FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako god bolji smo uspjeh napravili u njoj 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
haha pa vecina vas nije znala za Dynamo do neki dan i sad kobajagi "oni" ulaze u cvajtu, oni nekakav braca hahaha
NO PYRO NO PARTY
-
padobranac1978
- Kontakt:
BUUUUUUUUUUUUUU......3:1..........
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
pokvario mi se tv u sobi hahahahpadobranac1978 je napisao/la:Eurosport 2,drug...valjda to imas....a i ne treba ti,jos 3 minute...adnan_hzsa je napisao/la:daj link ba satra se trazeci po netu.
taman upalih link kad slavlje igraca dinama.. sretno u cvajti...
Zadnja izmjena: adnan_hzsa, dana/u 24 maj 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Dynamo DresdenBuu je napisao/la:haha pa vecina vas nije znala za Dynamo do neki dan i sad kobajagi "oni" ulaze u cvajtu, oni nekakav braca hahaha
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
3:1! Tooooooo
Sahin glavni, koze lik igrati komotno u........... realu 
3:1! Tooooooo
-
zubizareta
- Kontakt:
Boli mene briga za Real ,nego u tom klub poštujem jednog vrhunskog čovjeka i golmana. A tebe nije stid da tako vrijeđaš istinsku patriotu ove zemlje. A što bi rekao Mamić: " TI SI JEDNO MUČKO ĐUBRE"UPS je napisao/la:kaze covjek koji srcano navija za Real madridIker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!![]()
![]()
![]()
e jest vas ret******* naucio floskulama, ali fakat![]()
![]()
![]()
Bravo za Dynamo!! Druga liga
FEDERER= KLOC
Kako je Real igraoIker C je napisao/la:Boli mene briga za Real ,nego u tom klub poštujem jednog vrhunskog čovjeka i golmana. A tebe nije stid da tako vrijeđaš istinsku patriotu ove zemlje. A što bi rekao Mamić: " TI SI JEDNO MUČKO ĐUBRE"UPS je napisao/la:kaze covjek koji srcano navija za Real madridIker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bravo Dynamoo !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ljudi se nemaju čemu obradovat u vezi svog kluba, pa se oslanjaju na "braću", a pola ih ne zna ni kako se piše bratski klub!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kod mene se kaze, sa nasim salomzubizareta je napisao/la:AHHAH lik u terenu sa bar salom od nas
Za zivot cijeli!
-
zubizareta
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:Ljudi se nemaju čemu obradovat u vezi svog kluba, pa se oslanjaju na "braću", a pola ih ne zna ni kako se piše bratski klub!
Fina Gradska sarajevska raja
to je on u međeđi naučio.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kod mene se kaze, sa nasim salomzubizareta je napisao/la:AHHAH lik u terenu sa bar salom od nas
ali nema para,sve se rastalilo....
A tebe nije stid da spominjes Vedrana i slicno ...Iker C je napisao/la:Boli mene briga za Real ,nego u tom klub poštujem jednog vrhunskog čovjeka i golmana. A tebe nije stid da tako vrijeđaš istinsku patriotu ove zemlje. A što bi rekao Mamić: " TI SI JEDNO MUČKO ĐUBRE"UPS je napisao/la:kaze covjek koji srcano navija za Real madridIker C je napisao/la:Mi nemamo rezervnu domovinu niti rezervni klub. Mi imamo našu BiH i našeg Želju!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za boldbabilonTM je napisao/la:Ljudi se nemaju čemu obradovat u vezi svog kluba , pa se oslanjaju na "braću", a pola ih ne zna ni kako se piše bratski klub!
Cestitke braci i Dynamo Dresdenu sad napast bundes
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Nevjerovatna ljubomora komšija sa grbavice 
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ljubomorne duse mogu da nam puse 
-
padobranac1978
- Kontakt:
Tarantino je napisao/la:to je on u međeđi naučio.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kod mene se kaze, sa nasim salomzubizareta je napisao/la:AHHAH lik u terenu sa bar salom od nas
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
e sad bez zaj.ebancije,od srca čestitam vam ulazak u 2. ligu.
ali nema para,sve se rastalilo....