FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2017, 00:09

bordobijeli je napisao/la:Ja ne podrzavam upravu ali podrzavam FKS i ljude koji vole klub . krajnje bezobrazno je bacati pricu kako su Janjos, Husref izdajnici i da su kao u talu s upravom . Husref mozda ne napravi rezultat al sam siguran da nece radit protiv kluba i da nece dopustiti da bude pijun .
Ma ima ih par samo nebuloze bacaju, a ima i raje sa obrazlozenim i opravdanim kritikama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 00:16

Jbg, ako je Husref i izjavio da je zadovoljan ekipom, možda on vidi neke stvari koje mi ne vidimo. Ipak je on sa Sarićem, Ahmetovićem i Ivetićem karindž'o i nas i ostatak lige, na Koševu nam priredio najveću sramotu u zadnjih 15ak godina. A i npr Kuzmanovića je trenirao u Mladosti. Možda zna nešta s tim igračima što drugi nisu znali. Sjećam se npr kad je Ćelo preuzeo kone poslije onog Kostića, čitao sam neku izjavu poslije prvog treninga. Odmah je otkrio par grešaka koje je Kostić forsirao, nekim igračima promijenio ulogu i znatno je podigao njihov nivo na terenu. Jbg, pustimo Husrefa da odradi svoje, niže vjerovatno ne možemo past, sezona je svakako prilično dokrajčena i ekipa je u knock-downu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2017, 00:27

Pa normalno da ce izjavit da ekipa nije losa i da moze puno bolje i onako su psiholoski nestabilni sad ih on jos treba ubit s izjavom da nemaju pojma . a izjave za medije od trenera cesto znaju biti obrnute od onog sto misle to uvijek treba uzimati s rezervom.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 00:30

Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
:salut:
Super. :salut: Samo je zalosno sto onu noc nasi nisu ispostovali minut sutnje za zrtve napada. :thumbdown:
Nije nista namjerno bilo, stajao sam odmah tu i znas kako je prije tekme ludilo, vec se pocelo pravo navijati i kasno se skontalo da je minuta sutnje, vođa je odmah spustio ruke ali minuta prođe.. odnosno onih 10-15 sekundi sto bude.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 avg 2017, 00:32

Krokodilko, jesi li rekao sefu da je Said spreman ali da ga ne vole dosadasnji treneri?
Onn, sefe sretno i nek ti je Bog na pomoci i sa ublehama u foteljama i sa ublehama na terenu.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 00:32

MortemHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
:salut:
Super. :salut: Samo je zalosno sto onu noc nasi nisu ispostovali minut sutnje za zrtve napada. :thumbdown:
Nije nista namjerno bilo, stajao sam odmah tu i znas kako je prije tekme ludilo, vec se pocelo pravo navijati i kasno se skontalo da je minuta sutnje, vođa je odmah spustio ruke ali minuta prođe.. odnosno onih 10-15 sekundi sto bude.
To je to, ja sam na istoku jedva čuo komentatora a kamoli oni na sjeveru. Utišali su se i sjever i jug zadnjih 5-6 sekundi, al' jbg. Da nije derbi možda bi i bilo to malo urednije, kao onda za Chapecoense. Ovako dosta punije tribine nego onda, derbi, ludnica...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 00:34

bordobijeli je napisao/la:Bica 3 komada , najbolji igrac bh lige posljednji par godina jedino nije nama bio dobar . Musemic kad je bio u slobodi plakali za njim sad ni on nije dobar . kakvi smo i dobro nam je .
Dobijem neku vrstu šuge kad procitam ''jedino nama nije bio dobar'', frajer nam je oteo jedno 10 bodova direkt, katastrofalan je bio u Sarajevu, fulao je sve moguce zicere da ne spominjem nerezonske suteve. Logicno da nije dobar nama bio. Ne mozes porediti covjeka koji je bio odron kod nas i koji je dobar igrac u Zrinjskom, nisu isti klubovi, sve je drugacije. Moze Rustemović sada zabiti 5 golova ali kod nas je bio parmak. Hoces opet napisati kako samo nama nije valjao? Mislim to jeste cinjenica ali ti to pises u drugom kontekstu jer se ocito slabo razumijes u fudbal. Boze sacuvaj.. kako neki ljudi ne skontaju neke stvari u glavi prije nego sto kliknu ''pošalji''.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 avg 2017, 00:39

Koga sutra nećemo pobjedit ? :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2017, 00:42

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Bica 3 komada , najbolji igrac bh lige posljednji par godina jedino nije nama bio dobar . Musemic kad je bio u slobodi plakali za njim sad ni on nije dobar . kakvi smo i dobro nam je .
Dobijem neku vrstu šuge kad procitam ''jedino nama nije bio dobar'', frajer nam je oteo jedno 10 bodova direkt, katastrofalan je bio u Sarajevu, fulao je sve moguce zicere da ne spominjem nerezonske suteve. Logicno da nije dobar nama bio. Ne mozes porediti covjeka koji je bio odron kod nas i koji je dobar igrac u Zrinjskom, nisu isti klubovi, sve je drugacije. Moze Rustemović sada zabiti 5 golova ali kod nas je bio parmak. Hoces opet napisati kako samo nama nije valjao? Mislim to jeste cinjenica ali ti to pises u drugom kontekstu jer se ocito slabo razumijes u fudbal. Boze sacuvaj.. kako neki ljudi ne skontaju neke stvari u glavi prije nego sto kliknu ''pošalji''.
A jesi se zapitao i kada zasto je kod nas los bio u prvoj sezoni ?? On nije centarfor a kod nas je igrao klasicnu 9 tek dolazkom Benka on je otisao na svoju prirodnu pozociju poluspica . poslije promasenog penala u Obarskoj htjeli smo ga na vjesala a da ne spominjem psovanje s istoka mame ,seke i ostalog . promasio je penal sad protiv Maribora ne vidim da ga ovi razapese . moje misljenje da je on top igrac na poziciji iza napadaca

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 00:50

bordobijeli je napisao/la:A jesi se zapitao i kada zasto je kod nas los bio u prvoj sezoni ?? On nije centarfor a kod nas je igrao klasicnu 9 tek dolazkom Benka on je otisao na svoju prirodnu pozociju poluspica . poslije promasenog penala u Obarskoj htjeli smo ga na vjesala a da ne spominjem psovanje s istoka mame ,seke i ostalog . promasio je penal sad protiv Maribora ne vidim da ga ovi razapese . moje misljenje da je on top igrac na poziciji iza napadaca
On je u Borcu i mladoj reprezentaciji igrao centarfora, klasičnu devetku. Kodro je prvi trener koji ga je u karijeri gurnuo na poziciju polušpica. U Borcu je bio jedan od najboljih strijelaca lige. A ni kasnije kod nas nije bio ni 50% kao danas. Mi smo jednostavno imali 4-5 fenomenalnih igrača tad, Bilbija je onda bio čisti prosjek ekipe. U Zrinjskom je možda dobio bitniju ulogu, više prostora... ne znam, uglavnom kod nas nije bio kao dole kad sve sabereš i oduzmeš.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 avg 2017, 00:54

skoroalen je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:A jesi se zapitao i kada zasto je kod nas los bio u prvoj sezoni ?? On nije centarfor a kod nas je igrao klasicnu 9 tek dolazkom Benka on je otisao na svoju prirodnu pozociju poluspica . poslije promasenog penala u Obarskoj htjeli smo ga na vjesala a da ne spominjem psovanje s istoka mame ,seke i ostalog . promasio je penal sad protiv Maribora ne vidim da ga ovi razapese . moje misljenje da je on top igrac na poziciji iza napadaca
On je u Borcu i mladoj reprezentaciji igrao centarfora, klasičnu devetku. Kodro je prvi trener koji ga je u karijeri gurnuo na poziciju polušpica. U Borcu je bio jedan od najboljih strijelaca lige. A ni kasnije kod nas nije bio ni 50% kao danas. Mi smo jednostavno imali 4-5 fenomenalnih igrača tad, Bilbija je onda bio čisti prosjek ekipe. U Zrinjskom je možda dobio bitniju ulogu, više prostora... ne znam, uglavnom kod nas nije bio kao dole kad sve sabereš i oduzmeš.
Djuric centarfor on poluspic mlada reprezentacija, Za borac nisam siguran al mislim da je Kajkut spic bio a Bilbija iza njeg .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 00:59

Mislim da je on najbolji primjer igraca koji moze igrati samo pred 100-200 domacih navijaca poput Ultrasa. On ocito igra fenomenalno kada nema pritiska ali svi smo vidjeli sta bude na Koševu. Frajer se totalno gubio po terenu, k'o da je sport promasio. Tesko ce on ikad karijeru napraviti jer je slabic u glavi a i samo je kuk'o nesto po fb svaki put kad je zasr'o, sjecam se toga dobro. Ostvarit ce mozda osrednji transfer kad ode iz Zrinjskog i izgubit ce se u sljedecem klubu. Ako imaju 1.000 navijaca na tribini on ce se expresno vratiti sa 50 odigranih minuta u tom klubu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 avg 2017, 01:00

Nemanja! kuknjava kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 avg 2017, 01:04

skoroalen je napisao/la: +1000
I de brate promijeni avatar, istekla je valjda ta opklada. :mrgreen:
Ma nije brate, imam jos sedmicu da odradim...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 01:05

Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 01:08

Evolution87 je napisao/la:

Au... ma dobro, proći će i to. De mi reci, kakav je osjećaj? I ja sam u jednoj yebenoj opkladi tamo, ako zijanim da znam na čemu sam. :urnebes: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 01:12

skoroalen je napisao/la:

Au... ma dobro, proći će i to. De mi reci, kakav je osjećaj? I ja sam u jednoj yebenoj opkladi tamo, ako zijanim da znam na čemu sam. :urnebes: :urnebes:
Ja se ne bi usudio nositi grb kriminalno-jalijske organizacije koja je nastala pored Sarajeva. Prljavo bi se osjecao. Prije bi nosio na avataru neko ogromno ****.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 01:17

MortemHz je napisao/la:Ja se ne bi usudio nositi grb kriminalno-jalijske organizacije koja je nastala pored Sarajeva. Prljavo bi se osjecao. Prije bi nosio na avataru neko ogromno ****.
Yebi ga buraz, kocka je haram, evo zbog čega :D šta'š, ako izgubiš valja ispoštovat, a ne bit čka. :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2017, 01:40

Jucer je onaj tvoj pisao da mozes mijenjati :shifty:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 avg 2017, 01:51

Sabinho je napisao/la:

Jucer je onaj tvoj pisao da mozes mijenjati :shifty:
Sve ovjereno kod Čale u opštini :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, NazorUso, strahmeipomisliti i 39 gostiju.