muhamedhulk je napisao/la:Jozak od jucer neki klinac u hns-u...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Transfer1312
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/dr-romeo- ... iner/34106Transfer1312 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/do ... je/299152/muhamedhulk je napisao/la:Jozak od jucer neki klinac u hns-u...
Ajd poklopi se Molim te...
O cemu ti?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Transfer1312
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/dr-romeo- ... iner/34106Transfer1312 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/do ... je/299152/muhamedhulk je napisao/la:Jozak od jucer neki klinac u hns-u...
O cemu ti?Covjek tehnicki direktor reprezentacije Hrvatske od 25.8.2017. tj. danas.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ko je rekao da jes'? Citaj malo...kazem da je od jucer/danas u hns-u na funkciji; samo nisam znao kojoj, pa napisao 'neki klinac'
Sta si se upalio? 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
Transfer1312
- Kontakt:
-muhamedhulk je napisao/la:Pa ko je rekao da jes'? Citaj malo...kazem da je od jucer/danas u hns-u na funkciji; samo nisam znao kojoj, pa napisao 'neki klinac'Sta si se upalio?
Ne mogu da vjerujem da nam ne treba ovakav covjek.Transfer1312 je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/do ... je/299152/muhamedhulk je napisao/la:Jozak od jucer neki klinac u hns-u...
Ovaj ima papire ne za trenera nego da zamijeni kompletan bord direktora i predsjednika pride...
Da krene od "lopta je okrugla, trava je zelena", da ih nauci da smo mi sportska a ne finansijska ustanova.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- muhamedhulk
- Kontakt:
Transfer1312 je napisao/la:Ma ok nismo se razumjeli jer ovo nije tacno od razlaza sa Mamicem on nema nikakvu funkciju a znam sigurno da je nudjen.. nego ispalo klinac kao nebitan lik. Kazem da je top profil za nase uslove nista visemuhamedhulk je napisao/la:Pa ko je rekao da jes'? Citaj malo...kazem da je od jucer/danas u hns-u na funkciji; samo nisam znao kojoj, pa napisao 'neki klinac'Sta si se upalio?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Pa debili odlucite vise **** vam pleme kinesko, cuke koje su vas odhranile. Makar nek I zino ostane samo recite sta pravite **** cirkus. Kako vas nije stid?
UPRAVA NAPOLJE!
- ElCartel11
- Kontakt:
Jedam opre sa Husrefom, drugi sa ovim Jozakom
Evo i ja cu malo, Petar Segrt jedan je od nas!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A Šener Bajramović?ElCartel11 je napisao/la:Jedam opre sa Husrefom, drugi sa ovim Jozakom [emoji38]
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husref Musemic jedan je od nas !!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra ako Borac padne (a mora pasti) očekujem izlive emocija i optimizma!
Idemoooooooooooooooo
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ocigledno je da poslije Borca sjeda novi trener.
Jel' Zijo naspanov'o ekipu za borac? Tamo je fina atmosfera oko kluba, dolazi raje na utakmice..nadam se da cemo ih mi malo poremetiti i uzeti ih aBda
Jel' Zijo naspanov'o ekipu za borac? Tamo je fina atmosfera oko kluba, dolazi raje na utakmice..nadam se da cemo ih mi malo poremetiti i uzeti ih aBda
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Biti će Hus novi šef, šta si se uprpio?RichmanBiH je napisao/la:Pa debili odlucite vise **** vam pleme kinesko, cuke koje su vas odhranile. Makar nek I zino ostane samo recite sta pravite **** cirkus. Kako vas nije stid?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sto nije sjeo protiv borca na klupu... Sve alibi neki ganjajuAlfredNobel je napisao/la:Biti će Hus novi šef, šta si se uprpio?RichmanBiH je napisao/la:Pa debili odlucite vise **** vam pleme kinesko, cuke koje su vas odhranile. Makar nek I zino ostane samo recite sta pravite **** cirkus. Kako vas nije stid?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije još nijedan trening vodio, a i to je naštimano da ne bi odmah prvu zijanio.Pantelija je napisao/la:Sto nije sjeo protiv borca na klupu... Sve alibi neki ganjajuAlfredNobel je napisao/la:Biti će Hus novi šef, šta si se uprpio?RichmanBiH je napisao/la:Pa debili odlucite vise **** vam pleme kinesko, cuke koje su vas odhranile. Makar nek I zino ostane samo recite sta pravite **** cirkus. Kako vas nije stid?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Hvala Bogu pa nece neki levat.AlfredNobel je napisao/la:Biti će Hus novi šef, šta si se uprpio?RichmanBiH je napisao/la:Pa debili odlucite vise **** vam pleme kinesko, cuke koje su vas odhranile. Makar nek I zino ostane samo recite sta pravite **** cirkus. Kako vas nije stid?
Zadnja izmjena: RichmanBiH, dana/u 25 avg 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ma nisam optimističan nikako, mišljenja sam da nema šanse da pobjedimo. Jednostavno u klubu je sve truhlo, nikad nije bilo ovako, ne nadam se ničem, ubjeđen sam da se pobjedit ne može. Razyebali su sve što se razyebat moglo, srozali su klub na najniže grane, sramote najveći klub iz dana u dan...Majke li im yebem, svima im najtežu bolest želim, na lijekove pare trošili.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sutra ako Borac padne (a mora pasti) očekujem izlive emocija i optimizma!Idemoooooooooooooooo
-
scudetto89
- Kontakt:
Kakva pobjeda pa jeste li vi normalni? , molite boga za bod ljudi sioux je sve objasnio 
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler i 42 gosta.