Vucevich je napisao/la:Eticki se protivi Louis-Vuittonu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Vucevich je napisao/la:Eticki se protivi Louis-Vuittonu
Ako stvarno živiš u Austriji ja se tebi divim jer si se snašao tamo sa svojim koeficijentom inteligencije.bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
Slazem se da neki previse trolaju al ti ako mislis da asmir treba da brani pored sehe onda to smatram vecim trolanjem.bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
nista drugo nego da hajrovic postaje klasicna zrtva zbog toga sto ga svi traze u repci...cak je nedavno robert i izjavio nesto tipa:"eto i vi novinari non stop me pitate za hajrovica".Goalgetter je napisao/la:Ovo nepozivanje Hajrovica nema sportske razloge, sasvim druge stvari su u pitanju.
Znači Seo ti preči od Džeka, e moj bošnjačeCOYS je napisao/la:Najbitnije da je pozvao Kolasinca (bilo me strah da nece), a za ostale me iskreno zaboli ****.
On je procitao KolOsinca, a za tog tvog nista nisam cuo...COYS je napisao/la:Najbitnije da je pozvao Kolasinca (bilo me strah da nece), a za ostale me iskreno zaboli ****.
Snasao se tamo uprkos koeficijentu inteligencije.coelho41 je napisao/la:Ako stvarno živiš u Austriji ja se tebi divim jer si se snašao tamo sa svojim koeficijentom inteligencije.bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
Prosinečki je dobar strateg i van terena: Kako je 'zaveo' suprugu Vlatku?
Ja naslova i k@rc@ ... ko da fudbaleri ikoga trebaju 'zavodit' ... sponzoruse se same bacaju pred kit@ u kolonama ... #blagofudbalerimaVucevich je napisao/la:Prosinečki je dobar strateg i van terena: Kako je 'zaveo' suprugu Vlatku?
Moggi je napisao/la:nadjen kalasnjikov sa korektorom ispisanim imenima sanjina prcica, maria vrancica, asmira begovica, izeta hajrovica... traga se za vlasnikom
Moggi je napisao/la:nadjen kalasnjikov sa korektorom ispisanim imenima sanjina prcica, maria vrancica, asmira begovica, izeta hajrovica... traga se za vlasnikom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.