reko dobar ,ti?? slabo kontas pasha moj solidni !!!kamiondzija je napisao/la:$ ја $ $ " " $ $ $.ma nacicu ja vremena za Zvornika ehehhe i to ubrzo a ti ces u capital city Rajvosa doc al malo morgen ehhehe mislim da pratis svoj klub naravno...
inace slika vase" hale" je slika i vaseg grada tako da se nadam da cu brzo doci a sto prije otici..
inace ja lampa dobar, ti??
? $ " & $ " ? ",? " $ & " не ¥.
? $ ' ' " пута " у Сарајеву него " у ".
? / " " & ' па & & ? $ $ $ $ " % ? " $ на $,% се са " " ' " ?,? " $ " - $ $ $ $.
А % се вц ",$ је $ " & & & &,а " " " " " % " " " & " " " ? с $.
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- kamiondzija
- Kontakt:
" - " " " $ " ? је & $ " ' $ " " о % ? $ у $,па & " то " " ? ' % " о ' " ? " се ? ? " ? " у '? 
- drinin vuk
- Kontakt:
kamiondzija je napisao/la:" - " " " $ " ? је & $ " ' $ " " о % ? $ у $,па & " то " " ? ' % " о ' " ? " се ? ? " ? " у '?
" ја " о ' " ' ' ," пут '
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
&drinin vuk je napisao/la:kamiondzija je napisao/la:" - " " " $ " ? је & $ " ' $ " " о % ? $ у $,па & " то " " ? ' % " о ' " ? " се ? ? " ? " у '?
" ја " о ' " ' ' ," пут '![]()
- drinin vuk
- Kontakt:
" о ' " ",о "?
' све % " на % ? " & се $ " & " $.Наравно $ је оно $ ?,? " ја ' $ " % $ у тзв. ? зону &.
' све % " на % ? " & се $ " & " $.Наравно $ је оно $ ?,? " ја ' $ " % $ у тзв. ? зону &.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- kamiondzija
- Kontakt:
& " " ја " о " " ? & $ се $ то &.drinin vuk je napisao/la:" о ' " ",о "?![]()
![]()
' % ¥ $ се $ је то % ".$ је ? " то & " $ остане,а & " се праве " ? ? " $ на ? $ на ? & $ / " пецају са ?.
" ?,?,?.
[youtube][/youtube]
& $ !
[youtube][/youtube]
& $ !
To o premještanju stadiona postoji već šest-sedam godina, trebalo je da se izradi plan novog stadiona u Karakaju a od ovog sadašnjeg da se stvori bazen ili nešto drugo korisnije a jedan dio bi pripao budućoj zaobilaznici jer bi prethodno bila zatvorena sadašnja ulica Svetog Save od Opštine do pošte i pretvorena u šetalište. Kako nas je sviju zadesila PL tako se privremeno stalo sa ovim planom ali postoji i mogućnost da od toga nište ne bude.kamiondzija je napisao/la:&drinin vuk je napisao/la:kamiondzija je napisao/la:" - " " " $ " ? је & $ " ' $ " " о % ? $ у $,па & " то " " ? ' % " о ' " ? " се ? ? " ? " у '?
" ја " о ' " ' ' ," пут '![]()
,& је '. $ се " $ $ тога - " ",/ " $ та $,& ? ' је $ " ? а % ? ',$ се " $ - $ савјест " & " % то ¥ ' $ & " $ је то ' " попут оне о & ".
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Kome sam ja ostavio svoj grad, priča nekome nešto o "hali" a teško im zategnuti rukave i očistiti nekadašnji biser Sarajeva a sada glavno čvorište svih mogućih smrdljivih fekalija - rijeka Miljacka!mma_hz je napisao/la:ma nacicu ja vremena za Zvornika ehehhe i to ubrzo a ti ces u capital city Rajvosa doc al malo morgen ehhehe mislim da pratis svoj klub naravno...kamiondzija je napisao/la:
Не " " % " % $ $ " $ на " у ",? " тога наравно % " оцјене " " " " $ у " не " ' ?.
inace slika vase" hale" je slika i vaseg grada tako da se nadam da cu brzo doci a sto prije otici..![]()
![]()
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
ućemo u politiku ako ti počnem objašnjavati neke stvari koje i ti sam znaš...Guzonjin_sin je napisao/la:Kome si ti ostavio svoj grad
prvo...sto si otiso (svi se sjecamo da vam je bila NAREDBA da idete) pa je ti ispostovo...glupost nevidjena al et...B o X je napisao/la:Kome sam ja ostavio svoj grad, priča nekome nešto o "hali" a teško im zategnuti rukave i očistiti nekadašnji biser Sarajeva a sada glavno čvorište svih mogućih smrdljivih fekalija - rijeka Miljacka!mma_hz je napisao/la:ma nacicu ja vremena za Zvornika ehehhe i to ubrzo a ti ces u capital city Rajvosa doc al malo morgen ehhehe mislim da pratis svoj klub naravno...kamiondzija je napisao/la:
Не " " % " % $ $ " $ на " у ",? " тога наравно % " оцјене " " " " $ у " не " ' ?.
inace slika vase" hale" je slika i vaseg grada tako da se nadam da cu brzo doci a sto prije otici..![]()
![]()
drugo....sto se ne vratis pa da zajedno ocistimo halu od Miljacke
trece...mojne vise djeliti savjete a i sam znas da bi opet volio ovdje ziviti
jestel upoznati da je onaj vas dobio nogu iz podrinja
Thomas Müller - Fußballgott
- drinin vuk
- Kontakt:
"?don_burza je napisao/la:jestel upoznati da je onaj vas dobio nogu iz podrinja
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:"?don_burza je napisao/la:jestel upoznati da je onaj vas dobio nogu iz podrinja
ma onaj sto je dosao iz drine kod nas
zaboravio sam mu ime
- drinin vuk
- Kontakt:
$ се &.ma onaj sto je dosao iz drine kod nas
zaboravio sam mu ime
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- drinin vuk
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:ma evo sad sam se sjetio Acimovic
' & % је у " " ? " % о ?.
А % се " " " $ нас " " & & " ",? оно % ' се не ' " је $ је " ',за ? $ ове (не ") " $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
ma i nije bio neki igrac dobar
ulazio je sa klupe redovno
al problem se pojavio ka dje nas prvi nije mogao igrat zbog kartona a Acke nije htio igrat jer je isao na sahranu od babe
al problem se pojavio ka dje nas prvi nije mogao igrat zbog kartona a Acke nije htio igrat jer je isao na sahranu od babe
- drinin vuk
- Kontakt:
$ се $ " " " $ не % - " ",& је супротно $ " $ ' с " " ?.don_burza je napisao/la:ma i nije bio neki igrac dobar
' & је у $ ? ? ? " је познато сахрана (? " џеназа $ вас) је " $ " то " се ? % $ " " у сусрет?!
А наравно % се " ? ' " ? & $ не ' "...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.