Super sve ali ne odgovori ti meni cemu radovanje? U video klipu onaj lik kaze "ne bih da prejudiciram odluke ali mislim da ce CAS naloziti savezu da slucaj vrati na disciplinsko". Cega se to tacno Vicko boji pa vam je morao dodji na nogekillafrommanilla je napisao/la: ↑17 feb 2022, 15:15kme kme kme kazna mora biti kme kme divljacko ponasanje kme kme za dobrobit bh fudbala kme kme kme kme kme kme
A jedina cinjenica: krkanluk, lopovluk i slicne stvari kojima se Vicko mislio sluziti da pokopa FK Velez nece proci. A sad kad je u mat poziciji, dosao je da pokusa izgladiti odnose. Al' to ce bas tesko ici
I za kraj, poslusajmo opet koji klubovi izmiruju obaveze prema svim svojim uposlenicima, gospodin Trbic je izdvojio Velez, kao nekog ko radi po PSu, i Posusje.
01:05:15
Iskoristio bih priliku i pozdravio @OsmaDolazi koji ce nam, insajderskim putem, reci koliko plata kasnimo Ovcini lolololololololololololo

@Balorda i meni brate razumijem te potpuno. A u najljepsem sjecanju mi je rezultat ostao. Jos tri boda oduzeta