Ma neko kasnije dodao jer nemoguće da objava bude u ovakvom obliku.SlevinKelevra je napisao/la:Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao?Virtu4l je napisao/la:Ne znam smeta li tebi ovo 'navijači Željane', meni smeta.SlevinKelevra je napisao/la:Ja fakat ne znam cime je uvrijedio Zelju kao klub.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Znači sam slikao svoj status, dodao tu sliku i onda je opet objavio ?
Razmslite, to su pitari dodali na prepucavanjima
Razmslite, to su pitari dodali na prepucavanjima
Ovo je neko dodao. On je samo napisao ovaj status.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, dodao neko za 'prepucavanje', ono placemo jer je Tomic ovo napisao. Mislim, najbolje bi fakat bilo da nije nista ni pisao, ali da si poslusao repretoar pojedinaca sa istoka sinoc, pomislio bi da je uradio nesto brutalno... Ali, otprilike ista ekipa je pocela psovati Blagojevicu kod prvog dodira lopte, pa cak i Veci kod onog jednog kornera gdje je ostao kratak... Yebiga, nus pojave imanja istokaVirtu4l je napisao/la:E to ne znam, moguće da je neko dodao, ako jeste onda griješim(o).SlevinKelevra je napisao/la:Jel ovo njegovo, ili je neko kasnije dodao?
A je li ga neko ima u prijateljima ? Kakvi su komentari ispod ovog statusa mislim je li on jos sta napisao vezano za ovo ?
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 07 maj 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Tomic je papak i njemu su vrata Zelje zatvorena, zauvijek. Obicna seljacina... Toliko o njemu.
Cestitke igracima i trenerima na zasluzenoj pobjedi. Odlicna igra , ali ova 3 boda treba potvrditi u Krupi. U Slucaju pobjede titula dolazi na Grbavicu sigurno, mada ni bod nije lis..
Cestitke igracima i trenerima na zasluzenoj pobjedi. Odlicna igra , ali ova 3 boda treba potvrditi u Krupi. U Slucaju pobjede titula dolazi na Grbavicu sigurno, mada ni bod nije lis..
Miro

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Krupa ce biti nasa Zilina 
Vukoticu hajde jedan zuti danas za raju sa Grbavice. Taman da odmoris malo sljedeci vikend zasluzio si.[emoji38] [emoji144]
A lavor će onda biti Kaunas, logičnoSlevinKelevra je napisao/la:Krupa ce biti nasa Zilina
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
o cemu? sta je trebao, dati autogol?bosnas_ je napisao/la:Tomic je papak i njemu su vrata Zelje zatvorena, zauvijek. Obicna seljacina... Toliko o njemu.
Zaboravljmo lako da je covjek dok je igrao za nas bio odlican igrac i prekorektno igrao. Uviojek se sjecam njegove tekme u Ceskoj i gola.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ide ovo po planu...Virtu4l je napisao/la:A lavor će onda biti Kaunas, logičnoSlevinKelevra je napisao/la:Krupa ce biti nasa Zilina
SlevinKelevra je napisao/la:Nek puste. Onda bi Sarajevo imalo za sta igrati u Mostaru, a tu bi nam neki eventualni X legao narucen.MocMahale444 je napisao/la:One fufice iz slobodice providno pustaju kujicama s koseva.
U slucaju da Sarajevo sutra ne pobijedi, onda oni do kraja imaju finale Kupa, i tekmu protiv nas gdje ce ginuti kao da im je zadnja. Sve ostale ce odraditi zato sto moraju, a medju njima i Mostar. Ja da mogu odrediti rezultate ovog kola, da bi i nama i njima po tri boda, pa nek' uzmu Zrinjskom bod, a mi cemo Krupi tri.
U slucaju ovog scenarija (nemojte mi zamjeriti, razbijam nervozu), tj., da mi uzmemo sest bodova u slijedeca dva kola, Sarajevo 4, a Zrinjski 1, onda bi mi u zadnja dva kola usli na +5 u odnosu na Sarajevo. Slavlje na Kosevu?
- Neandertalac
- Kontakt:
Bavite se Tomićem a toliko pitara ima koje možete zahebavat, na hiljadu načina.
Meni izliječili mamurluk
Meni izliječili mamurluk
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Njih čuvam za kraj.Neandertalac je napisao/la:Bavite se Tomićem a toliko pitara ima koje možete zahebavat, na hiljadu načina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
to je neki san koji je moguć samo uz jako puno sreće i uz ostajanje bitnih igrača barem do kraja kvalifikacija, elem nije teoretski nemoguće ali praktično jeste.samoposmatram je napisao/la:Naravno EL, i ako je u zadnje vrijeme bilo ekipa u grupnoj fazi LP, skojima mozemo odigrati bara-bara.jestamaji je napisao/la:grupne faze čega? nadam se da misliš na ligu evrope (a i to nije realno) jer ako misliš na ligu šampiona onda si ili naduvan ilisamoposmatram je napisao/la:Sa Spahicevim iskustvom bi mogli do grupne faze. Ali situacija je generalno nejasna.........
a kad bi se to desilo mi bi bili obezbijeđeni narednih pet godina a i izgradnja stadiona bi bila osigurana. elem previše lijepo da bi bilo istinito. zato dobro prodati šta se prodati može i opet ispočetka. mi smo u ovome trenutku po svemu klasu ispred svih ostalih u bosni, to treba iskoristiti u gradnji tima za narednih godinu dvije, na duže se na ovim prostorima ne može planirati
- plavousrcu
- Kontakt:
Osjecam se kao mamurna panda
. Petrovic se sinoc iskupio i svakamu cast. Odigrali smo muski, kvalitete i ljepote nije bilo, ali bili smo Zeljo i Petrovic je zbog toga zasluzio deseticu. Hvala svima na prekrasnoj noci, ali bez opustanja.
Mogo bih i ja vala u Krupu nesto kontam, nisam nikad bio u Banja Luci 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
ma pola foruma je mamurno do bola, a druga polovina ne pijeplavousrcu je napisao/la:Osjecam se kao mamurna panda. Petrovic se sinoc iskupio i svakamu cast. Odigrali smo muski, kvalitete i ljepote nije bilo, ali bili smo Zeljo i Petrovic je zbog toga zasluzio deseticu. Hvala svima na prekrasnoj noci, ali bez opustanja.
nema boljeg dana za to od danas, sreća pa je nedjelja
Ove sezone ćemo ispasti k'o fišek u drugom pretkolu, naravno, ako se plasiramo u kvalifikacije za LP, tj ako osvojimo titulu. Znam da će biti euforija nakon izvlačenja, te možemo, te ovi su prodali bitne igrače, te samo da ga je zabiti u gostima, itd, isl... nema od tog ništa, Ferencvaroš će biti smiješan kakvog bi protivnika dobili ove godine.
E sad kad bi kojim slučajem prošli u treće pretkolo, to bi automatski značilo da idemo u playoff EL, o tome ne smijem ni razmišljati...
Ponoviću se po stoti put, naredna sezona je bitna i novi sistem kvalifikacija za LP. Sve pare što zaradimo trebamo usmjeriti u tim za narednu sezonu jer će to biti najprofitabilnija titula u istoriji našeg fudbala.
E sad kad bi kojim slučajem prošli u treće pretkolo, to bi automatski značilo da idemo u playoff EL, o tome ne smijem ni razmišljati...
Ponoviću se po stoti put, naredna sezona je bitna i novi sistem kvalifikacija za LP. Sve pare što zaradimo trebamo usmjeriti u tim za narednu sezonu jer će to biti najprofitabilnija titula u istoriji našeg fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zajko Zeba pravi kapiten! 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.