Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 16:43
Prvo nonšalantni pristup utakmici kao da se radi u koridi znači izjave tipa "nisam ih gledao" , "nisu mi interesantni" su previše arogatne i one su nas koštale poraza jednim dijelom. Drugo potpuni taktičko formacijski krah guraš u ekipu tri playmejkera, čovječe da li si ti normalan? Prcić, Pjanić i TSS u igri + krila nikako nemamo jer ovi to ne znaju igrati niti glumiti. Hoće li mi neko normalan objasniti kako prednost u odnosu na Mujdžu iz Bundeslige ima Avdija Vršajević iz presmiješnog Hajduka? Očito Avdiji je falila jedna utakmica da dobije radnu dozvolu za englesku drugu ligu i da se proda? Odkud TSS u prvih jedanaest, gura se da se proda i to je to. U ekipi nam je na sredini terena totalni DISBALANS i neujednačenost. Ovi plejevi se uvlače u sredinu svaki od njih želi da diktira tempo igre ali međusobno se sudaraju smetaju jedni drugima i to za posljedicu njihovog povlačenja ima suplje strane i ostavljenje bekove na pazi sad milost i nemilost igrača Kipra. Kad' sam vidio da njihov trener uvodi u igru napadača broj 11 jasno mi je šta je čovjek uočio i šta mu je cilj da uradi. Prvi gol je podijeljena krivica 2 stopera i golmana jer se igrači nalazi između stopera koji su za glavu veći od njega. Drugi gol je taktički presavršen klasična dubinska lopta za napadača ili krilnog napadača ne znam šta igra taj njihov strijelac. Safet ne zna voditi ekipu ni utakmicu on živi u dobra Yuge i konta da se fudbal igra isti tada i sada. Gdje mu je treća izmjena? Stoji kontanstno pored aut linije ruke prekrštene i blijedo posmatra igru ni muka ni glasa da se čuje od njega. Zar je bilo moj Safete teško izbalansirati ekipu na sredini terena i posložiti ovako:
------Begović-----
Mudža---Vranješ----Bičakćić-----Salihović
---------------------Bešić-------------------------
Izet----------------Pjanić-------------Lulić-----
-----Džeko--------------- Ibišević--------------
Zar je ovo bilo teško Safete?!
Odlazi molim te i ti i brat i bratići i avdija i germanija mrš svi iz reprezentacije. Ne znam samo ko ti ponudi novi ugovor za koji si još tražio povećanje plate. FUJ
I čudiš se zašto pojedini igrači neće da igraju za nas, pa ko bi igrao za ovaj cirkus da ih pozoveš i da sjede na klupi a da Germania ima prednosti? I za kraj izjava za medije na kojoj kaže u prvom dijelu da nismo podcijenili Kipar a pet minuta poslije kaže mi smo ih podcijenili kakva kontradiktornost. Sve si moguće kredite ispucao goni se više dok nije kasno jer ako ostaneš na klupi mi nećemo vidjeti nikakvog prvenstva dok se prošire na 32 zemlje učesnice. Strah me braćo Velsa i Belgija ...
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987