BosnenhajmAjax je napisao/la:Izo ako mozes birati samo u Hoffenheim. Jos da Sejo ostane. I imat cemo trojicu igraca tamo. Mozda cak i Zukanovica. I takvim okolnostima. BI se mozda i Ibisevic vratio u tim.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
BosnenhajmAjax je napisao/la:Izo ako mozes birati samo u Hoffenheim. Jos da Sejo ostane. I imat cemo trojicu igraca tamo. Mozda cak i Zukanovica. I takvim okolnostima. BI se mozda i Ibisevic vratio u tim.
Torino je svakako veliki klub, drago mi je da se vratio u ovakvom stilu. Ali ne znam kako ce to iduce sezone izgledati bez Ciro Immobilebagrcavi je napisao/la:Ako ode u Torino to ne bi bilo loše jer će ove godine igrati EL jer Parma nije dobila licencu.
BadrHari je napisao/la:BosnenhajmAjax je napisao/la:Izo ako mozes birati samo u Hoffenheim. Jos da Sejo ostane. I imat cemo trojicu igraca tamo. Mozda cak i Zukanovica. I takvim okolnostima. BI se mozda i Ibisevic vratio u tim.
Zaboravio si da je doslovno otjeran iz Hoffenheima (ili hajmo reci sam pobjegao). Bio je u klincu sa navijacima, trenerom, skoro na isti nacin kao sto je ovo sada uradio u Stuttgartu. Bespotrebni crveni kartoni pri kraju i nedisciplina, kostale su ga njegovog imidza.Ajax je napisao/la:![]()
Nebi bilo lose. Hoffenheim je solidan Bundesligas. Vedo ga nije trebao ni napustati.
Jos kako je slavio gol protiv njih...Goalgetter je napisao/la:Zaboravio si da je doslovno otjeran iz Hoffenheima (ili hajmo reci sam pobjegao). Bio je u klincu sa navijacima, trenerom, skoro na isti nacin kao sto je ovo sada uradio u Stuttgartu. Bespotrebni crveni kartoni pri kraju i nedisciplina, kostale su ga njegovog imidza.Ajax je napisao/la:![]()
Nebi bilo lose. Hoffenheim je solidan Bundesligas. Vedo ga nije trebao ni napustati.
Steta onda. Ja sam uvjek mislio da je Vedo njih ****. Jer je zelio taj transfer a oni ne. Mozda ga Armin Veh bude forsirao u Stuttgartu. Svaki trener ima svoju filozofiju.Goalgetter je napisao/la:Zaboravio si da je doslovno otjeran iz Hoffenheima (ili hajmo reci sam pobjegao). Bio je u klincu sa navijacima, trenerom, skoro na isti nacin kao sto je ovo sada uradio u Stuttgartu. Bespotrebni crveni kartoni pri kraju i nedisciplina, kostale su ga njegovog imidza.Ajax je napisao/la:![]()
Dok je bio u formi, prije tekme, i do tekme sa Slovckom paklen igrac. Sve ono sto ga je krasilo, upravo je i ispoljio. Eksplozivnost, brzina, sut, iz tekme u tekmu je harao. Kao slag na tortu je dosao jos onaj pogodak u Zilini, ali nakon toga je postao neprepoznatljiv. Zatim se desio onda i onaj crveni karton u Svicarskoj, pritisak javnosti, i odlazak u Tursku. U tekmama za Galatu, 70% lopti amaterski upropasti, ovih 30% nekada djelimicno i kuriozno i u velikom stilu asistira, dribla, suta. Cudan igrac.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakav je Hajrovic igrac? Koliko nas je gledalo recimo njegovih 10 utakmica? Da li je on doista toliko kvalitetan, koliko mi mislimo? Da li su Skakavci pravo mjerilo? Pitam, cuisto onako jer ja se nisam jos uvjerio u njegove kvalitete. Doduse, gledao sam samo par tekmi...
aco znas sta je problem. Momak je psihicki dosta labilan, to ga dosta pogadja u Turskoj i ne moze nikako da se nametne. Ima tu i jezicke barijere, navikavanje na drugaciju sredinu, igru, mentalitet...Goalgetter je napisao/la:Dok je bio u formi, prije tekme, i do tekme sa Slovckom paklen igrac. Sve ono sto ga je krasilo, upravo je i ispoljio. Eksplozivnost, brzina, sut, iz tekme u tekmu je harao. Kao slag na tortu je dosao jos onaj pogodak u Zilini, ali nakon toga je postao neprepoznatljiv. Zatim se desio onda i onaj crveni karton u Svicarskoj, pritisak javnosti, i odlazak u Tursku. U tekmama za Galatu, 70% lopti amaterski upropasti, ovih 30% nekada djelimicno i kuriozno i u velikom stilu asistira, dribla, suta. Cudan igrac.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakav je Hajrovic igrac? Koliko nas je gledalo recimo njegovih 10 utakmica? Da li je on doista toliko kvalitetan, koliko mi mislimo? Da li su Skakavci pravo mjerilo? Pitam, cuisto onako jer ja se nisam jos uvjerio u njegove kvalitete. Doduse, gledao sam samo par tekmi...
Ali vjerujem da on uz pravi razvoj, tj pravi klub, moze biti dosta bolji. Takav ja barem dojam imam o njemu. Sto se tice prvih 11 u repci, ni u kom slucaju. Miske mora igrati prije njega, ali Izeta racunam kao prvog pika sa klupe.
jel te to izradio za interviju kad se pitaš kakav je igračaleksandar_veliki je napisao/la:Kakav je Hajrovic igrac? Koliko nas je gledalo recimo njegovih 10 utakmica? Da li je on doista toliko kvalitetan, koliko mi mislimo? Da li su Skakavci pravo mjerilo? Pitam, cuisto onako jer ja se nisam jos uvjerio u njegove kvalitete. Doduse, gledao sam samo par tekmi...
Na poziciji 10-ke je ubitacan , nadam se da ce imati sansu u repci da se pokaze u toj zoni . I onaj go poritv Slovaka je maltene tu negdje bio. Mozda covjek ima jedan od najboljih suteva trenutno u Evropi iz igre. Tako otvara svaku odbranu , pravi prostor . A ima i super pas igru.Opasna taticka varijantaaleksandar_veliki je napisao/la:Kakav je Hajrovic igrac? Koliko nas je gledalo recimo njegovih 10 utakmica? Da li je on doista toliko kvalitetan, koliko mi mislimo? Da li su Skakavci pravo mjerilo? Pitam, cuisto onako jer ja se nisam jos uvjerio u njegove kvalitete. Doduse, gledao sam samo par tekmi...
Zna trol sa han pijeska, svojevremeno je napisao pa obrisao da je Stevo za njega svemirski brod.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakav je Hajrovic igrac? Koliko nas je gledalo recimo njegovih 10 utakmica? Da li je on doista toliko kvalitetan, koliko mi mislimo? Da li su Skakavci pravo mjerilo? Pitam, cuisto onako jer ja se nisam jos uvjerio u njegove kvalitete. Doduse, gledao sam samo par tekmi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.