Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
@justin
Florida je fina, bio sam u Jacksonville i Daytona Beach. Dobar vibe, dade mi policajac kaznu jer sam turiro motor na motorijadi pa reko jarane svi turiraju kaze lik, "da svi skoce s mosta bil i ti", haj reko pisi kaznu, kontam je.bo ti mater. Miami jedino kad bi preselio.
Florida je fina, bio sam u Jacksonville i Daytona Beach. Dobar vibe, dade mi policajac kaznu jer sam turiro motor na motorijadi pa reko jarane svi turiraju kaze lik, "da svi skoce s mosta bil i ti", haj reko pisi kaznu, kontam je.bo ti mater. Miami jedino kad bi preselio.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 feb 2023, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Slažem se jedan od najljepših gradova.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mosa Florida 

- DeanHuijsen
istina, zajebana industrija, ali postane lakse kad pregoris par putaEspiritosanto je napisao/la: ↑22 feb 2023, 00:44Autoindustrija te iscrpi do maksimuma, psihički ubije.
Toliki su zahtjevi,od kvalitete do roka isporuka,standarda.
10 godina sam to radio,zadnjih godina krenuli i zdravstveni problemi sve od pritiska.
Ne bih preporučio nikome na duže staze,pare su dobre al uništiti ti privatni život.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
BiH jos uvijek nema ni jedan avion za gasenje pozara . Bit ce opet kuku pomagaj.Na sjednici Vlade Republike Hrvatske donijeli su Program aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara. Za protupožarnu zaštitu Ministarstvo obrane u 2023. godini planira izdvojiti 16,7 milijuna eura
Time se još jednom potvrđuje odlična suradnja Ministarstva obrane s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom. Za 2023. planiramo angažman do pet zrakoplova Canadair, do šest zrakoplova Air Tractor, transportni helikopter i zrakoplov Pilatus PC-9M. Za intervenciju će biti spremno i do 200 pripadnika Hrvatske vojske, mornaričke snage, desantni brod minopolagač, desantni jurišni brod i gumene brodice, kao i besposadne letjelice koje su se pokazale iznimno korisne u izviđanju i nadzoru područja ugroženih požarima.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
- DeanHuijsen
ukoso je sliko, opravdana reakcija
- ASD
- Kontakt:
Da li je slučajnost to što je Fudo bio na Evroviziji 2004-te godine, a mali Huijsen nedugo poslije toga dobio ime Dean?
Pa jest dvosmislena slika. Krmetina iza je dobila previse paznje.

Ἀπόλλων 🏹
- akisarajevo92
- Kontakt:
11.9 imali simulacije otmice aviona kojeg su oteli Bosanci ili Srbi i nisu vjerovali da se taj dan bas desava prava otmica, pa gdje bas nas stavise u isti kos sa Srbima

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ja još ne vjerujem , kakav lik

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Mogu li ja izvaditi cips za drugu osobu, naravno sa ličnom kartom te osobe? Član porodice je u pitanju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DeanHuijsen
moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema 

koji ti je ovo nick vec ove godineDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()

- DeanHuijsen
ma drugi tek, imao sam nijet da sa CrnimParaticijem izguram kompletnu godinu, ali eto izgleda preambiciozno ipak biloRobust je napisao/la: ↑22 feb 2023, 21:39koji ti je ovo nick vec ove godineDeanHuijsen je napisao/la: ↑22 feb 2023, 20:12moze biti problem ako ne vratis licnu u novcanik na vrijeme, pa osoba primijeti da je nema![]()
![]()
, ja mislim da adminu u novogodišnjoj zelji jedna od tacaka, je da ti banuje jedan vise nick nego u prethodnoj godini
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.