Nisam ti brat pod br.1, a pod br.2 imam pravo pisati na kojoj god temi zelim na ovom forumu
kao 1. to je bila postapalica(zao mi je sto si protumacio drugacije),a kao drugo niko ti nebrani (nigdje to nisam napisao )
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Vidim i ja prvi karton za Rubena. Kasnije vidim prekrsaj, ali ne vidim sudiju kako pokazuje karton Rubenu. I na Realovoj zvanicnoj stranici pise da je Ruben napravio prekrsaj ali ne i da je dobio crveni. Mozda sam puk'o, ali ja ne vidim sudiju kako daje Rubenu dva kartona.Rooney88 je napisao/la: Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.
Dakle slazemo se za prvi karton a ti nisi vidio za drugi. OK brate, 0:29 i sve ce ti biti jasno, to je drugi start i jasno se vidi na 0:29, ponavljam dakle, kako mu sudac pokazuje drugi zuti karton. Pregledaj pa ako opet budes imao isto misljenje nema problema, ja priznajem da sam lud.xaviesta je napisao/la:Vidim i ja prvi karton za Rubena. Kasnije vidim prekrsaj, ali ne vidim sudiju kako pokazuje karton Rubenu. I na Realovoj zvanicnoj stranici pise da je Ruben napravio prekrsaj ali ne i da je dobio crveni. Mozda sam puk'o, ali ja ne vidim sudiju kako daje Rubenu dva kartona.Rooney88 je napisao/la: Prvi karton na clipu ocito za Rubena. Vidi se jasno i komentator to potvrdjuje rijecima a drugi prekrsaj se takodjer JASNO K`O DAN vidi kako covjek pokazuje RUBENU zuti karton, drugi zuti karton. Ja jos ne mogu da vjerujem da ti ustvari pokusavas dokazati suprotno a ima i video pored svih natpisa koji su vec preplavili internet. Kod oba kartona se jasno vidi da ih sudija pokazuje Rubenu. Komicna situacija to je sve, nemam ja sta stajati u zastitu Realovaca ali me bodu u oci tvoji pokusaji da dokazes suprotno a sve jasno k`o dan.
I pitam te kad vec spominjes internet,zasto se niko iz Reala ne zali. Pogledaj sve spanjolske sportske listove, nigdje se ne spominje ta situacija.
Ne mogu da vjerujem da sam se ovoliko zajeb'oRooney88 je napisao/la: Dakle slazemo se za prvi karton a ti nisi vidio za drugi. OK brate, 0:29 i sve ce ti biti jasno, to je drugi start i jasno se vidi na 0:29, ponavljam dakle, kako mu sudac pokazuje drugi zuti karton. Pregledaj pa ako opet budes imao isto misljenje nema problema, ja priznajem da sam lud.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne treba ponavljat vec im odmah pokloniti bodove. Sve bi preko Penalda i na guzove. Al ce zato biti deranja guzova u classiccu.tech je napisao/la:Eh koliko price i kukanja oko sudija, pet-šest stranica se ispisao u roku od dva sataprocitah pojedinci bi i ponavljali utakmice ako treba
![]()
hoce da izgube i ovaj bod što su veceras izvukli
I skupinu seljaka i mesara, cast izuzecima...Svaka njemu cast na rezultatima ove sezone, ali ovo sto pravi od igraca ne valja nikako...pozzLenBias je napisao/la:prvu ekipu u ligi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.