Uploaded with ImageShack.us
ako je ovo istina onda sramota al hajd nema veze,ja mislim da je ovo bio nilmar u 19toj min
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Lass, Ramos i Ozil.kenant je napisao/la:Moze li neko napisati ko nema pravo nastupa u slijedecoj utakmici ?
Pa iskreno receno, Real i dalje ima ogromnu prednost. Vec naredno kolo Barca može kiksati protiv Mallorce (nece biti pola odbrane), Real pobjedi i eto opet iste razlike. Nema to puno veze na kraju, ali ovo veceras je bio kiks Ikera koji po drugi put zaredom prima gol iz slobodnjaka u svoju stranu.L-Train je napisao/la:Kada je i bilo +10 za Real meni je bilo smjesno kako su neki potrcali da kazu kako je sve gotovo,a jos pun k utakmica ostao.tech je napisao/la:Šta ovo bi veceras![]()
jel ono i Jozo dobio crvendaća
još jedan kiks i Barca se može nadati nekom cudu.
-6 je i dalje nedostižno s obzirom na igre Barce u gostima ove sezone.
To je bila greska livescorea,ispravljeno je sadnanek je napisao/la:
ako je ovo istina onda sramota al hajd nema veze,ja mislim da je ovo bio nilmar u 19toj min
E nemogu da vjerujem, ovo je zalosnonanek je napisao/la:
Al sto se portugalsko smece sakriva na klupi ko pickica kad ga sudija izbacivo sa klupe u svlacionicu. smrad.anonymousHD je napisao/la:[youtube][/youtube]
eki nismo BarcelonaLenBias je napisao/la:nisu mogli svi sajtovi pogrijesit jbg, nesto tu smrdi nije maloal nebitno, nismo barcelona da se zalimo, 6 bodova se do kraja nikako ne moze i ne smije ispustit, to je to
I time pripremanje penala i nove Penaldove rekorde.tech je napisao/la:eki nismo BarcelonaLenBias je napisao/la:nisu mogli svi sajtovi pogrijesit jbg, nesto tu smrdi nije maloal nebitno, nismo barcelona da se zalimo, 6 bodova se do kraja nikako ne moze i ne smije ispustit, to je to
![]()
a sudija dao crvene Mourinhu i Ozilu jer su mu sinoc derali ženu, pretpostavljam. Nikako zbog žalbi i protesta
tek sad ocekujemo ovih dana od Joze kukanje na sve strane
" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
nevjerovatnoSPY je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditiSPY je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
a sta bi trebalo da uradi ?emir18 je napisao/la:ovo je direktno utjecalo na ishod utakmice, al hajd vidjet cemo sta ce spanski savez uraditiSPY je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ja mislim da je kod njih nilmar dobio zuti a ne ruben,pa tek kasnije ovaj drugi ali nebitno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.