kontam kruska me zavaralaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:05Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije se štedio keš, uporedite izlaznost u prvom krugu i u ovom sad 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kruška?Sad si mi još dražidelinjo je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:07kontam kruska me zavaralaBosniaBoston je napisao/la: ↑05 jan 2020, 13:05Da ti odgovorim ono za avatar,cinilo ti se da je dupli jer je malo obogacen.Pogledaj ponovo,nije do tvog pijanog stanja![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Gledaj komentara, opleli pravi hrvati po ovim nasim domacim
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Izgleda da Hrvatskoj treba novi izborni zakon, ovo što imaju je legalno al nema legitimitet.
kupi kapu pomozi klub jbm te
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ako isti ljudi glasaju na izborima u 2 države, oba izborna procesa su nevažeća.....to je kod nas godinama slučaj
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što volim ove pravoslavne sahrane.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
ako se niko ne baci na kovčeg ništa
Prije par godina umre drugu mama. Katolkinja. A on bi palio crkve. Al haj, sahrana je na jednom brdu. Auta se parkirala, on stoji iznad groba, a paroh galami kako ga je neko blokiro. U tom trenutku ga četiri lika drže za udove da ne raskuje sotonu.
Al ništa ova, ovo su gradski pehlivani.
Nullius in verba
moraš popit poslije, eto kakve su, čisto da se smiriš 
legne na kovčeg "eto i mene sahranite s njim!"
legne na kovčeg "eto i mene sahranite s njim!"
Lancini navija za Olimpichich, Spars i RK Vogoscu
Ovom liku prije par godina umrla majka, i sjedimo pijemo, zvoni telefon. On se sjeba. Kae umrla majka. Pa s koje strane. S očeve. Čuješ drugog lika, dobro je 1:0 za nas
Nullius in verba
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za nas je apsolutno svejedno ko će pobijediti. Možda bi za nijansu bilo bolje da uzme Milanović, da razbije HDZ vezu sa Čovićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako mislis za "nas"
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka