NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
Meni se NBA prije svidjala jer je postojala razlika izmedju jakog krila 4 i centra 5. Uvijek se znalo ko je cetvorka a ko petica.
Sada nije tako. Kosarka je napredovala i sada je jako tesko naci tu razliku. Tako da mi se ne svidja novo pravilo za All star.
Sto se samog glasanja tice, tako je oduvijek.
Ming je imao vise glasova od Shaqa pa nekad davno A.C. Green od Karl Malone itd.
Sada nije tako. Kosarka je napredovala i sada je jako tesko naci tu razliku. Tako da mi se ne svidja novo pravilo za All star.
Sto se samog glasanja tice, tako je oduvijek.
Ming je imao vise glasova od Shaqa pa nekad davno A.C. Green od Karl Malone itd.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Yi Jianlian je prije nekoliko godina skoro presisao Garnetta, i upao u startnu petorku 
sami izbor All stara bi trebao bit kombinacija glasova navijaca i glasova strucnjaka tj trenera a ne ovako.Jos nesto trebali bi se moc birat svi igraci a ne samo odabrani
Bila je prije 5 godina , ustvari u zadnjoj njegovoj godini
akcija da se Bowen ubaci na all star
i skoro jest , Kobi jedva ispred Bruca
akcija da se Bowen ubaci na all star
i skoro jest , Kobi jedva ispred Bruca
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Donnie Darko je napisao/la:Yi Jianlian je prije nekoliko godina skoro presisao Garnetta, i upao u startnu petorku

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dema je napisao/la:sami izbor All stara bi trebao bit kombinacija glasova navijaca i glasova strucnjaka tj trenera a ne ovako.Jos nesto trebali bi se moc birat svi igraci a ne samo odabrani
Prije se moglo glasati za bilo kojeg igraca. Ne znam kako je sada. Cinjenica je da je kvalitet samog all stara pao, od utakmice, zakucavanja pa do onih cirkuskih igara.
Da li je nedostatak motiva ili nesto drugo, ne znam!
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 23 jan 2013, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma kome je više do all-stara, to je jedna obična parada kiča
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
meni je samo do zakucavanja,trica i one utakmice igraca prve dvije godine...to se jedino isplati gledati kolko tolko...Sportfanatik je napisao/la:Ma kome je više do all-stara, to je jedna obična parada kiča
na "glavnoj" tekmi cemo opet gledati ispucavanje kobe-a i poneki fin potez/kucanje pojedinih igraca..
JHam je napisao/la:meni je samo do zakucavanja,trica i one utakmice igraca prve dvije godine...to se jedino isplati gledati kolko tolko...Sportfanatik je napisao/la:Ma kome je više do all-stara, to je jedna obična parada kiča
na "glavnoj" tekmi cemo opet gledati ispucavanje kobe-a i poneki fin potez/kucanje pojedinih igraca..
haman bolja zakucavanja vidim u takmicarskim utakmicama
nista inventivno na tom takmicenju nisam vidio zadugo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
citaj do krajamiki_92 je napisao/la:JHam je napisao/la:meni je samo do zakucavanja,trica i one utakmice igraca prve dvije godine...to se jedino isplati gledati kolko tolko...Sportfanatik je napisao/la:Ma kome je više do all-stara, to je jedna obična parada kiča
na "glavnoj" tekmi cemo opet gledati ispucavanje kobe-a i poneki fin potez/kucanje pojedinih igraca..![]()
haman bolja zakucavanja vidim u takmicarskim utakmicama
nista inventivno na tom takmicenju nisam vidio zadugo
zna nekad biti finih zakucavanja,druga je stvar sto pretezno pobijedi losije
Nema vise ono, mi cemo vama pokazati tko je bolji
Rivali?nema ih,i kada neko nesto kaze odmah se djele kazne.Promjenio se cjeli nba sistem,sve je nekako prestrogo..Ali cjela drzava im je takva postala,nema vise East-West rapera,sad je sve isto.
prosla all-star tekma je bila jedna od boljih realno
zakucavanja su postala smijurija vecinom jer su ove danasnje zvijezde picke i ne zele izgubit i unistit ugled (dzejms
)
najveci problem danas je sudjenje i davanje tehnicke igracu koji osramoti protivnika i pokaze malo emocije , smijesno...
zakucavanja su postala smijurija vecinom jer su ove danasnje zvijezde picke i ne zele izgubit i unistit ugled (dzejms
najveci problem danas je sudjenje i davanje tehnicke igracu koji osramoti protivnika i pokaze malo emocije , smijesno...
hit you with so many rights you gonna beg for a left
[youtube][/youtube]

A igraci koje bi volio vidjeti na takmicenjima:
Zakucavanja:Ross,Faried,Green,Nate
Trice:Ryan,Allen,JHam,Terry,Korver,Beal(Teletovic
)
[youtube][/youtube]
A igraci koje bi volio vidjeti na takmicenjima:
Trice:Ryan,Allen,JHam,Terry,Korver,Beal(Teletovic
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 23 jan 2013, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj Nate-a bgt
nisam se mogao sjetiti 4og igraca koji nije ucestvovao prosle godine a bio bi dobar izbor,a nate ce bar nesta zanimljivo uraditiRaul_64 je napisao/la:Nemoj Nate-a bgt
Mislio sam tu i DeRozana staviti al vec je Ross iz toronta
- adriano_leite
- Kontakt:
Alonzo Gee je bolji od svih nabrojanih, jedino mozda Green i Gee su tu negdje, ako je rijec o Geraldu Greenu.JHam je napisao/la: A igraci koje bi volio vidjeti na takmicenjima:
Trice:Ryan,Allen,JHam,Terry,Korver,Beal(Teletovic)
Sto se tice trica, Terry, Jordan i Beal nemaju tu sta da traze. Bolji su Klay, Curry, Chalmers, Foye, Novak, Redick, pa i Irving.
Sto se tice same All-Star utakmice, to je postalo glupost, kada vidis koliko puta mozes glasati, a danas ima nenormalnih freakova koji su u stanju da glasaju i po 1000 puta, pa i vise, onda ti sve bude jasno. Sto se tice same tekme, normalno je da igraci se paze nekih ludih povreda i ta im tekma dodje kao neki vid odmora i zabave, da se prisjete zbog cega igraju kosarku.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gerald Green je sto se zakucavanja tice liga za sebe od povratka u NBA. Niko mu nije ni blizu.
A ove sezone me Ross iznenadio, zelim njega na SDC.
A ove sezone me Ross iznenadio, zelim njega na SDC.
samo jednom u roku od 24 hSto se tice same All-Star utakmice, to je postalo glupost, kada vidis koliko puta mozes glasati, a danas ima nenormalnih freakova koji su u stanju da glasaju i po 1000 puta, pa i vise
bar sa jedne IP adrese
a vjerovatno si mislio opcentio..
a dobro , uvijek je tako bilo
navijaci biraju , ta ces
al ako ne bude mamuzovca u rezervaram a onda stvarno
- adriano_leite
- Kontakt:
Moze 2 puta, pa i vise, npr. sa opere i chroma po jednom, ukljuci tu i ostale browsere, ukljuci one kojima nisu staticne IP adrese, onda shvatis da ono sto sam rekao nije daleko od istine.Raul_64 je napisao/la:samo jednom u roku od 24 hSto se tice same All-Star utakmice, to je postalo glupost, kada vidis koliko puta mozes glasati, a danas ima nenormalnih freakova koji su u stanju da glasaju i po 1000 puta, pa i vise
bar sa jedne IP adrese
a vjerovatno si mislio opcentio..
a dobro , uvijek je tako bilo
navijaci biraju , ta ces
al ako ne bude mamuzovca u rezervaram a onda stvarno
@Donnie, pogledaj sta Gee radi, Ross je imao nekih zakucavanja, ali Gee svaku tekmu ima jedno ili dva monstruozna zakucavanja. Mnogo je underrated, jer siguran sam da bi mogao pruziti mnogo na tom takmicenju i sigurno vise od onih koji su se pojavljivali posljednjih godina, tj. likova koji nisu pobjedjivali na tom takmicenju. Gledam bukvalno svaku tekmu i zakucavanja su mu strasna. Za mene bi perfektno bilo kada bi se takmicili Gee, Green, J. R. Smith, McGee. Mislim da bi to bilo najzanimljivije takmicenje posljednjih godina.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.