Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Sta je sa ovim Cocalicem... Koliko ja znam on je preso u Panonis i trener vec govorio o planovima za njeg u ekipi a u SANu pise i Basel zainteresovan za njeg btw i na transfermarktu je u Panonisu
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
lovren je u kaknju rodjen ( kraljeva sutjeska) dolazi svake godine , rodjaci mi to govore, ima cak i grb u autu od bih reprezentacije 

Damjanović: Razgovor s Kurcom mi je dao dodatni motiv 
Naslov iz jednih novina

Naslov iz jednih novina

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Dnevni Avaz... I ja sam cito xD
Rade Hrvati film o Ćiri i zadnjoj utakmici i igračima kako je to bilo,izgledalo,vidim bit će prikazivan u Zagrebu i u našoj Bosni ima neki isječak videa na indeksu
zanimljivo .
Svaka čast komšijama

Svaka čast komšijama

Danas bi trebao potpisati za Panionios. Basel ponudio tri puta više, ali su zakasnili.seha je napisao/la:Sta je sa ovim Cocalicem... Koliko ja znam on je preso u Panonis i trener vec govorio o planovima za njeg u ekipi a u SANu pise i Basel zainteresovan za njeg btw i na transfermarktu je u Panonisu
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Damjanović: Razgovor s Kurcom mi je dao dodatni motiv
Naslov iz jednih novina
hahahah

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Isti Sejo

Adnan Šećerović je prve nogometne korake napravio u Slavenu. Za klub iz Živinica je igrao tri godine. Za prvi tim je debitovao sa 16 godina i zbog toga je morao imati specijalan ljekarski pregled.
Nedavno je talentovani veznjak Šećerović (rođen 1. decembra 1991. godine) potpisao četvorogodišnji ugovor sa Rodom.
Za uspon u svojoj dosadašnjoj karijeri Adnan ističe rad sa Midhatom Memiševićem, čovjekom koji je „stvorio“ Elvira Rahimića, Mirsada Bešliju, Borisa Živkovića...
- Memišević mi je zaista puno pomogao. Vjerovao je u mene, kada mnogi nisu. Zbog njega i svojih roditelja, imam motiv više da napravim još jedan iskorak u svojoj karijeri.
Adnan je dva dana proveo u glavnom gradu BiH.
- Došao sam produžiti vizu. Iz Sarajeva putujem za Španiju. Naime, u Malagi ćemo obaviti završni dio priprema za nastavak prvenstva.
Kakvi su prvi dojmovi o novoj sredini?
- Sve je super. Brzo sam se uklopio. Vjerujem da ću se dobro snaći i na terenu.
Roda je prvi dio prvenstva završila na solidnom 13 mjestu.
- U drugom dijelu nas čeka borba za opstanak u ligi. Neće nam biti lako, ali sam optimista. Vjerujem da imamo tim koji će imati snage i znanja da ostvari željeni cilj. Inače, u Rodi sam jedini igrač sa prostora bivše Jugoslavije.
U narednom kolu 19. januara u goste Vam stiže slavni PSV. Vaša očekivanja?
- PSV je gigant za ostale klubove u Holandiji. Uz Ajaks već godinama dominiraju u domaćem šampionatu. Istina, prošle sezone je AZ Alkmar bio šampion, ali ipak sada su daleko od vrha. PSV je favorit, ali mi imamo pravo da se nadamo pozitivnom ishodu.
Nadate li se debiju?
- Bit ću u kombinaciji. Sada je na treneru da procijeni da li sam spreman za nastup. Bit ću iskren i priznati da se nadam debiju.
Adnan je bio kadetski reprezentativac BiH. Nadate li se u budućnosti novom pozivu selektora?
- Zašto da ne. Ako budem imao pristojnu minutažu u Rodi, onda je očigledno da sam vrijedan pažnje i da za-
služujem priliku u mladoj reprezentaciji - istakao je Šećerović, momak pred kojim je svijetla budućnost.
Rahimić kao uzor
Adnan ne krije da mu je nogometni uzor naš reprezentativac Elvir Rahimić.
- Od Elvira se stvarno dosta toga može naučiti. Sretan sam što ga poznajem. Elvir je ljudina od čovjeka. Moj idol koji iza sebe ima bogatu igračku karijeru. Vjerujem da će i u narednom ciklusu igrati za našu najbolju selekciju - kaže Šećerović.
Evo Lovren kaze Indexu da se vec cuo sa Pjanicem i da mu je jako simpatican. Mozda ga uspije nagovorit da igra za nas ali ako je vec odigrao utakmicu za Hrvatsku nista od toga
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
Danas će Lovren konačno biti svečano predstavljen na press konferenciji, nakon čega se vraća u Zagreb srediti papirologiju s Dinamom. U subotu seli u Francusku. U klubu će mu barem oko jezične barijere pomagati Miralem Pjanić.Brane je napisao/la:Evo Lovren kaze Indexu da se vec cuo sa Pjanicem i da mu je jako simpatican. Mozda ga uspije nagovorit da igra za nas ali ako je vec odigrao utakmicu za Hrvatsku nista od toga
"Susreo sam ga s vratarom Llorisom dok sam bio u klubu. Sjajni momci. S Miralemom sam popričao, vrlo je komunikativan i simpatičan. Baš se jako veselim svemu ovom što mi se dogodilo"
Index
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tema je valjda reprezentativci BiH, a vi o tom Lovrenu pisete. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sutra ce se znati ime novog kluba Zeca!? Sahtar bi bio dobro rjesenje za njegovu karijeru!Slovojed je napisao/la:Po novom,Zec sad ide u Šahtar.
- rob do bagro
- Kontakt:
IFFHS, najbolji ligaški strijelci u 2009. godini:
1. Marc Janko, FC Red Bull Salzburg, Austrija, 34 nastupa 39 golova
2. Diego Martín Forlan, Club Atlético de Madrid,Urugvaj 33 nastupa 32 gola
3. Samuel Eto‘o, FC Barcelona / Inter, Kamerun, 36 nastupa, 30 golova
4. Teófilo Antonio Gutiérrez, CPD Junior Barranquilla, Kolumbija, 43 nastupa 30 golova
5. Edinaldo Batista Libânio "Grafite", VfL Wolfsburg, Brazil, 25 nastupa, 28 golova
6. Aleksandar Duric , Singapore Armed Force FC, Singapur 30 natupa, 28 golova
7. David Villa, Valencia CF, Španijia, 33 nastupa, 28 golova
8. José Gustavo Sand, CA Lanús, Argentina 37 nastupa, 28 golova
9. Erwin Hoffer, SK Rapid Wien, Austrija 34 nastupa, 27 golova
10. Kris Boyd, Glasgow Rangers FC , Škotska, 35 nastupa, 27 golova
11. Edin Džeko, VfL Wolfsburg, Bosna i Hercegovina 32 nastupa, 26 golova
11. Pablo César Leandro Velásquez, Club Rubio Ńú Asunción, Paragvaj, 32 nastupa, 26 golova

1. Marc Janko, FC Red Bull Salzburg, Austrija, 34 nastupa 39 golova
2. Diego Martín Forlan, Club Atlético de Madrid,Urugvaj 33 nastupa 32 gola
3. Samuel Eto‘o, FC Barcelona / Inter, Kamerun, 36 nastupa, 30 golova
4. Teófilo Antonio Gutiérrez, CPD Junior Barranquilla, Kolumbija, 43 nastupa 30 golova
5. Edinaldo Batista Libânio "Grafite", VfL Wolfsburg, Brazil, 25 nastupa, 28 golova
6. Aleksandar Duric , Singapore Armed Force FC, Singapur 30 natupa, 28 golova
7. David Villa, Valencia CF, Španijia, 33 nastupa, 28 golova
8. José Gustavo Sand, CA Lanús, Argentina 37 nastupa, 28 golova
9. Erwin Hoffer, SK Rapid Wien, Austrija 34 nastupa, 27 golova
10. Kris Boyd, Glasgow Rangers FC , Škotska, 35 nastupa, 27 golova
11. Edin Džeko, VfL Wolfsburg, Bosna i Hercegovina 32 nastupa, 26 golova
11. Pablo César Leandro Velásquez, Club Rubio Ńú Asunción, Paragvaj, 32 nastupa, 26 golova

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koja lista yebote. Cuj Aleksandar Duric iz Singapura.
Ne moze isto vrijedit gol u Singapuru kao u Bundesligi.

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pa izgleda da možeCartman je napisao/la:Koja lista yebote. Cuj Aleksandar Duric iz Singapura.![]()

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Jao googleo sam ovog Durica i covjek je nastupao za BiH na Olimpijadi 1992. Takmicio se u kajakuMirza_Hordas je napisao/la:pa izgleda da možeCartman je napisao/la:Koja lista yebote. Cuj Aleksandar Duric iz Singapura.![]()
![]()
![]()

Svugdje nas ima.

znas sta je nas miralem za njega????? ja sam gledao ovog hrvata i miralem je za njega PELE ...et...al dinamo zna uvaliti igraca i to je to...al djaba zna se ko je zuninjova osmicaCartman je napisao/la:Tema je valjda reprezentativci BiH, a vi o tom Lovrenu pisete.

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ne mogu da vjerujem da neko moze imati toliko nesrece s povredama ko Z.Bajramović.I opet se bori,hoce da igra.Ako je tacno da je izgubljen za polusezonu,onda ce se tesko vratiti u formu.Jako mi je zao !
12.9.2009.
kakat lik nema srece nimalo....nemogu da vjerujem kakvo srce ima taj covjek i koliku volju kada opet zeli da nastavi poslije ove operacije igrati.....nista ne reci osim BOSANSKO SRCE
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Cartman je napisao/la: Jao googleo sam ovog Durica i covjek je nastupao za BiH na Olimpijadi 1992. Takmicio se u kajakuSad igra za repku Singapura. Yebo ti Ibrahimovica, vidite kakvog smo igraca izgubili? Covjek sesti napadac Svijeta, a Zlatana nigdje!
Svugdje nas ima.
čuo sam za tog sportistu....samo nisam znao kako se zove

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.