U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Šaban se nalazi u sasvim dobrom okruženju i razvija se onako kako bi i trebao minut po minut, možda bi mladi trebali ići po Grčkoj i tražiti prilike.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izgleda da se i Gazibegovic oporavio poslije one povrede.
https://www.fc-liefering.at/de/fc-liefe ... a_yUqPvcHc
https://www.fc-liefering.at/de/fc-liefe ... a_yUqPvcHc
Jeste. Igrao samo sto bi se kosarkaskom zargonom moglo nazvat "garbage time".
@igrajlopte 🐦
Musa ide u strucni stab A repke, nije postojao drugi nacin ja mislim da ga se otjera iz u19
ko ce sad preuzeti ovo
ko ce sad preuzeti ovo
alen mustafic na posudbi u slovanu bratislava
-
michplatini
- Kontakt:
Milan Savić (19) koji je prošao sve omladinske selecije BiH(do U-21) ,napustio je belgijski Mehelen i potpisao za Čukarićki do 2023 god.
Nego, sta se desava sa onim preletacem Stefanom Kovacom?
Vidim da igra redovno u pristojnoj ekipi u Srbiji, valjao bi nam u U21.
Vidim da igra redovno u pristojnoj ekipi u Srbiji, valjao bi nam u U21.
Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Od veznih igraca u U21, samo Sabanadzovic igra na ozbiljnom nivou i to tek mjesec dana.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:38Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Uz Demirovica i Sabanadzovica, Kovac bi bio najbolji igrac u U21. Nema sanse da moze biti visak.
Sto se ostalih nabrojanih tice, mislim da tu nema dovoljno potencijala za nivo visi od ovog koji igraju.
I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.DrFilgud je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:50Od veznih igraca u U21, samo Sabanadzovic igra na ozbiljnom nivou i to tek mjesec dana.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 14:38Umjesto koga bi igrao? Ova u21 generacija je losija jer nemamo igrace prema naprijed koji mogu da stvore razliku kao Gojak u prosloj, ili Menalo. Fali Demirovicu podrska prema naprijed. Imas dosta slicnih igraca kao Kovac, a to su Sabanadzovic, Bojo, Danilovic, na sredini terena. Ofanzivni vezni i krila nam ne igraju na nekom nivou i to je glavni razlog sto ne biljezimo bolje rezultate. Benjamin Hadzic (Hannover II), Amar Catic (PSV u21), i Zinedin Mustenadagic( České Budějovice). Kakav je njihov ucinak u klubovima? Veoma mrsavo je to nazalost. Moze biti da je Kovac nesto kvalitetniji od nasih igraca na sredini terena, ali ovo gore sto sam naveo je nazalost glavni problem. Ta 3 igraca koji trebaju da nesto stvore prema naprijed nazalost ne igraju uopste na ozbiljnom nivou za svoje godine.
Uz Demirovica i Sabanadzovica, Kovac bi bio najbolji igrac u U21. Nema sanse da moze biti visak.
Situacija u U21 je jako losa. Ja u ove domace tradicionalno nemam povjerenje, a ni dijaspora ne nudi kvalitet.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:02I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.
Sto znaci da nam je svaki igrac koji igra na ozbiljnom nivou dragocjen, pa tako i Kovac
Ja bi i sada ubacio Menala koji je pravio razliku u Sirokom i sada igra standardno u Olimpiji, umjesto nekog od ovih trenutnih krila. Mislim ako imas 21 godinu i igras za Hannover II i PSV u21, pa kad onda oni misle da igraju ozbiljan fudbal. Isto tako je nevjerovatno da evo ne znam koliko godina nemamo mladog napadaca u BiHPL koji je dao 10+ golova. Cini mi se da to nije bilo od vremena Hodzica i Bajica, ili da je neki top assist u vodecim klubovima, nego ovi mladi igraci koji trenutno nastupaju u nasoj ligi tu su da popune redove. Katastrofa. Pricamo o BiHPL.DrFilgud je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:10Situacija u U21 je jako losa. Ja u ove domace tradicionalno nemam povjerenje, a ni dijaspora ne nudi kvalitet.Tristan10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:02I Danilovic igra standardno u Borcu, mislim jedan od boljih klubova u nasoj ligi. A Sabanadzovic je bio rezerva Kovacu u u17, pa je Sabanadzovic bio ispred njega u u19 posto ovaj nije nikako igrao u Zvezdi. Kazem vjerovatno je bolji Kovac od Danilovica i Boje, ali nas glavni problem jeste sto Hadzic, Catic i Mustenadagic uopste ne igraju ozbiljan fudbal. Proslo vrijeme smo imali Gojak(Dinamo), Menalo(Siroki), Peco(Radnik), Catakovic(Trnava), i Jukic(Korona) koji su u tom momentu svi bili standardni ili pravili razliku u svojim klubovima. Mi nazalost to trenutno nemamo, bolje je igrati standardno ako si 20 godina za neki klub u BiHPL nego igrati za Hannover II ili PSV u21, ili za neki smijesan tim u Ceskoj.
Sto znaci da nam je svaki igrac koji igra na ozbiljnom nivou dragocjen, pa tako i Kovac
Bilo šta da je iz domaće lige je goli ****, zato treba gledati šta možemo uzeti iz dijaspore
Kad dobije neko poziv iz SAD opet nije dobro 
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Reakcija prosječnog krezubog navijača BH Telecom Premijer Lige na ovu izjavu.

⚜️~⚜️~⚜️
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko realno Vranješ utiče na to da Šaban bilježi minute?
Sigurno se Šaban ne bi snašao ovako, dobro da nije Vojvoda tu.
⚜️~⚜️~⚜️
PLBiH

Masinerija koja stvara igrace za lige petice.
Masinerija koja stvara igrace za lige petice.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma utjece koliko i jaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 17:35Koliko realno Vranješ utiče na to da Šaban bilježi minute?
Vranjes nije nikakva legenda kluba niti neki od najboljih igraca,tako da ne znam na koji nacin on moze utjecat na to.
I nema Anel neku minutazu,u zadnjih 6 utakmica odigrao je 200 minuta
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.