Sport i TV
Re: Sport i TV
Arena ima andjelu andjelkovic, baš je Sexy kada vodi ovu emisiju pregled dana
nema potpisa
Koji su kraljevi ova dvojica što komentiraju sad Dortmund na Eurosport dvici
Idee ramos, ramos vodi loptu, ramos gubi loptu i opet provjerava kvalitetu dresova leverkusena.. rodžer se s pravom ljuti, ta nije leverkusen tekstilna industrija da imaju dresova na bacanje

Idee ramos, ramos vodi loptu, ramos gubi loptu i opet provjerava kvalitetu dresova leverkusena.. rodžer se s pravom ljuti, ta nije leverkusen tekstilna industrija da imaju dresova na bacanje
Tako mi rekoše iz BHT. Međutim, čitam sada da je Medina rekla da nema prenosa dok ne bude digitalizacije.ASD je napisao/la:Zajebajes?Pappy je napisao/la:Derbi kola Premijer lige BiH u futsalu na BHT svakog vikenda. Prvo kolo MNK Bosna - MNK Centar u Tuzli. Slavi se 45 godina postojanaj Bosne, biće ludilo. BHT ozbiljno preuzima domaći sport. Ajmo jošš Medinaaaa.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Najavise na Dnevniku HRT-a emisiju Stadion u kojem ce biti pregled najjacih evropskih liga... Da li nam se Petica i Top Gol vracaju na male ekrane? 
Ma ne isplati im se to sad u ovim vremenima realno iako bih i ja volio. Danas na internetu mozes pregledati sazetak bilo kojeg meca koji te zanima. Svakako bih u danasnje vrijeme prije slusao neke strane strucnjake sa Sky Sportsa recimo nego pokusaj novinara Kemala Ahmetovica ili Velida Spahu. Hrt nista nije bolji od nas,Srbi imaju daleko najbolje novinare i komentatore u regionu.
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard
186 Goals
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo moze napisati samo neko ko nije odrastao uz jednu od ove dvije emisije. Mijenjao bi 90% sadasnjeg programa za preged liga petice ponedjeljkom navecer! Tradicija yebote!KopLfc je napisao/la:Ma ne isplati im se to sad u ovim vremenima realno iako bih i ja volio. Danas na internetu mozes pregledati sazetak bilo kojeg meca koji te zanima. Svakako bih u danasnje vrijeme prije slusao neke strane strucnjake sa Sky Sportsa recimo nego pokusaj novinara Kemala Ahmetovica ili Velida Spahu. Hrt nista nije bolji od nas,Srbi imaju daleko najbolje novinare i komentatore u regionu.
Eto ja sam odrastao uz top gol i kakve to veze ima. Iznio sam cinjenicno stanje,previse si nostalgican,nekada se nije dobro vracati u proslost. Gledao sam i peticu ali dosta slabije.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Ja bih kuću dao za:
Špance na Hayatu
Nijemce na FTV-u
Italijane & NBA na OBN-u
Engleze, Euroligu na BHT-u

Špance na Hayatu
Nijemce na FTV-u
Italijane & NBA na OBN-u
Re: Odg: RE: Re: Sport i TV
Živa istina, pogotovo zadnje dvoje.remA1 je napisao/la:Ja bih kuću dao za:
Špance na Hayatu
Nijemce na FTV-u
Italijane & NBA na OBN-u
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 21 sep 2015, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Hvala Bogu imaju se sport klubovi,imaju se arene,uziva se u profesionalnosti srpskih novinara i komentatora.
Hvala Bogu imaju se sport klubovi,imaju se arene,uziva se u profesionalnosti srpskih novinara i komentatora.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Sta za tebe znači profesionalnost?KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tko gleda ligu prvaka na obn-u zna šta je neprofesionalnost,tko gleda ligu prvaka na areni sport zna šta je profesionalnost. Kratko i jasno.FaraonTM je napisao/la:Sta za tebe znači profesionalnost?KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Pogledaj im samo emisiju,analize onda iznosenje informacija u toku utakmice taman toliko koliko treba,a ne koliko Curtoa nuttele jede itd itd.
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
Srdjan ErcegFaraonTM je napisao/la:Sta za tebe znači profesionalnost?KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Jest ali NBA su prenosili Mirza Vilić, Adis H. i Edin Avdić. LP ne bih ni gledao na obn ali kosarku sigurno da.KopLfc je napisao/la:Tko gleda ligu prvaka na obn-u zna šta je neprofesionalnost,tko gleda ligu prvaka na areni sport zna šta je profesionalnost. Kratko i jasno.FaraonTM je napisao/la:Sta za tebe znači profesionalnost?KopLfc je napisao/la:Ja ne bih ni marke vala. Da mi plaćaju ne bih slušao Ahmetovica,Spahu,Kristica,Šuku itd.
Pogledaj im samo emisiju,analize onda iznosenje informacija u toku utakmice taman toliko koliko treba,a ne koliko Curtoa nuttele jede itd itd.
NBA je već drugi stvar cipela,u to vrijeme su oni kidali nema šta.
No sad da nekim čudom OBN otkupi NBA uživali bi u čarolijama Saše Vugdalića koji bi nas hranio nebitnim informacijama i gdje bi se derao za svaki koš i pričao o tome kako njegov dobri prijatelj iz Cazina čeka Duranta manje koševa za pare. Da ne govorim o njegovim neslanim šalama...
No sad da nekim čudom OBN otkupi NBA uživali bi u čarolijama Saše Vugdalića koji bi nas hranio nebitnim informacijama i gdje bi se derao za svaki koš i pričao o tome kako njegov dobri prijatelj iz Cazina čeka Duranta manje koševa za pare. Da ne govorim o njegovim neslanim šalama...
710 Apperances
186 Goals
186 Goals
cipiripi je napisao/la:Jest ali NBA su prenosili Mirza Vilić, Adis H. i Edin Avdić. LP ne bih ni gledao na obn ali kosarku sigurno da.KopLfc je napisao/la:Tko gleda ligu prvaka na obn-u zna šta je neprofesionalnost,tko gleda ligu prvaka na areni sport zna šta je profesionalnost. Kratko i jasno.FaraonTM je napisao/la: Sta za tebe znači profesionalnost?
mirza vilic se samo provaljivao,pojma taj nema o nba
Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
Da, ugovor produzen na jos 3 sezonecipiripi je napisao/la:Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:Da, ugovor produzen na jos 3 sezonecipiripi je napisao/la:Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
miki_92 je napisao/la:Da, ugovor produzen na jos 3 sezonecipiripi je napisao/la:Hoce li NBA i dalje biti na SK, da li je to sigurno, nisam je dugo aktivno pratio
Jedna tekma u 15 dana :3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.