Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Osim13
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 17:39

Vucevich je napisao/la:Eticki se protivi Louis-Vuittonu
:lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 mar 2019, 18:19

bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
Ako stvarno živiš u Austriji ja se tebi divim jer si se snašao tamo sa svojim koeficijentom inteligencije.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 18:20

Ima nade i za Gefufnu Bgm

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 11 mar 2019, 18:37

bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
Slazem se da neki previse trolaju al ti ako mislis da asmir treba da brani pored sehe onda to smatram vecim trolanjem.
23

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 11 mar 2019, 18:42

Najbitnije da je pozvao Kolasinca (bilo me strah da nece), a za ostale me iskreno zaboli ****.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 mar 2019, 18:58

Goalgetter je napisao/la:Ovo nepozivanje Hajrovica nema sportske razloge, sasvim druge stvari su u pitanju.
nista drugo nego da hajrovic postaje klasicna zrtva zbog toga sto ga svi traze u repci...cak je nedavno robert i izjavio nesto tipa:"eto i vi novinari non stop me pitate za hajrovica".
ovo je bas kontra svima, konta ima viscu koji bi mu svakako bio u prvih 11...samo nije mi jasno da iz dinama zove gojaka, eto napokon je izjavio da mu je i dilaver zanimljiv, a s druge strane te ne interesuje, uz olma, najbolji igrac tog dinama.

meni je zao jer hajrovic s klupe, ako vec nije za prvih 11 a po meni jeste, moze u 10-15 min napraviti problem svakoj, umornoj, odbrani na svijetu....dok npr kodro i milosevic to ne mogu ni u bhpl.

ovo da su piric i kjosevski ispred begovica je apsurd...ako si vec odlucio da ti je sehic No1, a i to je jako diskutabilno.

nastic je jako dobar igrac, tesko mi povjerovati da ga nije zadovoljio jer momak je bio odlican u spaniji,mozda i nas najbolji igrac na terenu.

sve u svemu, spisak je morao biti malo drugaciji i sto se mene tice nek izostavi i dzeku ako ce nas plasirati na euro, samo da se igra i da pokazuje nelogicnosti, to svakako.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 18:59

COYS je napisao/la:Najbitnije da je pozvao Kolasinca (bilo me strah da nece), a za ostale me iskreno zaboli ****.
Znači Seo ti preči od Džeka, e moj bošnjače :plac:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 mar 2019, 19:01

COYS je napisao/la:Najbitnije da je pozvao Kolasinca (bilo me strah da nece), a za ostale me iskreno zaboli ****.
On je procitao KolOsinca, a za tog tvog nista nisam cuo... :roll:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 11 mar 2019, 19:02

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 13 mar 2019, 21:24

OSTATI SVOJ.
Većina nogometaša igra nogomet, neki bolje, neki lošije. On je zadnji od naših koje pamtim da nije igrao nogomet, nego se igrao nogometa. I to je radio najbolje od svih.
U svijetu je kroz povijest bilo poznatijih, ne usudim se reći "boljih" ili "većih" jer em nisam kompetentan za to iako sam admin Ikona, em meni nije bilo ni boljih ni većih.
Teško je reći o njemu sve. Svi tekstovi svijeta koji su već napisani to ne mogu, kamo li ovaj jedan moj. Možda i najveća veličina mu je ta što je uvijek ostao svoj, vjeran svom nogometu, svom driblingu, svom "lažnjaku" i svom karakteru koji su ga puno puta i stajali para, ali nedvojbeno više puta mamili osmijehe na dječja lica, suze radosnice čak i na oči odraslih, uspomene koje su se urezivale u pamćenja i starih i mladih.
Sjećam se svojih osmijeha i suza radosnica kada je u Francuskoj okrenuo Numana i onda mu provukao šut kroz noge za gol koji niti veliki Van der Sar nije mogao spriječiti. Gol za uspomene. Za povijest. Za broncu i pobjedu. Za pamćenje i starih i mladih.
Ne znam... Nekako danas kad vidim sve ove "moderne" nogometaše, a rekao bih više atletičare spretne s loptom, kako se preseravaju s Instagramom, markiranom robom i parama, ufurani u sebe, svoj ego i razmaženost bez da su ikad gurnuli tunel ozbiljnom braniču - shvatim da je Grande Žuti sva romantika i nostalgija koja današnjem nogometu fali. I svi poput njega, koliko god jedinstven i poseban bio.
Fali mi taj nogomet, ta "osmica", taj tip igrača. Da nekog danas nakon samo jedne sezone u dresu kluba proglase za igrača među najboljih 11 u povijesti tog kluba. Da nekog nakon utakmica Lige prvaka srećem u obližnjoj birtiji na beli i gemištu.
On je bio svjetska klasa, a takvih igrača ima samo kod nas. A uz sve to, možda i najdraže i najpamtljivije mi je bilo baš to. Što sam ga mogao sresti, vidjeti u kafiću uz karte i pivu, osjetiti tu neviđenu kombinaciju suhog bogomdanog talenta i narodnih poroka bližu kvartovskom terminu nego katarskim zlatnim polugama i svjetlima reflektora, koja je uvijek s tribine s kuštravom žutom kosom više igrala za raju, nego za trenera i funkcionere s kravatama u ložama.
Što se volio igrati nogometa, bilo gdje i bilo kada. Na zagrebačkim parketima, u Dinamu, Realu, Barci, ma može i Zagrebu, Dragovoljcu i Savskom Marofu za kruh i putar - samo da se kotrlja...
Što njegov lažnjak i umijeće igranja za Barcu dok pušiš šteku crvenog Marlbora dnevno ne samo da nisu mogli objasniti svi treneri koji su ga vodili, nego ni Doktor House, Aristotel, pa ni Dobroslav Paraga kada je pod stare dane svojom nepredvidljivošću i na operacijskom stolu poslao debelo crijevo po ćevape, kao nekad u Jugi kada je sve one nabrijane bekove vezao u Gordijski čvor.
Što je otišao i što se vratio. Što je igrao svjetski, a nije zaboravio odakle je došao. Što je ostao svoj i ostao gdje je. Što je postao velik, a ostao tih. Postao Ikona, a ostao genij. Hvala na svemu, Robi...

Dobar V
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 14 mar 2019, 07:07

I onda se ovdje nadju face koje ce napisati da je Robi menadzerski selektor koji poziva igrace da bi zaradio na njihovoj prodaji. Sportas koji nikad u svojoj karijeri nije znao na neposten nacin napraviti nesto za sebe. Igrac kome su se na kraju mnogi morali izvinjavati jer ih je kupio postenjem.
Od Cira Blazevica do Beogradskih Delija. Samo njegovo tvrdoglavo postenje ga je i zadrzalo van kombinacija u HNS-u i igrom slucaja ga dovelo u BiH nacionalni tim. Ucio je od Ivice Osima i Johana Cruyffa dvojice ponajboljih svjetskih nogometnih filozofa i trenera a izgleda i naucio ono najbitnije sto je obiljezilo njihove karijere. Pogotovu ovog koji je nase gore list. Najvaznije je napraviti tim a ne sastaviti tim. To je Ivica Osim cijelu svoju karijeru gurao kao svoj kredo. Izgleda da i Robi ide njegovim stazama. I zato mu vjerujem kada pozove Sarica i Civica umjesto nekih drugih igraca koje bih ja osobno radije vidio u ekipi.

crozla
Kontakt:

Post Postao/la crozla » 14 mar 2019, 08:52

Uvjeren.sam da ce ostvariti veliki rezultat sa BiH. Njegovo.vrijeme.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 mar 2019, 09:36

coelho41 je napisao/la:
Ako stvarno živiš u Austriji ja se tebi divim jer si se snašao tamo sa svojim koeficijentom inteligencije.
Snasao se tamo uprkos koeficijentu inteligencije.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 14 mar 2019, 09:45

Prosinecki je u minusu milion zato sto je selektor BiH.
(Otprilike toliko bi vise dobio da je selektor neke bogate azijske zemlje).
I sad ga neko optuzuje da se bavi guranjem igraca radi par hiljada.
Treba ovdje antibot pitanje postaviti pri svakom ulasku na forum.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 14 mar 2019, 16:49

ma to su zesci de.bili koji vezu sa vezom nemaju, vazno je da se ponavljaju kao papagaji

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 mar 2019, 14:30

Prosinečki je dobar strateg i van terena: Kako je 'zaveo' suprugu Vlatku?

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 16 mar 2019, 18:01

Vucevich je napisao/la:
Prosinečki je dobar strateg i van terena: Kako je 'zaveo' suprugu Vlatku?
Ja naslova i k@rc@ ... ko da fudbaleri ikoga trebaju 'zavodit' ... sponzoruse se same bacaju pred kit@ u kolonama ... #blagofudbalerima
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 17 mar 2019, 12:15

nadjen kalasnjikov sa korektorom ispisanim imenima sanjina prcica, maria vrancica, asmira begovica, izeta hajrovica... traga se za vlasnikom
Zarathustra

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 17 mar 2019, 12:27

Moggi je napisao/la:nadjen kalasnjikov sa korektorom ispisanim imenima sanjina prcica, maria vrancica, asmira begovica, izeta hajrovica... traga se za vlasnikom
:rol: :rol:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 17 mar 2019, 12:27

Moggi je napisao/la:nadjen kalasnjikov sa korektorom ispisanim imenima sanjina prcica, maria vrancica, asmira begovica, izeta hajrovica... traga se za vlasnikom
:bow: :bow: :rol: :rol:

Pjevao "remove menadžerski"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.