Sto se tice nas ostalih, vidjet cemo. Ako otvore cijeli zapad, ide tamo odakle uvijek gledam derbi, nije problem, moze i bez obiljezja. Ako im padne na pamet da zatvore jugozapad, onda nista od toga. Ne 'mjesa' mi se. Previse nam znaci tekma za suzbijanje emocija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako nam fakat 'skrate' jug, po meni je vrlo bitno da ne izmisljamo neke bojkote, da ode gore jaka ekipa, okace transparente i poderu grla 90 minuta. S obzirom u kakvoj je stanju njihov Sjever, i ovo ce biti dovoljno. Bitno je da igraci osjete da imaju nekog na svojoj strani.
Sto se tice nas ostalih, vidjet cemo. Ako otvore cijeli zapad, ide tamo odakle uvijek gledam derbi, nije problem, moze i bez obiljezja. Ako im padne na pamet da zatvore jugozapad, onda nista od toga. Ne 'mjesa' mi se. Previse nam znaci tekma za suzbijanje emocija.
AKCIJA METLA 2 
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Rekoh ti ja, juznu tribinu ce nam dati, samo sto ce skratit jug ka njihovoj istocnoj tribini ko prosli derbi i to je to. Nista ovo nije moje misljenje nego je tako, kao sto rekoh provjereno 100%SlevinKelevra je napisao/la:Ako nam fakat 'skrate' jug, po meni je vrlo bitno da ne izmisljamo neke bojkote, da ode gore jaka ekipa, okace transparente i poderu grla 90 minuta. S obzirom u kakvoj je stanju njihov Sjever, i ovo ce biti dovoljno. Bitno je da igraci osjete da imaju nekog na svojoj strani.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Ne treba ih moliti za vise od 5%. Njihov stadion njihovi uslovi i mi se trebamo prilagoditi tome. Ako daju vise dobro i jest al nikakvi zahtjevi i molbe za to.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Najveci problem je sto yo uopste nije njihovo. Vec se neki zale da zbog Zelja Kosevo gubi preko 20.000 KM jer ne igra evropske utakmice gore.[emoji12]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hahahaha kaze nije nas islo u Krupi, pa ne ide nas ima 10 utakmica sve nesto na rezultat a nigdje igre, sta se sve nece ovdje procitati, postali ste ko pitari oni su bili ubijedjeni da ce osvojiti duplu krunu, znaci ista slika i kod nas ne mozemo da stvorimo sansu, Krupu kuci jedva dobili protiv Radnika nas vile pronosale Veca nas vadio, protiv pitara nas vile pronosale opet nas Veca vadio, Siroki nam ocito lekciju, Krupa nas trebala dobiti i tu nas Veca vadio i ovdje se spominje kako nas nije islo pa gledate li vi utakmice, smijesno kako je ovaj trener iskoristio priliku a nema kvalitet da nas vodi da ne govorim kako pola igraca ne moze igrati u kantonu.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
ako ostave dio zapada prema jugu,tih 5 posto je prica za malu djecu
ako daju jug sa izuzetkom tog dijela prema istoku popisace se po vlastitim navijacima
ako daju jug sa izuzetkom tog dijela prema istoku popisace se po vlastitim navijacima
- plavousrcu
- Kontakt:
Nasa Uprava je jedini krivac za ogranicenja na Kosevu ako ih bude. Preracunali smo se jer se nije racionalno razmisljalo i odluka je donesena na osnovu raspolozenja navijaca na drustvenim mrezama. Ne treba glavu razbijati koliko cemo dobiti ulaznica nego ko bude na tribinama neka daje sve od sebe.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
uprava nista nije pogrijesila.nisu im dali karte a da pri tome ispastaju nasi navijaci,od mene imaju respekt.prvo misle na svoje navijace a njih ko yebeplavousrcu je napisao/la:Nasa Uprava je jedini krivac za ogranicenja na Kosevu ako ih bude. Preracunali smo se jer se nije racionalno razmisljalo i odluka je donesena na osnovu raspolozenja navijaca na drustvenim mrezama. Ne treba glavu razbijati koliko cemo dobiti ulaznica nego ko bude na tribinama neka daje sve od sebe.
Nista Uprava nije pogrijesila. Zaboravili ste svi prvi derbi ove sezone i sta su radili. Nisu ni usli vec su poceli rusiti. Stoka. Sad kofol im broj nije odgovarao,a ustvari problem su licne karte. Sa njima ne bi mogli ni najmanju stetu,a planirali su sigurno. Normalni navijaci su dobrodosli uvijek,a ovim sto bi sve razvalili iz mrznje treba zabraniti i da pridju stadionu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Da smo imali volje mogli smo srediti da ne ispastaju nasi navijaci. Ne kaze se tek tako sve se moze kad se hoce. Derbi je derbi, a bez jedne navijacke grupe na utakmici gubi se draz.BijelaCokolada je napisao/la:uprava nista nije pogrijesila.nisu im dali karte a da pri tome ispastaju nasi navijaci,od mene imaju respekt.prvo misle na svoje navijace a njih ko yebeplavousrcu je napisao/la:Nasa Uprava je jedini krivac za ogranicenja na Kosevu ako ih bude. Preracunali smo se jer se nije racionalno razmisljalo i odluka je donesena na osnovu raspolozenja navijaca na drustvenim mrezama. Ne treba glavu razbijati koliko cemo dobiti ulaznica nego ko bude na tribinama neka daje sve od sebe.
- MocMahale444
1. Zapamti necemo nikada biti goFnari kao oni i za svaku se sitnicu buniti.
2. Dosadni ste hljeba mi friskog iz rerne.
3. Jesmo li prvi ili 4? Cemu kukanje? Zijanili 2 boda jašta pravo pickasto. Malo teren, malo vrucina, malo strah jer znas da moras i onda malo LJencarEnja.
4. Trebamo spustiti loptu na zemlju i poceti malo pozitivno pisati i razmisljati.
5. Ono sinoc u kasno doba je fuj fuj fuj pljuvanje najtrofejnijeg trenera.
6. Podrska Petri i ekipi.
7. Ja nikad nisam mrzio pitare ali su ljigavci miksani s gnjidom i zdombovani s agdom hrakotine.
8. Daj da se pomolimo Bogu grijesni smo svi nema nafake.
9. Derbi 0-0 ili 1-1 u kost, lomi ruši vandališi na TERENU, zovi Mulalica trazi recept za jufke s sirom.
10. Koja sam ja konjusina i budala samo dragi Bog zna

2. Dosadni ste hljeba mi friskog iz rerne.
3. Jesmo li prvi ili 4? Cemu kukanje? Zijanili 2 boda jašta pravo pickasto. Malo teren, malo vrucina, malo strah jer znas da moras i onda malo LJencarEnja.
4. Trebamo spustiti loptu na zemlju i poceti malo pozitivno pisati i razmisljati.
5. Ono sinoc u kasno doba je fuj fuj fuj pljuvanje najtrofejnijeg trenera.
6. Podrska Petri i ekipi.
7. Ja nikad nisam mrzio pitare ali su ljigavci miksani s gnjidom i zdombovani s agdom hrakotine.
8. Daj da se pomolimo Bogu grijesni smo svi nema nafake.
9. Derbi 0-0 ili 1-1 u kost, lomi ruši vandališi na TERENU, zovi Mulalica trazi recept za jufke s sirom.
10. Koja sam ja konjusina i budala samo dragi Bog zna
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Normalnih i nenormalnih navijaca ima i kod nas. Nije to fenomen jedne navijacke grupe nego svake. Uvijek ima onih koji su ba tribinama najmanje radi fudbala i tako ce biti uvijek.LjoZee je napisao/la:Nista Uprava nije pogrijesila. Zaboravili ste svi prvi derbi ove sezone i sta su radili. Nisu ni usli vec su poceli rusiti. Stoka. Sad kofol im broj nije odgovarao,a ustvari problem su licne karte. Sa njima ne bi mogli ni najmanju stetu,a planirali su sigurno. Normalni navijaci su dobrodosli uvijek,a ovim sto bi sve razvalili iz mrznje treba zabraniti i da pridju stadionu.
Zašto misliš da mi ne znamoMocMahale444 je napisao/la:10. Koja sam ja konjusina i budala samo dragi Bog zna![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
upravo tako, nista uprava pogrijesila nije, se.re se sad fol po upravi da dato im je preko 20% kapaciteta, to sto su oni divljaci pa je vise od pola tog prostora otislo na tampon zone to je njihov problem, sta je trebalo raju sa sjevera pa i mog starog otjerati da bi pitari mogli lijepo se rasiriti?BijelaCokolada je napisao/la:uprava nista nije pogrijesila.nisu im dali karte a da pri tome ispastaju nasi navijaci,od mene imaju respekt.prvo misle na svoje navijace a njih ko yebeplavousrcu je napisao/la:Nasa Uprava je jedini krivac za ogranicenja na Kosevu ako ih bude. Preracunali smo se jer se nije racionalno razmisljalo i odluka je donesena na osnovu raspolozenja navijaca na drustvenim mrezama. Ne treba glavu razbijati koliko cemo dobiti ulaznica nego ko bude na tribinama neka daje sve od sebe.
ne se.rite nista pogresno nije bilo uradjeno koristite tu svoju glavu, a ne po svojima udarati
Re: RE: Re: FK Željezničar
To jeste,ali kazem ti sta je njima smetalo najvise. Pristali bi na onaj broj nego nisu zeljeli dati licne karte jer znaju da bi i za najmanji problem neko morao odgovarati,a onako i ne znas ko je ono radio.plavousrcu je napisao/la:Normalnih i nenormalnih navijaca ima i kod nas. Nije to fenomen jedne navijacke grupe nego svake. Uvijek ima onih koji su ba tribinama najmanje radi fudbala i tako ce biti uvijek.LjoZee je napisao/la:Nista Uprava nije pogrijesila. Zaboravili ste svi prvi derbi ove sezone i sta su radili. Nisu ni usli vec su poceli rusiti. Stoka. Sad kofol im broj nije odgovarao,a ustvari problem su licne karte. Sa njima ne bi mogli ni najmanju stetu,a planirali su sigurno. Normalni navijaci su dobrodosli uvijek,a ovim sto bi sve razvalili iz mrznje treba zabraniti i da pridju stadionu.
- MocMahale444
Isplatilo bi se da nisam dobre duše, golema mana druže.Virtu4l je napisao/la:Zašto misliš da mi ne znamoMocMahale444 je napisao/la:10. Koja sam ja konjusina i budala samo dragi Bog zna![]()
![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Da li je neko upucen u vezi eventualnog transfera Emira Spahica u Zeljeznicar? Interesuje me sta vi mislite o njemu?
Moje neko licno misljenje je da bi Spahic bio od itekakve pomoci nama i uz njega svijetla obraza stavit Kemu i to bi bilo to.Znam da onako na prvu kad neko cuje bih rekao sta ce nam taj mrtvac vako-nako , ali Spahic i ako nema pola godine kluba je Canavaro za nasu ligu , a Bogami i ex-Yu.Mislim mozda je i neka patka i nema dodira sa realnoscu ali haj malo da pricamo
Moje neko licno misljenje je da bi Spahic bio od itekakve pomoci nama i uz njega svijetla obraza stavit Kemu i to bi bilo to.Znam da onako na prvu kad neko cuje bih rekao sta ce nam taj mrtvac vako-nako , ali Spahic i ako nema pola godine kluba je Canavaro za nasu ligu , a Bogami i ex-Yu.Mislim mozda je i neka patka i nema dodira sa realnoscu ali haj malo da pricamo
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovako cemo i mi na Grbavici 28. maja.... Gledaj pakla!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.