Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Čak i u vaterpolu kada se često dosuđuju isključenja i peterci,akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:38nigdje te sudije ne mogu izmasakrirati kao u rukometu i vaterpolu
Ovi se izgleda nece našaliti ni to da učine
- Maroon1946
- Kontakt:
Kakva borba momaka
Sudijska lakrdija samo treba biti motiv za 2 pol
Sudijska lakrdija samo treba biti motiv za 2 pol
Sedam puta da nam svira sedmerac je previše
Ma kakvi, pa nekome dignu ruku nakon 20 sekundi, a neko pelja loptu minut i poAmirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:41Čak i u vaterpolu kada se često dosuđuju isključenja i peterci,akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:38nigdje te sudije ne mogu izmasakrirati kao u rukometu i vaterpolusudije se prevare pa nekada sviraju kontrafaul.
Ovi se izgleda nece našaliti ni to da učine
Najvise rukomet volim gledati, ali su sudije uzasno uzasne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Iritantno je ovo,zar smo toliko mali i nebitni u ovom EHF-u,pa nas i jedna F.Ostrva ebu u zdrav mozak zajedno sa fašistima iz SlovačkeDamirT je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:42Ma kakvi, pa nekome dignu ruku nakon 20 sekundi, a neko pelja loptu minut i poAmirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:41Čak i u vaterpolu kada se često dosuđuju isključenja i peterci,akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:38nigdje te sudije ne mogu izmasakrirati kao u rukometu i vaterpolusudije se prevare pa nekada sviraju kontrafaul.
Ovi se izgleda nece našaliti ni to da učine![]()
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Šest golova Omera, imao još dvije stative. Faris Čolaković također odličan, kao i Dino Šahinović
Naše najbolje ofanzivno poluvrijeme u posljednje tri godine. Pitanje je samo koliko dugo može izdržati u ovakvom tempu.
Igramo stvarno dobro, sa 'cojonesima'
Sumnjam da i ovi Slovaci neandertalci mogu svirati 7 sedmeraca i u drugom poluvremenu
Naše najbolje ofanzivno poluvrijeme u posljednje tri godine. Pitanje je samo koliko dugo može izdržati u ovakvom tempu.
Igramo stvarno dobro, sa 'cojonesima'
Sumnjam da i ovi Slovaci neandertalci mogu svirati 7 sedmeraca i u drugom poluvremenu
Pa imaju veze sa Danskom. A znas sta Danci predstavljaju u rukometu jbg...Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:45Iritantno je ovo,zar smo toliko mali i nebitni u ovom EHF-u,pa nas i jedna F.Ostrva ebu u zdrav mozak zajedno sa fašistima iz SlovačkeDamirT je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:42Ma kakvi, pa nekome dignu ruku nakon 20 sekundi, a neko pelja loptu minut i poAmirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:41
Čak i u vaterpolu kada se često dosuđuju isključenja i peterci,sudije se prevare pa nekada sviraju kontrafaul.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
u rukomet bi valjalo uvest time clock samo malo duze,i da se zadnjih 5 min oba poluvremena vrijeme zaustavlja na sve kao u kosarciDamirT je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:42Ma kakvi, pa nekome dignu ruku nakon 20 sekundi, a neko pelja loptu minut i poAmirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:41Čak i u vaterpolu kada se često dosuđuju isključenja i peterci,akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:38nigdje te sudije ne mogu izmasakrirati kao u rukometu i vaterpolusudije se prevare pa nekada sviraju kontrafaul.
Logično bi bilo da se gleda ko je dao više golova u gostima, a u tom slučaju na ovako veliki broj golova to bi bili mi.
PS: Pratim reprezentaciju skoro 20 godina i nikad nisam gledao brže poluvrijeme od naših igrača. Ovo večeras stvarno izgleda kao moderan rukomet.
Bez obzira kako se večeras završi tekma, jasno je da je podmlađivanje ekipe jedini ispravni put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Svirat ce im koliko im bude trebalo za preokret,ako ne kroz sedmerce,onda ce dizati ruke za pasivnost znatno brze nego F.Ostrvima.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:45Šest golova Omera, imao još dvije stative. Faris Čolaković također odličan, kao i Dino Šahinović
Igramo stvarno dobro, sa 'cojonesima'![]()
Stvorit ce oni protisak na nas,ako nista publika ce uticati
Nema više gola u gostima.Raonffa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:47Logično bi bilo da se gleda ko je dao više golova u gostima, a u tom slučaju na ovako veliki broj golova to bi bili mi.
PS: Pratim reprezentaciju skoro 20 godina i nikad nisam gledao brže poluvrijeme od naših igrača. Ovo večeras stvarno izgleda kao moderan rukomet.
Bez obzira kako se večeras završi tekma, jasno je da je podmlađivanje ekipe jedini ispravni put.
To i ja mislim da ce gledati golove. Ali imam neki glupi osjecaj da cemo dobiti 1 razlike...Raonffa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:47Logično bi bilo da se gleda ko je dao više golova u gostima, a u tom slučaju na ovako veliki broj golova to bi bili mi.
Fenomenalno poluvrijeme s obzirom na okolnosti.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ma sve je meni to jasno,ali što je previše,previše je.DamirT je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:46Pa imaju veze sa Danskom. A znas sta Danci predstavljaju u rukometu jbg...Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:45Iritantno je ovo,zar smo toliko mali i nebitni u ovom EHF-u,pa nas i jedna F.Ostrva ebu u zdrav mozak zajedno sa fašistima iz Slovačke
Hajde,neka bude da su bolji ali neka to pokažu kroz igru,a ne kroz sedmerce
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Onda se nadamo da će promašiti još dva sedmerca i u drugom poluvremenu
Zadnja izmjena: Slobodanpad1945, dana/u 16 maj 2026, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bgm vrhunsko poluvrijeme. Bravo momci
.
I nama svira 2 "probijanja" i na istom smo. Iskreno se ne nadam nicemu bas zbog sudija. A nasi su dokazali da su FO prosjek ekipa.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:50Onda se nadamo da će promašiti još dva sedmerc i u drugom poluvremenu
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Evo ga kontrafaul
ali nama
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pa da nece biti sedmeraca mozda puno kao u prvom poluvremenu,ali ce nas ebavati kroz 2 minute i faule svirati u napadu,ili pasivnost,to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.