ma mora da je neka greska na rezultatima XDPonos Torina je napisao/la:Igro lijevog beka![]()
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
grgr je napisao/la:ma mora da je neka greska na rezultatima XDPonos Torina je napisao/la:Igro lijevog beka![]()
Igao je zadnjeg veznog to je greska na rezultatima gledao sam malo tekmu solidno je odigrao Galata i nije toliko dominirala moglo je lako nerijeseno zavrsiti

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Tu je samo jedan problem a siguran sam da je tako on je igrao nekog povucenog pleja davao duge lopte kraj njega je garant bio neki trkac...Yucca je napisao/la:grgr je napisao/la:ma mora da je neka greska na rezultatima XDPonos Torina je napisao/la:Igro lijevog beka![]()
Igao je zadnjeg veznog to je greska na rezultatima gledao sam malo tekmu solidno je odigrao Galata i nije toliko dominirala moglo je lako nerijeseno zavrsiti
Medunjanin dosta dobar u Gazientepu veceras,trenutno je 0:0 ,i nas Zmaj igra odlicno kao i uvijek,vidi se da je u formi.... ovo raduje pred dvomec protiv Slovacke!
igral Stilicbosnas_ je napisao/la:Medunjanin dosta dobar u Gazientepu veceras,trenutno je 0:0 ,i nas Zmaj igra odlicno kao i uvijek,vidi se da je u formi.... ovo raduje pred dvomec protiv Slovacke!

hroni je napisao/la:igral Stilicbosnas_ je napisao/la:Medunjanin dosta dobar u Gazientepu veceras,trenutno je 0:0 ,i nas Zmaj igra odlicno kao i uvijek,vidi se da je u formi.... ovo raduje pred dvomec protiv Slovacke!
Nema Stilic odobrenje jos da igra
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakav je na kojoj poziciji igra ?Cautinho je napisao/la:Medo od prve minute protiv Besiktasa.
- skyisthelimit
Ma iskara ih Hugo
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
evo izasao Medunjanin ,cini mi se da je 66 minuta,gube 2:0 protiv Besiktasa u gostima,Medunjanin igrao zadnjeg veznog,dosta dobro,ali umjesto njega usao je napadac jer ovi nemaju sta cekati.... znaci svi Zmajevi spremni i zdravi docekuju okupljanje reprezentacije BIH! konacno da i to docekamo......
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To su bila vremena kad se AZ uzimao na sokeru samo zato što ima neki naš Medunjanin u njih 

- maxuz baxuz
- Kontakt:
"U obadvije utakmice moramo zabiti ranije go da bi smo bili malo ... rahat." 

Ma oni su rahat od pameti izgledamaxuz baxuz je napisao/la:"U obadvije utakmice moramo zabiti ranije go da bi smo bili malo ... rahat."

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
To su bila vremena kad su mu forumaši spominjali majku i sestru.bavarian_bk je napisao/la:To su bila vremena kad se AZ uzimao na sokeru samo zato što ima neki naš Medunjanin u njih
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da pruza dobre utakmice kao i u reprezentaciji, bio bi u jednoj od lige petice.
Nije mi nikad bio favorit onako kao tip, ali mora se rec da je ove kvalifikacije odlicno odradio. Ipak ce morat on ili Miske na klupu ako zelimo da se ne obrukamo protiv najjacih reprezentacija. Prije Miske sto se mene tice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve u svemu bit ce zanimljivo kad nas napusti za koju godinu , za koga cu moci reci da je sasvim prosjecan igrac na klupskom planu ali da besprijekorno rijesava zadatke na terenu kad je u pitanju repka. Za mene vise nego odlican igrac zahvalan do boga , svi znamo fali mu brzina ali talentat koji posjeduje i koji nazalost nikad nije uspio do kraja da ostvari je neupitan. Ko ce ispasti ko nece ne znam, ali haris je za mene igracina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.