Sport i TV

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Sport i TV

Post Postao/la Admir_Sa » 19 sep 2015, 23:57

Arena ima andjelu andjelkovic, baš je Sexy kada vodi ovu emisiju pregled dana
nema potpisa

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 20 sep 2015, 19:19

Koji su kraljevi ova dvojica što komentiraju sad Dortmund na Eurosport dvici :urnebes: :urnebes:

Idee ramos, ramos vodi loptu, ramos gubi loptu i opet provjerava kvalitetu dresova leverkusena.. rodžer se s pravom ljuti, ta nije leverkusen tekstilna industrija da imaju dresova na bacanje :urnebes: :urnebes:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 sep 2015, 22:19

ASD je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Derbi kola Premijer lige BiH u futsalu na BHT svakog vikenda. Prvo kolo MNK Bosna - MNK Centar u Tuzli. Slavi se 45 godina postojanaj Bosne, biće ludilo. BHT ozbiljno preuzima domaći sport. Ajmo jošš Medinaaaa. :opaopa:
Zajebajes?
Tako mi rekoše iz BHT. Međutim, čitam sada da je Medina rekla da nema prenosa dok ne bude digitalizacije. :lol: Izgovor je vrh. :tokralju:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 16:07

Najavise na Dnevniku HRT-a emisiju Stadion u kojem ce biti pregled najjacih evropskih liga... Da li nam se Petica i Top Gol vracaju na male ekrane? :njanjanja:

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 21 sep 2015, 16:23

Ma ne isplati im se to sad u ovim vremenima realno iako bih i ja volio. Danas na internetu mozes pregledati sazetak bilo kojeg meca koji te zanima. Svakako bih u danasnje vrijeme prije slusao neke strane strucnjake sa Sky Sportsa recimo nego pokusaj novinara Kemala Ahmetovica ili Velida Spahu. Hrt nista nije bolji od nas,Srbi imaju daleko najbolje novinare i komentatore u regionu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 sep 2015, 17:05

KopLfc je napisao/la:Ma ne isplati im se to sad u ovim vremenima realno iako bih i ja volio. Danas na internetu mozes pregledati sazetak bilo kojeg meca koji te zanima. Svakako bih u danasnje vrijeme prije slusao neke strane strucnjake sa Sky Sportsa recimo nego pokusaj novinara Kemala Ahmetovica ili Velida Spahu. Hrt nista nije bolji od nas,Srbi imaju daleko najbolje novinare i komentatore u regionu.
Ovo moze napisati samo neko ko nije odrastao uz jednu od ove dvije emisije. Mijenjao bi 90% sadasnjeg programa za preged liga petice ponedjeljkom navecer! Tradicija yebote!

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 21 sep 2015, 17:17

Eto ja sam odrastao uz top gol i kakve to veze ima. Iznio sam cinjenicno stanje,previse si nostalgican,nekada se nije dobro vracati u proslost. Gledao sam i peticu ali dosta slabije.
710 Apperances
186 Goals

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 sep 2015, 19:26

Ja bih kuću dao za:

Špance na Hayatu
Nijemce na FTV-u
Italijane & NBA na OBN-u
Engleze, Euroligu na BHT-u

:lol:

cipiripi
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Sport i TV

Post Postao/la cipiripi » 21 sep 2015, 19:44

remA1 je napisao/la:Ja bih kuću dao za:

Špance na Hayatu
Nijemce na FTV-u
Italijane & NBA na OBN-u
Engleze, Euroligu na BHT-u

:lol:
Živa istina, pogotovo zadnje dvoje.
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 21 sep 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 21 sep 2015, 19:44

Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Hvala Bogu imaju se sport klubovi,imaju se arene,uziva se u profesionalnosti srpskih novinara i komentatora.
710 Apperances
186 Goals

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 sep 2015, 19:45

KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Hvala Bogu imaju se sport klubovi,imaju se arene,uziva se u profesionalnosti srpskih novinara i komentatora.
Sta za tebe znači profesionalnost?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 21 sep 2015, 19:48

FaraonTM je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Tko gleda ligu prvaka na obn-u zna šta je neprofesionalnost,tko gleda ligu prvaka na areni sport zna šta je profesionalnost. Kratko i jasno.
Pogledaj im samo emisiju,analize onda iznosenje informacija u toku utakmice taman toliko koliko treba,a ne koliko Curtoa nuttele jede itd itd.
710 Apperances
186 Goals

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 sep 2015, 19:50

FaraonTM je napisao/la:
Srdjan Erceg :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 21 sep 2015, 19:51

KopLfc je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Tko gleda ligu prvaka na obn-u zna šta je neprofesionalnost,tko gleda ligu prvaka na areni sport zna šta je profesionalnost. Kratko i jasno.
Pogledaj im samo emisiju,analize onda iznosenje informacija u toku utakmice taman toliko koliko treba,a ne koliko Curtoa nuttele jede itd itd.
Jest ali NBA su prenosili Mirza Vilić, Adis H. i Edin Avdić. LP ne bih ni gledao na obn ali kosarku sigurno da.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 21 sep 2015, 19:54

NBA je već drugi stvar cipela,u to vrijeme su oni kidali nema šta. :tokralju:
No sad da nekim čudom OBN otkupi NBA uživali bi u čarolijama Saše Vugdalića koji bi nas hranio nebitnim informacijama i gdje bi se derao za svaki koš i pričao o tome kako njegov dobri prijatelj iz Cazina čeka Duranta manje koševa za pare. Da ne govorim o njegovim neslanim šalama...
710 Apperances
186 Goals

filip13

Post Postao/la filip13 » 21 sep 2015, 21:12

cipiripi je napisao/la:
KopLfc je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la: Sta za tebe znači profesionalnost?
Jest ali NBA su prenosili Mirza Vilić, Adis H. i Edin Avdić. LP ne bih ni gledao na obn ali kosarku sigurno da.

mirza vilic se samo provaljivao,pojma taj nema o nba

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 sep 2015, 20:48

Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 sep 2015, 20:52

cipiripi je napisao/la:Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
Da, ugovor produzen na jos 3 sezone
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 22 sep 2015, 20:57

miki_92 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
:thumbup:

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 22 sep 2015, 21:49

miki_92 je napisao/la:

Jedna tekma u 15 dana :3

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.