Niko više ni za šta (ni za koga) ne igra, ovo je trka Zrinjskog i nas, bar u LZP. O jučerašnjoj utakmici ništa nisam napisao, a mogao sam svašta lanuti, eto, po ko zna koji put ispade tačno da je jutro pametnije od večeri. Pokvarili su nešto što je moglo biti bajka, i na tome ću stati.SlevinKelevra je napisao/la:404, yebiga...![]()
Ajmo, pitari
Subota je dan odluke, nakon subote nema više prilike za popravni kao što je bilo nakon derbija, Slobode, Širokog, Krupe... u subotu je posljednja stanica za ovu sezonu. Imamo utakmicu koju ne smijemo izgubiti, pazi, ne smiješ izgubiti i to je to, kraj priče... Imaš opuštenog protivnika koji igra za prestiž, veoma umornog i depresivnog, ali sa druge strane protivnika koji bi pobjedom ponovo zavarao svoje navijače i kupio mir.
U subotu odlučuju hoće li protiv Radnika biti 3.000 ili 15.000 ljudi na Grbavici.
E sad, možemo li izaći na teren kao ekipa koja zna šta hoće? Ne bih se usudio prognozirati. Zna li Slavko šta hoće iz te utakmice i kako će krenuti? Ni to ne znam.
Jedino što znam jeste da u subotu možemo sve dobiti i sve izgubiti, all in, crveno ili crno, treća boja ne postoji.