Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

kastel
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la kastel » 13 sep 2012, 16:21

Da je meni biti los ko Dzeko :D

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2012, 16:31

NoName je napisao/la:Kakav sad crni Vels? Ko smo to mi a ko ste vi? Odakle vam pravo da vi odredjujete sta ce ko da pise po forumu i da se kao lesinari skupljate na svaku (pa i dobronamjernu) kritiku. Dzekino kretanje bez lopte je lose i on na tome mora raditi jer ovo nije ni blizu onoga kakav je bio ranije. Presing nula.

Velis da bih ja trebao biti selektor? Po toj logici svi sa foruma bi trebali da budemo selektori jer svi pisemo na istu temu.

Jedan koji dobija silne milione za to da sjedi na klupi redovno pored sebe drzi i Edina. Ili ga toliko voli pa se ne zeli odvojiti od njega ili vidi nesto sto vi ne vidite (ne zelite da vidite).

Edin je nas najbolji napadac ali njegovo ponasanje na terenu mene zabrinjava sta god vi pisali. Lako je bilo protiv amatera i to nije neka referenca ali pravi ispiti tek slijede. Edin se mora koncentrisati na svoj posao, manje zbog mene, najvise zbog sebe
Mi ispadosmo lesinari jer ne mislimo kao ti? Samo iznosimo svoje misljenje kao i ti svoje, ti misliš Edin mogao bolje, a ja mislim da ti tražis preko hljeba pogace

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2012, 16:56

Koji smo mi biseri.Do neki dan bilo ih je par koji su slutili da ce nam ovi i bodove otkinuti.
Sad nakon svega,jos prozivaju igrace i selektore,nedao bog nekog kiksa ili tanje pobjede.
Dzekino kretanje je cak i vece nego sto je imao u BL ali mu tada niko nije nista prigovarao.
Takav je tip igraca i da samo nista ne radi nego da se dva igraca za njega zalijepe,dovoljno jer nam ako nista ostavlja prostora za naseg drugog ofanzivca.
Na Vrsajevica isto fakat pucnji u prazno,satrase se objasnjavaujuci kako je momak lose igrao a zaboravili da su i drugi gledali tu tekmu i ad sasvim suprotno stvari leze.Momak je zakrpio krpe koje su nam u posljednjem trenutku iskrsle,plus ima ih ovdje koji su natucali kako imamo previse dizelasa a slabo trkaca.I onda opet ti isti okrenu neku desetu pricu pa koji je qurac vise pojedincima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 sep 2012, 17:38

Pozdrav forumasima, zapravo onim forumasima koji su ti da pisu nesto pametno a ne onima koji jedan dan pisu jedno drugi dan drugo tzv. (provokatori). Sta reci u Zenici kako izvan stadiona tako i na samom stadionu je sve bilo odlicno( Iako je ispred samog stadiona bio jedan manji incident ali sve to nasi specialci brzinski obavili i smirili situaciju).Navijaci su na stadionu bili realno cista 10-ka.( Mnogi se zale za taj laser, a zasto ne pogledate utakmicu Francuska-Bjelorusija isti taj laser je bio uperen u lice jednog Bjeloruskog igraca ,prilikom izvodjenja penala za Bjelorusiju, tako da molio bih FIFU da malo bude realna pa ako ce nas kaznit , nek kazni i Francuze ;) ).Sad nesto o samoj utakmici , momci su se borili, izgarali na terenu, dali sve od sebe, rani pogodak nas je malo uzdrmao, ali hvala bogu pa na vrijeme je Miske iz penala vratio stvari na sami pocetak..Po meni tesko je izdvojiti igraca utakmice zaista svi su odigrali odlicno izuzev moram to reci Vrsajevica koji je u ofanzivi malo bio slabiji jednostavno kad je trebalo da uputi kvalitetan centarsut uvijek se zapetlja, ali Avdija se borio izgarao na terenu i dobro je , tu su Miske, Pjanke i kompanija da to u ofanzivi nadoknade.Moram pohvalit Zenicane , njihovog gradonacelnika za stadion zaista travnjak je perfektan svaka cast , VI STE SVIJETLI PRIMJER SVIMA (Y)..Jos jednom cilj nam je bio 6 bodova imamo ih u dzepu, ajmo sad hladne glave bez euforije u Grcku pokusat bod uzet , a ja sam siguran da nasi momci mogu i pobjedit al polako ne treba ni njima stvarat nekakav pritisak idemo se nadigravat imamo kvalitet imamo sve za jedan pozitivan rezultat tamo , a u Zenici protiv Litvanije zna se 3 boda su nasa ;).

[youtube][/youtube]
2:35 pogledajte pa sami procjenite jesam li upravu ;)
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 14 sep 2012, 00:39

Miralem Pjanić institucija ! Glavni igrač repke ubjedljivo..

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 sep 2012, 01:44

NEZALAGANJE je napisao/la: Ti kao da namjerno ignorises moje pisanje! Zar jednom napadacu ona nije najrelevantnija?Koliko znam,u svakom ozbiljnijem klubu,ako ne dajes golove,ides na klupu!Zar te propustene sanse ne govore i o njihovoj kretnji i nalazenju u istim,a eto to ne ulazi u statistiku...Bit mog pisanja je da me ne zanima estetski dojam,da li se on puno primjecivao,otvarao,driblao itd!Zanima me samo krajni ucinak njega kao napadaca i ako je uvijek pozitvan,nema se tu sta puno pricati!
Ne bih se složio sa tobom. Ako govorite da je profulao dva-tri zicera, onda učinak ne može biti baš pozitivan. Kako ćemo to okarakterisati? Kao jedan dao, tri promašio? Džeko jE dao gol, ali je bio i veliki potrošač lopti. Uz Seju i vjerovatno Vedada (ne mogu njegove igre više prizvat u sjećanje) najveći.

No opet tu smo na prelomnici, jer ja imam običaj reći bitno je da se fula, zato što fulati znači i stvarati šanse, a pogotka nema, ako nema šanse.
Fanfara je napisao/la:Miralem Pjanić institucija ! Glavni igrač repke ubjedljivo..
:!:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 sep 2012, 02:58

Arnelinho je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ti kao da namjerno ignorises moje pisanje! Zar jednom napadacu ona nije najrelevantnija?Koliko znam,u svakom ozbiljnijem klubu,ako ne dajes golove,ides na klupu!Zar te propustene sanse ne govore i o njihovoj kretnji i nalazenju u istim,a eto to ne ulazi u statistiku...Bit mog pisanja je da me ne zanima estetski dojam,da li se on puno primjecivao,otvarao,driblao itd!Zanima me samo krajni ucinak njega kao napadaca i ako je uvijek pozitvan,nema se tu sta puno pricati!
Ne bih se složio sa tobom. Ako govorite da je profulao dva-tri zicera, onda učinak ne može biti baš pozitivan. Kako ćemo to okarakterisati? Kao jedan dao, tri promašio? Džeko jE dao gol, ali je bio i veliki potrošač lopti. Uz Seju i vjerovatno Vedada (ne mogu njegove igre više prizvat u sjećanje) najveći.

No opet tu smo na prelomnici, jer ja imam običaj reći bitno je da se fula, zato što fulati znači i stvarati šanse, a pogotka nema, ako nema šanse.
Fanfara je napisao/la:Miralem Pjanić institucija ! Glavni igrač repke ubjedljivo..
:!:
Procitas li ti ono sto napises prije nego postas?Cuj ne moze imati dobar ucinak jer je promasio 2-3 sanse pored gola? :o :o Jedino u idealnoj situaciji se sve realizuje,ali to je jako rijetko....Prema tome,njegov ucinak je neosporan u zadnje dvije utakmice i tu nema dalje....Znaci,imao je sve,golovi,asistencije,izboreni prekrsaji,penali,sanse i sad ti kazes da je potrosac lopti....Boze sacuvaj kako vi gledate fudbal,pa mora ih neko i trositi....cccc

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 14 sep 2012, 12:30

Eo ko fan Uniteda normalno da "mrzim" Dzeku, najvise poslije utakmica protiv QPR-a kada je usao i spasio svog trenera kloca Mancinija, al dobro sad...

Koliko god bio los i u losoj formi bez njega smo daleko losija reprezentacija, daleko... Vezao je pertlu 10 sekundi, pa sta? Ali on nas je pokrenuo (onako los i van forme) iz nicega penal, pa asistencija za 2 : 1 pred sam kraj poluvremena. Ibisevica je gurao u sanse...
Ono kad Vrsajevic prodje pa nije imao kome centrirat iz polukontre, pa sta, progledajte mu malo, kod svih golova je ucestvovao i stvarao jos masu sansi.
Cijelu utakmicu sam ga provocirao :) ... ali kad dade gol na 10tak metara od mene, skakao kao lud. Bosna <3
Glory Glory Man United!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 sep 2012, 13:08

NEZALAGANJE je napisao/la:Procitas li ti ono sto napises prije nego postas?Cuj ne moze imati dobar ucinak jer je promasio 2-3 sanse pored gola? :o :o Jedino u idealnoj situaciji se sve realizuje,ali to je jako rijetko....Prema tome,njegov ucinak je neosporan u zadnje dvije utakmice i tu nema dalje....Znaci,imao je sve,golovi,asistencije,izboreni prekrsaji,penali,sanse i sad ti kazes da je potrosac lopti....Boze sacuvaj kako vi gledate fudbal,pa mora ih neko i trositi....cccc
Matematičaru dje si, nisam te prepozn'o.

Pogoditi jedan od dva šuta je već neki učinak, jedan od tri isto. Nije ti nikakav učinak ako imaš prosjek 1 od 10. Jedan je idealno, baš tako Sokrate, zato što se teži ka idealnom. 0 od 10 je grozno, 10 od 10 je idealno.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 sep 2012, 13:24

Arnelinho je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Procitas li ti ono sto napises prije nego postas?Cuj ne moze imati dobar ucinak jer je promasio 2-3 sanse pored gola? :o :o Jedino u idealnoj situaciji se sve realizuje,ali to je jako rijetko....Prema tome,njegov ucinak je neosporan u zadnje dvije utakmice i tu nema dalje....Znaci,imao je sve,golovi,asistencije,izboreni prekrsaji,penali,sanse i sad ti kazes da je potrosac lopti....Boze sacuvaj kako vi gledate fudbal,pa mora ih neko i trositi....cccc
Matematičaru dje si, nisam te prepozn'o.

Pogoditi jedan od dva šuta je već neki učinak, jedan od tri isto. Nije ti nikakav učinak ako imaš prosjek 1 od 10. Jedan je idealno, baš tako Sokrate, zato što se teži ka idealnom. 0 od 10 je grozno, 10 od 10 je idealno.
1 od 10 neces nikad ni imati....nije za tebe fudbal,ne znas ti sta je ucinak uopste,tako da nema smisla dalje se raspravljati,cim tebi ovaj ucinak Dzeke nije dovoljan...Uostalom,poceo si otvarati skroz druga pitanja u odnosu na svoj prvi post na koji sam ti citirao....I da,u tom prvom postu si napisao da ne moze imati dobar ucinak,ako profula 2-3 sanse,da bi sad ovdje napisao da je ucinak 1 od 3 dobar...Ne budi kontradiktoran i javi se kad sredis svoje stavove!Pozdrav!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 sep 2012, 13:49

:roll:

Hajde neka ti bude, nemam volje sa tobom da se prepirem, pošto vidim da si tvrdoglav.

/////
I što se teme tiče: Svakog normalnog Bosanca i Hercegovca treba da bude stid onog penala. Ono nije ni "p", a kamoli penal. Sreća da smo pobjedili sa tri gola razlike, inače bi me bilo stid i pobjede.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 sep 2012, 14:20

Učinak našega Džeke jeste dobar..penal,asist,gol itd...međutim ima ono ALI a to je da može biti još bolji...činjenica jeste da zaista slabo trči bez lopte..i sve ono što su neki već rekli( ne pravi pritisak,često čeka ,ne gradi sebi poziciju itd bla,bla,bla) po meni zaista stoji.Mislim da kada dođe neka jača,čvršća,tehnički i trkački bolja repka da bi nam se to moglo obiti od glavu...vjerujte, sigurno da će biti protiv takvih teško onakvom ležernošću napraviti nešto više..hoćemo li moći napraviti uopće šansu za gol,asist.ili nešto više..jednostavno mora početi malo i da krampa po terenu..pa onoliko koliko može....

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 sep 2012, 14:21

@Arnelinho po onom penalu kolko penala nije Arsenalu suđeno prošle sezone ? :P
Upravu si nije bio penal, bezveze je pao , al smo bili bolji i zasluženo pobijedili sa 3 razlike :mrgreen:
Vođa zna.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 sep 2012, 14:28

Arnelinho je napisao/la::roll:

Hajde neka ti bude, nemam volje sa tobom da se prepirem, pošto vidim da si tvrdoglav.

/////
I što se teme tiče: Svakog normalnog Bosanca i Hercegovca treba da bude stid onog penala. Ono nije ni "p", a kamoli penal. Sreća da smo pobjedili sa tri gola razlike, inače bi me bilo stid i pobjede.
Prvo sam stvarno mislio da dobronamjerno kritikujes,ali sa ovom konstatacijom o penalu i glupostima da nekoga treba biti stid (ni selektor ni igraci Latvije se nisu bunili,ne znam sta ti hoces da postignes s tim) vidi se da trazis bez potrebe dlaku u jajetu.
A tek ovo o statistici :o ,starsno.Ovo je fudbal,a ne kosarka da brojis udarce i golove iz istih. Slijedeci tvoju logiku i Ronaldo je rinkaka ko i Dzeko jer pogodi 2 puta od 7 suteva.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 14 sep 2012, 14:45

aqarius je napisao/la:Učinak našega Džeke jeste dobar..penal,asist,gol itd...međutim ima ono ALI a to je da može biti još bolji...činjenica jeste da zaista slabo trči bez lopte..i sve ono što su neki već rekli( ne pravi pritisak,često čeka ,ne gradi sebi poziciju itd bla,bla,bla) po meni zaista stoji.Mislim da kada dođe neka jača,čvršća,tehnički i trkački bolja repka da bi nam se to moglo obiti od glavu...vjerujte, sigurno da će biti protiv takvih teško onakvom ležernošću napraviti nešto više..hoćemo li moći napraviti uopće šansu za gol,asist.ili nešto više..jednostavno mora početi malo i da krampa po terenu..pa onoliko koliko može....
Možes li ti sacekati da dodu te jace utakice, pa kad vidimo kako ce Džeko odigrati,da onda komentarišemo. Nismo vidovita Džemila da znamo šta ce biti. .

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 14 sep 2012, 14:47

kastel je napisao/la:Da je meni biti los ko Dzeko :D
Bravo care,sve si rekao svaka cast...Da je i meni upola biti loš ko Dzeko...Covjek namjestio gol,penal izborio,gol dao i nevalja mu kretanje hahhahahahah svasta...Trebo je još vas pronosat kad jedete da podrignete :lol: DZEKO IGRAČINA
::::SAMO ČELIK::::

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 sep 2012, 14:58

ZOI84 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Učinak našega Džeke jeste dobar..penal,asist,gol itd...međutim ima ono ALI a to je da može biti još bolji...činjenica jeste da zaista slabo trči bez lopte..i sve ono što su neki već rekli( ne pravi pritisak,često čeka ,ne gradi sebi poziciju itd bla,bla,bla) po meni zaista stoji.Mislim da kada dođe neka jača,čvršća,tehnički i trkački bolja repka da bi nam se to moglo obiti od glavu...vjerujte, sigurno da će biti protiv takvih teško onakvom ležernošću napraviti nešto više..hoćemo li moći napraviti uopće šansu za gol,asist.ili nešto više..jednostavno mora početi malo i da krampa po terenu..pa onoliko koliko može....
Možes li ti sacekati da dodu te jace utakice, pa kad vidimo kako ce Džeko odigrati,da onda komentarišemo. Nismo vidovita Džemila da znamo šta ce biti. .
U pravu si care i za to...možda jednostavno nije fizički spreman..možda nijo bilo ni neke prijeke potrebe...samo kažem da se jednostavno vidi da nekada se ponaša hladano,nezaintersovano kada treba samo malo da stiisne ,da dadne g u z i c e ..on to ne radi....ja lično mislim da je Pape to uvidio a i da će nas Edo u tome demantovati i dati svoj veći doprinos..pogotovo trkački(naravno ne mislim da 90 min.šparta po terenu) jer on jednostavno može..kada hoće

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 14 sep 2012, 20:55

vidim niko ne spominje onu glupost s uakmice protiv letonaca,kad je službeni spiker na stadionu izazvao euforiju spomenuvši da je belgija izjednačila protiv hrvatkse :roll: :oops:
i onda se mi čudimo što hrvati iz bih ne navijaju za nasu reprezentaciju :roll:

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 14 sep 2012, 20:59

Lesnar je napisao/la:vidim niko ne spominje onu glupost s uakmice protiv letonaca,kad je službeni spiker na stadionu izazvao euforiju spomenuvši da je belgija izjednačila protiv hrvatkse :roll: :oops:
kakve veze imaju hrvati iz bih sa hrvatskom?

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 sep 2012, 21:00

BH430 je napisao/la:
Lesnar je napisao/la:vidim niko ne spominje onu glupost s uakmice protiv letonaca,kad je službeni spiker na stadionu izazvao euforiju spomenuvši da je belgija izjednačila protiv hrvatkse :roll: :oops:
kakve veze imaju hrvati iz bih sa hrvatskom?
Vise nego ti sa svojim mozgom .

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.