FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

starigrad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la starigrad » 14 maj 2017, 20:20

dupli
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 maj 2017, 20:27

Opet cemo se poceti djeliti na one Amarove i one protiv Amara to nam ne treba. Ili ce sada biti oni za Slavku i oni protiv Slavke. Realna je stvar da je Slavko napravio dobrih rezultata ove sezone al isto tako je realno da ove sezone nema nikakve igre. Ja kao navijac najveceg kluba u drzavi ne mogu podnijeti da se mi branimo protiv mladosti metalegea krupe jednostavno NE MOGU. Po mom misljenju trener je kriv za takve stvari i on ako misli tako igrat i iduce sezone bolje da ne doceka pocetak sezone kao trener.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 14 maj 2017, 20:27

Ovdje ima par likova jedva cekaju kiks a onda ide prica o povratku Amara.

Gore lik napisa trebaju da pakuju kofere da se Amar vrati, yebo li vas on da mi je znati ko ce mu igrace dovesti i od kojih ce ih para placati ako ova uprava ode.
- Zeljeznicar -

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 maj 2017, 20:28

Zenzo je napisao/la:Ovdje ima par likova jedva cekaju kiks a onda ide prica o povratku Amara.

Gore lik napisa trebaju da pakuju kofere da se Amar vrati, yebo li vas on da mi je znati ko ce mu igrace dovesti i od kojih ih para palcati ako ova uprava ode.

MRS ..
Ko ti drma kavez?
Ko je spominjao upravu i odlazak?
Zeljo zaslužuje boljeg trenera a permanentnog ostaviti kao kondicionog.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 14 maj 2017, 20:36

Jeb... vas dan jesmo li svi mislili da ce ovo biti najteza gostujuca ove polusezone? Nismo imali Zebu. Jel imamo trenera ziherasa? Jesmo li poceli sezonu ko Olimpik? Nismo q valjali zbog crga ne zanima me. Prvi smo 2 boda vise od Zrinjskog. Nit je Zrinjski osudjen na 6 bodova nit cemo mi zijaniti derbi a pogotovo Radnik. Sarajevo je u zescoj krizi bice tu kartona povrijedjenih a tek umora... Ne panicarite i jeb... vas dan Željo se voli i podrzava kad je i najgori.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 maj 2017, 20:45

Zenzo je napisao/la:Ovdje ima par likova jedva cekaju kiks a onda ide prica o povratku Amara.

Gore lik napisa trebaju da pakuju kofere da se Amar vrati, yebo li vas on da mi je znati ko ce mu igrace dovesti i od kojih ce ih para placati ako ova uprava ode.
A ima Takođe par likova poput tebe koji se jako bahato,arogantno, čak bezobrazno i šupaSki odnose prema Najtrofejnijem Željinom treneru u istoriji.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 14 maj 2017, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 14 maj 2017, 20:52

Jao eksperata i stručnjaka, tačno se vidi da se niste bavili sportom nikada... Ne može ekipa "bez igre" biti prva na tabeli, to morate znati... Ta ista Krupa je zeznula Sarajevo na Koševu, a i Zrinjskog kući zašto to ne spominjete?Liga nam nije jadna, kvalitet se veoma poboljšao, a liga za prvaka i za opstanak je pun pogodak... Samo vrijeđanje Petrovića i igrača bez neke analize, one sportske dovoljno govori o vama, koliko ne znate o fudbalu... Danas nema nigdje unaprijed upisane pobjede u fudbalu, uvijek slabija ekipa može iznenaditi... Protiv Sarajeva bit ćemo puno bolji, što zbog boljeg terena, što će igrači Sarajeva biti preumorni, a i psihološki smo u prednosti jer imamo motiv za pobjedu...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 14 maj 2017, 20:53

Sramota je kad pisete za Amara ovakve stvari i ne volim kad bilo kakav poraz ili remi odma se javljate sa prijedlogom da Amar bude trener a Slavku otjerati. Mi smo prvi na tabeli sa 2 boda prednosti u odnosu na Zrinjski, 4 boda nam donosi titulu tj remi na Kosevu i pobjeda kuci protiv Radnika a to znaci da jos nista nije gotovo. Neandertalac je fino rekao glavu gore idemo do kraja jer jos nista nije gotovo pa kad se sezona zavrsi onda opletite po onom sto vam se ne svidja! VTŽ
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 14 maj 2017, 20:56

Ma sto se mene tice vratiti Odovica ne mora Amar ako nece al me ovaj strahovito nervira svojim vodjenjem ekipe i bunkerima protiv strasnih krupa mladosti metalegea i slicnih
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 maj 2017, 20:57

bhsport je napisao/la:Amar nam je donio radosti i radosti i kao igrač i kao trener.
Za permanentnog je Capelo.
Ne branite Celavog više, ekipu je osim Vedrana i dvojice najboljih sam birao.
Ako prokocka ovo neka ide sam, noga u dupe.
Zeljo nije klub koji se brani nek mu bude jasno.
Danas je fulao sve, posebno taktiku za drugo poluvrijeme. Duge lopte kriminal.
Bili na -11 bodova u odnosu na Zrinjski i 9-ti na tabelu, pod vodstvom onog kloca Kostića.
Sa dolaskom Ćele se napravio nevjerovatan posao, ne samo da smo uspjeli stici Zrinjski, vec dva kola prije kraja biti 2 boda ispred njih (kao vodeci na tabeli).

Trebali bi malo cijeniti neke stvari ;)

Druga je stvar što je Amar bolji trener i strucnak od njega, ali ne samo od njega vec od svakog trenera u državi :!: ....al kakve sad sve to veze ima sa trenutnim stanjem :crazy:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 maj 2017, 21:00

let3 je napisao/la: Druga je stvar što je Amar bolji trener i strucnak od njega, ali ne samo od njega vec od svakog trenera u državi :!: ....al kakve sad sve to veze ima sa trenutnim stanjem :crazy:
Bolji je i Ancelotti trener, ali niko da ga prizove... :think: Jer pricanje o Amaru u ovoj situaciji, u najjebenijem momentu u borbi za titulu ima smisla koliko bi imalo pricanje i o Ancelottiju. Okrenimo se derbiju.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 maj 2017, 21:01

SlevinKelevra je napisao/la:
let3 je napisao/la: Druga je stvar što je Amar bolji trener i strucnak od njega, ali ne samo od njega vec od svakog trenera u državi :!: ....al kakve sad sve to veze ima sa trenutnim stanjem :crazy:
Bolji je i Ancelotti trener, ali niko da ga prizove... :think: Jer pricanje o Amaru u ovoj situaciji, u najjebenijem momentu u borbi za titulu ima smisla koliko bi imalo pricanje i o Ancelottiju. Okrenimo se derbiju.
Pa to i kažem :mrgreen: potpuno je bespredmetno pricati sad o Amaru.
Nidje veze prica, dok se klub bori za titulu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 maj 2017, 21:09

I ja se slažem sa gore napisanim.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 maj 2017, 21:11

Nikakva smjena trenera sad ne dolazi u obzir. Igru nemamo i ne moze se nesto promijeniti do derbija. Nasa sreca je sto su i pitari ocajni pa valjda mozemo taj bod izvuci.
Bojim se za titulu zato sto je klub uradio sve sto je mogao prosle sedmice da ih motivise,a oni izadju kao da ih boli neka stvar za tu istu titulu. Neki igraju kao da im je svejedno jesmo li 2 ili 1. Sta treba da im urade da bi se oni borili ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 maj 2017, 21:12

let3 je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Amar nam je donio radosti i radosti i kao igrač i kao trener.
Za permanentnog je Capelo.
Ne branite Celavog više, ekipu je osim Vedrana i dvojice najboljih sam birao.
Ako prokocka ovo neka ide sam, noga u dupe.
Zeljo nije klub koji se brani nek mu bude jasno.
Danas je fulao sve, posebno taktiku za drugo poluvrijeme. Duge lopte kriminal.
Bili na -11 bodova u odnosu na Zrinjski i 9-ti na tabelu, pod vodstvom onog kloca Kostića.
Sa dolaskom Ćele se napravio nevjerovatan posao, ne samo da smo uspjeli stici Zrinjski, vec dva kola prije kraja biti 2 boda ispred njih (kao vodeci na tabeli).

Trebali bi malo cijeniti neke stvari ;)

Druga je stvar što je Amar bolji trener i strucnak od njega, ali ne samo od njega vec od svakog trenera u državi :!: ....al kakve sad sve to veze ima sa trenutnim stanjem :crazy:
Nije tacno. Petrovic je dosao uoci 7. kola i meca u Zenici. Imali smo sedam bodova, situaciju groznu sa tri poraza u nizu i sest bodova zaostatka za Slobodom i Zrinjskim. Petrovic je bio najbolji izbor i to je vrijeme pokazalo, ali drugi dio sezone nakon njegovih opjevanih priprema igramo strahovito lose. Rezultat nasu strahovito losu igru pokriva i neka tako bude i zadnja dva kola. Ne poznajem Zeljovca koji ne prica o napredku u iducim godinama, a mi ga sa Petrovicem ne mozemo napraviti. U malo utakmica je pokazao svoje trenersko umijece i Amar je najbolji izbor. Najbolje da svi mi koji ne mislimo kao vas nekoliko napustimo forum i da je prava idila.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 14 maj 2017, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 14 maj 2017, 21:14

Iskreno , Petrovic kao trener nula

ludilomozga
Kontakt:

Post Postao/la ludilomozga » 14 maj 2017, 21:16

Neandertalac je napisao/la:

A ima Takođe par likova poput tebe koji se jako bahato,arogantno, čak bezobrazno i šupaSki odnose prema Najtrofejnijem Željinom treneru u istoriji.
Nemoj zivota ti. Otici ce u pogresnom pravcu tema.
Amar je Amar.
Ja Slavki ne zamjeram nista, s obzirom da su nam igraci mentalni patuljci, bukvalno nemaju nista u glavi! Cast pojedincima.
Idemo na Kosevo po titulu!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 14 maj 2017, 21:18

Stanite malo svi na trenutak.

Totalno bespotrebno se raspravlja o stvarima koje u ovom trenutku nisu prioritet.

Prioritet je titula. Sve ostalo trenutno samo unosi nemir i nema potrebe da se o tome diskutuje

Na kraju sezone ćemo analizirati i pričati a sada, samo titula Manijaci.

UPRAVA NAPOLJE!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 maj 2017, 21:18

plavousrcu je napisao/la: Iznose se netacne informacije. Petrovic je dosao uoci 7. kola i meca u Zenici. Imali smo sedam bodova, situaciju groznu sa tri poraza u nizu i sest bodova zaostatka za Slobodom i Zrinjskim. Petrovic je bio najbolji izbor i to je vrijeme pokazalo, ali drugi dio sezone nakon njegovih opjevanih priprema igramo strahovito lose. Rezultat nasu strahovito losu igru pokriva i neka tako bude i zadnja dva kola. Ne poznajem Zeljovca koji ne prica o napredku u iducim godinama, a mi ga sa Petrovicem ne mozemo napraviti. U malo utakmica je pokazao svoje trenersko umijece i Amar je najbolji izbor. Najbolje da svi mi koji ne mislimo kao vas nekoliko napustimo forum i da je prava idila.
Brate, meni ne trebaš objašnjavati ko je i šta je Amar. Znam i ja da je najbolji izbor.
Znamo svi šta je sve donio Želji, koliki je to željovac, pamtimo sve te titule i kupove.

Ali sad pricati o njemu, u momentu kad se klub bori za titulu - je potpuno promašena prica ;) tek kad se završi sezona, onda možemo eventualno pricati o tome.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 maj 2017, 21:20

let3 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la: Iznose se netacne informacije. Petrovic je dosao uoci 7. kola i meca u Zenici. Imali smo sedam bodova, situaciju groznu sa tri poraza u nizu i sest bodova zaostatka za Slobodom i Zrinjskim. Petrovic je bio najbolji izbor i to je vrijeme pokazalo, ali drugi dio sezone nakon njegovih opjevanih priprema igramo strahovito lose. Rezultat nasu strahovito losu igru pokriva i neka tako bude i zadnja dva kola. Ne poznajem Zeljovca koji ne prica o napredku u iducim godinama, a mi ga sa Petrovicem ne mozemo napraviti. U malo utakmica je pokazao svoje trenersko umijece i Amar je najbolji izbor. Najbolje da svi mi koji ne mislimo kao vas nekoliko napustimo forum i da je prava idila.
Brate, meni ne trebaš objašnjavati ko je i šta je Amar. Znam i ja da je najbolji izbor.
Znamo svi šta je sve donio Želji, koliki je to željovac, pamtimo sve te titule i kupove.

Ali sad pricati o njemu, u momentu kad se klub bori za titulu - je potpuno promašena prica ;) tek kad se završi sezona, onda možemo eventualno pricati o tome.
Imas pravo, nanervirao sam se. Toliko sam bio siguran u pobjedu i jos kad smo ga dali mislio sam u drugom jos dva lagano, a mi pukli bunker isto da igramo u Becu protiv Rapida. Halalite.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.