Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Pretrcase te ljudi za tri sekunde jbt 
Kakvi amateri
Ne pratim rukomet
1. Kakva nam je ova generacija od 1 do 5 , 1 je najgora ikad,
5 je najbolja ikad
2. Kakav je ovo sistem, sve smo gubili a igramo baraz?
1. Kakva nam je ova generacija od 1 do 5 , 1 je najgora ikad,
5 je najbolja ikad
2. Kakav je ovo sistem, sve smo gubili a igramo baraz?
Nema od ovog ništa...čuj imamo se čemu nadati..imamo se qarinu nadati...jel nam ova tekma dala nadu,dala samo frustraciju...
Mi bi peljali loptu do kraja i zadovoljili se minimalnom pobjedom
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Kako ne bi nemas igraca da zna 1 na 1 odigrat jos su dobri ovi -2 vidjelo se na +1 za nas da nece moci iznjeti
Jeli rodjo od pokojnog ,Rodoljuba Colakovica ili nije krv nije voda
Pravda za Tyson Furya
Znaci spiker za 5 napada govori prazan gol, a nasi uspore. Ove greske Farana bez golmana bi normalna reprezentacija rijesila 5-6 razlike.DjaniTarik je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:40Kako ne bi nemas igraca da zna 1 na 1 odigrat jos su dobri ovi -2 vidjelo se na +1 za nas da nece moci iznjeti
U revansu ocekujem 7-8 razlike vjerovatno.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 14 maj 2026, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je degenek u revansu
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tamburanje je u najavi ,kad nisi u stanju dobiti farske otoke kuci bar sa dva gola razlike nisi ni zaslužio da se nadas necemu u revansu, a pogotovu realnom odlasku na svjetsko prvenstvo, ne kazem da su f.otoci losi sta vise izuzetna ekipa omladinaca ,ali brate dobijes repku u barazu sa kojom kako tako bi se trebao i mozes se nositi,ti na domacem terenu pustis sve niz vodu
Pravda za Tyson Furya
Ne shvatam logiku da nismo imali nikakvu izrađenu akciju za krilo na cijeloj utakmici. Promašeni ziceri su nas koštali pobjede. Teško da ćemo ponoviti ovakvu utakmicu gdje nismo imali puno tehničkih grešaka i jako dobro se vraćali u odbranu. Ljudi nam odu sa igračem manje u zadnje 2 minute jer mi sa igračem više radimo cepelin. Probati iznenaditi u subotu mada je ovo riješeno večeras čini mi se. Još su nam i sudije bile u koristi jer su puštali grublju igru ali mi neke stvari u njihovom slučaju nisu jasne a to je da guranje u zraku nije faul ali nema veze. Po pobjedu od 3 razlike u Torshavn
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sve to stoji, ali ti zaboravljas cinjenicu da nasa reprezentacija ima samo dvije pobjede u zadnje tri godine...nerealno je uopste pomisliti plasman na SPJup je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:57Tamburanje je u najavi ,kad nisi u stanju dobiti farske otoke kuci bar sa dva gola razlike nisi ni zaslužio da se nadas necemu u revansu, a pogotovu realnom odlasku na svjetsko prvenstvo, ne kazem da su f.otoci losi sta vise izuzetna ekipa omladinaca ,ali brate dobijes repku u barazu sa kojom kako tako bi se trebao i mozes se nositi,ti na domacem terenu pustis sve niz vodune ide to tako i sta onda da ocekujes u revansu ,mislim ono realno
![]()
![]()
,sta bi da smo dobili jacu repku tipa mađarske to bi bilo tamburanje u pravom smislu
,ali sta ces to smo mi jbt.ti nas
![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Jos njima najbolji igrac nije igraoJup je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:57Tamburanje je u najavi ,kad nisi u stanju dobiti farske otoke kuci bar sa dva gola razlike nisi ni zaslužio da se nadas necemu u revansu, a pogotovu realnom odlasku na svjetsko prvenstvo, ne kazem da su f.otoci losi sta vise izuzetna ekipa omladinaca ,ali brate dobijes repku u barazu sa kojom kako tako bi se trebao i mozes se nositi,ti na domacem terenu pustis sve niz vodune ide to tako i sta onda da ocekujes u revansu ,mislim ono realno
![]()
![]()
,sta bi da smo dobili jacu repku tipa mađarske to bi bilo tamburanje u pravom smislu
![]()
![]()
Steta, morali smo otici na revans sa bilo kakvom pobjedom, mada bi vjerovatno i sa njom popusili.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Meni nije jasno da jedna ekipa moze u isto vrijeme biti kvalitetna i ovako uzasna…
Jel stvarno nasi idu autobusom na gostovanje?

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Busem do Newcastlea pa dalje kajacima.
15.10.2013.
19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 22:05Jup je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:57Tamburanje je u najavi ,kad nisi u stanju dobiti farske otoke kuci bar sa dva gola razlike nisi ni zaslužio da se nadas necemu u revansu, a pogotovu realnom odlasku na svjetsko prvenstvo, ne kazem da su f.otoci losi sta vise izuzetna ekipa omladinaca ,ali brate dobijes repku u barazu sa kojom kako tako bi se trebao i mozes se nositi,ti na domacem terenu pustis sve niz vodune ide to tako i sta onda da ocekujes u revansu ,mislim ono realno
![]()
![]()
![]()
![]()
slažem se sa obojicom ,ali i dalje mislim da smo morali malo bolje ,imas kakvu takvu sansu, ali ti vec u startu pustis sve niz vodu,to ne znaci da u cuda ne vjerujem ali su s obzirom na učestalost ,statisticki zanemariva ,ali ipak postoje
pa vidjet cemo
Sve to stoji, ali ti zaboravljas cinjenicu da nasa reprezentacija ima samo dvije pobjede u zadnje tri godine...nerealno je uopste pomisliti plasman na SP
Slažem se sa obojicomDamirT je napisao/la: ↑14 maj 2026, 22:06Jos njima najbolji igrac nije igraoJup je napisao/la: ↑14 maj 2026, 21:57Tamburanje je u najavi ,kad nisi u stanju dobiti farske otoke kuci bar sa dva gola razlike nisi ni zaslužio da se nadas necemu u revansu, a pogotovu realnom odlasku na svjetsko prvenstvo, ne kazem da su f.otoci losi sta vise izuzetna ekipa omladinaca ,ali brate dobijes repku u barazu sa kojom kako tako bi se trebao i mozes se nositi,ti na domacem terenu pustis sve niz vodune ide to tako i sta onda da ocekujes u revansu ,mislim ono realno
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta, morali smo otici na revans sa bilo kakvom pobjedom, mada bi vjerovatno i sa njom popusili.
Pravda za Tyson Furya
Ako neuspijemo da odemo na SP, ja bih od ove ekipe sacuvao 10tak najboljih, dodao im 6-7 najboljih iz U20 repke, doveo kvalitetnijeg selektora (Iako je i doborac dosta dobrog uradio) i potrazio 2-3 pojacanja u ino-ligama.
Najbolji ovdje su po meni: Haseljic, Avdic, peric, grgic, alilovic, radic, sahinovic, Faljic, mozda colakovic,…
A najveci talenti iz U20 su nam: hadzimuhamedovic, hadzic, peric, dedic, vujadinovic, mozda jos salkicevic, halilovic,…
Ps: treba i milisavljevica iz nase lige zvati!
Najbolji ovdje su po meni: Haseljic, Avdic, peric, grgic, alilovic, radic, sahinovic, Faljic, mozda colakovic,…
A najveci talenti iz U20 su nam: hadzimuhamedovic, hadzic, peric, dedic, vujadinovic, mozda jos salkicevic, halilovic,…
Ps: treba i milisavljevica iz nase lige zvati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.