Sportski komentatori

reds
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la reds » 27 avg 2011, 16:52

Ionako dosadnu utakmicu između Chelsea i Norwicha je dodatno umrtvio Šuko.Pa koliko gluposti može taj čovjek da ispriča za vrijeme utakmice... :roll:
FK Pjetlovi

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 27 avg 2011, 16:56

suko za **** nas vuko,on i kemo nisu ni za planine,ovce ih nebi mogle slusati

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 avg 2011, 00:56

CoDe je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
Iker C je napisao/la:Baho je bio dobar komentator dok većina stanovništva nije imala pristup Internetu. On je lupao gluposti a većina nas to nije mogla provjeriti. Pinto brani lopt,u kamera ga privlači, on govori brani Valdes.Pinto duga kosa Valdes ćelav pa to se mora razlikovati.On kao novinar trebao bi znati kad igra naša reprezentacija.

Svaka cast za komentar.

Onoliko gresaka ne bi napravio ni potpuni amater !!! :roll:
Jest sve to ali niko nije ulijevao ono dozu ludila u komentar sto nemogu ovog Jugića nikako .

Kompleks!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 29 avg 2011, 19:28

"Posebno drugi gol Džeke u stilu Majkla Jordana " Adis Hadžić
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 31 avg 2011, 23:22

Ovaj Belmin(vjerovatno odgovorni sto cemo biti u mogucnosti gledati svaku utakmicu Srbije i Hrvatske na prvenstvu :x )govori tokom utakmice Hrvatska-Finska da se Finci drze zahvaljujuci sutu iza linije 6.25.
Zar nije sad trica 6.75 :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 31 avg 2011, 23:30

Bog zna kad je zadnji put gledao kosarku...
Izdržati, to je temelj vrline!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 avg 2011, 23:32

Dylan Dog je napisao/la:Ovaj Belmin(vjerovatno odgovorni sto cemo biti u mogucnosti gledati svaku utakmicu Srbije i Hrvatske na prvenstvu :x )govori tokom utakmice Hrvatska-Finska da se Finci drze zahvaljujuci sutu iza linije 6.25.
Zar nije sad trica 6.75 :?

ma katastrofa od komentatora

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 01 sep 2011, 20:37

Jeli normalno da u kosarkaskoj utakmici BiH-Grcka komentator BiH drzavne televizije u trenucima kada se lomi utakmica svrsava na zakucavanje Grckog igraca,valjda je prikladno da tuzno ustvrdi da je steta sto se to desilo,a ne 30 sekundi hvalospjeva na racun Grka.Valjda se sjecate te situacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 08:31

Dylan Dog je napisao/la:Jeli normalno da u kosarkaskoj utakmici BiH-Grcka komentator BiH drzavne televizije u trenucima kada se lomi utakmica svrsava na zakucavanje Grckog igraca,valjda je prikladno da tuzno ustvrdi da je steta sto se to desilo,a ne 30 sekundi hvalospjeva na racun Grka.Valjda se sjecate te situacije.

pretpostavljam da je u pitanju aleksandar babić?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 02 sep 2011, 10:23

Jučer na utakmici Hrvatska - Makedonija, Slavko Cvitković kaze, nakon sto je kamera pokazala par makednoskhi navijaca; " evo i nasih navijaca" :lol: nakon toga veli;" cujem da ce autom krenuti jedna grupa za litvu, nije daleko, samo 1700km, a ceste su dobre" :lol: :lol:

radost loptanja pod obručima :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 15:11

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Jeli normalno da u kosarkaskoj utakmici BiH-Grcka komentator BiH drzavne televizije u trenucima kada se lomi utakmica svrsava na zakucavanje Grckog igraca,valjda je prikladno da tuzno ustvrdi da je steta sto se to desilo,a ne 30 sekundi hvalospjeva na racun Grka.Valjda se sjecate te situacije.

pretpostavljam da je u pitanju aleksandar babić?
Jeste.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 16:46

dubrava je napisao/la:Jučer na utakmici Hrvatska - Makedonija, Slavko Cvitković kaze, nakon sto je kamera pokazala par makednoskhi navijaca; " evo i nasih navijaca" :lol: nakon toga veli;" cujem da ce autom krenuti jedna grupa za litvu, nije daleko, samo 1700km, a ceste su dobre" :lol: :lol:

radost loptanja pod obručima :D

predmnijevam,samozatajan izrazi koje sladokurac cvitković vrlo često koristi

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 sep 2011, 16:53

Ma Babic je definitivno najgori komentator koji moze komentarisati kosarku, a i bilo koji drugi sport. Njegovi prenosi izgledaju monotono, ne unosi nikakvu zivost u prenos. Da ne pricam o (ne)informacijama kojim raspolaze...
Majer je, definitivno nas najbolji komentator kosarke, a dosad nijednu tekmu BiH nije komentirao. Komentirao je danas Izrael-Srbija, ne znam da li je jos koju utamicu od pocetka on radio, jer ne gledam kosarku na BHT, samo kad mi igramo.
Izdržati, to je temelj vrline!

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 02 sep 2011, 16:58

Ja necu da branim komentatore ali po vasoj prici ispados ljudi amateri. pa ako moze da date koji su to dobri komentatori sa nasih podrucja. s tim da Marija ne odogovara ima hrapav glas, Baho ne odogovara navija za Sarajevo i Man Utd i pristrasan i nama niko ne valja, mislim to je bolna cinjenica...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2011, 17:04

Gluposti je napisao/la:Ja necu da branim komentatore ali po vasoj prici ispados ljudi amateri. pa ako moze da date koji su to dobri komentatori sa nasih podrucja. s tim da Marija ne odogovara ima hrapav glas, Baho ne odogovara navija za Sarajevo i Man Utd i pristrasan i nama niko ne valja, mislim to je bolna cinjenica...
Meni su i Marjan i Baho dobri,Majer je dobar za kosarku,Edin Avdic takodje,i onaj celavi sa FTV-a je dobar za rukomet..

U nacelu,meni je najgori Zoran Suko,imam osjecaj da taj nit cita novine,niti gleda televiziju a kamoli koristi internet,taj ne zna nabrojat 50 fudbalera a komentarise fudbalske utakmice.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 sep 2011, 17:07

Sareni imao smrtan slucaj u porodici i morao je da se vrati iz Litvanije.Neee ostali smo na Dendi i Krivokapicu. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:14

rogeRF je napisao/la:Ma Babic je definitivno najgori komentator koji moze komentarisati kosarku, a i bilo koji drugi sport. Njegovi prenosi izgledaju monotono, ne unosi nikakvu zivost u prenos. Da ne pricam o (ne)informacijama kojim raspolaze...
Majer je, definitivno nas najbolji komentator kosarke, a dosad nijednu tekmu BiH nije komentirao. Komentirao je danas Izrael-Srbija, ne znam da li je jos koju utamicu od pocetka on radio, jer ne gledam kosarku na BHT, samo kad mi igramo.

vjerovatno si zaboravio na edina avdića

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 sep 2011, 17:17

Gluposti je napisao/la:Ja necu da branim komentatore ali po vasoj prici ispados ljudi amateri. pa ako moze da date koji su to dobri komentatori sa nasih podrucja. s tim da Marija ne odogovara ima hrapav glas, Baho ne odogovara navija za Sarajevo i Man Utd i pristrasan i nama niko ne valja, mislim to je bolna cinjenica...

edin avdić,božo sušec,željko vela,ivan ognjanović,marjan mijajlović,vladislav majer

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 sep 2011, 17:17

[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen: , arapski mijajlović
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.