Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
strasno, ovi su gori od arsenala i rome.hurem je napisao/la:Kad su smotani i ne zasluzuju vise.
Od 12 bodova u posljednje 4 utakmice osvojili samo 2.
jadni mi moj hureme, za koga smo prinudjeni navijati

hajmo se mi ramazanu posvetiti, pametnije svakako...ovaj sport mi samo unisti i ovo malo zivaca

jos kad manekeni dodju u junu, mrtvi-umorni, neki mjesec bez tekmi, u glavama na odmoru, neki u transferima...ima da nas ne bude u finskoj

A Finci utegnuti ko da je sezona tek pocela i svi zeljni slave i plasmana ... tebi s tankim zivcima je bolje tekmu negledat' ... i ja cu je zmireci sa strane ovlash posmatrat ...babino je napisao/la: jos kad manekeni dodju u junu, mrtvi-umorni, neki mjesec bez tekmi, u glavama na odmoru, neki u transferima...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Maksimalno posvecen, prvo ibadet pa tek onda propale utakmice ako se nadje vremena za njih. Prvo vrijedi, drugo ne.babino je napisao/la:strasno, ovi su gori od arsenala i rome.hurem je napisao/la:Kad su smotani i ne zasluzuju vise.
Od 12 bodova u posljednje 4 utakmice osvojili samo 2.
jadni mi moj hureme, za koga smo prinudjeni navijati![]()
hajmo se mi ramazanu posvetiti, pametnije svakako...ovaj sport mi samo unisti i ovo malo zivaca![]()

Gdje iskopase Hull City sunce ti **** 

da bi komedija bila veca, ne kazu da ce tamo vec basak zeli igraca hull-a i to je znak da visca negdje ide.Tekashi je napisao/la:Gdje iskopase Hull City sunce ti ****
momci ne samo da znaju gdje ce koji nas igrac naredne sezone, upuceni su u sve evropske transfer politike.
onaj di marzio je mala maca za nasu novinarsku elitu.
Zato imamo tebe da nam otvoriš oči, kao i uvijek,babino je napisao/la:da bi komedija bila veca, ne kazu da ce tamo vec basak zeli igraca hull-a i to je znak da visca negdje ide.Tekashi je napisao/la:Gdje iskopase Hull City sunce ti ****
momci ne samo da znaju gdje ce koji nas igrac naredne sezone, upuceni su u sve evropske transfer politike.
onaj di marzio je mala maca za nasu novinarsku elitu.
http://www.fotospor.com/haber-medipol-b ... ifi-327938
https://www.hulldailymail.co.uk/sport/f ... er-2852716
Ne, nego će kupiti i ovo krilo, a Elia i Višća će kao najbolji igrači ekipe na klupu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zašto bi dolazak Grosickija, koji igra na lijevom krilu, značilo da Višća ide bilo gdje?
A jest i Grosicki pao qurcu za uši kada ide u Basaksehir, a prije tri godine na Euru je bio ponajbolji igrač Poljske.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ovi njegovi hajd sto galati moraju prepustiti titulu vec moraju i besiktasu 2. mjesto:-)
O cemu ti?babino je napisao/la:ovi njegovi hajd sto galati moraju prepustiti titulu vec moraju i besiktasu 2. mjesto:-)
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sve je pocelo kada je Erdogan izgubio podrsku Istanabula..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ima logikePonos Torina je napisao/la:Sve je pocelo kada je Erdogan izgubio podrsku Istanabula..

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Visca rijesio utakmicu, dvije asistencije i daleko najbolji na terenu.
Pa dobro, za drugi gol mu neće biti upisana asistencija, al' je njegov šut prethodio golu.
Uradio najveci dio posla.Raonffa je napisao/la:Pa dobro, za drugi gol mu neće biti upisana asistencija, al' je njegov šut prethodio golu.
Al' to ne piše nigdje u statistici jbg, izmislit ćemo novi statistički parametar "uradio najveći dio posla" k'o onomad Hrvati kada je Modrić igrao svoju prvu sezonu u Realu, legendarna "predasistencija Luke Modrića"DrFilgud je napisao/la:Uradio najveci dio posla.Raonffa je napisao/la:Pa dobro, za drugi gol mu neće biti upisana asistencija, al' je njegov šut prethodio golu.

Ma ko da je to vazno, najzasluzniji je za pobjedu, vrijedi pola svoje ekipe.Raonffa je napisao/la:Al' to ne piše nigdje u statistici jbg, izmislit ćemo novi statistički parametar "uradio najveći dio posla" k'o onomad Hrvati kada je Modrić igrao svoju prvu sezonu u Realu, legendarna "predasistencija Luke Modrića"DrFilgud je napisao/la:Uradio najveci dio posla.Raonffa je napisao/la:Pa dobro, za drugi gol mu neće biti upisana asistencija, al' je njegov šut prethodio golu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAZIN, Skojevska i 16 gostiju.