PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

PitarBordo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PitarBordo » 05 maj 2016, 18:09

Ja vam garantujem da bi Sloki sad potpisao refenredum da se RS ili HZHB otcjepi. Inače ne volim tu riječ koristiti, ali ovo je očigledan kompleks. :kafa:
Samo Saraj'vo.

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 05 maj 2016, 18:10

Sloki je napisao/la:Tako je Sarajlijice drage, nastavite sa rasturanjem drzave :thumbup: Smiju vam se iz RS-a i Hercegovine. Vidi se da niste u stanju drzavu voditi kuknjava :nene:
:lol:
1921'

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 18:10

newborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.
Hahaha. To je taj antifasista :lol: ili mozda pak islamofasista :sick:

Jos malo vaseg zuluma, u slucaju da ne napravite radikalan zaokret u toj politici, bit ce nemojte po bubrezima :geek: :urnebes:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 18:11

KenoRob je napisao/la:slika

"Sellam Alejkum! Cuvaj ovaj dres Keno. Poselami sve Manijake posebno MuhamedTM. Akobogda inshallah neka naprave sebi stadion za neke druge evropske prilike ali danas bodova nije bilo. Allahu Ekber"

evo glava ako lazem
Ve alejkumus selam  :salut:

Maksuz Selam saljem Feni preko Kene. Bice stadion aBd inshAllah. Isto tako ima iduca sezona i treba vas ugostiti isto kao vi nas, prijateljski kako smo navikli.
Jos jednom svaka mu cast na postignutom golu. Nego gdje bio da brani muriju i ostale kad su 4 musketira pocela da vandalisu.
chily-rz je napisao/la:Ma zaje.bancija,jucer su Muhu clanovi huliganskog odreda kodnog naziva "fantomka" legitimisali na Zapadu i pronašli kod njega zelenu materiju koja izgledom i mirisom asocira na marihuanu :rol:
E stakvirulah sta rece I osta ziv. Ko dira u zelenilo pretvorim se u Hulka. Razbacam ih ko đubre u proljece.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 18:12

Mi iz Sarajeva imamo para, ne moze ih krava pojesti. Hiljade i hiljade na racunu, po citav dan kahvenisemo i bole nas kurci. Zivio glavni grad !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 maj 2016, 18:13

Sloki je napisao/la:
newborn je napisao/la:Tišina tamo. Ako nas iznervirate, napravićemo ogromno jezero umjesto Tuzle, a vas ćemo na Majevicu naseliti. Vas par će eventualno moći da naplaćuje karte, a novac naravno ide u Sarajevo.

Jos malo vaseg zuluma, u slucaju da ne napravite radikalan zaokret u toj politici, bit ce nemojte po bubrezima :geek: :urnebes:
europski Jeruzalem :kafa: a kad dodje do qaranja bit ce kasno za kajanje :wave:
Sloboda Tuzla

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 18:14

Sloki je napisao/la:

Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zgulite :rol: Pošto si ti simpatičan, moći ćeš karte naplaćivati kad od Tuzle jezero napravimo. I naravno ti ćeš donositi sav pazar u GLAVNI GRAD.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 05 maj 2016, 18:16

newborn je napisao/la:
Sloki je napisao/la:

Naravno. Rekao sam ti, budi miran, u slučaju da nas iznerviraš sve ćemo vas poravnjati. A vas mrzitelje islama ćemo u Jalu pobacati da koljena zgulite :rol: Pošto si ti simpatičan, moći ćeš karte naplaćivati kad od Tuzle jezero napravimo. I naravno ti ćeš donositi sav pazar u GLAVNI GRAD.
dobro si to rekao Pazar glavni grad :kafa:
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2016, 18:19

20.000KM donesite. Mozete ih predati i nasem Husrefu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 18:23

Probisvjet je napisao/la:20.000KM donesite. Mozete ih predati i nasem Husrefu.
Pare mogu samo u Sarajevo, ne mogu van Sarajeva. :kafa:
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 18:27

newborn je napisao/la:
Sloki je napisao/la: Hahaha. To je taj antifasista :lol: ili mozda pak islamofasista :sick:

Ne znam o cemu ti, ovdje niko ne mrzi islam. Samo ga niko javno ne potencira, jer smo ipak sekularno uredjen grad :wave:
Ne brinem se ja za takve pompozne izjave, ipak se zna da je tuzlanski kov najjaci u ratnim i prijetecim situacijama :shh: Bilo bi opet sarajevsko skidanje gaca :guz: Vise me brine ovo politicko prodavanje muda pod bubrege :hmmmmm:
Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 05 maj 2016, 18:31, ukupno mijenjano 2 puta.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 maj 2016, 18:28

Sta je ovo? :rol:
slika
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 05 maj 2016, 18:28

Para nema, pokr'o Bake.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 05 maj 2016, 18:30

DoeTz je napisao/la:Sta je ovo? :rol:
slika
Dobit ce ljudi sidu :lol: malo RZ i FKR pa sad FKR varaju RZ sa RA. sapunica spanska jbt ... :lol:
1921'

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 18:31

franto dosadan si, naporan si, pukao si ko tikva. Idi pisi to nekome koga to interesuje. Prljas mi temu **** ti kevino pišalo sta si razvuko pricu ko teraviju. Idi bolan sisaj vesla I budi miran zekane, lipicaneru velikog uha.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 05 maj 2016, 18:33

Sloki je napisao/la:
newborn je napisao/la:
Sloki je napisao/la: Hahaha. To je taj antifasista :lol: ili mozda pak islamofasista :sick:

Ne znam o cemu ti, ovdje niko ne mrzi islam. Samo ga niko javno ne potencira, jer smo ipak sekularno uredjen grad :wave:
Ne brinem se ja za takve pompozne izjave, ipak se zna da je tuzlanski kov najjaci u ratnim i prijetecim situacijama :shh: Bilo bi opet sarajevsko skidanje gaca :guz: Vise me brine ovo politicko prodavanje muda pod bubrege :hmmmmm:
Tačno me zaboli **** ako mi vjeruješ. Dosta je više, neću te jahati, odmori malo.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 05 maj 2016, 18:34

MuhamedTM je napisao/la:franto dosadan si, naporan si, pukao si ko tikva. Idi pisi to nekome koga to interesuje. Prljas mi temu **** ti kevino pišalo sta si razvuko pricu ko teraviju. Idi bolan sisaj vesla I budi miran zekane, lipicaneru velikog uha.
Vi krenete, onda vas nagrdim i pa vam se ne svidja. Nemoj da si takav. Potpisite kapitulaciju i :guz: nece vise biti crveni :urnebes:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 maj 2016, 18:35

LockScroll je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Sta je ovo? :rol:
slika
Dobit ce ljudi sidu :lol: malo RZ i FKR pa sad FKR varaju RZ sa RA. sapunica spanska jbt ... :lol:
Ovo je u Mostaru, Fkr veze nemaju s ovim.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 05 maj 2016, 18:35

Manijaci su sinoc prozivali za brojnost?
slika

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 18:39

Sloki pojedi smoki
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Giuseppe1, GradKamena2, ristagrad, svemalim1 i 28 gostiju.