FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 10:03

Gledam komentare po forumu od ovih navijaca manjih klubova sinoc za vrijeme utakmice, i jel moguce da se opet islo sa pricom da nam sudija namjesta :lol:
Sta kazu penal ono sinoc bio :lol: :lol: :lol:
Sa istoka se najbolje vidjelo kako pade lik ko pokosen a stanic ga prstom dotako
Nek crknu dusmani, najbolji smo :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 07 maj 2017, 10:37

nakon ovakvog zalaganja, borbe i zelje za pobjedom, tokom citave utakmice, zaboravljaju se sve pojedinacne i takticke greske. to je ono sto ja zelim vidjeti, a igra ce, valjda, vremenom, nadoci na svoje.

utakmice do kraja, a, ostale su svega tri, odigrati ovako i ne bi trebalo biti problema. apsolutno, ne gledati druge i baviti se kombinatorikom, u svaku utakmicu uci sa maksimalnom zeljom za pobjedom i tako sami sebi obezbjediti da prvi prodjemo kroz cilj. ako se poklope rezultati konkurenata, koji bi nam olaksali put do cilja, tim bolje. ali, ne igrati na tu kartu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 10:41

irfo je napisao/la:slika

Al kako je ovo jaka fotka :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Željin vojnik i jug iza njega :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 maj 2017, 10:41

starigrad je napisao/la:nakon ovakvog zalaganja, borbe i zelje za pobjedom, tokom citave utakmice, zaboravljaju se sve pojedinacne i takticke greske. to je ono sto ja zelim vidjeti, a igra ce, valjda, vremenom, nadoci na svoje.

utakmice do kraja, a, ostale su svega tri, odigrati ovako i ne bi trebalo biti problema. apsolutno, ne gledati druge i baviti se kombinatorikom, u svaku utakmicu uci sa maksimalnom zeljom za pobjedom i tako sami sebi obezbjediti da prvi prodjemo kroz cilj. ako se poklope rezultati konkurenata, koji bi nam olaksali put do cilja, tim bolje. ali, ne igrati na tu kartu.
:thumbup:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 10:49

Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
Inace prica mi jaran bio na zapadu, kaze kad ga zavuce markovic poco se jamak se radovat ko dijete :lol:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 10:54

Nakon onog sinoc sa sjevera i zvizduka iskreno mislim da sad nema tu zelju.
Hoce on da pise statuse eto mu sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 10:56

Uzet cemo titulu u sezoni u kojoj smo imali trenera koji je mislio da su Husic i Bevab bolji igraci od Stanica :lol:

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 07 maj 2017, 10:59

Obaveza svakoga je da ode u Krupu u nedelju!
Ultras Zeljeznicar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 11:07

irfo je napisao/la:Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
Da budem iskren, mislim da je Grbavica sinoć rekla šta misli o Tomislavu Tomiću i da ćemo ga naredne sezone gledati u bordo dresu.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 maj 2017, 11:10

Virtu4l je napisao/la:
irfo je napisao/la:Tomic me iznerviro sinoc nekim svojim reakcijama, ali je predobar igrac, i volio bih ga vratit, mislim da je nasa uprava na potezu, on bi se sigurno vratio, navijaci koji se cuju sa njim kazu bi jedva doceko poziv da se vrati ako mu ne iskrsne sta za inostranstvo.
Da budem iskren, mislim da je Grbavica sinoć rekla šta misli o Tomislavu Tomiću i da ćemo ga naredne sezone gledati u bordo dresu.
To se ne smije dopustiti, kad je obustavljen dolazak Nadarevica, ne smije ni TT preći tamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 11:10

Virtu4l je napisao/la:
Kakvom bordo dresu, pa prije bi crko nego za njih zaigro, nudili su mu kad su imali para astronomsku platu pa nije htio, a kamoli sad

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 maj 2017, 11:13

Ne može njih Tomo smisliti. Meni je malo krivo što smo sa sinošnjom tekmom zatvorili Tomi vrata, ali kada realno pogledaš sam je kriv. Ti kada si igrač nekog tima možeš misliti sve najgore o bivšem timu, ali nikad ne smiješ to javno iznositi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 11:14

Nadam se da griješim i da ste vi u pravu, Tomić je uz Duljevića i Stevanovića najbolji igrač lige... a komšije će ostati bez ovog prvog, odlazak takvog kapitalca moraju nadomjestiti.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 maj 2017, 11:15

arelinho je napisao/la:Ne može njih Tomo smisliti. Meni je malo krivo što smo sa sinošnjom tekmom zatvorili Tomi vrata, ali kada realno pogledaš sam je kriv. Ti kada si igrač nekog tima možeš misliti sve najgore o bivšem timu, ali nikad ne smiješ to javno iznositi.
Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 11:16

Meni je zao zbog onog sinoc,ali sto kazete sam je kriv. Iskreno me ne bi cudilo da predje kod onih gore poslije ovog,ali mislim da ce najprije ostati u Zrinjskom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 maj 2017, 11:17

Rokoko87 je napisao/la:Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.
Nije ni to toliki problem jer je on komentarisao sudiju i u neznanju je postavio onu sliku. Iste sekunde je zažalio zbog toga.

Vezni red sa Zebom, Tomićem i Markovićem ne smijem ni zamisliti.
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 11:18

Zatvorili bi bogicevicu deset puta vrata do sad, malo izvizdali tomu na tekmi ( opravdano) al vjerujem da i on zna da je pogrijesio, i ja vam garantujem sutra da mu ponude da bi se odmah vratio ;)
a kod pitara ne bi nikad zaigro mozda za nekih 50 hiljada maraka mjesecno :kafa:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 maj 2017, 11:20

Virtu4l je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Upravo, nije nužno bilo da iznosi bezukusne komentare na društvenoj mreži o bivšem klubu.
Nije ni to toliki problem jer je on komentarisao sudiju i u neznanju je postavio onu sliku. Iste sekunde je zažalio zbog toga.

Vezni red sa Zebom, Tomićem i Markovićem ne smijem ni zamisliti.
Nedavno sam pisao da bih ga vratio bez obzira na sve, jer na ovoj poziciji ne možemo boljeg dovesti.
Kako je samo zna povući prema naprijed, a prava je napast za protivničke igrače jer ih lako isprati.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 maj 2017, 11:20

A kakvu sliku je postavio ? Ja samo znam za onaj status kad je bio kup.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 maj 2017, 11:20

Virtu4l je napisao/la:Nadam se da griješim i da ste vi u pravu, Tomić je uz Duljevića i Stevanovića najbolji igrač lige... a komšije će ostati bez ovog prvog, odlazak takvog kapitalca moraju nadomjestiti.
Komsije daju po pola plate i to nakon svaka dva mjeseca, i to znaju svi igraci u ligi, vidjeces na ljeto kolko ce igraca imati zelju da ih pojaca :kafa: , posebno ovih bolji, oni jedino mogu dovest neku buraniju iz metalhegea, viteza i slicnih klubova, ako misle da im je ova godina teska bila, sjebat ce se kakve im stvari slijede iduce godine, kad dodju neki dugovi na naplatu ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.