E, iskreno, ovih utakmica me jedino strah sa Navasom na golu. Nizak je a nisam nesto bas upratio da je jak na istravanjima. Da moze odbraniti fakticki sve sto i DDG to znam.let3 je napisao/la:ja sam konto da ste prevazišli one mitove o hladnim kišnim noćima Britanija stadionadnalydal je napisao/la:Bernd Leno bi bio daleko bolji izbor. Trebalo je uključiti Ernandesa i poslati im još Valdesa, al ****.... Ne vjerujem da Navaš može biti dobar u Engleskoj...
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
@let3 nemoj se trudit da objasnis.
Stvarno pazi teorije golmanu u primeri je drugacije braniti nego u premu pa po kojoj logici
,jesul to kod njih manji golovi pa im je lakse
.
Dajte malo se uozbiljite i pisite neke normalne stvari,dokle vise tog kukanja i hejtanja.Prosla su 4 kola i nakon toga vi sve znate,poziciju na tabeli,igru ma sve.Ajde da to prvo vidimo pa onda komentarisite a ne ovako unaprijed predvidjate apokalipsu
Stvarno pazi teorije golmanu u primeri je drugacije braniti nego u premu pa po kojoj logici
Dajte malo se uozbiljite i pisite neke normalne stvari,dokle vise tog kukanja i hejtanja.Prosla su 4 kola i nakon toga vi sve znate,poziciju na tabeli,igru ma sve.Ajde da to prvo vidimo pa onda komentarisite a ne ovako unaprijed predvidjate apokalipsu
e pa jbg onda bruda....najbolje bi bilo da kupite kakvog jablana od 2 metra, koje ce svaki centaršut pokupiti (može al u qrcu), maksuzije za Stokea i slicnih mitskih mjestaRooney88 je napisao/la:E, iskreno, ovih utakmica me jedino strah sa Navasom na golu. Nizak je a nisam nesto bas upratio da je jak na istravanjima. Da moze odbraniti fakticki sve sto i DDG to znam.let3 je napisao/la:ja sam konto da ste prevazišli one mitove o hladnim kišnim noćima Britanija stadionadnalydal je napisao/la:Bernd Leno bi bio daleko bolji izbor. Trebalo je uključiti Ernandesa i poslati im još Valdesa, al ****.... Ne vjerujem da Navaš može biti dobar u Engleskoj...
de ne zayebavaj i ne zanovjetaj, dobili ste strašnog golmana
pohvalite malo Eda, umjesto što se pravi šprdnja sa covjekom...bar za ovaj posao zaslužuje respekt
Fejk izbrisi to
Nigdje ja nisam rekao da je Navas losa kupovina. Gledajuci trziste mozda je jedino Lloris bio bolji izbor, ali veliko mozda. Ja samo kazem da je nizak i da moze imati problema u Engleskoj gdje dosta ekipa ide upravo na centarsuteve. Sto se tice klasicnih odbrana tu je rame uz rame sa DDGom ili Neuerom, sve sto oni mogu magicno skinuti moze i Navas.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Niko ni ne zajebava Eda, samo nakon prvog roka pod vodstvom klokana kad je zakazao (vjerovatno zbog već navedenog).e pa jbg onda bruda....najbolje bi bilo da kupite kakvog jablana od 2 metra, koje ce svaki centaršut pokupiti (može al u qrcu), maksuzije za Stokea i slicnih mitskih mjesta![]()
de ne zayebavaj i ne zanovjetaj, dobili ste strašnog golmanadobro ste odradili ovu čarlamu sa Realom i DDG-om
![]()
pohvalite malo Eda, umjesto što se pravi šprdnja sa covjekom...bar za ovaj posao zaslužuje respekt
Od tada radi super posao
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
na TM piše 185 cm, visina Navasa....mislim da to i nije toliko loše za golmana, nije sad da je neki patuljak kao onaj Campos što je nekad branio za MexicoRooney88 je napisao/la:Nigdje ja nisam rekao da je Navas losa kupovina. Gledajuci trziste mozda je jedino Lloris bio bolji izbor, ali veliko mozda. Ja samo kazem da je nizak i da moze imati problema u Engleskoj gdje dosta ekipa ide upravo na centarsuteve. Sto se tice klasicnih odbrana tu je rame uz rame sa DDGom ili Neuerom, sve sto oni mogu magicno skinuti moze i Navas.
Keylora sam pratio još da je briljirao u Levanteu i potajno se nadao da ce nekad šarnuti za Barcu....i znam da je prejak u refleksima, ko mačka je...zatim 1 na 1, brani šuteve iz daljine, iz blizine, zna dobro i nogom igrati, upošljavati dugim loptama....generalno, baš podcijenjen golman (vjerovatno što je kostarikanac)....one neodbranjive šuteve - znaš i sam ne može niko živ braniti, ni dva golmana
pa jbg, za ove pare koje ste dali za njega - Keylor daje i previše na terenu
Nisu trebali kupovati Navasa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma imamo takvog trenera golmana koji ce od Navasa napravit vrh golmana, ako vec nije. Ljudi su madjionicari. Kad su od onog kloca DDGa mogli napravit onakvog golmana, mescini da mogu Navasu i par centimetara dodat ako zatreba 
⭐
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma dobro je on reko, navas je vrh golman, ali ta možda i jedina mana, visoke lopte ce biti na novom testu u engleskoj jer ekipe malo vise na taj fazon igraju, ali to je sitnica koju su mnogi prošli pa moguće da se neće ni osjetiti (ili hoće
), kako god dobili su dobrog golmana itekako 

Komicno zvuci da neko kaze kako su Lloris i Leno bolji izbor
Odlican posao Uniteda, uzeta fina cifra i nista losiji golman od DDG.
Navas je pantera na golu , golman sa najboljim refleksima na Svijetu.
Odlican posao Uniteda, uzeta fina cifra i nista losiji golman od DDG.
Navas je pantera na golu , golman sa najboljim refleksima na Svijetu.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Logicno. Jer je DDG zvijezda a Navas ne.Saurman je napisao/la:Zato se Real riješio pantere i doveo DDG.
Nista cudno s obzirom da u Realu ne mozes igrat ako nisi imo status zvijezde u proslom klubu
⭐
Zasto se Real rjesio Di Magije ?Saurman je napisao/la:Zato se Real riješio pantere i doveo DDG.
Zasto se Real rjesio Robenna ?
Zasto se Real rjesio Eto'oa ?
Zasto se Real rjesio Enriquea ?
Zasto se Real rjesio Makellelea ?
Pricamo o Real Madridu.
Klasicni Engleski mentalitet zamaskiran u Svabu. 
Da se ti pitas United bi pola Njemacke doveo.
Da se ti pitas United bi pola Njemacke doveo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Leno bolji od Navasa
Bolji i Benaglio.
Bolji i Benaglio.
- majestic24
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Postaješ neozbiljan čim Navasa svrstavaš među ove vedete.JoeBleck je napisao/la:Zasto se Real rjesio Di Magije ?Saurman je napisao/la:Zato se Real riješio pantere i doveo DDG.
Zasto se Real rjesio Robenna ?
Zasto se Real rjesio Eto'oa ?
Zasto se Real rjesio Enriquea ?
Zasto se Real rjesio Makellelea ?
Pricamo o Real Madridu.
OSim Di Marije, svi su dosegli vrhunce nakon odlaska iz Reala
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ja neozbiljan ?Saurman je napisao/la:
Postaješ neozbiljan čim Navasa svrstavaš među ove vedete.
Jel ti shvatas da je Real u stanju odreci se bilo kojeg igraca na Svijetu iskljucivo radi marketinskog aspekta.
Kada su ovi igraci postali visak i zamjenjeni slabijim ali atraktivnijim igracima , zasto se Navas ne bi zamjenio DDG.
Kada govorimo o Leni , vjerujem da Pero misli da je to neki Pokemon.
Saurman se opet blamira nista cudno
Navas je odlican golman a to ce i pokazati u Unitedu
Navas je odlican golman a to ce i pokazati u Unitedu
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 31 avg 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo bomba za Grizmana??
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.