Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2019.
Nemanja je trenutno bolji igrac od muse, da je nemanja ovdje bio pobjedili bi pogotovu sto bi on igrao daleko bolju odbranu na njihovom playu
Ali ko jeb.e i njega kada nije mogao doci
Ziggs gubi se lopta tako sto bacis kikanovicu nisku loptu medzu dvojicom ili lazicu dok je njegov covjek blisko na njemu ili kada baci loptu nurkicu dok prati njega radi skoka pa ovaj da uhvati zabije se u protivnickog igraca
Ziggs gubi se lopta tako sto bacis kikanovicu nisku loptu medzu dvojicom ili lazicu dok je njegov covjek blisko na njemu ili kada baci loptu nurkicu dok prati njega radi skoka pa ovaj da uhvati zabije se u protivnickog igraca
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo da Vrabac nogu na sest mjesta slomi i karijeru završi, ono nije košarkaš.
Daj Vrabca na teren na Slatini da ga raja prca.Raonffa je napisao/la:PS: Naserem se dobro u usta Savezu, Bukvi, Kovačeviću, Gordiću, Repeši i bilo kome ko je bar malo krivac što nam je Vrabac drugi play i organizator igre![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ne puno vise od VrabcaSalih1984 je napisao/la:Moze li neko nama sto nismo gledali utakmicu reci sta je musa uradio?

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nevjerovatno da mi s Jusufom nismo uopšte vrtili pick and roll. Nevjerovatno!
Veze ti nemas sa kosarkom, to sto ti mrzis Musu pa izmisljas nove kosarkaske termine da bi ga spustio to moras sam rijesiti sa sobom. Kad ti je taj tvoj mezimac Gordic imao 9 asistencija zadnjih par godina u reprezentativnom dresu, koji je plej samo po visini i prevodjenju lopte, uplati mu donaciju za kucunerminh74 je napisao/la:Nemanja je trenutno bolji igrac od muse, da je nemanja ovdje bio pobjedili bi pogotovu sto bi on igrao daleko bolju odbranu na njihovom playu
Nista spektakulrano. Odigrao korektnu utakmicu na poziciji playa i dao 15-5-9. Ali je bacio loptu u bunar na +5 17 sekundi do kraja pa retardi citavu utakmicu svedu na jedan potez kao da je bio egal. I Juka je minutu do kraja napravio faul na centru, bez potrebe i dao dva bacanja. Iduci napad gubi loptu. Ali neces utakmicu svesti na 1 potez sto neki rade. Ponavljam, glavni igraci isporucili. Neki bi i vise isporucili da se neko ne igra trenera na klupi.Salih1984 je napisao/la:Moze li neko nama sto nismo gledali utakmicu reci sta je musa uradio?
-
- Kontakt:
I kad se se.re protiv mirze, juke, gordica, sad ce i muse zasto ne dolaze.. pa ja kad vidim sve ovo ne bih nikad dosao. Potura se prica da su izdajice, nece da igraju za repku. Koju bolan reprezentaciju.
Prvo - organizacijom savez je na nivou vrtica.
Drugo- sastav s kojim su primorani igrati je u najmanju ruku kataklizmican. Ja imam dojam da kad selektor se bira, dobije ucjenu da MORAJU igrati debili poput vrabca, lazica i drugih i to sa masivnom minutazom.
I hajd sve to, nego ti debili sebi umisle da su nesto, pa se osmjele da sutiraju trojke preko ruke itd. ,sa tolikom nesposobnoscu i nedostatkom ne samo kosarkaskog IQ-u, nego generalno sa jednim blazim oblikom mentalne retardacije (vrabac npr).
I ne samo da su ofanzivno kataklizmicni i da ne znaju voditi loptu, a kamoli nesi s njom uraditi, nego su i defanzivno veeeelike rupetine protiv igraca koji su poluamateri- samo sutiraju, nikakve ostale elemente kosarkaske igre ne poznaju.
Na kraju, selektor isto snosi krivicu za sve ovo. Razlozi su iznad nabrojani, da se ne ponavljamo.
Prvo - organizacijom savez je na nivou vrtica.
Drugo- sastav s kojim su primorani igrati je u najmanju ruku kataklizmican. Ja imam dojam da kad selektor se bira, dobije ucjenu da MORAJU igrati debili poput vrabca, lazica i drugih i to sa masivnom minutazom.
I hajd sve to, nego ti debili sebi umisle da su nesto, pa se osmjele da sutiraju trojke preko ruke itd. ,sa tolikom nesposobnoscu i nedostatkom ne samo kosarkaskog IQ-u, nego generalno sa jednim blazim oblikom mentalne retardacije (vrabac npr).
I ne samo da su ofanzivno kataklizmicni i da ne znaju voditi loptu, a kamoli nesi s njom uraditi, nego su i defanzivno veeeelike rupetine protiv igraca koji su poluamateri- samo sutiraju, nikakve ostale elemente kosarkaske igre ne poznaju.
Na kraju, selektor isto snosi krivicu za sve ovo. Razlozi su iznad nabrojani, da se ne ponavljamo.
Pa ne mogu da vjerujem da smo ovako naivno igrali protiv Finaca:
-od pocetka je morao igrati Kikan i Nurk zajedno pod kosem i samo spuštati loptu njima kao u zadnjoj četvrtini, i u odbrani su bolje čuvali bekove njihove od *specijalista" za odbranu Vrabca i Lazića,
-Nurkić i Musa su morali igrat 38+minuta kad ce ako ne u ovim godinama i Mirza je igrao i po 40 sa 30godina na leđima skoro, pa samim tim pogotovo se nije smjelo igrati i bez Muse i Nurkića na parketu a igrali smo preko 5min što je u košarci i previse,
-Vrabac ne moze nikako igrati a kamoli da glumi playa, slicno važi i za Lazića dok se ne dozove psihički,
Kad pogledas sta su radili po terenu ovaj poraz nije rezultatski velik.
Joj kako bih volio da nisam ovako emotivno unesen u ove yebene reprezentacije u pm, još oni počeše stizati mene znoj oblijeva, al kad komentator reče utakmica na jedan posjed znao sam da je to to, mentalna blokada, jos amaterski faul za slobodna bacanja daleko od kosa a ljudi elem najbolje u Evropi to izvode, kažu kad se oženiš to splasne al malo sutra evo ja se oženio pa evo sve mi crno pred očima, sa zenom se posvadja, neću nadoci za par sati, a ko da gledam ustat cu u 5h ujutro da gledam i Davis Cup,
-od pocetka je morao igrati Kikan i Nurk zajedno pod kosem i samo spuštati loptu njima kao u zadnjoj četvrtini, i u odbrani su bolje čuvali bekove njihove od *specijalista" za odbranu Vrabca i Lazića,
-Nurkić i Musa su morali igrat 38+minuta kad ce ako ne u ovim godinama i Mirza je igrao i po 40 sa 30godina na leđima skoro, pa samim tim pogotovo se nije smjelo igrati i bez Muse i Nurkića na parketu a igrali smo preko 5min što je u košarci i previse,
-Vrabac ne moze nikako igrati a kamoli da glumi playa, slicno važi i za Lazića dok se ne dozove psihički,
Kad pogledas sta su radili po terenu ovaj poraz nije rezultatski velik.
Joj kako bih volio da nisam ovako emotivno unesen u ove yebene reprezentacije u pm, još oni počeše stizati mene znoj oblijeva, al kad komentator reče utakmica na jedan posjed znao sam da je to to, mentalna blokada, jos amaterski faul za slobodna bacanja daleko od kosa a ljudi elem najbolje u Evropi to izvode, kažu kad se oženiš to splasne al malo sutra evo ja se oženio pa evo sve mi crno pred očima, sa zenom se posvadja, neću nadoci za par sati, a ko da gledam ustat cu u 5h ujutro da gledam i Davis Cup,

De mi ti objasni kosarku majke ti i naravno kada napises argument ide kontra argument da mrzim musuZiggs je napisao/la:Veze ti nemas sa kosarkom, to sto ti mrzis Musu pa izmisljas nove kosarkaske termine da bi ga spustio to moras sam rijesiti sa sobom. Kad ti je taj tvoj mezimac Gordic imao 9 asistencija zadnjih par godina u reprezentativnom dresu, koji je plej samo po visini i prevodjenju lopte, uplati mu donaciju za kucunerminh74 je napisao/la:Nemanja je trenutno bolji igrac od muse, da je nemanja ovdje bio pobjedili bi pogotovu sto bi on igrao daleko bolju odbranu na njihovom playu
Hallllloooooo nađi i jedan post do današnjeg dana gdje sam ja pljuvao musu
Znam ja nas JEB.O nas
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- invincible1921
- Kontakt:
Fkt sto kikanovicc nije vise igro. Ovi finci su se ubili da im on jedno 22 ubaci za polivrijeme
=\_1921_/=
Dule ne bi ovako naivno izgubio 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Procitaj svoje zadnje postovenerminh74 je napisao/la:De mi ti objasni kosarku majke ti i naravno kada napises argument ide kontra argument da mrzim musuZiggs je napisao/la:Veze ti nemas sa kosarkom, to sto ti mrzis Musu pa izmisljas nove kosarkaske termine da bi ga spustio to moras sam rijesiti sa sobom. Kad ti je taj tvoj mezimac Gordic imao 9 asistencija zadnjih par godina u reprezentativnom dresu, koji je plej samo po visini i prevodjenju lopte, uplati mu donaciju za kucunerminh74 je napisao/la:Nemanja je trenutno bolji igrac od muse, da je nemanja ovdje bio pobjedili bi pogotovu sto bi on igrao daleko bolju odbranu na njihovom playu
Hallllloooooo nađi i jedan post do današnjeg dana gdje sam ja pljuvao musu
Znam ja nas JEB.O nas
ovo je samo rezultat jednog velikog haosa koji je poceo i prije okupljanja. ali to smo vec navikli kod kosarkasa da nijedno okupljanje ne prodje bez problema. tako smo ovaj put promjenili selektora, koji je citavu ekipu na okupu tek imao kad smo dosli u finsku. za razliku od toga, ficni su stigli odigrati i prijateljsku utakmicu, a mi nista. tu je bio naravno i slucaj gordic, hvala mu. sa njim bi vjerovatno imali sad 2 pobjede vise, i u dobroj poziciji za plasman.
a onda imamo i veliku razliku u kvalitetu u reprezentaciji. kod nas se u petorci nadju 2 nba igraca i 2 amatera, ne znam jel to ima jos negdje, da neka drzava koja je proizvela ipak nekoliko nba igraca, nema bazu solidnih igraca, koji mogu biti od neke korist.
a onda imamo i veliku razliku u kvalitetu u reprezentaciji. kod nas se u petorci nadju 2 nba igraca i 2 amatera, ne znam jel to ima jos negdje, da neka drzava koja je proizvela ipak nekoliko nba igraca, nema bazu solidnih igraca, koji mogu biti od neke korist.
Rokoko87 je napisao/la:Dule ne bi izgubio
ispravio sam ti post
-
- Kontakt:
Raja mi nismo koristili Ray Allen Hasandica pjno, zato smo ispuaili. Jednostavno, imas mjesavinu Ray Allena i Klaya Thompsona i ne koristis..
Pa izgubio je od raspale belgije skoro na preslikan nacinRokoko87 je napisao/la:Dule ne bi ovako naivno izgubio
Tu loptu sto je bacio u bunar to onda zaista nije vrijedno tolikih negativnih komentaraKajzer10 je napisao/la:Nista spektakulrano. Odigrao korektnu utakmicu na poziciji playa i dao 15-5-9. Ali je bacio loptu u bunar na +5 17 sekundi do kraja pa retardi citavu utakmicu svedu na jedan potez kao da je bio egal. I Juka je minutu do kraja napravio faul na centru, bez potrebe i dao dva bacanja. Iduci napad gubi loptu. Ali neces utakmicu svesti na 1 potez sto neki rade. Ponavljam, glavni igraci isporucili. Neki bi i vise isporucili da se neko ne igra trenera na klupi.Salih1984 je napisao/la:Moze li neko nama sto nismo gledali utakmicu reci sta je musa uradio?
Ustati se pa reci Vrabac. On vec godinama ljude vara da je kosarkas. Kakav majstor.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nemoj na Gordica doce ti advokati njegovi ima ih ovdje i Djedovic nisam znao da necu moc igrat ima pardino-92 je napisao/la:ovo je samo rezultat jednog velikog haosa koji je poceo i prije okupljanja. ali to smo vec navikli kod kosarkasa da nijedno okupljanje ne prodje bez problema. tako smo ovaj put promjenili selektora, koji je citavu ekipu na okupu tek imao kad smo dosli u finsku. za razliku od toga, ficni su stigli odigrati i prijateljsku utakmicu, a mi nista. tu je bio naravno i slucaj gordic, hvala mu. sa njim bi vjerovatno imali sad 2 pobjede vise, i u dobroj poziciji za plasman.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.