NK Zvijezda Gradačac

theboss_RD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 sep 2015, 19:34

moranjak je napisao/la:Vrijeme je za promjene kako bih nam dobro došao Ninković
Zaboravi na njega. Ninkovic se odlaskom iz Zvijezde pozdravio sa bosanskim ligama, i to rijecima da vise nikad u zivotu nece trenirat jedan klub iz Bosne. A kad se sjetimo kakvo je sudjenje Zvijezda imala s njim na klupi, ta odluka je i vise nego opravdana. Mislim da su ga prije sezonu, ili mozda cak prije ove sezone, kontaktirali ljudi iz kluba ali je on to glat odbio

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 sep 2015, 19:36

Nije do igrača i trenera,sudija je kriv za poraz ;) Ja čeka PISKU da se oglasi,info iz prve ruke i objektivno stručno mišljenje :kralj: PISKA javiiii seee :o :o :o

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 sep 2015, 19:44

cokara je napisao/la:Nije do igrača i trenera,sudija je kriv za poraz ;) Ja čeka PISKU da se oglasi,info iz prve ruke i objektivno stručno mišljenje :kralj: PISKA javiiii seee :o :o :o
Sudija je kriv sto niste sastavili 2 normalna pasa na nasoj strani terena jos smo mi imali igraca manje...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 sep 2015, 20:03

Hej moj cokara bolje se brini kako tvoje selo napreduje, nista ovo strasno nije ovo je Jedinstvu bila utakmica biti i ne biti i ako je bilo sudijske lakrdije ili st vec to je opravdano. Vidim prozivamo nedima vecina slazem se sa vama ali ako treba letit Nedim Jusufbegovic onda treba letit i Hamzic zajedno sa njim sa kompletnim strucnim stabom. Ja bi za trenera postavio Ivicu Cvitkusica a za pomocnika mu odredio Taletovica i Klopica. A na mjesto direktora staviti Amira Durgutovica za duplo manje para. Nista ovo nije jos izgubljeno ali neka pljuvaca, duga je liga ja nisam razocaran nicime, jedino pristupom igraca u gostima ali popravit ce se valjda i to.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 sep 2015, 20:24

reddragon001 je napisao/la:Hej moj cokara bolje se brini kako tvoje selo napreduje, nista ovo strasno nije ovo je Jedinstvu bila utakmica biti i ne biti i ako je bilo sudijske lakrdije ili st vec to je opravdano. Vidim prozivamo nedima vecina slazem se sa vama ali ako treba letit Nedim Jusufbegovic onda treba letit i Hamzic zajedno sa njim sa kompletnim strucnim stabom. Ja bi za trenera postavio Ivicu Cvitkusica a za pomocnika mu odredio Taletovica i Klopica. A na mjesto direktora staviti Amira Durgutovica za duplo manje para. Nista ovo nije jos izgubljeno ali neka pljuvaca, duga je liga ja nisam razocaran nicime, jedino pristupom igraca u gostima ali popravit ce se valjda i to.
Piskiću koje moje selo :?: Znači po tvom stručnom mišljenju Jusfbegović i Hamzić treba da lete iz kluba :hmmmmm: a Cvitkušića za trenera uz Klopića i Taletovića :kafa: a za PRESS naći nekog sa žurnalistikom,nikako polupismenog PR-a ;)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 sep 2015, 20:41

Moje misljenje... Zvijezda ostecena za penal. Piric vam daleko najbolji igrac, imate dobrog trenera ali dobre jedince treba uklopiti u ekipu. Ako to uspije uskoro onda mozete u premijer ligu komotno. Pozdrav.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 sep 2015, 20:42

Prije početka sezone bili ste nepotrebno arogantni prema klubovima koji godinama vise u ovoj ligi . . . .kao proletit će te ovu ligu, predviđali brzi povratak . . kad ono ćorak . . .

Nema gadnije lige od ove.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 sep 2015, 20:46

Joj svi ste pametni ovdje samo mi iz Gradacca smo budale, pa ako cemo kupovati i tako kao sto ste vi radili ne moramo nikada uci u **** premijer ligu, ako nikoga ne mozemo pobjediti. A sto se tice Cokara trenera Cvitkusica oni bi povracali na treninzima, ja sam s njegovim treninzima Vecu, Hamzu i ostalu ekipu ostavljo po krug na trcanju to znaju oni koji su bili u to vrijeme u klubu i trenirali u klubu. A sto se tice pressa nek bude ko hoce, boli me briga ja sam tu da pomognem koliko mogu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 sep 2015, 20:56

Na kraju sam napisao da nema gadnije lige od ove. Valjda je sve jasno na što mislim . ..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 sep 2015, 21:03

reddragon001 je napisao/la:Joj svi ste pametni ovdje samo mi iz Gradacca smo budale, pa ako cemo kupovati i tako kao sto ste vi radili ne moramo nikada uci u **** premijer ligu, ako nikoga ne mozemo pobjediti. A sto se tice Cokara trenera Cvitkusica oni bi povracali na treninzima, ja sam s njegovim treninzima Vecu, Hamzu i ostalu ekipu ostavljo po krug na trcanju to znaju oni koji su bili u to vrijeme u klubu i trenirali u klubu. A sto se tice pressa nek bude ko hoce, boli me briga ja sam tu da pomognem koliko mogu.
Vjeciti optimista :urnebes:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 sep 2015, 21:05

Pa sta ces brate ne vrijedi ti ne dajemo mi pare mozemo sugerisati ljudi koji daju pare valjda znaju sta rade.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 sep 2015, 21:08

reddragon001 je napisao/la:Joj svi ste pametni ovdje samo mi iz Gradacca smo budale, pa ako cemo kupovati i tako kao sto ste vi radili ne moramo nikada uci u **** premijer ligu, ako nikoga ne mozemo pobjediti. A sto se tice Cokara trenera Cvitkusica oni bi povracali na treninzima, ja sam s njegovim treninzima Vecu, Hamzu i ostalu ekipu ostavljo po krug na trcanju to znaju oni koji su bili u to vrijeme u klubu i trenirali u klubu. A sto se tice pressa nek bude ko hoce, boli me briga ja sam tu da pomognem koliko mogu.
Ma netreba trener u koga će igrači povraćati na trenizima i trčati oko stadiona :crazy: nego trener tipa Janjoš i Sadiković koji igrače mogu pripremiti taktički,tehnički i psihički.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 26 sep 2015, 21:24

Imamo mi takticara pa vidi kako igramo nasim igracima treba borbenosti da ne igraju ka pi cke.... Nista vise a tih tipa taticara nam je puna kapa imali smo Segrta nama treba neko ko ce ih natjerati da pasu travu na stadionu da nasi napadaci vrse pritisak na zadnju liniju znaci vecinskim dijelom da se igra presing na protivnickoj polovici sto smo igrali sa Ninkovicem.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 26 sep 2015, 21:30

reddragon001 je napisao/la:Imamo mi takticara pa vidi kako igramo nasim igracima treba borbenosti da ne igraju ka pi cke.... Nista vise a tih tipa taticara nam je puna kapa imali smo Segrta nama treba neko ko ce ih natjerati da pasu travu na stadionu da nasi napadaci vrse pritisak na zadnju liniju znaci vecinskim dijelom da se igra presing na protivnickoj polovici sto smo igrali sa Ninkovicem.
Ama Piska goveda pasu travu a fudbaleri igraju fudbal ;) A vi ako imate ekipu koja može igrati presing većinskim djelom utakmice za vas je BUNDES LIGA piqin dim.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 26 sep 2015, 21:39

Kvota je napisao/la:Nikad nisam bio pesimista, al ova sezona mi smrdi kao i na prijasnje dvije! Daj boze da grijesim al , bolje da se pripremimo za sredinu tabele nego na nemoguce sa ovakvom ekipom! Ponavljam daj boze da grijesim al sumnjam!!!
:tokralju: :tokralju: :bow: :kafa:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 sep 2015, 21:57

tropic je napisao/la:Moje misljenje... Zvijezda ostecena za penal. Piric vam daleko najbolji igrac, imate dobrog trenera ali dobre jedince treba uklopiti u ekipu. Ako to uspije uskoro onda mozete u premijer ligu komotno. Pozdrav.
hvala ti prijatelju sto si realan,evo ja ti kazem da me ovaj poraz boli kao nikad ali na kraju mi je i drago sto ste pobijedili i izasli iz krize.jedinstvu nije mjesto na zacelju i zelim vam da se izvucete sto prije.pobijedite i nase konkurente i tako nam pomozite da se priblizimo vrhu.
zvijezda ce se akobogda uigrati sa ovim ili drugim trenerem doci ce sigurno par igraca na polusezonu i za 15 kola garantujem da se moze stici 10 bodova.imamo bolji raspored u drugom dijelu i kad se sve rezimira kad svi odigraju sa svakim nadam se da cemo mi proci prvi kroz cilj.ja cekam orasje i metaleghe da idu jedinstvu gorazdu radnickom branitelju i da vezu dva gostovanja pa cemo ravnati rezultate.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 sep 2015, 22:12

astra1922 je napisao/la:
tropic je napisao/la:Moje misljenje... Zvijezda ostecena za penal. Piric vam daleko najbolji igrac, imate dobrog trenera ali dobre jedince treba uklopiti u ekipu. Ako to uspije uskoro onda mozete u premijer ligu komotno. Pozdrav.
hvala ti prijatelju sto si realan,evo ja ti kazem da me ovaj poraz boli kao nikad ali na kraju mi je i drago sto ste pobijedili i izasli iz krize.jedinstvu nije mjesto na zacelju i zelim vam da se izvucete sto prije.pobijedite i nase konkurente i tako nam pomozite da se priblizimo vrhu.
zvijezda ce se akobogda uigrati sa ovim ili drugim trenerem doci ce sigurno par igraca na polusezonu i za 15 kola garantujem da se moze stici 10 bodova.imamo bolji raspored u drugom dijelu i kad se sve rezimira kad svi odigraju sa svakim nadam se da cemo mi proci prvi kroz cilj.ja cekam orasje i metaleghe da idu jedinstvu gorazdu radnickom branitelju i da vezu dva gostovanja pa cemo ravnati rezultate.
Lijepo je biti optimista i vjerovati u konačan cilj...to mi svi zelimo....ali......u drugom dijelu će trebati duplo vise para u kupovinu igrača ,sudija i utakmica uopste.Niko se ne predaje unaprijed.Zapet će i u Gradačcu na proljeće,a kamoli kada im dođes.Bratstvo dobi Drinu,a Radnički Olimpic....Te ekipe,kao i mnoge druge za bodove na jesen ginu kako bi na proljeće prodavali.Niko nema ps. zelje za PL.ali za lovu ima.Ljudi zive od toga da ti prodaju za opstanak ili ulazak u PL.Ako stvari odmah ne preuzmemo u svoje ruke i čekamo bolje sutra mozemo halalit PL.za sva vremana obzirom ko će sve ispasti i biti sljedeće godine u Prvoj ligi.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 sep 2015, 22:25

Nebudite smijesni o prici da ti neko proda utakmicu za ulazak u pl,pola ove lige ispada pa skontajte se malo.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 sep 2015, 22:29

Iskreno mislim sad ove sezone tesko da Bratstvo moze nekom "Prodati" bodove jer u prilog ide sto ispadaju vise ekipa pa zato se ide sada da se skupi sta moze. Jer ako Bratstvo proba da "Proda" bodove to ce siguran sam biti sa TK ekipe ako nekom fali ;)
Kao sto je rekao Dzindo ako se ukaze prilika za PL idemo zasto ne ? :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 26 sep 2015, 22:49

Vatreni, grijesis u jednom. Odgovorno tvrdim da Radnicki u prosloj sezoni nije nikome prodao niti poklonio bod, a kamoli 3. Bilo je prilike, dolazili su, kumili i molili, a na kraju su otisli porazeni iz Lukavca ;).

Sto se ove sezone tice, samo onaj ko zeli da ispadne iz Prve lige moze prodavati bodove i utakmice, a cisto sumnjam da ce bilo koja od ekipa koje si naveo odluciti da samovoljno napusti ovaj rang takmicenja.

Sto se foruma tice, podcjenjivacki prema drugim ekipama ste (ne svi, ali mnogi) usli u ovu sezonu s velikim ocekivanjima, medjutim niste bili realni i to vam se sad obija o glavu.

I dalje vjerujem da Zvijezda moze prva kroz cilj na kraju sezone, ali na nacin na koji to sada radi nece ni ove, a ni u narednih pet sezona izboriti vrh tabele i povratak u PL.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 4 gosta.