Premijer liga BiH - aktuelno

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 17 feb 2022, 15:32

killafrommanilla je napisao/la:
17 feb 2022, 15:15
kme kme kme kazna mora biti kme kme divljacko ponasanje kme kme za dobrobit bh fudbala kme kme kme kme kme kme

A jedina cinjenica: krkanluk, lopovluk i slicne stvari kojima se Vicko mislio sluziti da pokopa FK Velez nece proci. A sad kad je u mat poziciji, dosao je da pokusa izgladiti odnose. Al' to ce bas tesko ici :D

I za kraj, poslusajmo opet koji klubovi izmiruju obaveze prema svim svojim uposlenicima, gospodin Trbic je izdvojio Velez, kao nekog ko radi po PSu, i Posusje.

01:05:15

Iskoristio bih priliku i pozdravio @OsmaDolazi koji ce nam, insajderskim putem, reci koliko plata kasnimo Ovcini lolololololololololololo
OsmaDolazi je napisao/la:
17 feb 2022, 11:18
Super sve ali ne odgovori ti meni cemu radovanje? U video klipu onaj lik kaze "ne bih da prejudiciram odluke ali mislim da ce CAS naloziti savezu da slucaj vrati na disciplinsko". Cega se to tacno Vicko boji pa vam je morao dodji na noge :urnebes: Drugi na iskustvu uce a vi opet po svom. I sad kad se Vicko naljuti i oduzme vam 6 bodova umjesto 3 onda ce opet biti plac i istupanje iz lige. Nemojmo se tako igrati :nene:

@Balorda i meni brate razumijem te potpuno. A u najljepsem sjecanju mi je rezultat ostao. Jos tri boda oduzeta :ljepota:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 feb 2022, 15:36

Nema veze, pregrmili smo. Vrijedilo je :ljepota:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 17 feb 2022, 15:39

Dobar mali Resic, extra gol iz slobodnog, dobar mali Ajlem'

I946
Kontakt:

Post Postao/la I946 » 17 feb 2022, 15:52

Riziko je napisao/la:
17 feb 2022, 10:42
Svrakino, bojim se da bi evropske utakmice na Grbavici, a u kojim ne igra Željo mogle biti jedini spektakl u dužem vremenskom intervalu.
Imaju speltakl u martu. Dolazi im najveci i najtrofejniji klub FK Sarajevo. To je njima najveci dozivljaj i spektakl kojeg mogu dozivjeti.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 feb 2022, 15:53

joker90 je napisao/la:
17 feb 2022, 11:26
Riziko je napisao/la:
17 feb 2022, 10:42
Svrakino, bojim se da bi evropske utakmice na Grbavici, a u kojim ne igra Željo mogle biti jedini spektakl u dužem vremenskom intervalu.
Uskoro bi utakmice u kojima ne igra Željkan mogle da budu i jedina sportska dešavanja na Grbavici. :opaopa:
Za dvije do tri godine tu će Stupčanica igrati domaće mečeve Premijer lige. :bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 17 feb 2022, 15:55

17 feb 2022, 15:15
kme kme kme kazna mora biti kme kme divljacko ponasanje kme kme za dobrobit bh fudbala kme kme kme kme kme kme

A jedina cinjenica: krkanluk, lopovluk i slicne stvari kojima se Vicko mislio sluziti da pokopa FK Velez nece proci. A sad kad je u mat poziciji, dosao je da pokusa izgladiti odnose. Al' to ce bas tesko ici :D

I za kraj, poslusajmo opet koji klubovi izmiruju obaveze prema svim svojim uposlenicima, gospodin Trbic je izdvojio Velez, kao nekog ko radi po PSu, i Posusje.

01:05:15

Iskoristio bih priliku i pozdravio @OsmaDolazi koji ce nam, insajderskim putem, reci koliko plata kasnimo Ovcini lolololololololololololo
OsmaDolazi je napisao/la:
17 feb 2022, 11:18

Golem je ovaj Velež života mi , takodjer svaka čast i Posušju ,dok drugi vode olimpijske discipline plivaju u dugovima porezi , struje . . . Velež :tokralju: :tokralju: :tokralju:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 feb 2022, 15:55

@jubitubi Radovanje je zbog toga da mu nije prosli bahato ponasanje i glumljenje alfe i omege bh. fudbala. I ti, i svi, a posebno se popisham u usta svima koji su se nasladjivali, su mislili da je CAS i ovo sve borba s vjetrenjacama.

Vracanje postupka na sami pocetak znaci da ce se ukinuti sve ono sto je Vico prvobitno zamislio. Trbic naravno ne moze reci kakve su posljedice za Savez ukoliko Velez dobije presudu, ali posljedica itekako ima i sve zavisi od nas, kakve cemo dalje korake poduzeti, jer sad mozemo slagati tuzbu na tuzbu, milion stvari je neispravno, neke je i Trbic naveo, a neke i nije .

U tom svojstvu je dosao i Vico, obecavajuci vjerovatno "posten disciplinski postupak" (koji svakako mora biti takav, jer ce biti pod budnim okom nadleznih) kako bismo stali samo na tome.

A sad se mi pitamo hocemo li stati :)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

I946
Kontakt:

Post Postao/la I946 » 17 feb 2022, 15:56

Ovi niksicevi se raduju sto su opet promijenili cunu pa nakon niksica, campare i ostalih, podudlali vici (citaj dodiku). Mijenjaju stranke i yebace ko grbove i stadione

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 17 feb 2022, 16:07

Mi smo fino ovdje govorili "ćeraćemo se još". I hoćemo. Još više.

Yebeno je kad iz ovog užeglog kamena inat proradi, yebeno momci :mrgreen:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 feb 2022, 16:27

17 feb 2022, 12:51

44:30, poslusajmo zajedno zasto je Vico dosao na noge Upravi FK Velez :kafa:
Jel to Trbić sa njima sjedio i zna šta su pričali ? :rol:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 17 feb 2022, 16:28

Satis je napisao/la:
04 feb 2022, 13:38
Ovaj delegat mali mrtvi plavi ku.rcopušač po pp-u nešto psuje i prijeti. :rol: :rol: :rol:

Ko je malac krelac?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 17 feb 2022, 16:35

17 feb 2022, 15:55
@jubitubi Radovanje je zbog toga da mu nije prosli bahato ponasanje i glumljenje alfe i omege bh. fudbala. I ti, i svi, a posebno se popisham u usta svima koji su se nasladjivali, su mislili da je CAS i ovo sve borba s vjetrenjacama.

Vracanje postupka na sami pocetak znaci da ce se ukinuti sve ono sto je Vico prvobitno zamislio. Trbic naravno ne moze reci kakve su posljedice za Savez ukoliko Velez dobije presudu, ali posljedica itekako ima i sve zavisi od nas, kakve cemo dalje korake poduzeti, jer sad mozemo slagati tuzbu na tuzbu, milion stvari je neispravno, neke je i Trbic naveo, a neke i nije .

U tom svojstvu je dosao i Vico, obecavajuci vjerovatno "posten disciplinski postupak" (koji svakako mora biti takav, jer ce biti pod budnim okom nadleznih) kako bismo stali samo na tome.

A sad se mi pitamo hocemo li stati :)
Ja ipak mislim da ce CAS-u biti dovoljno pogledati kako ulecete s palicama na teren, udarate igrace i ispustate neartikulisane zvukove. A sve zato jer vas je Velikan karao :lol: vjerujem da ce gospodi iz CAS-a biti jasno s kakvim divljanerima imaju posla, i da je kazna koju je dobio Velez sasvim primjerena. Ili bi ste vi mozda da se ukinu kazne potpuno? :rol: Sta kaze dosao im Vico jer se prepao :urnebes: :urnebes: :urnebes: dokle to ludilo ide

ONI SE PITAJU HOCE LI STATI.jebote tito usro sam se a mogu misliti sta je s vicom

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 feb 2022, 16:43

Ovog levata vico ocigledno snabdijeva kokainom, ja ne vidim drugi razlog sto svrsava na njega :damn: ili je jednostavno glup

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 17 feb 2022, 17:23

Kone nase drage
Kakvo je ovo zarezanje i podapinjanje u vezi Sefkije
:urnebes:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 feb 2022, 17:24

@jubitubi okani se smajlija, ne zelim komunicirati na tom levelu uopste, pricaj realno i argumentovano, a svoje subjektivno misljenje ostavi sa strane. i ko je kome popusio, i te djecije fore.

Kazna za ulijetanje u teren se treba dobiti, i od toga niko ne bjezi, kad se ulijetalo znalo se da cemo biti kaznjeni. Ali sve oko donosenja kazne, izvjestaja, ocitovanja, i na kraju visine kazne je predmet CASa. Znaci nacin donosenja odluke i u sustini, visina kazne, ima pravilnik za sve.

Ne moze se izaci istu vecer i reci da ce Semsudin Hasic biti udaljen iz bh. fudbala, a covjek ni kriv ni duzan, uz to se jos dalo Velezu da se ocituje do ujutro, a pravilnik postoji i ne postuje se. Onda ima tu jos mali milion stvari, posebno ono famozno delegatovo da mu je neko iz vrha naredio da se utakmica prekine, iako je policija rekla da su navijaci pod kontrolom itd. itd.

Uglavnom, sve cemo vidjeti, ako mislis da je Vico dosao po pozivu nekog iz naseg Kluba, misli, ali je dosao da spasi svoju guzicu i izgladi ono sto se izgladiti moze.

S Musijom i Mladosti se mozda i moze izvuci bez posljedica jer nisu vodili slucaj onako kako treba. Ali mi smo pazili na svaki najsitniji detalj, i zato smo u dobroj poziciji da ovo i dobijemo.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 17 feb 2022, 17:28

fks74 je napisao/la:
17 feb 2022, 16:27
17 feb 2022, 12:51

44:30, poslusajmo zajedno zasto je Vico dosao na noge Upravi FK Velez :kafa:
Jel to Trbić sa njima sjedio i zna šta su pričali ? :rol:
Ne, ali je covjek vrlo dobro informisan kao sto je i rekao, to mu je u opisu posla.

Sad, to sto ti ne mozes procitati izmedju redova i shvatiti da covjek ne moze reci javno neke stvari kao sto je ta da se Vicko usrao, to je iskljucivo tvoj problem :)

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 17 feb 2022, 17:36

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 feb 2022, 18:03

slika

Igrac BiH ! znam to nema kod Zelje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 17 feb 2022, 18:13

dejavu je napisao/la:
17 feb 2022, 17:36
slika
slika
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 9 gostiju.