Sta kazu penal ono sinoc bio
Sa istoka se najbolje vidjelo kako pade lik ko pokosen a stanic ga prstom dotako
Nek crknu dusmani, najbolji smo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Željin vojnik i jug iza njegairfo je napisao/la:
Al kako je ovo jaka fotka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
starigrad je napisao/la:nakon ovakvog zalaganja, borbe i zelje za pobjedom, tokom citave utakmice, zaboravljaju se sve pojedinacne i takticke greske. to je ono sto ja zelim vidjeti, a igra ce, valjda, vremenom, nadoci na svoje.
utakmice do kraja, a, ostale su svega tri, odigrati ovako i ne bi trebalo biti problema. apsolutno, ne gledati druge i baviti se kombinatorikom, u svaku utakmicu uci sa maksimalnom zeljom za pobjedom i tako sami sebi obezbjediti da prvi prodjemo kroz cilj. ako se poklope rezultati konkurenata, koji bi nam olaksali put do cilja, tim bolje. ali, ne igrati na tu kartu.
Da budem iskren, mislim da je Grbavica sinoć rekla šta misli o Tomislavu Tomiću i da ćemo ga naredne sezone gledati u bordo dresu.irfo je napisao/la:Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
To se ne smije dopustiti, kad je obustavljen dolazak Nadarevica, ne smije ni TT preći tamo.Virtu4l je napisao/la:Da budem iskren, mislim da je Grbavica sinoć rekla šta misli o Tomislavu Tomiću i da ćemo ga naredne sezone gledati u bordo dresu.irfo je napisao/la:Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
Kakvom bordo dresu, pa prije bi crko nego za njih zaigro, nudili su mu kad su imali para astronomsku platu pa nije htio, a kamoli sadVirtu4l je napisao/la:Da budem iskren, mislim da je Grbavica sinoć rekla šta misli o Tomislavu Tomiću i da ćemo ga naredne sezone gledati u bordo dresu.irfo je napisao/la:Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.arelinho je napisao/la:Ne može njih Tomo smisliti. Meni je malo krivo što smo sa sinošnjom tekmom zatvorili Tomi vrata, ali kada realno pogledaš sam je kriv. Ti kada si igrač nekog tima možeš misliti sve najgore o bivšem timu, ali nikad ne smiješ to javno iznositi.
Nije ni to toliki problem jer je on komentarisao sudiju i u neznanju je postavio onu sliku. Iste sekunde je zažalio zbog toga.Rokoko87 je napisao/la:Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.
Nedavno sam pisao da bih ga vratio bez obzira na sve, jer na ovoj poziciji ne možemo boljeg dovesti.Virtu4l je napisao/la:Nije ni to toliki problem jer je on komentarisao sudiju i u neznanju je postavio onu sliku. Iste sekunde je zažalio zbog toga.Rokoko87 je napisao/la:Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.
Vezni red sa Zebom, Tomićem i Markovićem ne smijem ni zamisliti.
Komsije daju po pola plate i to nakon svaka dva mjeseca, i to znaju svi igraci u ligi, vidjeces na ljeto kolko ce igraca imati zelju da ih pojacaVirtu4l je napisao/la:Nadam se da griješim i da ste vi u pravu, Tomić je uz Duljevića i Stevanovića najbolji igrač lige... a komšije će ostati bez ovog prvog, odlazak takvog kapitalca moraju nadomjestiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.