Mirsad_LFC je napisao/la:Svi za jednog - Jedan za sve![]()
[youtube][/youtube]
@Mirsad_LFC
Je li BosnianDOfficial tvoj channel? Ako da, video su ti premocni. Svaka cast!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mirsad_LFC je napisao/la:Svi za jednog - Jedan za sve![]()
[youtube][/youtube]
jeste, fala brataGoalgetter je napisao/la:Mirsad_LFC je napisao/la:Svi za jednog - Jedan za sve![]()
[youtube][/youtube]
@Mirsad_LFC
ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.Mirsad_LFC je napisao/la:jeste, fala brataGoalgetter je napisao/la:Mirsad_LFC je napisao/la:Svi za jednog - Jedan za sve![]()
[youtube][/youtube]
@Mirsad_LFC
Uspjeh 0-0?budjavi je napisao/la: ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.
Nije tacno. Ako odigramo X, onda nam treba da slovaci uzmu samo bod iz Atene, onda smo ponovo prvi. U slucaju poraza, treba nam pobjeda slovaka dole, ono sto bi i Spanija tesko ostvarila.Goalgetter je napisao/la:Uspjeh 0-0?budjavi je napisao/la: ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.
Pa isto ti je bod ili 0 bodova, Grci ce nas prestici i imaju sve u svojim rukama. Samo pobjeda dolazi u obzir
Znam ja sta nama treba. Svi smo to znali i u Zenici pa patka. Ja stvarno nemogu da povjerujem da mi mozemo Slovake pobjediti kod njih kuci. Daj, daj, daj Boze da se to ostvari, ali fakat ne mogu da skontam kako.Goalgetter je napisao/la:Uspjeh 0-0?budjavi je napisao/la: ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.
Pa isto ti je bod ili 0 bodova, Grci ce nas prestici i imaju sve u svojim rukama. Samo pobjeda dolazi u obzir
Imam osjecaj da ce prije Slovacka izvuci samo bod kod Grka nego sto cemo mi uzeti 3 ili 1 u Slovackoj.Consigliere je napisao/la:Nije tacno. Ako odigramo X, onda nam treba da slovaci uzmu samo bod iz Atene, onda smo ponovo prvi. U slucaju poraza, treba nam pobjeda slovaka dole, ono sto bi i Spanija tesko ostvarila.Goalgetter je napisao/la:Uspjeh 0-0?budjavi je napisao/la: ma makar da igramo 0-0. to bi vec bio uspjeh za nas.
Nisu oni lako ni sa Lihtenštajnom, al su uspjeli. To je razlika između njih i mnogih drugih.Bosniacum Lilium je napisao/la:nece ni Grci lagano sa Latvijom i Slovackom
100% slazem sa tobom. ja sam se samo prestao poslie one utakmice sa rumunirma (mislim da je to bilo prosle godine ili prije dvije godine) nervirati. volio bih da stvarno odemo u brazil ali sto bi ja svoje dragocjene zivce trosio na onakvu igru kao sto je bila odigrana u petak.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:ma momci, sutra ILI POBJEDA ILI CAO SVJETSKO PRVENSTVO, jer u barazu cemo opet izvuc deblji kraj!!! ako sutra ne pobjedimo, u sta ja licno i nevjerujem, onda cu prestati pratiti vise reprezentaciju i cuvati svoje zivce za druge vaznije stvari u zivotu! pa ja, brate mili, ako nisi u stanju u dva meca protiv slovaka makar jedanput pobjedit, onda i ne trebas ici u brazil! i dosta mi je vise ti izgovora, pape ovo pae ono, ne igra pape, vec njih 11 i oni su ti, koji trebaju da ginu na terenu, ako toliko vole taj grb sto ga nose na dresu!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.