kao @Super sto je bio insajder prije.braco je napisao/la:Čekam Neymara sa naše teme da potvrdi informaciju i onda da hrasno pohvali neymara kako je jedini pravi insajder na ovoj temi, inače do tada ne vjerujem da će Zec kod nas.MocMahale444 je napisao/la:Fantasysport ja mislio ti se šališ dok nisam vidio da je ozbiljnobraco je napisao/la:Odlično, uparimo Zeca i Nenada Stojanovića Purketa i ja mislim da smo spremni za kvalifikacije Lige prvaka!
Čuj fantasysport, ljudi nabrojali sve najjače ekipe lige i ako Zec pređe u jednu od navedenih oni će ispast šatro insajderi![]()
Insajder nije biti laHko, mogu ti reci to i nasi isajderi s teme
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jos nesto vise od dva dana, ima li nervoze pred kljucnu utakmicu. 
- Zeljeznicar -
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se da ce posjeta Manijaka ostaviti pozitivan trag na igracima.
Moraju znati da smo uz njih jer je sada pritisak prevelik. Svi smo svjesni da imamo previse igraca koji nemaju neko znanje,ali nasi su pa kakvi god da su. Izdrzati jos 4 utakmice i onda na ljeto dovesti igrace za Europu i sljedecu sezonu. Samo se nadam da to nece biti ona dvojica iz SB i njima slicni igraci.
Moraju znati da smo uz njih jer je sada pritisak prevelik. Svi smo svjesni da imamo previse igraca koji nemaju neko znanje,ali nasi su pa kakvi god da su. Izdrzati jos 4 utakmice i onda na ljeto dovesti igrace za Europu i sljedecu sezonu. Samo se nadam da to nece biti ona dvojica iz SB i njima slicni igraci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Al me neka nervoza hvata uf..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Rokoko87 je napisao/la:Al me neka nervoza hvata uf..
Kako nece biti nervoza kad je to be, or not to be
Samo s bismiletom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
U subotu je pakao u subotu je ludnica,evo idu Manijaci Sarajevskih ulica ,,u goo u goo ,vikni ga u gooll
Hocu 11 ratnika i Brazilsku atmosferu na jugu ,sjeveru,istoku.. ( **** zapad)
Sve ispod 10 hiljada je malo.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
U subotu na dan utakmice ako Bog da biće 76-ti rođendan našoj legendi Ivici Osimu. Možda bi bilo dobro da nekih 10 minuta prije početka meča Ivici bude uručen neki poklon, nešto od strane kluba, a da on progovori koju pametnu i tako još malo podigne atmosferu među navijačima, a nadam se i igračima. Nešto slično kao što je bilo na otvaranju kad smo igrali sa Slobodom. Njegov mini govor bi sve podigao na jedan viši nivo. Publika će znati uzvratiti. Uprava bi mogla najavati ovu malu svečanost već sutra, te pozvati navijače da u što većem broju dođemo, ako ništa radi Osima, ali najviše radi igrača i kluba koji trebaju našu ogromnu podršku i navijanje. Biće sramota ako nas ne bude bar 13.000 na tribinama, mada zbog važnosti utakmice i po svim kriterijima ovo bi morala biti rekordna posjeta od blizu 15.000. Iako najviše do nas zavisi koji je konačan broj navijača koji će doći na ovu najvažniju utakmicu sezone, onih koji će animirati druge Željovce koji još vagaju ili oklijevaju doći, da i oni dođu, te onih koji će se odazvati formalnom pozivu kluba, ne bi bilo loše dodati i ovo svečano čestitanje rođendana najvećoj legendi kluba. To bi bio samo plus.
Jednu stvar koju baš ne kontam je zašto klub ne promijeni gostujuću tribinu i ne premjesti je na sjeverozapad. Mnogo ljepše bi izgledalo da su sjever i istok spojeni sa našim navijačima. Ljepše bi izgledalo i na TV-u. Pjesme i navijanje bi se lagano prenosile sa juga, preko istoka, do sjevera. Plus, što bi klub mogao pustiti bar koju stotinu više karata za sjever pošto bi onaj dio tribine na sjeverozapadu sa kojeg se ne vidi cijeli teren pripao gostima. Gostujućih navijača neće biti više od 200 tako da oni ne bi morali gledati utakmicu sa tih zaklonjenih sjedalica. Mnogi su na forumima već pisali o ovome, uprava je upoznata, ali zaista ne znam u čemu je problem i zašto se bar ne razmotri promjena.
Što se tiče istočne tribine, komotno se može pustiti 4.000 ulaznica u prodaju jer mnogo onih koji su kupili desetogodišnje ne dolazi na tekme. Uglavnom se to radi o mjestima koje su rezervisane za firme i kolektive. Ako koji slučajem dođe više od 4.266 navijača, na stepeništu i pored ulaza ima mjesta na pretek. Protiv Slobode i protiv Sarajeva bilo je ogroman broj onih koji su stajali na tom prostoru koji nije predviđen za sjedenje.
Na jugu pustiti i do 5.000 ulaznica, te uz godišnjake ispuniti gornji i betonski dio tribine u potpunosti.
Ko god ne dođe a ne bude imao neki opravdan razlog zbog nedolaska ne može se zvati istinskim navijačem našeg Željezničara.
Do pobjede zajedno ako Bog da.
Jednu stvar koju baš ne kontam je zašto klub ne promijeni gostujuću tribinu i ne premjesti je na sjeverozapad. Mnogo ljepše bi izgledalo da su sjever i istok spojeni sa našim navijačima. Ljepše bi izgledalo i na TV-u. Pjesme i navijanje bi se lagano prenosile sa juga, preko istoka, do sjevera. Plus, što bi klub mogao pustiti bar koju stotinu više karata za sjever pošto bi onaj dio tribine na sjeverozapadu sa kojeg se ne vidi cijeli teren pripao gostima. Gostujućih navijača neće biti više od 200 tako da oni ne bi morali gledati utakmicu sa tih zaklonjenih sjedalica. Mnogi su na forumima već pisali o ovome, uprava je upoznata, ali zaista ne znam u čemu je problem i zašto se bar ne razmotri promjena.
Što se tiče istočne tribine, komotno se može pustiti 4.000 ulaznica u prodaju jer mnogo onih koji su kupili desetogodišnje ne dolazi na tekme. Uglavnom se to radi o mjestima koje su rezervisane za firme i kolektive. Ako koji slučajem dođe više od 4.266 navijača, na stepeništu i pored ulaza ima mjesta na pretek. Protiv Slobode i protiv Sarajeva bilo je ogroman broj onih koji su stajali na tom prostoru koji nije predviđen za sjedenje.
Na jugu pustiti i do 5.000 ulaznica, te uz godišnjake ispuniti gornji i betonski dio tribine u potpunosti.
Ko god ne dođe a ne bude imao neki opravdan razlog zbog nedolaska ne može se zvati istinskim navijačem našeg Željezničara.
Do pobjede zajedno ako Bog da.
Zadnja izmjena: ZaZelju, dana/u 03 maj 2017, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Pored rođendana, Miroslav Stevanović će odigrati 50-u utakmicu u dresu Željezničara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos 4 utakmice i Miro ode [emoji20] [emoji20]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba mu se propisno zahvaliti protiv Radnika.
Načekaćemo se na takvog igrača.
Načekaćemo se na takvog igrača.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
- grbavicka1921
- Kontakt:
Baš tako!MocMahale444 je napisao/la:Zahvalili smo se kad smo ga vratili u život.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta je sa utakmicom? Neka atmosfera kao da na pogubljenje idemo a ne na utakmicu koja otvara vrata tituli. Šta ste se usrali koji qurac.
Zabavili se svi oko sudija i trivijalnih stvari, razočarani igrom i sumnja u našim redovima što u konačnici stvara samo dodatnu nervozu umjesto atmosfere koja bi trebala biti dodatni motiv igračima igračima na terenu. Kako god da je, malo lošije igre ispod nekih naših očekivanja nije razlog da sada budemo "mlaki" kada nam najviše treba.
Probudite se, malo se trznite, Željo je prvi na tabeli i treba nam pobjeda za mirniji finiš. Do pobjede a vjerovatno i titule zajedno, svi u subotu na Grbavicu i podržimo momke. Animirajte ljude, širite pozitivan impuls, zovite Željovce, Manijake jer svaki od njih je dodatni glas na tribinama.
Mi smo jako bitan faktor i naša ljubav ne smije biti upitna a naša podrška ne smije izostati! Hajde Manijaci!
VTŽ
Zabavili se svi oko sudija i trivijalnih stvari, razočarani igrom i sumnja u našim redovima što u konačnici stvara samo dodatnu nervozu umjesto atmosfere koja bi trebala biti dodatni motiv igračima igračima na terenu. Kako god da je, malo lošije igre ispod nekih naših očekivanja nije razlog da sada budemo "mlaki" kada nam najviše treba.
Probudite se, malo se trznite, Željo je prvi na tabeli i treba nam pobjeda za mirniji finiš. Do pobjede a vjerovatno i titule zajedno, svi u subotu na Grbavicu i podržimo momke. Animirajte ljude, širite pozitivan impuls, zovite Željovce, Manijake jer svaki od njih je dodatni glas na tribinama.
Mi smo jako bitan faktor i naša ljubav ne smije biti upitna a naša podrška ne smije izostati! Hajde Manijaci!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
dimitrije21
- Kontakt:
Kasno igramo noć mrkla bolje po danu kad je sve življe i veselije onako još ako bude kiša jbga-.
- Neandertalac
- Kontakt:
Subota! 06.04. 20.00
FK Željezničar vs HŠK Zrinjski
Željo nas treba!
FK Željezničar vs HŠK Zrinjski
Željo nas treba!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!