Ali da ne dobije nekoliko minuta, to mi baš nije jasno. Baš me zanima kako igra na treninzima i služe li ga tamo trice. Čuo sam samo za jedan trening kad mu je sve ulazillo. Šta je sa ostalim treninzima...TheVerminator je napisao/la:Jest pokis'o druže, u trenerci je, znači nema igre ni večeras.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ova ekipa Brooklyana samo se ispucava, brz protok lopte i šibaj trice, baš igra koja bi Mirzi trebala odgovarati jer je najjači za tri poena, ali nema minutaže 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Red tube
Uci ce pola minuta prije kraja.
Ivery se jos uvijek nada da se mogu vratiti, ccc.
Ivery se jos uvijek nada da se mogu vratiti, ccc.
e fakat ovog nigera ne razumijem, ustvari, ne razumije ni on sam sebe !! Ah ja, prva godina je adaptacija na klupu, al mu je 10 puta gore nego edinu( kod njega je na klupi bar udobno ) a ne kao kod mirze
Kaze da je Johnson bio proglesn trenerom mjeseca Novembra u istocnoj koferenciji hm kako se stvari brzo promjenise gospon Avery!!!
**** ako ne moze dobit sad 4-5 minuta kad gube 20 razlike nece nikad sta on misli da boston tako lako pusta 20 razlike bez obzira sto igraju lose ove sezone nece ovo moc uzet taman naopako se svi skupa okrenuli ne kontam ga nikako ali ok ...
Mi po forumima lijecimo svoje frustracije da nam bude lakse hahahahah
Sta cemo drugo ****BosnaSTL je napisao/la:Mi po forumima lijecimo svoje frustracije da nam bude lakse hahahahah
Dobro je Neven Spahija rekao..Mirza je potpuno razocarao jer ne moze da se nametne barem cetvrtinu,tako da se ne moze ni adaptirat,jbg nije covjek za NBA,za njega je valjda klasicna,sporija kosarka
Moramo se negdje istresti hahahaha. Tako me neka nervoza uhvati kad vidim da nece dobiti priilku, aaaaaaaaaagrgr je napisao/la:Sta cemo drugo ****BosnaSTL je napisao/la:Mi po forumima lijecimo svoje frustracije da nam bude lakse hahahahah
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Tuzno je ovo gledati a znati da Mirza ima mjesta i da treba igrati, zao mi je momka, ali je ocito velika greska bio izbor Bruklina kao kluba. Trener ne zeli ili nece ili ne znam sto ga ne ubacuje kada gube 20 razlike, pa ljudi sutaju 7,8 trica i ubadaju 1 od toga a ganjaju rezultat, sramota.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mene nervira stvarno bez obzira kolko mi subjektivno gledali na njega i to jer je nas mene niko na planeti ne moze uvjerit da on u ovakvoj tekmi ne bi dobio 5 minuta makar eto nista vise ne mora. A moze Toko koji do jucer bio u razvojnoj nidje veze :S
E jbg, uze Mirza loptu i izgubi....
Mancini je mala maca za ovog ebera, nerazumjem se previse u kosarku, al ako ovdje nemoze igrati bar 5 min onda stvarno neznam

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- majestic24
- Kontakt:
01:16 Lopez Substitution replaced by Teletovic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
e jbg. Mirza kad ni loptu ne možeš uhvatit...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A jbg, dobije minutu i haj se skoncentrisi...kokuz je napisao/la:e jbg. Mirza kad ni loptu ne možeš uhvatit...
nista jbg,tuzno je sto je sada jedina Mirzina sansa necija povreda,jer ocito je da drugacije sansu nece dobiti,ono sto avery izjavi da ce mu davati sansu je prodavanje magle,davno je jedan nba trener rekao: igracu ako zelis reci jednu losu kritiku,moras mu reci i 3 dobre...hvali avery mirzu al mu je drazi na klupi...
radije bi da kritikuje njegove greske na parketu...
..eto hamfris vise nije tu,pa opet ne igra,
jbg nemam vise optimizna nimalo sto se tice ove sezone za Mirzu,bojim se da ce to utjecati na njegovu igru u Sloveniji...
radije bi da kritikuje njegove greske na parketu...
..eto hamfris vise nije tu,pa opet ne igra,
jbg nemam vise optimizna nimalo sto se tice ove sezone za Mirzu,bojim se da ce to utjecati na njegovu igru u Sloveniji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.