FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 16:24

Da li neko zna sta je sa Ugljesom ? Zadnji put je na klupi bio cini mi se protiv Slobode.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 maj 2017, 16:29

LjoZee je napisao/la:Da li neko zna sta je sa Ugljesom ? Zadnji put je na klupi bio cini mi se protiv Slobode.
Ja mislim da je on bivsi da ce se vratit u Borac jer momak nije par utakmica u kombinacijama Slavke , zao mi je Ugljese jer on u Borcu bio glavni igrac i kapiten dok kod nas se pogubio, neki smatraju da treba gurat Dinu Hasanovica prije njega sto je rizik , Dino jeste nase dijete al da je bolji bas od Ugljese nije sigurno !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 15 maj 2017, 16:30

SlevinKelevra je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:
Drug jel se zajebavas il si ozbiljan?
Tebe uvijek zayebavam... Sa ostalim sam ozbiljan. ;)
Aha dobro je ja mislio o sahu pricas vidim veze nema sa fudbalom.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 15 maj 2017, 16:33

Svi smo ovdje u pravu na neki način...i ovi koji pljuju, i ovi koji ko fol brane...nervozni smo i uzbuđeni ne popušta nas ljutnja nikako. Velika većina je očekivala pobjedu u Krupi, i skoro ovjeru titule, ali rijetko kada su stvari u životu jednostavne. Nismo mi sami sebi zakomplikovali, i protivnik se nešto pitao. Jučerašnja tekma je dokaz da je ova liga 6 dosta izjednačena, i nismo mi imali previše razloga za optimizam, obzirom da su ljudi od 20 tekmi kući zijanili dvije, i to na zevagu obadvije. Optimizam sa kojim smo mi otišli u Krupu je više bio plod naše želje, nego razlike u kvaliteti koje btw i nema nešto previše između nas i Krupe, kao i između 6-7 ekipa iz ove lige. Ako ovako posmatramo situaciju (a ja je bar tako gledam) onda i ne očekujem previše. Mnogi su mi govorili da sam pesimističan kada sam govorio da sam zadovoljan Europom ove godine, ali ja i danas mislim tako. I vikend za vikendom se pokazuje da je sve moguće. velike oscilacije u igri, u ekipi, struci, ali i u navijačima. Od šampiona i šampionske igre, do nabijanja nogom i tjeranja. Meni najteža sezona u životu od kada pratim Želju. Toliko lijepe priče oko stadiona i uopšte organizacije kluba, na kraju i rezultata (doduše bez igre) a toliko napada na klub sa svih strana i iz svih oružja, da ti pamet stane.
Iskreno ne znam koliko ko ovdje ima godina i od kada prati Želju, ali siguran sam da velika većina zna malo i o istoriji kluba, ali i o načinu funkcionisanja i dešavanja u i oko kluba u mnogim godinama koje su iza nas. to se vidi iz svega što se piše ovdje, ne samo zadnjih dana, nego odavno. Samo za kraj ću Vam reći, niko nije SVETA KRAVA, i niko nije niti se može porediti sa Željom.
Nadam se da smo pametni, da imamo toliko mozga da budemo kao jedan ovih 10-ak dana, ustvari do nedelje, jer će se do tada sve znati oko ove sezone. Da ćemo uspjeti izgurati godinu i uzeti titulu uz sve izazove kroz koje smo kao klub u zadnjih 8-9 mjeseci prolazili. O tome ću poduže kada se završi liga, naravno ne javno nego u pp sa svima zainteresovanim.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 17:04

Pitari su ocigledno ubijedjeni da mi ne mozemo kupiti ulaznice za druge tribine. Ogranicite vi broj,ali nama niko ne moze zabraniti da kupimo zapad. Treba se fino organizovati i grupno kupiti za jednu tribinu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 maj 2017, 17:24

Svakako će ovih 1700 biti glasnije od njih 500 na sjeveru.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 17:28

Ali kad vidim da svi igraci lajkuju slike jucerasnje koreografije,a zbog tih momaka se nisu ni mrvicu potrudili hoce nesto da mi bude.

Ma samo ne treba praviti bojkot. Nek daju koliko hoce. Nas Zeljo nikad ne smije biti sam i bez podrske kakvi god rezultati i igraci igrali u svetom dresu.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2017, 17:31

Treba sacekati dok ne bude oficjelno za ulaznice, ako daju 5% to iskoristiti jos na zapad ko moze da uđe.

Vidjet cemo sa njihove strane kakva ce im biti posjeta obzirom na kup.
- Zeljeznicar -

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 maj 2017, 17:44

LjoZee je napisao/la:Ali kad vidim da svi igraci lajkuju slike jucerasnje koreografije,a zbog tih momaka se nisu ni mrvicu potrudili hoce nesto da mi bude.

Ma samo ne treba praviti bojkot. Nek daju koliko hoce. Nas Zeljo nikad ne smije biti sam i bez podrske kakvi god rezultati i igraci igrali u svetom dresu.
Ma kakav crni Bojkot kad nas gore 1000 i 700 zagrmi sjebace se oni drama, Ma nasi su nabrijani drama jasam uvjeren da ce gore poginut da cemo ih uzet pa nisu oni bauk ljudi , jos Bulja nece igrati + Cale nece bit na klupi sto je dodatna sansa a pritom oni igraju Kup u Srijedu bice itekako umorni .. Treba ih gore uzet i pravac pred Vjecnu zapocet sa slavljem :opaopa:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 maj 2017, 17:45

Akobogda da bude Zubandan na derbiju :opaopa:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 15 maj 2017, 17:52

Neymar jesi siguran da je Cala suspendovan za derbi, Dulja se nije oporavio ?

Vidjet cemo sad u srijedu da li ih je umor sustigao i hoce li ganjati rezultat.
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 17:53

Realno ako ne mozemo osvojiti jedan bod na derbiju nismo ni zasluzili trofej i to je to.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 15 maj 2017, 18:04

Zenzo je napisao/la:Neymar jesi siguran da je Cala suspendovan za derbi, Dulja se nije oporavio ?

Vidjet cemo sad u srijedu da li ih je umor sustigao i hoce li ganjati rezultat.
Pa sjecas se brate kad je Edis ovako nesto slicno suspendovan bio ako je isto pravilo onda vazi i za Calu, stose tice Dulje njemu je pauza najmanje 10 dana stoga mislim da propusta on derbi

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 15 maj 2017, 18:22

U Lištici će ih voditi Repuh, na lavoru 99% Čala.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 maj 2017, 18:33

LjoZee je napisao/la:Realno ako ne mozemo osvojiti jedan bod na derbiju nismo ni zasluzili trofej i to je to.
upravo tako! pod uslovom da sve bude regularno!

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 15 maj 2017, 18:41

Ako ne osvojimo bod nek odmah titulu dadnu zrinjskom... igras protiv ekipe koja je teski krs i koja nije u stanju nikog pobijediti kuci... i trebamo strahovat od njih... ako nas pobijede znači da smo i mi krs i da ne zasluzujemo titulu...
Sve je u nasim rukama, tacnije u slavkovim...

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 15 maj 2017, 18:58

Nesto mislim da ce nam dati za lavor ulaznica kao i inace ali mozda 15 km. I baciti supljak tipa mi smo gospoda necemo na njihov nivo... Dobra je to njima zarada da nas bude 7000 minimalno to je 105000 KM koje posrani malezijac nece odbiti.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 18:59

Navijanje Manijaka u Krupi. Odlican video.
Stidite li se manekeni ( cast Miri i Veci ) ?

Milkaodkokosa
Kontakt:

Post Postao/la Milkaodkokosa » 15 maj 2017, 19:10

LjoZee je napisao/la:

Navijanje Manijaka u Krupi. Odlican video.
Stidite li se manekeni ( cast Miri i Veci ) ?

Jel dosta pljuvanja igraca? Shvatite da nemamo jak tim a bez Zebe smo ravni nuli. I pored toga teren, pritisak a i euforija su uradili svoje. Naravno svaka cast manijacima i na navijanju i na organizaciji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 maj 2017, 19:13

http://****/fk-sarajevo-mora-otv ... a-derbiju/ [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Jasno meni sve koga mi imamo. Mene samo boli sto nisu htjeli da se bore jucer. Znamo svi da imaju nedostatke velike,ali bori se i niko ti nista nece prigovoriti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 46 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []