Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
dzekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sram ga bilo. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Bravo Dzeko 
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin Dzekooooooooooooo !!!!
jeb.. vam svima sto sad n e pisete picke jedne
- Principatus
- Kontakt:
Tooooo care.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
To sine brate. Sad mogu komotno ispasti sto se mene tice 
Support Velez, It's logical! ★
zjaka je napisao/la:jeb.. vam svima sto sad n e pisete picke jedne
Zaista ne svatam kakav smo mi narod uvjek nam tudje bolje od naseg slusajte komentatora neka vam bude jasno koliko j ezabio ove godine a da je najmanje igrao od svih napadaca u Cytiju
**** vas Kun ne da loptu nikom a onda ga dizemo u nebesa
BRAVO KRALJU
*** vam dzeko sve sada;))) hahahha
strucnjaci:)))
strucnjaci:)))
Gledam El Clasico i komentatori Spanci u sred Clasica govore da je Dzeko dao gol za City
bravo maestro 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo ja cu se povuci iz diskusije, ocigledno imas nesto protiv tog tima a s obzirom na to da je tema Edin Dzeko a ne City, bolje d ane nastavljamo i ne idemo u off topic.spielführer_21 je napisao/la:Čiko, apsolutno to mislim. Štaviše, za dobrobit čovječanstva je ključno da City propadneSamoZeljo je napisao/la:Ti si ocigledno neko dijete, dok se koristis takvim izrazima....spielführer_21 je napisao/la:Ova tema mi je najjača stvar na forumu. Hajde što svi čupaju kosu i brinu se zbog Džeke, ali da vas toliko pogađa loš rezultat Shity-a i sudijske greške na njihovu štetu, e to je za plakati...
Naravno da je normalna stvar da smo za Edinov tim. Logicno i normalno za sve one koji nisu simpatizeri i navijaci Liverpoola.
Ili ti mozda mislis da je bolje da Edin igra pravo dobro ali da CITY ispadne iz lige?
Ja imam drugacije misljenje i nadam se da ce City harati Evropom!
Kakav je gol, kad neko nadje video, nek postavi,
Ja gledao barsu, pa nisam ni vidio, a imao sam predosjecaj da ce ga dati.
TO CARE!
Ja gledao barsu, pa nisam ni vidio, a imao sam predosjecaj da ce ga dati.
TO CARE!
Izdržati, to je temelj vrline!
- spielführer_21
- Kontakt:
Kažu li za Bellamya šta?miky_hz je napisao/la:Gledam El Clasico i komentatori Spanci u sred Clasica govore da je Dzeko dao gol za Citybravo maestro
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
aj nebilo vam mrsko postavite neki dobar link i za dzeku i za el klasiko ako moze sto prije ..samo da ne stopa
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo Dzeksone !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jest dao gol, ali igra ocajno citavu utakmicu, kao i ostatak ekipe...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
avenija je napisao/la:aj nebilo vam mrsko postavite neki dobar link i za dzeku i za el klasiko ako moze sto prije ..samo da ne stopa
DRUG NEBI TI PUNCA