BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Trebao bi igrati Jaziri, igrao je ove godine
Za podlogu ne znam sigurno, ali pretpostavljam ista kao sa Litvanijom. Ustvari je od podloge na kojoj se igralo protiv Grcke napravljena ova nova, sporija, za Litvaniju...
Za podlogu ne znam sigurno, ali pretpostavljam ista kao sa Litvanijom. Ustvari je od podloge na kojoj se igralo protiv Grcke napravljena ova nova, sporija, za Litvaniju...
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ma yebo Jazirija bolji su i Damir i Mirza od njega, kriminalan je u zadnje vrijemeshminka je napisao/la:Trebao bi igrati Jaziri, igrao je ove godine
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aldin propisno počišćen sa terena od strane Bemelmansa. I jučer je dobio najviše zbog lošeg izdanja Mirze, stoji i to da je odigrao jedan od svojih boljih mečeva ove sezone. Ali više ne može. Bolje bi bilo da je Mirza prošao jer bi imao veće šanse za pobjedu ali Aldin je ovo zaslužio svojom borbom. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Setkic pometen, uzeo samo 2 gema. Mirza ga je podcijenio i zbog toga izgubio. Šteta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dea dobila WC za Challenger $75K koji se igra u Dubaiu naredne sedmice 
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo u finalu singla i osvojio dubl u Antaliji.
Zna li neko gdje Aldin igra sljedece sedmice?
Damir je u Buenos Airesu, Mirza u Italiji, Tomo opet Antalija, Dea u Dubaiu a Jelena i Ema u Tunisu...
Zna li neko gdje Aldin igra sljedece sedmice?
Damir je u Buenos Airesu, Mirza u Italiji, Tomo opet Antalija, Dea u Dubaiu a Jelena i Ema u Tunisu...
Dea u Dubaiu? Cool 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
i Aldin u Italiji, protiv Browna u prvom kolu. Mirza sedmi nosioc i u prvom kolu na Jankovitsa.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dea se ne saliAsharaK je napisao/la:Dea u Dubaiu? Cool
Damir ima tezak zrijeb u Buenos Airesu, prvo kolo Horacio Zeballos, a ako prodje onda bi isao na Bagnisa, pa na drugog Facunda (Arguella), pa onda i na cetvrtog Argentinca, Delbonisa! Vrlo tesko, ali mozda nas ovaj put ponovo iznenadi, ali pozitivno!
-
thelightblue
- Kontakt:
Nazalost izgleda da prvo kolo out
Bit će umoran Horacio, danas igra dva meča, još ako prodje u finale...može se to dobiti
Nije prosao u finale, ja ipak mislim da Damir moze bar u qfshminka je napisao/la:Bit će umoran Horacio, danas igra dva meča, još ako prodje u finale...može se to dobiti
-
oldtown1990
- Kontakt:
Tomo osvojio futures u Antaliji. Nadam se da ce sljedece sedmice odbranit titulu i ponovo uci u TOP 300.
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dea u 1.kolu ide na Ruskinju Vikhlyantsevu (229.) a ako nju prodje onda je ceka mec protiv 2.nositeljice Cehinje Koukalove (107.)
Ocajna godina za njega inace... Usudim se reci gora od aldinove.oldtown1990 je napisao/la:Tomo osvojio futures u Antaliji. Nadam se da ce sljedece sedmice odbranit titulu i ponovo uci u TOP 300.
Al Habtoor Tennis Challenge, Dubai, United Arab Emirates $75,000 - Hard

Sparkassen ATP Challenger, Ortisei, Italy €64,000 – Hard (i)

Copa Fila, Buenos Aires, Argentina $50,000+H – Clay

Sparkassen ATP Challenger, Ortisei, Italy €64,000 – Hard (i)

Copa Fila, Buenos Aires, Argentina $50,000+H – Clay

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra igraju i Mirza i Aldin. Mirza ne prije 17h a Aldin ne prije 20h oba na centralnom terenu i bit' će stream.
Izgleda da za Damirov turnir nema streama.
Izgleda da za Damirov turnir nema streama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ja bih sutra probao na Deu odigrati, sigurno puca od samopouzdanja. Koliko bi poena i kesha dobila jednom pobjedom?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.