FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

maldini3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la maldini3 » 16 maj 2017, 14:00

Zenzo je napisao/la:Dati im sljedece sezone 1.500 mjesta na Grbavici, opet ce nam osaktiti stadion ali ovaj put da se to regulise ili na sud ici.
Ni slucajno im dati vise od 5%!!!! Kao sto je neko napiso prije derbije vec davno unisten kad ja ne mogu sjesti sa svojom rajom koja navijaju za sarajevo prije utakmice a da se ne obazirem okolo i ne gledam hoce li me neki narkoman udariti ili ubosti nozem. I ne treba im dati da oni ucjenjuju i odredjuju koliko ce mjesta dobiti na Grbavici. To sad postaje stvar principa i ne treba im dati sansu da se petljaju u takve stvari. Kako ostali dobiju 5% tako i oni i dovidjenja
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2017, 14:03

Brzo ste zaboravili sta su nam uradili od stadiona i to zbog ciste mrznje. Svaki navijac Sarajeva sa porodicom ili sa nekim drugim je dobrodosao na Grbavicu. Ne treba dopustiti da ljudi koji vode te Horde dolaze jer su oni i uradili to. Grupa koja nakon tragedije gdje je momku bila u pitanju cijela noga izdaju saopstenje u fazonu "palili smo i palit cemo". Zbog te grupe drugi ispastaju.
Nek nam daju koliko hoce. I 2000 ljudi moze napraviti odlicnu atmosferu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 maj 2017, 14:13

sljedeci derbi 670 karti dati,mi cemo svakako ostalo popuniti

Oni ce se sad svakako izofirati sa posjetom

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2017, 14:21

Bit ce vise nase raje na Zapadu nego njihove i na zapadu i istoku.

Samo jako.

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 maj 2017, 14:30

SVI NA ZAPAD, LUDILO POCINJE :)
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 maj 2017, 14:47

Naravno da nisi u pravu bez obzira koliko galamio sa tom crvenom bojom. Sutra kada ti neki od rođaka dođe u goste ti mu ispred vrata napravi mali kavez pa kad se ručak završi baci mu koju kosku i vode naspi u tanjir neka hlapče.

Zbog sto nadrogiranih idiota koji sve to pokrenu i rade praviti tako radikalne mjere koje su btw dosta odvratnije i primitivnje nema smisla.
Kavez, žica kontra počupanih stolica, revanšizam, osveta, podjele, mentalni sklopovi, ma strašno. Neki od nas se nafurali da smo intelektualno superiorni, ono mi smo uzvišeni a naša raja pitari tek iz kamenog doba. Ma bjež" ba u onu stvar.

Ponosno ću zadržati svoje mišljenje i na to imam apsolutno pravo kao što mogu, smijem i trebam osuditi svaki vid podjela mimo sportskih, huliganizam, sve oblike mržnje i primitivizam.

P. S. Drago mi je da si ti bio na derbiju. Od tebe očekujem da u budućnosti zadržiš pravac pa se samoptoglasiš većim navijačem, boljim, odanijim itd.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 16 maj 2017, 14:50

scootzzZzTM87 je napisao/la:SVI NA ZAPAD, LUDILO POCINJE :)
Obavezno ! ! ! ! !
Jer si JEDAN JEDINI...........

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2017, 14:53

A mogli smo im pomoci da daju bar jednu platu sto duguju Crnkicu i Kadusicu. Mi im zelimo pomoci kao prave komsije,ali eto.[emoji12]

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 maj 2017, 15:02

Neandertalac je napisao/la:....trollololo ...
prvo sam mislio da ne čitaš šta sam napisao, sad vidim da jednostavno troluješ

kao što napisah, nažalost ima i kod nas svašta :(

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 maj 2017, 15:03

Neandertalac je napisao/la:Naravno da nisi u pravu bez obzira koliko galamio sa tom crvenom bojom. Sutra kada ti neki od rođaka dođe u goste ti mu ispred vrata napravi mali kavez pa kad se ručak završi baci mu koju kosku i vode naspi u tanjir neka hlapče.

Zbog sto nadrogiranih idiota koji sve to pokrenu i rade praviti tako radikalne mjere koje su btw dosta odvratnije i primitivnje nema smisla.
Kavez, žica kontra počupanih stolica, revanšizam, osveta, podjele, mentalni sklopovi, ma strašno. Neki od nas se nafurali da smo intelektualno superiorni, ono mi smo uzvišeni a naša raja pitari tek iz kamenog doba. Ma bjež" ba u onu stvar.

Ponosno ću zadržati svoje mišljenje i na to imam apsolutno pravo kao što mogu, smijem i trebam osuditi svaki vid podjela mimo sportskih, huliganizam, sve oblike mržnje i primitivizam.

P. S. Drago mi je da si ti bio na derbiju. Od tebe očekujem da u budućnosti zadržiš pravac pa se samoptoglasiš većim navijačem, boljim, odanijim itd.
Taj rodjak ako bude unistavao moju imovinu moze dobiti samo nogu u glavu

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 16 maj 2017, 15:04

Svi na zapad :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 maj 2017, 15:04

jestamaji je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:....trollololo ...
prvo sam mislio da ne čitaš šta sam napisao, sad vidim da jednostavno troluješ

kao što napisah, nažalost ima i kod nas svašta
Slažem se. Ima superiornih bića poput tebe.

Dodirni nas sveti čovječe.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

scootzzZzTM87
Kontakt:

Post Postao/la scootzzZzTM87 » 16 maj 2017, 15:07

Svi na zapad da se zna !
Zadnja izmjena: scootzzZzTM87, dana/u 16 maj 2017, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 maj 2017, 15:07

Znate u cemu je najveci problem? To sto smo mi, u ovoj situaciji 'kako ti meni, i ja cu tebi' ustvari gubitnici. Mozda ne iz finansijskih ili nekih drugih razloga, ali iz sportskih jesmo. Koliko god da HZ dodje na Grbavicu, oni izgledaju i zvuce kao gostujuci navijaci. Kada mi u jakoj brojci dodjemo na Kosevo, mozemo ga hladno napraviti nasim stadionom. Prosle godine smo ih uzeli gore nakon 100 godina. Sta mislite jel to imalo ikakve veze sa apolutnom dominacijom na tribinama, gdje je preko ekrana izgledalo kao da Zeljo igra evropsku sa nekim bordo timom na Kosevu?
Pa, zamislite vi tu atmosferu u subotu, da je situacija normalna a da oni izgube u Sirokom? Nas bi bilo 8-9 hiljada, a njih ne bi preko pet sigurno. Imali bi domacinsku atmsoferu u najvaznijoj tekmi sezone. U tekmi za titulu. Da li je to vrijedno izgubiti radi nekoliko stotina HZ na Grbavici, i nekoliko desetina iscupanih stolica koje ce svakako biti placene?

Znaci ne pricam o tim famoznim 'carima' derbija (meni je vrijedniji rivalitet od toga), ne pricam o komsijama, huliganima, mahalskim odnosima.. Pricam cisto o mudrosti i interesu. Malo pragmaticnosti nije na odmet. :stop:

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 16 maj 2017, 15:10

SlevinKelevra je napisao/la:Znate u cemu je najveci problem? To sto smo mi, u ovoj situaciji 'kako ti meni, i ja cu tebi' ustvari gubitnici. Mozda ne iz finansijskih ili nekih drugih razloga, ali iz sportskih jesmo. Koliko god da HZ dodje na Grbavicu, oni izgledaju i zvuce kao gostujuci navijaci. Kada mi u jakoj brojci dodjemo na Kosevo, mozemo ga hladno napraviti nasim stadionom. Prosle godine smo ih uzeli gore nakon 100 godina. Sta mislite jel to imalo ikakve veze sa apolutnom dominacijom na tribinama, gdje je preko ekrana izgledalo kao da Zeljo igra evropsku sa nekim bordo timom na Kosevu?
Pa, zamislite vi tu atmosferu u subotu, da je situacija normalna a da oni izgube u Sirokom? Nas bi bilo 8-9 hiljada, a njih ne bi preko pet sigurno. Imali bi domacinsku atmsoferu u najvaznijoj tekmi sezone. U tekmi za titulu. Da li je to vrijedno izgubiti radi nekoliko stotina HZ na Grbavici, i nekoliko desetina iscupanih stolica koje ce svakako biti placene?

Znaci ne pricam o tim famoznim 'carima' derbija (meni je vrijedniji rivalitet od toga), ne pricam o komsijama, huliganima, mahalskim odnosima.. Pricam cisto o mudrosti i interesu. Malo pragmaticnosti nije na odmet. :stop:
Sta ti je Slevine,opusteno,ocekujem te na zapadu,zeljo ce imati dovoljnu podrsku :kafa:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 maj 2017, 15:12

scootzzZzTM87 je napisao/la:Svi na zapad da se zna !
Prekrij bolje ta prezimena covjece boziji!

Odluka ocekivana, ne treba izigravati moralnu vertikalu jer ni mi nismo zlatni u ovoj prici. Samo mi je zao cari derbija koja se godinama unistava. Titula ionako nama ide.

EDIT:

sada izbrisi sliku
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 16 maj 2017, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 maj 2017, 15:13

BijelaCokolada je napisao/la: Sta ti je Slevine,opusteno,ocekujem te na zapadu,zeljo ce imati dovoljnu podrsku :kafa:
Docu ja, nije problem. Samo sto sam na ranijim derbijima vise vremena gledao u jug i divio se, nego na teren... :mrgreen:

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 16 maj 2017, 15:26

Idemo ispuniti ova mjesta na jugu na zapadu koliko god dobro je.

:opaopa:
- Zeljeznicar -

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 maj 2017, 15:37

Sve ce do detalja biti spremno za derbi. Navijaci ce uraditi svoje,a red je i da igraci im ogade zivot.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 16 maj 2017, 16:05

LjoZee je napisao/la:Sve ce do detalja biti spremno za derbi. Navijaci ce uraditi svoje,a red je i da igraci im ogade zivot.
misliš pitarima, ne navijačima :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, antibot, boki86, bvsic, doncarlo, KrajinaTm87, MisterBlue i 75 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []