FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- Felixians4
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Trebali bi Alexander Arnolda ili Declana Ricea napasti od preskupih Engleza. Veterani ostaju, no valja pomno već tražiti one koji će uskočiti namjesto Busa i Lewe. Balde se već nametnuo iako nisam 100% uvjeren da će postati top5 pozicije, planska rotacija njega i Albe je super.
Ne znam sto se ne bi mogli dovesti kante ili gundogan kad im vec isticu ugovori,neka,im je i plata visoka,bitmo je da su dzaba,dovest jednog od njih dvojice bilo bi top,kao sto,su kesija doveli dzaba,sad se kesi moze i prodati na ljeto za neku pristojnu cifru od 30 miliona npr,bilo musterija, i umjesto njega jedan od ove dvoijice bi bilo idealno.
Gundoga,je pogotovo igrac za,barcu uvijek bio,sad je ostario,al moze sivurno dati neki doprinos.
Posto za,buskeca nema zamjene,na trzistu neke, tu na,toj poziciji nek gura de jonga, a uz pedrija svakako treba jos jedan veznjak koji ima ofanzivne sklonosti,koji ce nesto iskreirati i ubacivati sd naprijed,gundogan,bernardo i takvi tipovi igraca
Ima dobrih mladih al skupih igraca,a s takvima nesto bogzna i nemamo srece,sad belingema da,dovedu ne bi me cudilo,da se pogubi . Zato ovi jeftini ili besplatni igraci s obzirom na,situaciju u klubu su dobar izbor
Gundoga,je pogotovo igrac za,barcu uvijek bio,sad je ostario,al moze sivurno dati neki doprinos.
Posto za,buskeca nema zamjene,na trzistu neke, tu na,toj poziciji nek gura de jonga, a uz pedrija svakako treba jos jedan veznjak koji ima ofanzivne sklonosti,koji ce nesto iskreirati i ubacivati sd naprijed,gundogan,bernardo i takvi tipovi igraca
Ima dobrih mladih al skupih igraca,a s takvima nesto bogzna i nemamo srece,sad belingema da,dovedu ne bi me cudilo,da se pogubi . Zato ovi jeftini ili besplatni igraci s obzirom na,situaciju u klubu su dobar izbor
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Gundogan i Kante ne samo da su u godinama blagim nego imaju i problema sa ozljedama, drugi pogotovo.Romariooo je napisao/la: ↑08 mar 2023, 20:17Ne znam sto se ne bi mogli dovesti kante ili gundogan kad im vec isticu ugovori,neka,im je i plata visoka,bitmo je da su dzaba,dovest jednog od njih dvojice bilo bi top,kao sto,su kesija doveli dzaba,sad se kesi moze i prodati na ljeto za neku pristojnu cifru od 30 miliona npr,bilo musterija, i umjesto njega jedan od ove dvoijice bi bilo idealno.
A ako misliš da Kessie nije za Barcu, šta bi tek mislio za Kantea koji je još veći panj tehnički, al oke
Ima boljih opcija iskreno i nećemo djuturume
- NisamInSajder
- Kontakt:
Moguća.zamjena Julian Alvarez - Ferran Torres. Ovo bi bilo top, Alvareza odmah na špica gurnuti i miran si 10tak godina.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Jesi normalan... Amin Boze, ali sansa za to je 1 %. Pa nisu ludi jbt. Ja samo gledam kako ce Txiki ponovo izlevatiti ove nase tokom ljeta..NisamInSajder je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:22Moguća.zamjena Julian Alvarez - Ferran Torres. Ovo bi bilo top, Alvareza odmah na špica gurnuti i miran si 10tak godina.
@igrajlopte 🐦
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na twitteru naletio. Ne mogu sad naći da si pita. Nekako realno mi i izgleda, Cityu pored Haalanda ne treba špic naredne 3-4 sezone dok ovom ne ćefne novu lovu obrnuti, potrebniji su im krilni igrači, Torres već solidno igrao tamo. A Alvarez sigurno da želi igrati, pa i prva opcija da bude negdje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Cudi me kako nitko ne gleda u Raphinhu i ne vidi mladju verziju Mahreza, doslovno ista pozicija, lijeva noga, tendencija za kreiranje, zalaganje i trka nonstop.
Ja vise vidim Pepovu potrebu za alternativom za Mahreza nego za Ferranom, ne samo da je Ferran vec bio tamo, nego i nije se pokazao toliko dobro, dok je Raphinha bio odlican u Leedsu i nudi sve sto Pep-u treba.
Julian Alvarez je Barcinog kroja, to je jasno ko dan, bio kao 9-ka ili neko krilo ko sto je Pedro bio, sve u svemu ta mi zamjena vise ima smisla nego Ferran.
A iskreno mislim da od tog nema nista, mi cemo 99% dovesti Roquea ili Thurama, mozda obojicu ako prodamo neke igrace, a ovo sto pisu za Wirtza je samo san za igraca koji bi se idealno uklopio u ovu Barcu.
Ja vise vidim Pepovu potrebu za alternativom za Mahreza nego za Ferranom, ne samo da je Ferran vec bio tamo, nego i nije se pokazao toliko dobro, dok je Raphinha bio odlican u Leedsu i nudi sve sto Pep-u treba.
Julian Alvarez je Barcinog kroja, to je jasno ko dan, bio kao 9-ka ili neko krilo ko sto je Pedro bio, sve u svemu ta mi zamjena vise ima smisla nego Ferran.
A iskreno mislim da od tog nema nista, mi cemo 99% dovesti Roquea ili Thurama, mozda obojicu ako prodamo neke igrace, a ovo sto pisu za Wirtza je samo san za igraca koji bi se idealno uklopio u ovu Barcu.
Barca da je htjela i da je imala pameti, dovela bi Alvareza za 20 miliona direktno iz Rivera. Ono što je uradio City, jelFurymaker je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:31Cudi me kako nitko ne gleda u Raphinhu i ne vidi mladju verziju Mahreza, doslovno ista pozicija, lijeva noga, tendencija za kreiranje, zalaganje i trka nonstop.
Ali ne, odlucila se da istrese petobanku za Ferrana (iako je i njega mogla dovesti godinu dana ranije direktno iz Valencije za duplo manje), hoće španca i reprezentativca- dobro kad je tako... i sad osima Lewata nema ko dati gola, sad klub trpi posljedice nenormalnih poteza Alemanya, Jordi Cruyffa i ostalih magova zaduženih za transfere.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ide sada crveni ili dva da se uništi tim pred el classico.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Kako izgleda dobit cemo mi crveni za zelenim stolom…
Kad prođu ova dva predstojeća susreta sa ekipom koja ima bijele dresove, sve će to splasnuti. Najavio sam to prije neki dan, kako se bliži 19.3. tako će kuhinja iz Madrida jače "kuhati". Pa pauza do početka aprila, onda opet do CDR uzvrata. Kupovina sudija, registracija Gavija, kresanje salary cup-a, rovarenje Tebasa, itd, itd.......
Samo naivni misle da iza ovog ne stoji klan iz španske prijestolnice.
Krajni cilj je popljuvati najboljih 10 godina Barcelone i eventualno oduzeti titule, jer su se opasno približili bijelima. Ekipa koja je igrala najbolji nogomet svih vremena previše je narušila odnos sa onima što igraju u boji donjeg veša.
Nebrojeno puta sam pisao o tom na ovom forumu. Ko ne zna historiju Španjolske, taj nikad neće razumijeti nogomet u toj državi.
Ne mislim ponavljati. Sve titule UCL u zadnjih 10 godina su baletani osvojili a da pritom niti jednom nisu igrali protiv Barcelone.
U tom razdoblju ih je Barcelona "pilala" kao nikad prije. Strašne demontaže su se događale, što je ostavljalo i ostavilo traga.
6 2, 5 0, 4 0, 5 1, 3 0, 4 3, 3 1, itd + pobjede sa manjom razlikom u tom periodu.
Cilj je i sad uzdrmati Barcelonu za nastavak prvenstva, naročito poslije 9 bodova razlike i pobjede u prvom meču CDR.
Sjetimo se samo suđenja u zadnje 3 godine u međusobnim mečevima. Kakav paradoks, da se Barcelonu optuži za kupovanje sudaca.
A sezona 2020 poslije korona pauze, pa samo to da se analizira sve postaje jasno.
Nevjerovatno. 2014 je direktno sudija oduzeo titulu u meču protiv ATM u zadnjem kolu poništivši regularan gol.
Sjetimo se onog nepriznatog gola protiv Betisa. Na kraju krajeva baš me zanima u kojim su to mečevima La Lige sudije pogurale Barcelonu?
Da li ste čuli za ime Carlos Megia Davila ? On je bio sudija u La Ligi sve do 2009. godine, a onda je momentalno dobio posao u jednom klubu kao savjetnik za suđenje. Hajmo pogađati kojem klubu.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... u95Wyg_pmg
Tako ovdje piše.
Samo naivni misle da iza ovog ne stoji klan iz španske prijestolnice.
Krajni cilj je popljuvati najboljih 10 godina Barcelone i eventualno oduzeti titule, jer su se opasno približili bijelima. Ekipa koja je igrala najbolji nogomet svih vremena previše je narušila odnos sa onima što igraju u boji donjeg veša.
Nebrojeno puta sam pisao o tom na ovom forumu. Ko ne zna historiju Španjolske, taj nikad neće razumijeti nogomet u toj državi.
Ne mislim ponavljati. Sve titule UCL u zadnjih 10 godina su baletani osvojili a da pritom niti jednom nisu igrali protiv Barcelone.
U tom razdoblju ih je Barcelona "pilala" kao nikad prije. Strašne demontaže su se događale, što je ostavljalo i ostavilo traga.
6 2, 5 0, 4 0, 5 1, 3 0, 4 3, 3 1, itd + pobjede sa manjom razlikom u tom periodu.
Cilj je i sad uzdrmati Barcelonu za nastavak prvenstva, naročito poslije 9 bodova razlike i pobjede u prvom meču CDR.
Sjetimo se samo suđenja u zadnje 3 godine u međusobnim mečevima. Kakav paradoks, da se Barcelonu optuži za kupovanje sudaca.
A sezona 2020 poslije korona pauze, pa samo to da se analizira sve postaje jasno.
Nevjerovatno. 2014 je direktno sudija oduzeo titulu u meču protiv ATM u zadnjem kolu poništivši regularan gol.
Sjetimo se onog nepriznatog gola protiv Betisa. Na kraju krajeva baš me zanima u kojim su to mečevima La Lige sudije pogurale Barcelonu?
Da li ste čuli za ime Carlos Megia Davila ? On je bio sudija u La Ligi sve do 2009. godine, a onda je momentalno dobio posao u jednom klubu kao savjetnik za suđenje. Hajmo pogađati kojem klubu.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... u95Wyg_pmg
Tako ovdje piše.
Xavi opet nakon duze vremena sa tri napadaca,leva,feran i rafinja od prve minute,malo je iznenadio s obzirom da je s,dvojicom vec neko vrijeme igrao i sad,tesko gostovanje i dpsta,ofanzivnija postavka
Ali neka,treba,napadast mesare baskijske i na,pobjedu ici,valjda bude na hajr
Ali neka,treba,napadast mesare baskijske i na,pobjedu ici,valjda bude na hajr
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dan te j3bo Lewat nista od Nove godine nije odigrao
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A jest Lewatflopski nesposoban. Kakvu loptu frajer hoće, da zabije s metar?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakav prvi dodir poljske bukve 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav Lewatovski
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Lopta se za leblvandovskog lijepi kao za parmak
Nisam ja od pocetka bio za,njegovo dovodjenje,d je bio jeftin pa,hajd, ovako velike pare izvalise i astronomska plata za igraca koji generalno sve kad saberes nista posebno vise nije donio nego sto je npr jedan aubamejang uradio,tu je taj neki prosjek golova
Nisam ja od pocetka bio za,njegovo dovodjenje,d je bio jeftin pa,hajd, ovako velike pare izvalise i astronomska plata za igraca koji generalno sve kad saberes nista posebno vise nije donio nego sto je npr jedan aubamejang uradio,tu je taj neki prosjek golova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Poljski panj ograjisao.
1 na 1 sa golmanom ne zna završiti.
1 na 1 sa golmanom ne zna završiti.
E stvarno je Lewa ispao iz forme totalka. Morat ce se dozvati malo, ovakve sanse moras koristiti.
⚽FK Garaže⚽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.