PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ja vam garantujem da bi Sloki sad potpisao refenredum da se RS ili HZHB otcjepi. Inače ne volim tu riječ koristiti, ali ovo je očigledan kompleks. 

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Sloki je napisao/la:Tako je Sarajlijice drage, nastavite sa rasturanjem drzaveSmiju vam se iz RS-a i Hercegovine. Vidi se da niste u stanju drzavu voditi kuknjava

1921'
Hahaha. To je taj antifasistanewborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.

Jos malo vaseg zuluma, u slucaju da ne napravite radikalan zaokret u toj politici, bit ce nemojte po bubrezima

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Ve alejkumus selamKenoRob je napisao/la:
"Sellam Alejkum! Cuvaj ovaj dres Keno. Poselami sve Manijake posebno MuhamedTM. Akobogda inshallah neka naprave sebi stadion za neke druge evropske prilike ali danas bodova nije bilo. Allahu Ekber"
evo glava ako lazem

Maksuz Selam saljem Feni preko Kene. Bice stadion aBd inshAllah. Isto tako ima iduca sezona i treba vas ugostiti isto kao vi nas, prijateljski kako smo navikli.
Jos jednom svaka mu cast na postignutom golu. Nego gdje bio da brani muriju i ostale kad su 4 musketira pocela da vandalisu.
E stakvirulah sta rece I osta ziv. Ko dira u zelenilo pretvorim se u Hulka. Razbacam ih ko đubre u proljece.chily-rz je napisao/la:Ma zaje.bancija,jucer su Muhu clanovi huliganskog odreda kodnog naziva "fantomka" legitimisali na Zapadu i pronašli kod njega zelenu materiju koja izgledom i mirisom asocira na marihuanu
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mi iz Sarajeva imamo para, ne moze ih krava pojesti. Hiljade i hiljade na racunu, po citav dan kahvenisemo i bole nas kurci. Zivio glavni grad !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
europski JeruzalemSloki je napisao/la:Hahaha. To je taj antifasistanewborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.ili mozda pak islamofasista
![]()
Jos malo vaseg zuluma, u slucaju da ne napravite radikalan zaokret u toj politici, bit ce nemojte po bubrezima![]()

Sloboda Tuzla
Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zguliteSloki je napisao/la:Hahaha. To je taj antifasistanewborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.ili mozda pak islamofasista
![]()
Jos malo vaseg zuluma, u slucaju da ne napravite radikalan zaokret u toj politici, bit ce nemojte po bubrezima![]()

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
dobro si to rekao Pazar glavni gradnewborn je napisao/la:Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zguliteSloki je napisao/la:Hahaha. To je taj antifasistanewborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.ili mozda pak islamofasista
![]()
Pošto si ti simpatičan, moći ćeš karte naplaćivati kad od Tuzle jezero napravimo. I naravno ti ćeš donositi sav pazar u GLAVNI GRAD.

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
20.000KM donesite. Mozete ih predati i nasem Husrefu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Pare mogu samo u Sarajevo, ne mogu van Sarajeva.Probisvjet je napisao/la:20.000KM donesite. Mozete ih predati i nasem Husrefu.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ne znam o cemu ti, ovdje niko ne mrzi islam. Samo ga niko javno ne potencira, jer smo ipak sekularno uredjen gradnewborn je napisao/la:Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zguliteSloki je napisao/la: Hahaha. To je taj antifasistaili mozda pak islamofasista
![]()
Pošto si ti simpatičan, moći ćeš karte naplaćivati kad od Tuzle jezero napravimo. I naravno ti ćeš donositi sav pazar u GLAVNI GRAD.

Ne brinem se ja za takve pompozne izjave, ipak se zna da je tuzlanski kov najjaci u ratnim i prijetecim situacijama

Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 05 maj 2016, 18:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta je ovo?

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Dobit ce ljudi siduDoeTz je napisao/la:Sta je ovo?![]()

1921'
franto dosadan si, naporan si, pukao si ko tikva. Idi pisi to nekome koga to interesuje. Prljas mi temu **** ti kevino pišalo sta si razvuko pricu ko teraviju. Idi bolan sisaj vesla I budi miran zekane, lipicaneru velikog uha.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Tačno me zaboli **** ako mi vjeruješ. Dosta je više, neću te jahati, odmori malo.Sloki je napisao/la:Ne znam o cemu ti, ovdje niko ne mrzi islam. Samo ga niko javno ne potencira, jer smo ipak sekularno uredjen gradnewborn je napisao/la:Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zguliteSloki je napisao/la: Hahaha. To je taj antifasistaili mozda pak islamofasista
![]()
![]()
Ne brinem se ja za takve pompozne izjave, ipak se zna da je tuzlanski kov najjaci u ratnim i prijetecim situacijamaBilo bi opet sarajevsko skidanje gaca
Vise me brine ovo politicko prodavanje muda pod bubrege
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Vi krenete, onda vas nagrdim i pa vam se ne svidja. Nemoj da si takav. Potpisite kapitulaciju iMuhamedTM je napisao/la:franto dosadan si, naporan si, pukao si ko tikva. Idi pisi to nekome koga to interesuje. Prljas mi temu **** ti kevino pišalo sta si razvuko pricu ko teraviju. Idi bolan sisaj vesla I budi miran zekane, lipicaneru velikog uha.

Ovo je u Mostaru, Fkr veze nemaju s ovim.LockScroll je napisao/la:Dobit ce ljudi siduDoeTz je napisao/la:Sta je ovo?![]()
malo RZ i FKR pa sad FKR varaju RZ sa RA. sapunica spanska jbt ...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- sarajevo46
- Kontakt:
Manijaci su sinoc prozivali za brojnost?

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Giuseppe1, GradKamena2, ristagrad, svemalim1 i 28 gostiju.