FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2017, 15:25

SlevinKelevra je napisao/la:404, yebiga... :oops:

Ajmo, pitari :urnebes:
Niko više ni za šta (ni za koga) ne igra, ovo je trka Zrinjskog i nas, bar u LZP. O jučerašnjoj utakmici ništa nisam napisao, a mogao sam svašta lanuti, eto, po ko zna koji put ispade tačno da je jutro pametnije od večeri. Pokvarili su nešto što je moglo biti bajka, i na tome ću stati.

Subota je dan odluke, nakon subote nema više prilike za popravni kao što je bilo nakon derbija, Slobode, Širokog, Krupe... u subotu je posljednja stanica za ovu sezonu. Imamo utakmicu koju ne smijemo izgubiti, pazi, ne smiješ izgubiti i to je to, kraj priče... Imaš opuštenog protivnika koji igra za prestiž, veoma umornog i depresivnog, ali sa druge strane protivnika koji bi pobjedom ponovo zavarao svoje navijače i kupio mir.

U subotu odlučuju hoće li protiv Radnika biti 3.000 ili 15.000 ljudi na Grbavici.

E sad, možemo li izaći na teren kao ekipa koja zna šta hoće? Ne bih se usudio prognozirati. Zna li Slavko šta hoće iz te utakmice i kako će krenuti? Ni to ne znam.

Jedino što znam jeste da u subotu možemo sve dobiti i sve izgubiti, all in, crveno ili crno, treća boja ne postoji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2017, 15:31

Jednostavna racunica, samo ostati ne porazen.

Jos da vidimo igra li njima Duljevic i hoce li nam dati 5%.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 15:33

Dat ce nam 5% jer se moraju "ulizati" svojim navijacima. Pogotovo ako izgube kupa pa da ispadne da oni kofol brinu o svojim navijacima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 maj 2017, 15:36

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la: 'em bi Radnik imao za sta igrati u subotu.
Za šta bi Radnik igrao?
Isto kao sto je Krupa jucer igrala, imala je veci motiv od nasih 'igracica'
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 maj 2017, 15:36

Najlaksa tekma oni nece moc hodat nakon 30 minuten oni Dole CE ih slomit upamtite.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2017, 15:41

Red bi bio da pobjedimo na derbiju i da ih nadigramo, ali nakon ovog jucer .... :crazy:
- Zeljeznicar -

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 15 maj 2017, 15:43

Petrovicu ide noga iduce sezone 100 %, ono je sramota u Krupi, doslo nas bruka 3,5 sata voznje u jednom pravcu imali su navijanje strasno svih 90 minuta, a fudbalercici nisu napravili polu-sansu za 90 minuta, ovo je sramota od igre nije bitno sto nismo pobijedili al onako igrati to je sramota i treba neko odgovarati za ovu igru i igrace koji se guraju a ne mogu igrati u kantonu, Petrovicu noga, onoj picketini od trenera koja nije trener nego jedna obicna kukavica koja je ond nas napravila Radnik pa nije moguce da su sve ekipe spremnije od nas on je otjero najboljeg kondicionog trenera u drzavi i reko ja cu ih spremiti uz stepenice ubio je igrace ne mogu da hodaju, smijesno al vjerujem da u klubu to vide i da ne moze se izvlaciti sa ovom igrom jer mi nismo Radnik i treba igrat napadacki a ne onako ono je sramota, i na kraju utakmice one sramote, ovi fudbalercici su opet dobili veliku podrsku od nas, nadam se da ce ona neznalice i kukavica sto prije otici.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2017, 15:44

U subotu Petrović Slavko odlučuje da li će postati legenda Željezničara preko noći, da li će veliki Miroslav Stevanović napustiti Željezničar sa medaljom oko vrata, a zaslužio je ne jednu nego pet. U subotu odlučuju da li će naša sjajna uprava biti nagrađena za ogroman posao koji su uradili.

Veliko breme na leđima ove polovne ekipe, ekipe sa najmanje pravih Željovaca u istoriji, sve im se svelo na 90 minuta...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 15:49

Od sljedece sezone poceti pomalo gurati nasu djecu. Nek ih bude 3 u prvih 11 za pocetak. Kemo mora poceti da dobija priliku. Ako mozemo trpiti onakve greske ovih amatera na stoperskoj poziciji onda mozemo i njega istrpiti.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 maj 2017, 15:56

Po tri boda (i titulu) na koševo, samo to dolazi u obzir.
Moraju se iskupiti za jučerašnju limunadu.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2017, 15:57

Nije ni sve do zelje i trke. Eno, Stanic svaku tekmu preore teren, pa opet u najmanje pet situacija u svakoj tekmi ispada k'o amater. Protiv Zrinjskog nas je mogao ozbiljno kostati, a i jucer je bio bezveze.

Ma, ova Krupa nam je bila kao narucena za kiks. Previse smo bili ubjedjeni u trijumf, valjda sto smo pobijedili Zrinjskog, pa cemo sa Krupom lako. Pa, i prevelika euforija, legende, ovo, ono... Najmanje se pricalo o terenu, i koliki nam je hendikep neigranje Zebe. Jednostavno kreacija nula. Sterilni pokusaju preko Mire, nije cak ni pomoglo prebacivanje na lijevu stranu. Defanzivci Krupe su otrpilike znali sta cemo pokusavati. Nasa odbrana vec standardno, dva-tri amaterska kiska svaku tekmu, pa Veca spasavaj. Eto, Slavko je izrotirao sve moguce kombinacije nazad... Ne moze biti do njega.

Optismistican sam za Kosevo. Sarajevo se vec tradicionalno muci kuci, a mi soldino odigramo gore u zadnje vrijeme. Bice zanimljivo vidjeti i kakva ce biti situacija na tribinama, koliko ce nasih biti, kakav ce rezultat oni donijeti iz Sirokog. Vec sam k'o na iglama. :roll:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2017, 15:58

Najmanje sto mogu je da ostanu ne porazeni, a onda protiv Radnika zavrsiti posao.

Jao bice ovo duga sedmica ... :(
- Zeljeznicar -

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 maj 2017, 16:00

Zenzo je napisao/la:Najmanje sto mogu je da ostanu ne porazeni, a onda protiv Radnika zavrsiti posao.

Jao bice ovo duga sedmica ... :(
Yebo bod, sa 3 boda uzimaš titulu kolo prije kraja ;) Zrinjski nece pobjediti Radnika, tamo je X.

Što bi se zayebavali u zadnjem kolu i ganjali pobjedu, kad možemo sve to riješiti u predzadnjem. Bezveze smo juce prokockali prvu meč loptu.
Neka zadnje kolo bude proslava :clap:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 16:07

Zrinjski ce mlatnut Radnik jer su ih "ubili" u posljednjem mecu. Veci problem Zrinjskom moze napraviti Sloboda jer igraju sasvim solidno sad.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 maj 2017, 16:12

ljudi hajmo ostat mirni i stalozeni, sve je u nasim rukama idalje imamo dva boda prednosti u odnosu na Zrinju a + 4 Na Jufke... Hajmo mi podrzat ekipu i Slavkeca jos jace, jestel svjesni da imamo dusmana koji zele da nam vide ledja, sve ce uradit da ne budemo prvi , Zrinja, pitari, sloboda, savez, svi su protiv nas... Zato hajmo Na Hadisonu rjesit sve dobit Kineze sa Koseva, koji ce bit mrtvi umorni poslije Sirokog, i psihicki ce oni pasti, jer ce ih Siroki naguzit.. Skupa smo svi jaci! Sami protiv svih ! Hajde zeljo molim te samo **** picke pitarske :opaopa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 15 maj 2017, 16:13

SlevinKelevra je napisao/la:Nije ni sve do zelje i trke. Eno, Stanic svaku tekmu preore teren, pa opet u najmanje pet situacija u svakoj tekmi ispada k'o amater. Protiv Zrinjskog nas je mogao ozbiljno kostati, a i jucer je bio bezveze.

Ma, ova Krupa nam je bila kao narucena za kiks. Previse smo bili ubjedjeni u trijumf, valjda sto smo pobijedili Zrinjskog, pa cemo sa Krupom lako. Pa, i prevelika euforija, legende, ovo, ono... Najmanje se pricalo o terenu, i koliki nam je hendikep neigranje Zebe. Jednostavno kreacija nula. Sterilni pokusaju preko Mire, nije cak ni pomoglo prebacivanje na lijevu stranu. Defanzivci Krupe su otrpilike znali sta cemo pokusavati. Nasa odbrana vec standardno, dva-tri amaterska kiska svaku tekmu, pa Veca spasavaj. Eto, Slavko je izrotirao sve moguce kombinacije nazad... Ne moze biti do njega.

Optismistican sam za Kosevo. Sarajevo se vec tradicionalno muci kuci, a mi soldino odigramo gore u zadnje vrijeme. Bice zanimljivo vidjeti i kakva ce biti situacija na tribinama, koliko ce nasih biti, kakav ce rezultat oni donijeti iz Sirokog. Vec sam k'o na iglama. :roll:
Drug jel se zajebavas il si ozbiljan?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2017, 16:15

SaboBabo je napisao/la:
Drug jel se zajebavas il si ozbiljan?
Tebe uvijek zayebavam... Sa ostalim sam ozbiljan. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2017, 16:16

Aldine ne seri :arrow:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2017, 16:18

Neymar11 je napisao/la:ljudi hajmo ostat mirni i stalozeni, sve je u nasim rukama idalje imamo dva boda prednosti u odnosu na Zrinju a + 4 Na Jufke... Hajmo mi podrzat ekipu i Slavkeca jos jace, jestel svjesni da imamo dusmana koji zele da nam vide ledja, sve ce uradit da ne budemo prvi , Zrinja, pitari, sloboda, savez, svi su protiv nas... Zato hajmo Na Hadisonu rjesit sve dobit Kineze sa Koseva, koji ce bit mrtvi umorni poslije Sirokog, i psihicki ce oni pasti, jer ce ih Siroki naguzit.. Skupa smo svi jaci! Sami protiv svih ! Hajde zeljo molim te samo **** picke pitarske :opaopa:
Realno, svaki navijac Zelje bi potpisao ovu situaciju, u bilo kojem dijelu sezone (osim mozda u ovih zadnjih 7-8 dana).
Remi na Kosevu i pobjeda nad Radnikom za titulu nakon 3 godine? Dje da potpisem? :mrgreen:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 maj 2017, 16:23

SlevinKelevra je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:ljudi hajmo ostat mirni i stalozeni, sve je u nasim rukama idalje imamo dva boda prednosti u odnosu na Zrinju a + 4 Na Jufke... Hajmo mi podrzat ekipu i Slavkeca jos jace, jestel svjesni da imamo dusmana koji zele da nam vide ledja, sve ce uradit da ne budemo prvi , Zrinja, pitari, sloboda, savez, svi su protiv nas... Zato hajmo Na Hadisonu rjesit sve dobit Kineze sa Koseva, koji ce bit mrtvi umorni poslije Sirokog, i psihicki ce oni pasti, jer ce ih Siroki naguzit.. Skupa smo svi jaci! Sami protiv svih ! Hajde zeljo molim te samo **** picke pitarske :opaopa:
Realno, svaki navijac Zelje bi potpisao ovu situaciju, u bilo kojem dijelu sezone (osim mozda u ovih zadnjih 7-8 dana).
Remi na Kosevu i pobjeda nad Radnikom za titulu nakon 3 godine? Dje da potpisem? :mrgreen:
Potpisi se ovde nakon sto je uzmemo , a neki sanjaju da ce Sloboda da odigra casno posteno zadnje kolo u Mostaru ? Naguzice im se itekako, ma trebamo gledati mi sami sebe, poznavajuci Slavkeca on ce na Hadison ici na x al hajd, Statistika kaze kad smo god igrali nerjeseno, sljedece kolo uzimamo a to znaci pobjeda na Hadisonu ? :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []